اصلاح طلبان فکر می کنند که می توانند از رهگذر این ماجرا دستاوردی به نام ورود مجدد به عرصه قدرت داشته باشند و رسما با تحلیل های نازل خود مسئله را به سمت انتخابات مجلس می کشانند.
گروه سیاسی جهان نیوز: پانزده نفر از مردم مومن شیراز قربانی عملیات تروریستی یکی از عناصر داعش در حرم مطهر شاهچراغ شدند. شکی نیست که اغتشاشات اخیر و ناامنی های در پی آن نقش بسیار موثری در رخ داد این عملیات تروریستی داشت.
افراد و رسانه های جریان مدعی اصلاحات برای اهداف سیاسی خود در آتش به پا کردن بعد از فوت مهسا امینی و بنزین ریزی مستمر بر آن برای جلوگیری از خاموشی آن نقش جدی ایفا کرد و با ضدانقلاب خارج نشین و تجزیه خواهان همراهی کرد. حتی در روزهای گذشته برخی رسانه های اصلاح طلب از تبدیل شدن این اغتشاشات به انقلاب(!) و لزوم عذرخواهی از آشوبگران(!) و آزادکردن بازداشتی ها نوشته بوند.
حال اصلاح طلبان فکر می کنند که می توانند از رهگذر وقایع اخیر دستاوردی به نام ورود مجدد به عرصه قدرت داشته باشند و رسما با تحلیل های نازل خود مسئله را به سمت انتخابات مجلس می کشانند. چندی پیش یکی دیگر از چهره اصلاح طلب زمان انتخابات مجلس را نیز نزدیک دانسته بود. جهان نیوز در گزارش پیشین خود به همین موضوع با عنوان «سه گام اصلاح طلبان برای مطرح کردن خود در انتخابات» پرداخت.
در همین باره، حسین مرعشی، چهره اصلاح طلب و دبیرکل حزب کارگزاران به تازگی گفته است: «رخدادهای اخیر در واقع بخشی از نارضایتی عمومی را به تصویر کشید، البته به نظر من فرصتی است تا مسوولان جمهوری اسلامی از طریق آن متوجه شوند که بستن راههای کنشگری سیاسی و ناامید ساختن مردم در انتخابات مجلس سال 98 و ریاستجمهوری 1400 تا چه اندازه برای کشور خسارتبار بوده است. وقتی فضا باز است، صاحبان سلیقههای مختلف دست به انتخاب میزنند، حتی اگر خواستههای آنها حداقلی باشد، مطالبات خود را مطرح میکنند و کشور جهت خود را پیدا میکند. این روند اما با انسداد در حوزههای مختلف سیاسی، فرهنگی، حزبی و... متوقف میشود و بدل به مطالبات فروخورده و نهایتا اعتراض و خشم میشود».
مرعشی همچنین با توهم چند ده میلیونی خواندن صدای اعتراضات گفته است: «نباید ایران را به سمت سیاهچالههای ناشناخته هدایت کنیم، بلکه کشور را باید به سمت مودت و دوستی هدایت کنیم. سیستم از همین فردا میتواند اقدامات اصلاحی را آغاز کند. ابتدا دولت دست به تغییر کابینه بزند، صداوسیما روند تغییر را آغاز کند. اعتراض به رسمیت شناخته شود و دوستانی که در قوای سهگانه مسوولیت دارند اگر به آینده کشور علاقه دارند باید صدای معترضان را بشوند. هر چند حضور معترضان هنوز میلیونی و گسترده نیست، اما واقع آن است که این صداها از سوی جمعیت چند ده میلیونی مردم حمایت میشود».
در مورد دیگر، مصطفی هاشمی طبا موضوعی شبیه مرعشی را اتاذ کرده و گفته است: «وقتی مجلس ما برخاسته از رأی اکثریت مردم نیست و درصد کمی از مردم نمایندگان کنونی را انتخاب کردهاند، خب طبیعی است که مردم احساس نکنند که نمایندگان مطالباتشان را پیگیری میکنند. الا فرض کنید قرار است تغییری در شیوه حکمرانی ایجاد شود؛ در آن صورت باید مجلس حداکثری روی کار آید که تحقق همین موضوع برمیگردد به نوع نگاه شورای نگهبان نسبت به موضوع احراز صلاحیتها»
هاشمی طبا همچنین با ادعای دروغ مردم از رسانه های رسمی حقیقت را نمی شوند، گفت هاست: «اعتماد عمومی چیزی نیست که یکشبه به وجود آید و یکشبه از دست برود. متأسفانه مردم بیاعتماد شدهاند زیرا طی سالها از رسانههای رسمی حقیقت را نشنیدهاند. همین حالا صداوسیما درباره جنگ روسیه و اوکراین واقعیت را به مردم اطلاعرسانی نمیکند؛ این موضوع که به ما ربطی ندارد و دو کشور با هم در جنگ هستند و رسانه ملی ما باید بدون هرگونه موضعگیری واقعیت موجود را اطلاعرسانی کند. همه این عوامل باعث شده است که اعتماد عمومی به سیاستورزی رسمی کم شده باشد».
اصلاح طلبان در همه انتخابات ها نمایندگان جدی داشتند اما از سوی مردم طرد شدند. فارغ از تحلیل های اصطلاحا آبکی در تقلیل پروژه بزرگ و ترکیبی دشمنان ملت ایران و اغتشاشات توحش گونه در خیابان به بحث انتخابات های اخیر و عدم اشاره به همراهی خود اصلاح طلبان در ایجاد ناامنی ها؛ باید از پیرمردهای اصلاح طلب بعد از بیان توهمات و آرزوهای دور و درازشان پرسید که چگونه می خواهند پاسخ خون شهدای مبارزه با اغتشاشات، شهدای مظلوم ترور در شاهچراغ و خسارت های چند صد میلیاردی به کشور را بدهند؟
دوستی گفت چرا مسئولین دانشگاه ها بی تفاوت هستند به هنجارشکنی ها؟ گفتم حتی رهامی و سایر اصلاح طلبان افراطی از وزیر شدن زلفی گل استقبال کردند! تو خود خوان حدیث مفصل از این مجمل