مدیران خودرو
شنبه ۳ آبان ۱۳۹۹ ساعت ۰۰:۲۷
داغ کنيد+ ۳
اگر دموکرات‌ها برنده انتخابات ۲۰۲۰ باشند، در ایران نیز امید به مردم برمی‌گردد و احتمالا یک رئیس جمهور اصلاح طلب یا اعتدال‌گرا انتخاب خواهد شد.
اگر بایدن رای بیاورد افزایش قیمت‌ها تمام می‌شود/ تورم کنترل می‌شود/ امید به زندگی مردم زیاد می‌شود/ اصلاح طلبان دوباره رئیس جمهور می‌شوند
گروه سیاسی جهان نیوز: اسماعیل گرامی‌مقدم، سخنگوی حزب اعتماد ملی (حزب کروبی) در پاسخ به سوال تفاوت پیروزی بایدن با ترامپ برای ایران نکات خنده داری را مطرح کرده که مفهوم دیگر آن توهین مستقیم به شعور حامیان جریان اصلاحات می باشد. شاید در ایران به غیر از چند اصلاح طلبی که خودشان را به نادانی زده اند کسی نباشد که بین ترامپ و اوباما و یا بین ترامپ و بایدن در رفتار مقابل ایران تفاوت قائل باشد. این تفکر امید به شیطان بزرگ که عده ای در داخل او را کدخدا می دانند همان عاملی است که اوضاع اقتصادی کشور را به اینجا رسانده و هنوز هم وقیحانه و با تمام قوت آن را بزک می کنند.

لازم به ذکر است چند روز پیش جو بایدن نظرات خودش را به صراحت درباره چگونگی رفتار با ایران اعلام کرد و حتی می‌توان برنامه او را شدیدتر از برنامه ترامپ دانست.

به گزارش جهان نیوز، بخش های مهم اظهارات گرامی مقدم را در ادامه خواهید خواند:
 
*انتخابات آمریکا حتما بر شرایط اقتصادی و سیاسی ایران تاثیرگذار است چراکه شعار‌ها و برنامه‌هایی که دو نامزد انتخاباتی آمریکا تا کنون ارائه داده‌اند در تضاد با هم است. این تضاد بین آن‌ها نیز در جهت تغییر اساسی در وضعیت اقتصادی ایران است. یعنی به محض اینکه جو بایدن رای بیاورد، آن‌ها به برجام برمی‌گردند و این برگشت به برجام حتما تاثیرات روانی در بر خواهد داشت که حداقل باعث توقف قیمت‌ها می‌شود. از طرف دیگر جو روانی به بازگشت پول‌های بلوکه شده ایران از کشور‌هایی به آنان نفت فروخته بودیم کمک می‌کند. به نظر می‌رسد که با برگشت آمریکایی‌ها به برجام و نشستن پشت میز مذاکره پشتوانه ارزی کشور بیشتر شده و باعث این می‌شود که ارزش ریال ما هر روز کاسته نشود و تورم داخلی نیز کنترل شود؛ بنابراین برنده شدن دموکراتی‌ها در انتخابات به بهبود وضعیت ایران در حوزه اقتصاد کمک خواهد کرد.

بیشتر بخوانید:
روحانی باید استعفا دهد، مگر اینکه اختیارات ویژه بگیرد!
اگر حاکمیت هم نگذارد مردم باز ما را انتخاب می‌کنند
روحانی کشور را از تحریم نجات داد و به سمت رونق اقتصادی برد
 
*اگر دموکرات‌ها برنده انتخابات ۲۰۲۰ باشند، در ایران نیز امید به مردم برمی‌گردد و احتمالا یک رئیس جمهور اصلاح طلب یا اعتدال‌گرا انتخاب خواهد شد. دلیلش نیز این است که مردم ثمرات برجام را زندگی روزمره خود خواهند دید. اگر دموکرات‌ها به کاخ سفید بروند با توجه به وعده برگشت به برجام و اینکه با ایران رودریی جدی و تهدیدات نظامی ندارند، وضعیت اقتصادی مردم بهبود خواهد یافت. بعد از آن امید به زندگی افزوده می‌شود و از طرف دیگر مردم راغب می‌شوند به رئیس جمهوری رای بدهند که بتواند بیتشر تنش زدایی کند.

