مدیران خودرو
دوشنبه ۱۵ فروردين ۱۴۰۱ ساعت ۱۴:۲۳
داغ کنيد+ ۴
اصلاح طلبان نشان داده‌اند که همه چیز برایشان ابزار سیاسی است و در زمان خود از این ابزار علیه رقیب استفاده می‌کنند و تنها هنرشان القاسازی رسانه‌ای برای ایجاد موج منفی است.
ماهیگیری بی‌شرمانه از یک تنش ورزشی/ نه زنان به ورزشگاه بروند نه تیم ملی به جام جهانی!/ ماجرا چیست؟ +تصاویر
گروه سیاسی جهان نیوز: اتفاقاتی که در حاشیه بازی ایران و لبنان در ورزشگاه مشهد رخ داد و دولت قول بررسی آنرا داده است باعث کنش سیاسی برخی جریانات داخلی و ضدانقلاب شده است. نکته حائز اهمیت اینکه این دو واکنش سیاسی به یک رویداد ورزشی و حواشی آن در نقطه خاص به هم می رسند و یکدیگر را همپوشانی خاصی می دهند.

روزنامه اصلاح طلب اعتماد در مطلبی که در صفحه اول خود منتشر کرد نوشت: «مخالفین ورود زنان به استادیوم درد دین ندارند.» این روزنامه اصلاح طلب از قول «محمد دادکان» با صحبت های التقاطی و آسمان و ریسمان به هم بافتن خاصی نوشت: «خودشان با هماهنگي مي‌گويند اين هفته اجازه ندهيم دختران وارد شوند اسپري فلفل هم به صورتشان بپاشيم. بعد هم همه مي‌آيند مي‌گويند کي بود کي بود من نبودم. در اين موج‌ها کارهايشان را مي‌کنند. اگر ببينند مردم دوباره سوال کنند چه اتفاقي دارد مي‌افتد چهار تا کالاي اساسي را گران مي‌کنند. مي‌آيند بحث را مي‌برند روي بنزين. به مردم آگاهي بدهيد. شما هم از اين تيترها نزنيد. اينها همه سرگرمي است که زن‌ها را راه ندادند، تيم ملي بايد صعود کند و... تيتر همه خبرگزاري‌ها اين شد که زنان را راه ندادند. قبل از مسابقه مثل روز برايم روشن بود که راه نمي‌دهند. مي‌دانستم دروغ است و مي‌خواهند موج درست کنند.»


این درحالی است که همین روزنامه‌ها که امروز با چرخشی 180 درجه به ورزشگاه رفتن بانون اشاره و طرفدار این امر هستند در زمان دولت نهم نسبت به دستور رئیس جمهور وقت برای راه دادن زنان به ورزشگاه ها موضع مخالف به خود گرفته بودند.

در همین زمینه روزنامه آفتاب یزد در صفحه نخست خود در تاریخ ۷ اردیبهشت ۹۴؛ یعنی چند روز پس از دستور احمدی‌نژاد، تیتر یک خود را به مخالفت با این موضوع اختصاص می‌دهد و در سرمقاله خود می‌نویسد: «... بعضی ایرادهای شکلی بر این دستور می‌بینیم که احتمالا در ذهن عده‌ای از مخاطبان روزنامه نیز وجود دارد، یکی از این ایرادها، میزان اولویت این دستور می‌باشد... بدون اغراق می‌توان گفت کم‌اهمیت‌ترین خواسته اصلاح‌طلبان نیز در مقایسه با دستور اخیر رئیس‌جمهور، از اولویت بیشتری برخوردار بود».



این روزنامه، چند روز بعد، با تیتر «دستور غیر شرعی احمدی‌نژاد، شعری که در قافیه آن مانده‌اند» خواستار برخورد تندتر مراجع تقلید با دستور احمدی‌نژاد می‌شود.

روزنامه اعتماد هم با تیترهای منفی به استقبال دستور رئیس‌ دولت نهم درباره ورود بانوان به استادیوم می‌رود. این روزنامه با عنوان هایی مانند «نمایندگان مجلس: ما هم مخالفیم» و « اعتراض جمعی از دانشجویان به دستور حضور زنان در ورزشگاه‌ها مخالفت خود را با این امر نشان داد.

حالا این روزنامه ها با چرخش های 180 درجه ای با وجود فراموشی افکارعمومی سعی دارند که اینگونه القا کنند که طرفدار ورزشگاه رفتن زنان هستند. هر چند که در دولت روحانی که این وعده داده شده بود عملی نشد و به نظر می رسد که اصلاح طلبان بیشتر طرفدار ورزشگاه نرفتن زنان هستند تا از این موضوع برای خود یک بهانه سیاسی و جنجال آفرینی در کشور بسازند.

