پنجشنبه ۶ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 25 Apr 2024
 
۲
۵
رو به پایان؛

چند نشانه قابل توجه از افولِ موقعیت بین‌المللی اسرائیل/ وقتی سران رژیم صهیونیستی به دریوزگی می‌افتند +تصاویر

چهارشنبه ۸ دی ۱۴۰۰ ساعت ۲۰:۴۲
کد مطلب: 786858
رصد تحولات منطقه غرب آسیا بویژه در دو سال اخیر به وضوح حاکی از این است که روند تحولات این منطقه، تا حد زیادی علیه منافع رژیم صهیونیستی است.
چند نشانه قابل توجه از افولِ موقعیت بین‌المللی اسرائیل/ وقتی سران رژیم صهیونیستی به دریوزگی می‌افتند +تصاویر
گروه بین الملل جهان نيوز، سامان سفالگر: هشدارهای قابل توجه محافل صهیونیستی به رهبران اسرائیل جهت خودداری از تنش زایی علیه ایران به دلیل نگرانی از واکنش های سهمگین تهران به این مساله، وضعِ محدودیت های قابل توجه بر سفر اخیر "نفتالی بنت" نخست وزیر اسرائیل به امارات با هدف عدم جلب توجه بین المللی به این رویداد، و تمسک جریان های حامی اسرائیل به مسائلی نظیر مطرح کردن نام این رژیم جعلی در رویدادهای پرطرفدار ورزشی، همه و همه نمودهایی از دست و پا زدن های اسرائیل جهت تضمین حداقلیِ بقای این رژیم هستند.  
 
به گزارش جهان نيوز، رصد تحولات منطقه غرب آسیا بویژه در دو سال اخیر به وضوح حاکی از این است که روند تحولات این منطقه، تا حد زیادی علیه منافع رژیم صهیونیستی است و موقعیت آن را به شدت متزلزل ساخته است. وقوع تحولاتی نظیرِ کاهش حضور نظامی آمریکا (به عنوان نزدیکترین متحد اسرائیل در جهان) در منطقه غرب آسیا، ازسرگیری مذاکرات هسته ای وین و کاهش یافتن سطح فشارهای دولت آمریکا علیه ایران(و دست برتر ایران در جریان مذاکرات مذکور با توجه به پیشرفت های هسته ای قابل توجه این کشور) و متعاقبا توسعه روابط ایران با کشورهای منطقه و جهان، تضعیف روند عادی سازی روابط کشورهای عربی با اسرائیل(در چهارچوب "توافق ابراهیم")، و در نهایت، تشدید شکاف های دولت اسرائیل با دولت جدید آمریکا و اوج گیری تنش های داخلی اسرائیل(به طور خاص از سوی اعراب ساکن در اراضی تحت کنترل رژیم صهیونیستی)، همه و همه اسرائیل را در موقعیتی به شدت بی ثبات و البته خطرناک قرار داده اند.

این رویدادها در نوع خود، نوعی بیقراری را نیز در میان مسوولان اسرائیلی ایجاد کرده اند و موجب شده اند تا آن‌ها مثلا در مواجهه با موضوعی نظیر معادله اتمی ایران، صرفا به لفاظی روی آورند و با طرح تهدیدات بی پایه که حتی مسوولان سابق رده بالای اسرائیلی نیز بر بی پشتوانه بودن این تهدیدات اذعان دارند، به نوعی وجهه خود را حفظ کرده تا شاید از این طریق بتوانند روند فروپاشی درونی خود را از چشم افکار عمومی دور نگه دارند. در این راستا، در مدت اخیر، می توان به سه نشانه جدی از تزلزل جدی موقعیت بین المللی اسرائیل و این مساله که اساسا صهیونیست ها به نوعی به سمت گداییِ توجه از سوی افکار عمومی بین المللی حرکت می کنند، اشاره کرد.

