مدیران خودرو
يکشنبه ۷ ارديبهشت ۱۳۹۹ ساعت ۰۸:۳۴
داغ کنيد+ ۵
آيت‌الله هاشمي به حاشيه رانده شده در يک حرکت بسيار هوشمندانه يک مهره کاربلد و توانمند که روحاني باشد را براي انتخابات معرفي مي‌کند و در اين برنامه که نيز با موفقيت ظاهر مي‌شود، شکست سختي براي جناح‌هاي مخالف آيت‌الله هاشمي رفسنجاني بود.
هاشمی دست راست امام بود و روحانی دست راست هاشمی!/ امام تمامی امور مهم کشور را با مشورت هاشمی انجام می‌داد!/ بعد از رحلت امام طراحی کردند تا هاشمی محدودتر شود!/ آقای هاشمی، هوشمندانه روحانی را برای ریاست جمهوری معرفی کرد
گروه سیاسی جهان نیوز: مهدی آیتی، فعال اصلاح طلب و نماینده مجلس ششم گفته است: «آيت‌الله هاشمي رفسنجاني رد صلاحيت مي‌شود سپس در مجلس خبرگان به حاشيه رانده مي‌شود و ديگر در امامت جمعه تهران شاهد حضور او نبوديم. اين آيت‌الله هاشمي به حاشيه رانده شده در يک حرکت بسيار هوشمندانه يک مهره کاربلد و توانمند که روحاني باشد را براي انتخابات معرفي مي‌کند و در اين برنامه که نيز با موفقيت ظاهر مي‌شود، شکست سختي براي جناح‌هاي مخالف آيت‌الله هاشمي رفسنجاني بود تا جايي که تمام تلاش خود را از سال 92 به کار بسته‌اند تا از هر طريقي که مي‌شود اقدام به تخريب اين دولت کنند». هاشمی رفسنجانی بیش از سه سال و نیم است که از این دنیا رفته اما احتمالا او هم اگر بود به دنبال چاره ای می‌گشت تا منکر آن حمایت‌های علنی از روحانی و دولت های ناکام و ناکارآمد یازدهم و دوازدهم شود. البته که جنس حمایت های خاتمی و هاشمی با دیگر افراد فرق داشته و آنها هیچ گاه نمی توانند نقش بزرگ خود را در این سال های خسارت بار کمرنگ کنند. خصوصا آتکه خود هاشمی در تائید همین اظهارات آیتی گفته بود که روحانی رای خاصی نداشت و حمایت من 3 درصد او را تا 51 درصد بالا برد.

به گزارش جهان نیوز، بخش های مهم اظهارات آیتی را در ادامه خواهید خواند:

*آيت‌الله هاشمي رفسنجاني دست راست امام بود و حضرت امام تمامي امور مهم کشور را با مشورت با ايشان انجام مي‌داد. در مهم‌ترين اتفاق آن دوران يعني جنگ تحميلي نيز تمامي تصميمات مهم با نظر مستقيم و با مشورت با آيت‌ا... هاشمي رفسنجاني صورت گرفت. 

*پس از رحلت امام هر روز يک سناريو در کشور طراحي مي‌شد تا اختيارات و قدرت ايشان محدودتر شود و ايشان بيش از قبل به حاشيه رانده شود. يک نمونه از اين به حاشيه راندن‌ها در مساله دانشگاه آزاد اسلامي به خوبي مشاهده شد. مجموعه‌اي که با تلاش آيت‌ا... هاشمي در سراسر کشور گسترش يافت پس از رحلت ايشان به‌صورت کامل از وابستگان ايشان پس گرفته شد و اين مجموعه علمي که ميراث آيت‌ا... هاشمي بود از مسير خود خارج شد.
 
*آنچه که جريان‌هاي تندرو را خشمگين کرد، پيروزي آقاي روحاني در مقابل کانديداهاي مورد حمايت آنها در انتخابات 92 و 96 بود. اين پيروزي در انتخابات 92 پيامي جز پيروزي آيت‌ا... هاشمي در عرصه سياسي کشور و به‌دنبال آن پيروزي جبهه اصلاحات نداشت. در طول تمام ساليان انقلاب، روحاني دست راست آيت‌ا... هاشمي رفسنجاني بوده است. اين به آن معناست که هاشمي ديگري به‌عنوان رئيس‌جمهوري کشور برگزيده شده است.

