جعفرزاده ایمن آبادی مدعی شده است: مشکلات کشور نه تنها روی زمین مانده بلکه تشدید هم شده است.
گروه سیاسی جهان نیوز: جعفرزاده ایمن آبادی، از نمایندگان حاشیه ساز مجالس گذشته که به وکیل الدولگی دولت روحانی معروف شده بود در تازه ترین اظهارات خود مدعی شده است که دولت سیزدهم ترک فعل های بسیاری دارد و مردم جواب سختی به نمایندگان این مجلس در انتخابات سال آینده خواهند داد!
لازم به ذکر است جشن تولد جعفرزاده برای فالوورهای صفحه اینستاگرامش و گلایه از میزان حقوق مجلس از جمله سوابق درخشان کارنامه اوست.
با این حال جعفرزاده بعد از ردصلاحیت برای انتخابات مجلس یازدهم مدعی شده بود که: «به ما ظلم شد و نتوانستیم در مجلس جدید حضور داشته باشیم»!
جعفرزاده که جزو چهره های نزدیک به لاریجانی هم محسوب می شود، چندی پیش با بیان اینکه امیدوارم دولت به اخطارهای لاریجانی گوش کند، گفته بود: «باید از نخبگانی مثل روحانی، مطهری و جهانگیری استفاده کنیم»!
تخریب مجلس و دولت با هدف انتخابات آتی هدف انکارنشدنی اصلاح طلبان است.
به گزارش جهان نیوز، بخش هایی از اظهارات جعفرزاده را در ادامه خواهید خواند:
* با اوضاعی که امروز شاهدش هستیم، کاملا مشخص و مبرهن است که یکدستی به معنای ادغام شدن قوا در همدیگر یا تجمیع شدن قوا در کنار همدیگر جواب نمی دهد. مشکلات کشور نه تنها روی زمین مانده بلکه تشدید هم شده است.
*دولت ترک فعل های بسیار زیادی دارد اما مجلس وظیفه نظارتی خودش را تنها با دادن چند کارت زرد به وزرا ایفا می کند.
*در بروز همه این مشکلات مجلس مقصر است. مردم سال آینده جواب سختی به نمایندگان مجلس یازدهم می دهند، مگر اینکه در بودجه سال 1402 جبران مافات کنند و به دولت اجازه ندهند که هر کاری دلش می خواهد بکند.
*مجلس فقط یک سال دیگر فرصت دارد، به جای آنکه فقط غر بزند و بگوید «کاره ای نیست»، حواسش را برای نظارت کارآمد بر کارهای دولت جمع کند. دولت مدعی بود «ارز 4200 تومان فساد دارد»، آیا ارز 28500 تومان فساد ندارد؟ پس مشخص می شود در سال گذشته دولت بهانه آورد و مجلس نیز خیلی قشنگ در زمین دولت بازی کرد.
*مجلس نماینده مردم است نه نماینده دولت بنابراین نباید مثل سال گذشته بودجه را فله ای تصویب کند بلکه طوری بودجه سال آینده را تصویب کنند که دولت حساب کتاب پس بدهد.
درسته که کشور مشکلات زیادی داره اما امثال جعفرزاده چطور بخودشون اجازه میدن درباره ترک فعل مسوولان حرف بزنن در حالیکه قبلا خودشون در زمان نمایندگی ترک فعل داشتن مثل قضیه تصویب برجام در مجلس و امروز همه تاوان ترک فعل های اونها رو داریم میدیدم
ترک فعل گفتی و کردی کبابم...... دولت الان باید ترک فعل راه نیانداختن قرار گاه سرفرماندهی مرغ وراه نیانداختن صفهای گوشت و مرغ و تخم مرغ روغن راه نیانداختن کشتارگاه کرونا که روزی 700نفر کشته می شدند ونگفتن دروغ روزانه به مردم محاکمه بشه!!!!!!!!!
اگه شما ساکت شوید و در اتش فتنه ندمید وضع مملکت خوب می شود . شما از ترک فعل می گویی ولی زمان ریاست خودتون چرابه اخوندی تذکری ندادید . مرگ برا همسایه خوبه .
سلام بر جهان نیوز
سلام بر همه دل سوزان نظام مقدس اسلامی ایران .
نزدیک انتخابات که میشه یکی یکی سرشون را از زیر برف در میارند .
ولی انصافا سنک پا را این ها از رو بردند
ترک فعل گفتی بابا رفته یزد خط انتقال آب از خلیج فارس را به کویر مرکزی اجرای آنرا کلید زده خط پدافندی 30کیلومتری آب یزد را افتتاح کرده مسکن یک طبقه ساخته تحویل مردم دادند این چه کاری هست آخوندی افتخار کرد تو 6سال یک مسکن نساخت