*به نظر می‌رسد که اصولگرایان و به خصوص کسانی که با برجام زاویه دارند به حاشیه رانده می‌شوند و احتمال رای‌آوری خود را از دست می‌دهند.
https://jahannews.com/vdcepx8ffjh8e7i.b9bj.html
نام شما
آدرس ايميل شما

اگر بایدن رای بیارد باید با چراغ دنبال ترامپ بگردید که ترامپ کجایید یادت بخیر. مرد مومن تمام تحریم هایی که زمان ترامپ اجرایی شد همه در زمان اوباما و بایدن طراحی و فعال شده اند. ترامپ خوبیی که داره اینه که آدم روکی یه ولی این بابدن آدم مارموزی یه.
اصغر
سگ زرد برادر شغال است.ترامپ و بایدن هردو دشمن ما هستند ..
مملکت را ...به این وضع رسانیدید و مردم را هر روز گرفتارتر..
خسارت محض
مردم ثمرات برجام را در زندگی روزانه خود دارند ....
شهریار
اهداف تسلیم طلبان از گرانی و تورم ؟ نارضایتی و شلوغی و منحرف کردن افکار و پوشاندن بی تدبیری و کم کاری و تسلیم شدن ب کدخدا.
تا تحریم هست پیشرفت نیست ممکن است مقطعی ودر بعضی زمینه ها کمی جلو بریم؟ ولی پیشرفت همه جانبه نخواهیم داشت ..
عباس م
تسلیم طلبان خوب امدی ..
یادتون رفت زمان احمدی نژاد میگفتید تورم به جهت سومدیریت دولت هست، نه تحریم؟؟؟.
من اگه یه کاره ای تو این مملکت بودم همین اقا رو تابعیت ایرانیشو میگرف
ایول
خدا پدر و مادرت را بیامرزه
جهانگيرخان
ببينم دكتر جون ( جهان تيغى ) ! يعنى شما ميگيد بايدن با ترامپ قاتل حرومزاده قمارباز فرقى نداره ؟! ميشه يه ذره بيشتر توضيح بدين ؟!
از قدیم گفتن سگ برادر شغاله
ابوذر
سگ
در دوره اوبامای مودب و باهوش، بیشترین تحریمها اعمال شد .
اتفاقا" بایدن و هم حزبیهاش خیلی حرومزاده تر از ترامپ و اطرافیانش هستند. اونها با پنبه سر می برند اما اینها از همان اول شمشیر را از رو بستند.
ترامپ و بایدن دو روی یک سکه آمریکایند.
یکی با قلدری و تکبر , خوی وحشی گری آمریکایی را بر دیگر ملتها تحميل مي كند,دیگری با نیرنگ بازی و خدعه و فریب ظاهرسازی!!
راه دموکتراتها و جمهوری خواه ها باطل است. دشمن اسلام و مسلمین هستند..
نماينده اقاي كروبي در انتخابات به موسوي راي داد حالا اين ادمي كه به رئيس خودش پايبند نيست چه برداستی از سخنانش میشه کرد؟!
حرف راستی زده همه برنامه ریزی بر این است که اگر بایدن رای بیاورد بازگشت به برجام اتفاق می افتد ظریف کاندیدا می شود و مردم که تصور می کنند می توان مشکلات را حل کرد بجای تحریم انتخابات با هیجان به ظریف رای می دهند!!!!!!
ناشناس
این نکته که مردم به ظریف رای میدن اشتباه اومدی.
امیدی که به انتخابات آمریکا باشد نتیجه اش از
همین الان مشخصه ! دوباره تکرار ! دوباره مصیبت !
منتظر
....
کدام وطن پرستی سنگ برنده شدن یک جرثومه صهیونیستی را به سینه میزند و معیشت ملتش را به آن گره میزند..کسی هیچکس اینطور نیست
از عالم غیب اومد
از سادگی است این حیوان درنده و یا آن حیوان درنده در آمریکا برنده قدرت شوند و کشور ایران و ملت ایران از شرشان در امان باشد .
جناب: پس اینطور که خودت عنوان کردی شماها کاره ای نیستید!!! .
هنر دولت شما از اول تا آخر شد تقصیر اینه@ تقصیر اونه!!!
این خیالات خوش زندگی رو شیرین میکنه .
یه چندسالی سر مردم با برجام گرم شد ,حالا هم با بايدن !!!!
سید
سلام
از کوزه همان برون طراوت که در اوست.
با این تفاسیرایا مشخص نمی شود که منشاء افزایش قیمت و بقیه مشکلات وادار کردن کشور به پذیرش برجام های بعدی است..؟!!!!
حمید
واقعا همون خوب شد کروبی بایکوت و حصر شد. با این سخنگو و این حزب تا حالا به رحمت خدا رفته بود!
انگار اصلاح طلبان از نظر زیستی گروه خونیشان هم به جمهوری خواهان می خورد و همه به دمکرات ها!!! معلوم میشه اینها از عربستان هم گاو شیرده تر برای آمریکایی ها هستند. مبارکه. علی برکت الله
اگه میخواهی بفهمی مشکل تورم کجاست برو همون امارهای بانک مرکزی دولت راستگویان رو ببین وقتی نقدینگی از عدد 460 هزار هزار میلیارد در سال 92 میرسه به 2900 هزاز هزار میلیارد در حایکه متوسط رشد اقتصادی صفر یا منفی بوده انتظار داری تورم چقدر باشه ، انتظار داری قیمت دلار چقدر باشه .
ناشناس
این جوری که ایشون میگن مردم ایران بیش از امریکاییها به بایدن نیاز دارن،چطوره به اندازه مردم ایران صندوق رای از امریکا بیاریم ما هم رای بدیم،؟!!
.....
بالفرض مثال بایدن رای اورد!!
و ییکی دو روزی با شماها خوبه .
ایرانی
توهم زدی مثل اینکه!فراموشت شده آرای کاندیدتون از آرای باطله کمتر بود؟
فری
متاسفیم بر شما و مدیرانی که منتظر نتایج انتخابات آمریکا هستند
ایرانی
احتمالا خواب بودی دکتر!
عقب نشینی های حد اکثری و غیر معقول و خلاف مصلحت و منافع ملی ایران ....چه مشکلی را از ایران برطرف کرد ؟
غربزده، غربزده هست .
فعلا ما به شرق تمایل پیدا کردیم
گرامی مقدم: اگر دموکراتها به کاخ سفید بروند با توجه به وعده برگشت به برجام... اوضاع اقتصادی مردم بهبود خواهد یافت.
در پاسخ: ۱-دموکتراتها که در دوران اوباما در کاخ سفید بودند و مذاکره و توافق کردند و عمل‌نکردند و اوضاع اقتصادی درست نشد. حالا با وعده برگشت به برجام دموکراتها، اقتصاد ملت ایران درست میشه؟! عجب!!!