آذر منصوری، از فعالان اصلاح طلب هم بدون اشاره به مواضع گذشته اصلاح طلبان در روزنامه اعتماد نوشته است: «سال‌هاست كه به‌دليل نگاه‌هاي متحجر و طالبان‌زده، زنان ايران اجازه تماشاي فوتبال را در استاديوم‌ها ندارند و متاسفانه هرگونه تلاش براي تغيير اين نگاه قبل از آنكه به اميد معنا‌دار بينجامد، به بن‌بست ختم مي‌شود»!
 
اما روی دیگر سکه اصلاح طلبان همنوایی آنان با برخی رسانه ها و جریانات معاند است. در همین رابطه رسانه رویداد 24 در یک نظرسنجی مرموز عنوان کرده که «تاریخ‌سازی با اسپری فلفل به صورت زنان!/ مردم را به نقطه‌ای رساندید که برای اولین بار در تاریخ به دنبال تعلیق فوتبال کشورشان هستند!»

در بخشی از گزارش این رسانه اصلاح طلب آمده است: برای نخستین بار بخشی از جامعه به صورت همزمان از فیفا درخواست کرده‌اند فوتبال ایران را تحریم یا تعلیق کند تا سیاست‌گذاران در ایران یکبار با واقعیت موجود روبرو شوند و بدانند که نتیجه رفتارشان چیست. حامیان تعلیق فوتبال ایران بر این باورند که «نرفتن ایران به جام جهانی اتفاق ویژه‌ای نیست و احتمالا خسارت‌آمیزترین بخش آن نگرفتن همان پاداش چند میلیون دلاری است که به ایران نخواهد رسید اما تعلیق ایران یک دستاورد خواهد داشت و آن اینکه مسئولان را پیامدهای جهالت خود آشنا می‌کند و شاید این راهی باشد که برابری جنسیتی دست‌کم در یک مورد در ایران اجرا شود».
 

این درحالی است که نه تنها بحث تعلیق فوتبال ایران مطرح نبوده است و برخی از رسانه‌های معاند بر شیپور این موضوع می دمند و بازارشان خریداری ندارد بلکه اخیرا قرعه کشی جام جهانی با حضور «علی دایی» انجام شد و ایران هم گروه با تیم های فوتبال انگلیس و آمریکا و برنده بازی پلی آف اروپا شد که در این حوزه باید خود را برای این دیدارها آماده کند چرا که دومین بازی جام جهانی قطر بعد از بازی افتتاحیه بازی ایران و انگلیس است.

با این روند به نظر می رسد زمانی که تیر رسانه‌های ضدانقلاب که همواره سیاسی کار در امر ورزش و تعلیق و تحریم کشورمان به سنگ خورده است حالا یک رسانه دسته چندم اصلاح طلب دست در پازل فشار به کشورمان به کار القاسازی در حوزه ای شده که واقعیت بیرونی ندارد و در یک نظرسنجی غیرعلمی و کارشناسی سیاست خاص خود را القاسازی می کند. آنچه در این حین باید مورد توجه قرار داد این است که ماجرای مشهد به اندازه خود مشکوک است اما حالا با موج سواری های خاص رسانه های اصلاح طلب مسیر جدیدی در این راه باز شده است. اصلاح طلبان نشان داده اند که همه چیز برایشان ابزار سیاسی است و در زمان خود از این ابزار علیه رقیب استفاده می کنند و تنها هنرشان القاسازی رسانه‌ای برای ایجاد موج منفی است.
https://jahannews.com/vdcbz0bzsrhb9gp.uiur.html
نام شما
آدرس ايميل شما