بیشتر بخوانید:
ماجرای گدایی مدیریتی اصلاح طلبان از روحانی
امروز هم به‌نگاه هاشمی نیاز است هم به‌عمل هاشمی


*فرض کنيد اين جريان‌ها به مدت 25 سال تمام تلاش خود را براي حذف هاشمي انجام دادند اما در انتها دست راست ايشان به‌عنوان نفر اول اجرايي کشور انتخاب شد؛ آن هم با اختلاف راي معنادار. آيت‌ا... هاشمي رفسنجاني رد صلاحيت مي‌شود سپس در مجلس خبرگان به حاشيه رانده مي‌شود و ديگر در امامت جمعه تهران شاهد حضور او نبوديم. اين آيت‌الله هاشمي به حاشيه رانده شده در يک حرکت بسيار هوشمندانه يک مهره کاربلد و توانمند که روحاني باشد را براي انتخابات معرفي مي‌کند و در اين برنامه که نيز با موفقيت ظاهر مي‌شود، شکست سختي براي جناح‌هاي مخالف آيت‌الله هاشمي رفسنجاني بود تا جايي که تمام تلاش خود را از سال 92 به کار بسته‌اند تا از هر طريقي که مي‌شود اقدام به تخريب اين دولت کنند. نيمي از کابينه و اطرافيان روحاني در دولت از اطرافيان و نزديکان آيت‌ا... هاشمي رفسنجاني هستند. در رده‌هاي پايين‌تر نيز اين امر محقق شد و بسياري از مديران کل و استانداران و معاونين نيز به شکلي با آيت‌ا... هاشمي رفسنجاني ارتباط داشته و به‌نحوي از نيروهاي ايشان به حساب مي‌آيند. اين گستردگي سبب شد تا عملا دست جريان مقابل به شدت بسته شود و اين منجر به نزاعي شد که هنوز هم پس از 7 سال بسياري از انرژي کشور را گرفته است.

*جريان تندرو ضربه بزرگ را در موضوع برجام وارد کرد و موفق هم بود. ضربه‌اي که عملکرد رو به جلوي دولت را قطع کرد و پس از آن ديگر نتوانست به خوبي عمل کند. برجامي که سال‌ها انرژي کشور را گرفت و با سختي و استقامت فراوان به نتيجه رسيده بود، از بين رفت و اين تبديل به بزرگترين موفقيت براي جريان تندروي اصولگرا شد.

*آقاي روحاني و دولت روحاني عملا بهانه به دست اين جريان‌هاي تندرو داده و اين بهانه به‌واسطه عملکرد نه چندان خوب دولت رقم خورد. دولت نتوانست جسورانه و شجاعانه و با تدبير به مصاف مشکلات رود و اين امر سبب شد تا راه براي فعاليت‌هاي ضد دولتي جريان‌هاي مخالف دولت باز شود و عملا چوب لاي چرخ دولت بگذارند.

*دولت پس از پايان عمر خود، تا سال‌هاي سال مقصر تمام مشکلات کشور خواهد بود و هجمه‌ها پس از اتمام اين دولت با شدت بيشتري شکل مي‌گيرد. اين جمله را به‌زودي خواهيم شنيد که مي‌گويند تمام خرابي‌هاي جمهوري اسلامي به‌واسطه روحاني و دولت ايشان به‌وجود آمده است.
https://jahannews.com/vdccxpqmp2bqie8.ala2.html
نام شما
آدرس ايميل شما