۲- این حرفها که با مذاکره ، اوضاع اقتصادی درست میشه، تکراری و نخ نما شده است. سال ۹۲ هم از این حرفها غربزده ها زدند.
۳- گاهی برادر به برادر سر چند صد هزار تومان رحم نمیکنه، بعد اونوقت فرعون های زمان( دموکراتها و جمهوری خواه ها در آمریکا و استکبار جهانی) به فکر حل مشکلات اقتصادی مردم ایران اند؟؟؟!!! عجب!!!!!!!!!!!!!!
بخشی از این مشکلات را خودشون درست کردند و بخشی رو دنباله روهای غربزده اونها در داخل کشور.

از یک سوراخ دو بار نیش نخوریم.
چرا اینها نمی خواهند ذهنیتهای خلاف خود را اصلاح کنند .
اينها از من و شما بيشتر در جريان امو.ر هستند..
فرق ترامپ بابایدن اینه که ترامپ با شمشیر سرمیبره وبایدن باپنبه نرم،فرقشون حمله گرگ وموریانه است
آناهیتا کریمی
دقیقا همینه من نمیدونم چرا تو این دنیای به این واضحی از واقعیت فرار میکنیم.
علی کوثری
.....
.......
.،متاسفم فرق چندانی بین بایدن و ترامپ نیست ،...
هموطن
........
آنوقت اگر ترامپ رای بیاره.......
العبد
روحانی با این حرفا رای آورد آخرش هم گفت آمریکا نذاشت شما هم کاخ سفید رو لعنت کنید. ...
داریوش
این مسایل بخشیش ب تحریم بستگی داره.80درصدش ب ناکارامدی مدیران ماهست..
ماهان
بله درصورتی که با آمریکا توافق کامل بکنیم
چقدر ما بی مدیریتیم که با کوچکترین تغییر تو دنیا زندگیمون خوب میشه یا جهنمی.
آخرش چی.......؟
دوجناح امتحانشون را پس دادند
یعنی انکار قراره مردم ایران برن رای بدن تو آمریکا
بیژن
ایرانی خیلی باید ذلیل باشه که رفاه یاعدم رفاهش در رای مردم آمریکا باشه..

