مدیران خودرو
شنبه ۳۰ مرداد ۱۴۰۰ ساعت ۰۱:۱۰
داغ کنيد+ ۰
سخنگوی حزب اعتماد ملی گفت: آقای خاتمی به افرادی ماموریت داده تا به تحلیل نتایج انتخابات بپردازند.
گرامی مقدم: خاتمی افرادی را برای تحلیل نتایج انتخابات مامور کرده است/ مثل دولت در سایه خواهیم بود
گروه سیاسی جهان نیوز: «اسماعیل گرامی مقدم»، سخنگوی حزب اعتماد ملی گفت: در شرایطی که سه قوه در اختیار یک جریان است اصلاح طلبان بیشتر به بازسازی خودشان می‌پردازند و همه اوضاع و احوال سیاسی و اقتصادی و فرهنگی را رصد می کنند و به عنوان یک دولت در سایه مثل همه دنیا انتقادات خود را مطرح و برنامه هایشان را بیان می کنند و در جایی که دولت برنامه ها را انجام ندهد یادآوری می کند. اما به لحاظ اجرایی امکان این وجود ندارد که اصلاح طلبان به دولت کمک کنند.

او تاکید کرد: اصلاح طلبان در این حوزه ها جز نقد نمی توانند کاری کنند و این نقد به نظر من شاید به کمک دولت بیاید ولی اساسا از نظر نوع تفکر و نوع نگاه متفاوت است. امیدواریم اتفاقات جدیدی بیفتد مثلا با پرونده هسته ای فعالانه برخورد کنند و دولت به تنش زدایی روی بیاورد اصلاح طلبان در هر حوزه ای که در راستای رفع مشکلات و مطالبات مردم باشد، کمک خواهند کرد.

گرامی مقدم در مورد جلسات اخیر برای تصمیم گیری برای چهارسال پیش رو در جریان اصلاحات گفت: در جبهه اصلاحات به آسیب شناسی پرداخته شده و پرداخته خواهد شد. من شنیده ام که آقای خاتمی به افرادی ماموریت داده تا به تحلیل نتایج انتخابات بپردازند. این ماموریت خارج از احزاب است ولی من می دانم که همه احزاب آسیب شناسی انتخابات را شروع کرده اند و قطعا این موضوع به اینجا می انجامد که اصلاح طلبان در انتخابات های بعدی با چه رویکردی ورود کنند.

گفتنی است این گفته گرامی مقدم به خوبی نشان می دهد که سران اصلاحات به خوبی واقف بر شکست های سنگین در مجلس، ریاست جمهوری و شوراهای شهر که متحمل شده‌اند، هستند اما برخی از افراد این جریان در رسانه ها سعی می کنند با بهانه تراشی به خود امید بدهند و دلایل دیگری را سبب عدم توفیق خود ذکر کنند.

چندی پیش صادق زیباکلام هم گفته بود که 2.5 میلیون رای به همتی، تیر خلاص به شقیقه اصلاح طلبان بود. لازم به یادآوری است که نفر اول لیست اصلاح طلبان برای شورای شهر تهران حتی با امضا و حمایت رسمی خاتمی جایگاهی بهتر از سی و ششمی را کسب نکرد.
https://jahannews.com/vdchwxnqv23nqkd.tft2.html
نام شما
آدرس ايميل شما

این اقایان اصلاح طلب از اول انقلاب مسئولیت داشتند پست و مقامی داشتند ..
مهدی
اصلاح طلبان اقتصاد کشور و معیشت مردم را نابود کردند و باید از سیاست کناره گیری کنند.
هادی
فعلا تو سایه بمونند خنک بشوند.
....
در باران بهتر است
چی در باران بهتر است برادر؟
.......
گردش در باران بهتر از گردش در برف است
احسنت برادر عجب کشفی کردی مراقب باش چشم نخوری!!
احسنت برادر بارانی مواظب باش چشت نزنن
احسنت به جهان نیوز ...
در برف بهتر است برادر بارانی
باران یا برف مسئله این است برادر
فکر کنم برا برادرمون تو برف مشکل پیش اومده که باررونی شده
مش مظفر
میتونی بگی چه مشکلی برات پیش اومد برادر؟
.....
انقدر در سایه باشید که زیر پاتون علف سبز شه.
محمدایوب
درطی 32سال در آفتاب بودید زندگی مردم را سوزاندیدخصوصا 8سال اخیر. ...
شما اقلیتی بیش نیستن برادر محمدایوب و هیچ وقت خودتونو جای ملت جا نزنین!!
محمد یعقوب
تو یک نفر بیشتر نیستی برادر هادی. اینقدر جلز ولز نکن.
رضا ایوب
احسنت برادر محمد ایوب. یعنی شما چن نفری اونوقت؟ بازم خودتو لو دادی
وقتی که حق باهاتون نیست معلومه از یه نفر شکست میخورین
محمد یعقوب
یک نفر بیکار که فقط دنبال کامنت دادن و مثبت منفی زدن است.
خب همه که بیکار نیستند برادر هادی!
حیدر نشان
....
اصغر نکته سنج
.....
خخ
انتخابات اخیر نشان داد که چه کسانی اقلیت هستن.!!!!
خدایی
لعنت خدا بر خیانت کاران.
اولین چیزی که باید از دولت اقای رئیسی یاد بگیرید صداقت و...
سیدمحمد
....
حق پیروز است
سید جانها خاتمی عزیز و مهربان!!!
کسی که هر سه فرزندش در اروپا و امریکا زندگی می کنند مقبولیت ندارد..
امیر
خاتمی باید بداند او و اصلاحات همیشه در سایه بودند بلکه هرگز با و در میان مردم نبودند. خسارت مادی و معنوی شما در همه این سال ها به ملت و حاکمیت نه کم و نه قابل جبران! ادای افراد دلسوز را در نیاوردید!!!
حسن
ناکارآمدی و منفعت گرایی و غرب گرایی کارکرداصلاح طلبان بود.
کاش گروهی رابرای تحلیل بلایی که سردین مردم اورد ....براه انداخت ....
ای کاش برادران تحلیل گر یه تحلیلی میکردن
برادران تحلیل‌گر بیست و چهار ساعته در حال تحلیلن
برادران تحلیل گر فقط تحلیلهای یه طرفه شون قابل انتشاره اونایی که به نفع خودشونه
...
...
!!
بازی تمام شد ! تکرار بی تکرار !!
تازه بازی شروع شده قسمتهای قشنگش داره از راه میرسه!!!!
تحلیل نتایج شکست در انتخابات؟! عامل اصلی اش جناب فتنه گر با تَکرار می کنم هست که پدر ملت رو درآورد!!
خاتمی این ۸ سال کجا بود که نتیجه تکرار خودرا رصد نماید...
دربندی
وقتی تو خواب بودی برادر داشتن رصدت میکردن!!!
رضايي ع ر
بسه ديگه خيلي وقته در سايه هستيد سردتون ميشه !!
خاتمی خودش راس فتنه است.