یک: موردِ عجیب سفر "نفتالی بنت" به امارات متحده عربی
در جریان سفر اخیر "نفتالی بنت" نخست وزیر اسرائیل به امارات متحده عربی که در نوع خود سفری بی سابقه محسوب می شد (این سفر، اولین سفرِ یک نخست وزیر اسرائیل به این کشور به حساب می آمد)، طرفِ اسرائیلی که عملا سعی داشت از این موضوع برای خود یک موفقیت قابل توجه دیپلماتیک بسازد و به نوعی، دیگر کشورهای عربی را نیز به سمت عادی سازی روابط با خود سوق دهد، عملا با شکستی تمام عیار رو به رو شد. دلیل اصلی این مساله نیز این بود که طرف اماراتی به اسرائیلی ها حتی اجازه نداد که خبرنگاران خود را به همراه داشته باشند و "محمد بن زاید" ولیعهد امارات نیز به هیچ عنوان اجازه نداد که افرادی غیر از نخست وزیر سارائیل و تیم همراه وی، در قصر او حاضر شوند. این شیوه استقبال اماراتی ها از نخست وزیر اسرائیل، عملا نمودی عینی از میزبانی از میهمانی بود که وجودش چندان مورد رضایت نبود و حتی میزبان به خوبی از تبعات منفی و ناگوار میزبانی خود از یکچنین میهمانی آگاهی داشت. درست به همین دلیل بود که اماراتی ها به هیچ عنوان مایل نبودند تا سفر نخست وزیر اسرائیل به کشورشان، مایه جلب توجه بین المللی باشد. مساله ای که جدای از موقعیت نامناسب اسرائیل در منطقه، حاکی از ارسال پیامی روشن از سوی امارات مبنی بر هزینه های قابل توجه ارتباط با اسرائیل، برای آن دسته از کشورهایی بود که مایل به عادی سازی روابط با این رژیم هستند.


*سفر اخیر نخست وزیر اسرائیل به امارات با احتیاط های زیادِ طرف اماراتی رو به رو شده بود و اماراتی ها تا جای ممکن سعی کردند این دیدار با احتیاط انجام شود. نفتالی بنت این سفر را در اوج انزوای موقعیت منطقه ای اسرائیل انجام داد.

دو: اسرائیل و "گداییِ توجه" در یک رویداد ورزشی بین المللی
اخیرا در قطر، دیداری دوستانه میان تیم های ستارگان عرب و ستارگان جهان با محوریت جشن گرفتنِ اضافه شدن "کاپ عرب" به تقویم رسمی فیفا و با هدف انجام تبلیغات گسترده در این رابطه، انجام شد. حاشیه اساسی که دامنگیر این مسابقه شد، نقش بستنِ پرچم جعلی رژیم اسرائیل روی پیراهن های ارائه شده روی لباس بازیکنان و حضور "آورام گرانت" مربی سابق تیم ملی فوتبال اسرائیل در این رویداد ورزشی به عنوان مربی تیم ستارگان جهان بود. مساله ای که موجب شد تا برخی بازیکنان از جمله سه بازیکن الجزایری، حاضر به حضور در این رویداد ورزشی نشوند.


*در جریان دیدار اخیر ستارگان عرب و ستارگان جهان، روی پیراهن بازیکنان دو تیم تصویری از پرچم رژیم جعلی اسرائیل نیز نقش بسته بود. مساله ای که با جنجال های زیاد مخصوصا در میان کشورهای عربی، اسلامی و ایران رو به رو شد.

در این میان، حضور تعجب آور مهدی مهدوی کیا بازیکن سابق تیم ملی کشورمان دراین رویداد با لباسی که پرچم رژیم صهیونیستی نیز در گوشه ای از آن قرار گرفته بود، انتقادات گسترده ای را از این ملی پوش سابق به همراه داشته است. مساله ای که حتی در مورد دیگر بازیکنان کشورهای عرب و مسلمانی که اقدام به پوشیدن این لباس کرده اند هم صدق می کند. با این حال، نکته قابل توجه این است که کارِ اسرائیل به جایی رسیده که حتی نمایش محدود پرچم اسرائیل نیز در رویدادهای ورزشی به هر کلک و ترفندی، با واکشن های سنگین انتقادی رو به رو می شود. موضوعی که در نوع خود نمودی عینی از انزوای اسرائیل و در عین حال تلاش های زیادی آن برای مطرح کردن خود است. مساله ای که در چشم اندازی کلان نشانه ای از افول موقعیتِ رژیم جعلی اسرائیل است.

