باید با توجه به اینکه شعار بازگشت به برجام داده و از همان گروه دموکراتی است که ما با آنها پشت میز مذاکره نشستیم و امیدوار شدیم که تنشها تمام شود و با گسترش مناسبات اقتصادی به توسعه برسیم؛ نوید یک گشایش در عرصه بینالمللی را به ما میدهد.
گروه سیاسی جهان نیوز، مجتبی غفاری: ظاهرا اصلاح طلبان ناامید از پیروزی در انتخابات خرداد 1400 تنها شانس خود را برای تمدید حضور در سکان داری قوه مجریه استفاده از پیروزی بایدن می دانند. در همین باره، نوبت به علی صوفی، مشاور خاتمی و وزیر دولت اصلاحات رسیده تا با بزک معاون اوباما که این بار منتخب مردم آمریکا شده است، افکار عمومی را منحرف کند. مجموعه رفتار اصلاح طلبان نشان می دهد که ظاهرا هیچ وقت دلسوزی برای مردم در کار نبوده و همان جریانی که با ندانم کاری ها اوضاع اقتصاد را به اینجا رساندند، بدون عذرخواهی می خواهند برای یک دوره دیگر خودشان را به مردم تحمیل کنند.
صوفی در حالی از لفظ «بن بست» برای توصیف اوضاع کشور استفاده کرده که هیچ گاه بن بستی در کار نبوده و به فرض پذیرش این عبارت، باید گفت که بن بست حاصل عملکرد غرب گرایان داخل کشور است که طی چند سال اخیر در دولت و مجلس سرکار بودند. کسانی بن بست ایجاد کردند که اقتصاد یک ملت هشتاد میلیونی را به چرخش نگاه اوباما و ترامپ معلق کردند.
به گزارش جهان نیوز، گزیده اظهارات این چهره اصلاح طلب را در ادامه میخوانید:
*میزان مشارکت در انتخابات ۹۸ به حداقل ممکن رسید. اینها هشدارهای خطرناکی است و آینده را برای کشور ناامن میکند. پیشبینی میشد که در انتخابات ۱۴۰۰ نیز همین اتفاق افتد و رویکرد حاکمیت نیز دیگر مشارکت حداکثری نباشد. اینها سبب شد که جریانهای سیاسی نیز احساس کنند نمیتوانند نقشی ایفا کنند؛ بنابراین عملا یک بنبست و انسداد سیاسی غیرمنتظره و بیسابقه در کشور ایجاد شد.
*باید با توجه به اینکه شعار بازگشت به برجام داده و از همان گروه دموکراتی است که ما با آنها پشت میز مذاکره نشستیم و امیدوار شدیم که تنشها تمام شود و با گسترش مناسبات اقتصادی به توسعه برسیم؛ نوید یک گشایش در عرصه بینالمللی را به ما میدهد.
*قطعا روی کار آمدن بایدن در مردم نیز امید ایجاد میکند. بالاخره انتظارات مردم را و کاهش قیمتها در واکنش به پیروزی بایدن را میبینیم. این یعنی همه فکر میکنند که موفقیت بایدن یعنی عرضه ارز، فروش نفت، کاهش تحریم و .... الان هم شاهدیم که علیرغم آنکه هیچ اتفاق خاصی در کشور نیفتاده، بازار متحول شده است؛ بنابراین اگر مردم امیدوار شوند که مشکلات حل خواهد شد، دوباره اطمنیان خواهند یافت که میتوانند اثرگذار باشند لذا اگر رئیس جمهور آینده کسی باشد که بتواند با دنیای خارج تعامل داشته و تنشها را برطرف کند و یک تیم مذاکره کنده قوی داشته وضع خیلی بهتری خواهند داشت؛ بنابراین مردم به خاطر خود رویکردشان نسبت به انتخابات را تغییر خواهند داد.
*علت اینکه اصلاحطلبان هم این امید را به حضور بایدن در کاخ سفید دارند، همین است که فکر میکنند میتواند یخها را ذوب کند. یعنی هم میتوانیم در عرصه سیاسی و هم اجتماعی و اقتصادی از این بنبست خارج شویم.
*امید مردم به اصلاحطلبان را از این نظر بیشتر میکند، که اصلاحطلبان خواهان مذاکره هستند و توان مذاکره هم دارند و این را قبلا اثبات کرده اند.
یعنی اینا نمیدونن هر معلولی را علتی است
یعنی اول باید مقدماتی جمع بشه تا فعلی صادر بشه و امری تحقق پیدا کنه
یعنی اول باید بایدن بیاد و یک کاری بکنه تا نتیجه اون در بازار ظاهر بشه...
با برجام تمامی اقتصاد رو مصیبت زده کرده اند و قیمت ها رو نه دو برابر سه برابر بلکه ده برابر کرده اند بعد کمی پایین آورده اند و خوشحالی میکنند و بدنبال برجام دیگری هستند
اینکه یکی تو آمریکا بیاد ویکی بره و بازار بالا و پایین بره نشانه ضعف شدید دولت به اصطلاح اعتدال اصلاح طلبه و آقای جهانگیری بهتر از همه این را فهمید که گفت مردم دعا کنند !
هنوز بایدن نیامده لطفا صبر کنیدو خوشحال نشوید چون امریکا براحتی دوستی با اسرائیل و منافع خود از کشورهای نفتی خلیج فارس را فدای رابطه با ایران ان هم با شرایط مورد علاقه ما نخواهد کرد.بایدن و ترامپ در تصمیمات کلان تفاوتی با هم ندارند.
چقدر ساده تشریف دارن اون افرادی که افت قیمت با بایدن وافساد طلبان رو باور دارن.ی جنسی رو هزار درصد گران میکنن بعد حالا با انتخاب بایدن ی چند درصدی ارزان میکنن و سادلوحان خوشحال از آمدن بایدن .!!!!