این امید به مجلس بود تا که اگر رئیس جمهور انتخاب های اشتباهی داشت و یا تحت فشار قرار گرفته بود مجلس بتواند به پزشکیان کمک کند؛ با این اوضاف باید شاکر بود که گزینههای بدتری معرفی نشدند چرا که به اسم همراهی همگی امروز بر صندلی وزرات نشسته بودند!
گروه سیاسی جهان نیوز: رای اعتماد نمایندگان مجلس به کل کابینه پیشنهادی رئیس جمهور اتفاقی بود که هنوز نکاتی برای گفتن دارد:
یک: اینکه با کدام متر و معیاری وزرای بهداشت، گردشگری و کار از بن دندان معتقد به نظام بودند، مشخص نیست؟ مگر میتوان به جمهوری اسلامی اعتقاد داشت و با براندازان 1401 و فتنه گران 88، هم صدا بود؟ مگر میشود معقتد به نظام بود و علیه ساختارهای قانونی کشور تحصن کرد و استعفاء داد؟!
دو: قطعا وفاق و وحدت رای به مسئله دارها نیست؛ اما این اشتباه در مجلس دوازدهم عملی شد. اساسا وظیفه دولت، معرفی و تکلیف مجلس بررسی صلاحیت و برنامه هاست. اگر مجلس در کار خود قصور کند یا به اسم وحدت و همراهی همه را تائید کند دیگر چه لزومی به رای اعتماد است؟
سه: این امید به مجلس بود تا که اگر رئیس جمهور انتخاب های اشتباهی داشت و یا تحت فشار قرار گرفته بود مجلس بتواند به پزشکیان کمک کند؛ با این اوضاف باید شاکر بود که گزینههای بدتری معرفی نشدند چرا که به اسم همراهی همگی امروز بر صندلی وزرات نشسته بودند!
چهار: قطعا اینگونه نیست که مجلس بخواهد از زیر بار مسئولیت شانی خالی کند؛ چرا که رئیس جمهور کابینه را معرفی کرده و برای رای اعتماد آنها تلاش کرده اما مجلس می توانست این رای اعتماد را به آنها ندهد. رای اعتماد یعنی تائید؛ هرچند که مجلس وظیفه بررسی و نظارت دارد اما این منافاتی با بی دقتی در سپردن مسئولیت ندارد. برای نمونه کارنامه مشخص عبدالناصر همتی در بحث اقتصاد و از سوی دیگر عدم ارائه یک برنامه منسجم توسط تیم اقتصادی دولت، این گمانه را تقویت میکرد که همتی رای اعتماد کسب نکند. این دلیل هم که مجلس برای گرفتن بهانه از دولت در ناکامی احتمالی به همه رای داده مضحک است.
پنج: تایید اعتبارنامه تاجگردون در این مجلس اولین نقطه منفی بود؛ چراکه همین فرد در دوره یازدهم از مجلس اخراج شده بود. رای قاطع به حداقل سه گزینه مسئله دار در کابینه پیشنهادی دولت چهاردهم دومین نقطه منفی و بسیار پررنگ در کارنامه مجلس دوازدهم در عمر کوتاه سه ماهه شد.
شش: موضوع قابل تامل و شاید خطرناک، بده بستانهای سیاسی است. اصلاح طلبان و چهره های نزدیک به دولت بعد از پایان رای اعتماد و تائید همه گزینهها از نقش آفرینی ریاست مجلس تقدیر کردند و رسانههای نزدیک به ریاست مجلس هم تاکید میکنند که آرایش سیاسی و گروه بندیها درحال تغییر است و رسما از امیدواری برای موفقیت پروژه مشترک پزشکیان و قالیباف برای حذف رادیکالهای(!) دوطرف صحبت میکنند.دانلود فايل
افرین به جهان که اینا رو شجاعانه مینویسه
البته نمایندگان انقلابی رای ندادن ولی باید برای مردم توضیح بدن که این مجلس به ظاهر مستقل و اصلاح طلب زیاد داره
ادعای روزنامه اصلاح طلب در مورد قالیباف
هم میهن: ستادهای قالیباف از روز ۹ تیر یعنی پس از اعلام نتایج دور اول، بلافاصله در خدمت ستاد آقای پزشکیان درآمدند. در حالی که اگر آنان در یک جبهه بودند باید فوری به ستاد جلیلی ملحق میشدند. جالبتر از همه اعلام خصوصی حمایت قالیباف از پزشکیان بود که نشان میداد نمایش وحدت میان آنان تا چه حد صوری و ناپایدار و نمایشی بوده است.
باید دید که او همچنان پشت خاکریز خودیست یانه؟. من به عنوان یک پزشک 25 ساله که ایشان را از زمان دانشگاه تهران میشناسم فردی ناآرام متعصب سیاسی هست
اامیدوارم چند ماه دیگر مردم در روند دارو ودرمان و سلامت خود دچار مشکل نشوند