....
رضا
اقای اسماعیلی مقدم تصورنمیکردیم بعد از این همه اتفاقات باز هم امید به کدخدا داشته باشید!!!!!.
مرصاد
واقعا چه می شود گفت؟؟!!
.مردم خسته این جوکهای بی مزه هستند
حسین
آره دیگه دقیقا مثل الان که اصلاح طلبان در راس تمام مدیریت ها هستند و به برکت آثار وجودی اصلاحات هیچ مشکل اقتصادی و ... نداریم! علی برکت الله... باز هم تَکراااا...اااار میکنیم
محسن
سریال برجام واقعا میتونه سرگرم کننده باشه.
احمد
.
و همه چی به خوبی و خوشی تموم میشه ...
اگر بایدن رای بیاورد به خانواده ایرانی یک کیلو طلا می دهد.باور کنید راست می گویم
در باره جریانی که سرنوشت کشور رابه سرنوشت سایرکشورهاگره زده چه می شود گفت
حسن
نمیدونم در وصف شما اصلاحطلبان چه باید گفت .
..
تا زمانیکه مدیران کشور خوب فکر نکنندوضعیت درست نخواهد شد ..
اگه ریاست جمهوری امریکا زندگی ما مردم را تغییر میده پس چرا باید به شما رای بدیم؟ .
ترابیان
.......
گرامی مقدم با این حرفات گفتی خیلی چیزها رو در باره اصلاح طلبا روشن کردی
بهمن
مشکل داخل کشور خودمونه مطمئن باشید .
سلام بایدن نایدن ووو هیچ فرقی ندارن .
عباسپور
آدم از طرف پسر خاله تنی جون جونیش هم نمی تونه اینجور قول بده که این آقا از طرف بایدن می ده .
.بایدن و ترامپ فرقی ندرند اما بنظرم اینها بازی ترامپ دوباره رای میاره
کشوری دشمن ما نیست دشمن در داخل کشورخودمان است دلالان داخلی پدر مهلت درآروند
من نمی دانم چرا برخی مسئولین همش نگاهشان به خارج و خصوصا آمریکاست بیایید مشکلاتمان را از درون کشور حل کنیم.
یه جوری می‌گن اگه بایدن انتخاب بشه مشکلات کم میشه که انگار بایدن قراره رئیس‌جمهور ایران بشه!!!
پیروز نهاوندی
...........
علی
چرا انقدر رییس جمهور امریکا در زندگی ما اثر دارد....؟!!!!!
طاهری
خداوندا ما را از شر کد خدا پرستان نجات بده،
رهبر جامعه میفرماید معیشت مردم رو ب خارج از مرزها گره نزنین بعد تو میای اینجوری میگی....!؟
Ali
این حرفها به در خودتان.میخوردمردم دیگر حرفهای شما رو باور نمی کنند..
یعنی کلا مدیریت داخلی رو قبول ندارین. اصلا انگار یه ایالتی از امریکا هستیم.!!!?
بد بخت
دوستان میفرمایدند آمریکا هیچ غلطی نمیتواند بکند الان نیز میفرمایند اگه بایدن بیاد وضع ایران خوب میشه من اصن لال اندکی تفکر
قحطی تحلیلگر دارید جهان نیوز؟!!
....
.....
حسین
فقط تنها چیزی که باعث تأسف است آن است که سرنوشت ایران به نتیجه انتخابات آمریکا گره خورده است . ترامپ و بایدن هردو دشمن ما هستند و از دشمن هیچ توقعی نیست
برید دخیل ببندید شاید بایدن رأی بیاره تا شما و بقیه تون راحت تر زندگی کنید...!!!!
پریا
به همین خیال باش …
آره بهش میگم!!!
جغتایی
.هفت سال کشور را با امید به دستان کدخدا معطل نگه داشتید و حالا هم به جای نگاه کردن به ظرفیت‌های داخلی و جوانان با استعداد امیدتان به پیرمرد مفلوک و فاسدی مانند جوباییدن است که با رأی آوردنش اوضاع اقتصادی ما خوب شود!!!!.
....
م.ن
اگربایدن رای بیاوردووضعیت به همین طریق یابدترگردد شماچه بهانه ای دارید توکل شماترامپ بایدن است نه خدای ابراهیم خلیل الله
ن
امید زندگی ایرانی به انتخابات آمریکا و بایدن شرط میکنه... یعنی اگه بایدن نیاد منتظر تورم بیشتر باشید
درزمان هشت سال دفاع مقدس مگه تحریم نبودیم؟چطورتورم وگرانی رامهارمیکردیم چون انموقع ملت یکی بودواتحادداشتند واززمانیکه احزابی همچون اصولگرا واصلاح طلب وغیره بوجودامدند این وضعیت بوجود امد
معرفت
...
هنوز فکر امریکا هستید کشوری با این سابقه همه چیزش در گرو عطسه امریکاست ...
جمیل
امیدوارم ترامپ رای بیاورد مردم ایران رو نجات بدهد!!!!!!!!!!!!
ایرانی
ایرانی غیور و متعهد برایش اینکه این تروریست امریکایی یا ان تروریست امریکایی رییس جمهور شود هیچ فرقی ندارد چرا کهما نیروهای مقاومت اسلامی ضد تروریست هستیم .
......
مهدیار
و البته تحریم‌ها یکجا و باهم برداشته می‌شوند، زندگی مردم شادتر می‌شود و آب خوردن مردم راحت تر و.......!!!!
برجام تصویب شود ایران گل وبلبل میشود ! بایدن رای بیاورد افزایش قیمت تمام میشود ! شما از کجا اینقدر تیز هوشید؟