یکبار برای همیشه مشکل ورود بانوان به ورشگاهها را حل کنید
آیا دغدغه اینها فقط مشکلات حضور خانم ها در ورزشگاه فوتبال است یا این موضوع را دستاویز امیال سیاسی خود قرار داده اند؟ اگر واقعا دغدغه اینها حل مشکلات خانم ها باشد الان مسئله تعدی به خانم ها در میان سینماگران مهمتر از حضور آنها در ورزشگاه ها است
فرافکنی به چه معناست؟!
همه میدونن که این بهانه ها دستاویز اصلاح طلبا برای بحران سازی در کشوره وگرنه چه دلیلی داره تا دائما در ایجاد تنش در جامعه با اینجور مسائل بدمند
چرا به رقیب قلاب ماهیگیری میدین تا ماهی بگیره؟.
شاهین
اصلاح طلبان چرا از آب گل آلود ماهی می گیرند ؟!
حضور زنان در ورزشگاه‌ها با رعایت اصول اخلاقی و ملاحظات شرعی مورد تاکید آقایان علما کاملاً امکان پذیر است و شرط آن اراده و مدیریت است که متأسفانه اراده مدیریتی لازم وجود ندارد...
نمونه اش رو میشود شهر انزلی و باشگاه مردمی و فرهنگی ملوان رو مثال زد که هفته پیش خواهران شهر انزلی کنار برادرانشان بدون بوجود امدن کمترین تنش نشتند و بازی تیم محبوبشان را نگاه کردند و لذت بردند و نکته مهم انکه برادران بخاطر حضور خواهرانشان نهایت ادب و احترام را رعایت کردند.
باید فرهنگ جامعه اصلاح بشه و خانواده هایی که در این زمینه مشکلاتی دارن اقداماتی انجام بدن
آخه چرا باید یک قضیه به این ساده گی رو بذارید به اینجا برسه ؟ واقعا آدم متاسف میشه از کشوری که این تاریخ و تمدن رو داره و هنوز اندر خم مسایل سطحی و ساده هستش
ایرج
دقت کنی متوجه میشی چرا
. یقه اصلاح طلبا رو بگیرید
فتنه 88
اصلاح طلبان بزرگترین مانع پیشرفت و آرامش کشور هستن.
با گوشت 200 و خرمای 100 هزارتومنی.
شخصا حضور خانم ها در ورزشگاه مردان را نادرست و دون شان زنان و دختران می دانم اما اولا اصلاحاتچی همواره از موضوع زنان بهره برداری سیاسی کرده اند. و ثانیا در موضوع اخیر مشهد ابهامات زیادی وجود دارد و لازم است مسئولان ابعاد واقعه را اشکار کنند.
یک زن
اجازه بدید خود خانها صلاح و مصلحت خودشون رو تشخیص بدهند شما فقط میتونید در مورد زندگی خودتان تصمیم گیری کنید زندگی دیگران به شما مربوط نیست
مگر تیم فوتبال زنان نداریم چرا نمیرن تیم زنان تشویق کنند که به فوتبالشون امیدوار بشن .
یک زن
من نه اصلاح طلبم و نه مخالف جمهوری اسلامی
ولی به عنوان یک زن در جامعه با تبعیض و تعرض به زنان مخالفم و خواستار ایجاد عدالت اجتماعی و دوری از جنسیت زدگی در تصمیمات هستم
معلومه که اصلاح طلبان نمیخوان مشکل استادیوم رفتن زنها حل بشه چون اصلاحطلبان کلا با سه تا شعار همیشه رای میارن و اگر این مشکلات حل بشه دیگه چیزی برای بازی دادن مردم ندارن
1- زنها باید برن استادیوم
2- کنسرتها برگزار بشه
3- گشت ارشاد جمع بشه
برگزاری مسابقه در مشهد اصلا صحیح نبود.... کنسرت و مسابقات نباید در شهرهای مقدس برگزار شوند.
به جای اینکه افرادی که هنجار شکن هستن و فحاشی میکنن را شناسایی کنند و تو ورزشگاه راه ندن میگن خانم ها را راه ندیم ؟!.
.....
علی
.....
وقایع چند ساله اخیر نشان داده که آمدن اصلاح طلبان به صحنه سیاسی جلب ارای مردم بوده
مرصاد
برای دشمنان خارجی ، مزدوران رسانه ای و عمله های داخلی شان ؛ اصل ؛ تضعیف نظام جمهوری اسلامی است ! لذا برایشان بهانه مورد نظر ، تفاوتی ندارد !!
لطفا به هیچ وجه موضوع حذف از جام جهانی را عده ای خود فروخته مطرح نکنند که امکان ندارد.
علی
بیشرم آنهایی هستند که بی حیایی و بیشرمی را رواج می‌دهند و به شیعه توهین می‌کنند و اسم خودشان را شیعه می‌گذارند...
اینا وقتی کا دستشون نباشه وسط میگیرن چون میدونن کارشون و نظراتشون رو کسی گوش نمی کنه طوری موضع میگیرن که یکی از دو طرف یا افراد خنثی هم نظرات اونا رو تایید کنند
محمدرضا
ورزشگاه رفتن خانم ها
دوچرخه سواری خانم ها
برگزاری کنسرت در مشهد
و حجاب اجباری،
اینها رو از اصلاح طلب جماعت بگیری هیچ حرفی برای گفتن و هیچ برنامه ای برای اقتصاد و فرهنگ و اداره کشور ندارند. موجودیت و نونشون تو وجود این مسائل هست..
چرا .ممدخاتمی زنان رابه ورزشگاه آقایان نبرد؟!!!!
صابر
.....