سه: بی اعتبار شدنِ تهدیدات ضدایرانی رژیم صهیونیستی
اسرائیل همزمان با ازسرگیری مذاکرات هسته ای وین در دولت جدید ایران، تهدیدات گسترده ای را علیه کشورمان مطرح کرده و ضمنِ طرح اتهامات واهی مبنی بر اینکه ایران به دستیابی به سلاح های هسته ای نزدیک شده، مدام از انجام اقدامات نظامی و ضرورت انجام ماجراجویی علیه تهران صحبت می کند. با این حال، با گذشت زمان و با مشخص شدن بی پشتوانه بودن ادعاهای رژیم صهیونیستی و به طور خاص تبعات سنگین هرگونه اقدام نظامی علیه ایران، کارشناسان سیاسی و امنیتیِ ارشد اسرائیل نظیر "ایهود باراک"(وزیر دفاع و نخست وزیر سابق اسرائیل)، "ایهود المرت"(نخست وزیر سابق اسرائیل)، "موشه یعلون"(وزیر دفاع سابق اسرائیل)، "دنی سیترونوویچ"(مسوول سابق میز ایران در ارتش اسرائیل) و ده ها مسوول دیگر صهیونیستی، همه و همه هشدار داده اند که حتی نزدیک‌شدنِ تل آویو به یکچنین گزینه ای، نابودی کامل آن را به همراه خواهد داشت. جالب آنکه حتی در داخل آمریکا نیز کسی به این ادعاها و درخواست های سران اسرائیل علیه ایران توجهی نمی کند و بسیاری از رسانه‌های معتبر، از وجود شکاف های قابل توجه میان تل آویو و واشنگتن در مساله ایران خبر می دهند. این مساله عملا موجب شده تا اسرائیل گزینه های چندانی را در مواجهه با ایران نداشته باشد.


*مقاله روزنامه هارتص اسرائیل که به تازگی منتشر شده و تاکید می کند که هرگونه اقدام اسرئیل در حمله به ایران، می تواند تبعات سنگینی را برای این رژیم به بار آورد و عملا آن را زمین‌گیر و وارد شرایط بحرانی کند.

به طور خاص، برگزاری رزمایش اخیر پیامبر اعظم 17 از سوی کشورمان و حمله با سیلی از موشک های بالستیک به سایت شبیه سازی شده نیروگاه هسته ای دیمونا در اراضی اشغالی نیز، بار دیگر هزینه هر اقدام نابخردانه اسرائیل را به رهبران این رژیم از سوی ایران مورد یادآوری قرار داده است. در این فضا، اسرائیل به شدت منزوی است و در نهایت، همانطور که "الکساندرا هال" تحلیلگر پایگاه خبری نشنال اینترست در مقاله ای می نویسد: "اسرائیل هیچ راهی جز پذیرفتنِ احیای برجام و آنچه که در نهایت مطلوب ایران است، ندارد".

بیشتر بخوانید:
گفتگوی جهان با هانی زاده درباره سفر بنت به امارات

هشدار جریان‌های سیاسی و رسانه‌ای اسرائیل: برای ایران شاخ و شانه نکشید
سه پیام مهم سفر نخست‌وزیر رژیم‌ صهیونیستی به امارات چیست؟
نام شما

آدرس ايميل شما
برای ارتقای فرهنگ نقد و انتقاد و کمک به پیشرفت فرهنگ و اخلاق جامعه، تلاش کنیم به جای توهین و تمسخر دیگران، نظرات و استدلال هایمان را در رد یا قبول مطالب عنوان کنیم.
نظر شما *


Iran, Islamic Republic of
خدا ان شاالله اسراییل رو نابود کند بزودی زود
United States
.....
Iran, Islamic Republic of
.....
Iran, Islamic Republic of
سرنوشت اسراییل همانند رزیم اپارتاید افریقای جنوبی ست و از بین خواهد رفت .
Iran, Islamic Republic of
چیزی از عمر این کشور جعلی صهیونیست ها و مردم دزد وغارتگر و حکومت کودک کشش باقی نمانده