اگرمرحوم هاشمی واقعادست راست امام بود و امام تمام کارها را بامشورت ایشان انجام میداد پس چرا نظرامام برای رهبری آینده روی ایشان نبود؟!..
برجام ضمانت اجرایی نداشت.
آن کسانی که میگفتن امضاء جان کری تضمین است !!! و تضامین لازم را از دشمن نگرفتن باعث نابودی برجام شدند.
درس عبرت برجام
عراقچی: نتیجه برجام تحریم بیشتر بود.
......
حسین
.....
حسین
...
.
.....
درود خدا به روح ملکوتی ایت الله هاشمی رفسنجانی
امام خمینی آیت الله خامنه ای و آیت الله هاشمی را مانند جان دوست داشته و اعتماد کامل به هر دو داشتن
بله داشتند ولی ملاک حال فعلی افراد است.
مگه ملاک فعلی تو هستی برادر؟
اصغر
نه. تو هستی لشکر یک نفره.
اکبر
برادر اصغر جواب بده؟ مگه ملاک تشخیص حال فعلی افراد شماها هستین
به لشگر یک نفره
ملاک عملکرد هاشمی است ....
هاشمی
هر کامنتی می گذارم بیشتر مطمئن می شوم که جهان نیوز تغییر ماهیت از اصولگرا به اصلاح طلبی داده است
جناح چپ
......
به لشگر یک نفره
عملکرد هاشمی در سال ۸۸.....!!!؟
هنوز مسایل سال ۸۸ برای خیلی ها و عوام الناس، از جمله جنابعالی که از عملکرد هاشمی درسال ۸۸ انتقاد میکنید روشن نیست !.....
اکبر
برادر گلابی کی باید تشخیص بده عملکرد هاشمی خوب بوده یا بد؟ بالاخره نگفتی میزان تشخیص کیه
عملکرد و مواضع هر کسی است
........
....
......
حسین
...
....
....
....
...
....
یعنی باید چک و سفته و گواهی کسر از حقوق می گرفتند دوست عزیز!!؟؟؟؟
خخ
.نرخ دلار 16000 تومان و سکه 6/5 میلیون و پراید 70 میلیون و تورم 400 درصد نمی شد !
.....!!!!!
هوشمندانه
مردم هم بی تقصیر نیستن و در ادامه این اقدامات هوشمندانه یک انتخاب.... انجام دادن و قیمت دلار و پراید هم در اثر این اقدامات هوشمندانه 4 برابر شد
با این تحریمها و محاصره اقتصادی اگر روحانی نبود قیمتها بیست برابر میشد
بازم لجبازی کن
اگه مملکت دست شماها بود که تا الان به فنا رفته بودیم
.....
.
.....
هاشمی
مگه روحانی برای جلوگیری از تورم چه کاری کرد که اگر نبود قیمت ها بیست برابر می شد ....
اداره مملکت با تحریمهای ظالمانه و تحریم نفت بزرگترین کاری بود که روحانی کرد
زهره
پول بدون پشتوانه چاپ کردن و بااین پول مملکت رو اداره کردن !!!!!!!!!!!!. این جوری همه میتونن مملکت داری کنند!!!!!!!! .
برو بخواب برادر... خودت فهمیدی چی گفتی
در جواب کاربر 13:09
تو بیشتر به خواب نیاز داری ....
...
....
........
اداره مملکت با پول بی ارزش امکان نداره پول اگه پشتوانه نداشته باشه میشه یه کاغذ پاره بی ارزش شاهکاره اداره کشور با این همه تحریم و محاصره اقتصادی
وضع ما از لحاظ تحریم خیلی بدتر از ونزوئلاست و با وجود تورم هنوز پولمان با درایت روحانی هزاربار ارزشمندتر از بولیوار ونزوئلا است که نمیدوننند چکار باید بکنند.
رحیم اب منگل
اگه مملکت داری اینه چهار تا هم بدین ما اداره کنیم
....
32 سال بعد از انقلاب کارگزاران و اصلاحات زمام اداره امور جاری کشور را بعهده داشتن و نتیجه عملکردشون افزایش شدید فاصله طبقاتی و تورم و بیکاری و فساد بوده است و دیگر هیچ !
اینکه روحانی دست چپ و راست هاشمی باشد در ان شکی نیست ولی اینکه هاشمی دست راست امام بود...!!!!!!؟
......
ر ض
.....
ب
......
ب
....
...
عزیز
برخی از لفظ "حجت الاسلام" برای جناب هاشمی استفاده میکنند که این نشانه ی غرضشان است. ایشان "آیت الله" بودند. ....
....
عزیز
بشکند دست منفی دهنده ی آلبانی نشین
.................
........
ایشان را امام حجة الاسلام خطاب کردند.....
زمان امام خیلی ها حجت الاسلام بودند قرار نیست تا آخر عمر حجت السلام بمونن انسانها رشد و ترقی میکنن
برخی از لفظ "حجت الاسلام" - این لفظ رو امام در مورد ایشان گفتند . استاد ایشون که درجه شاگردش رو بهتر از هر کسی میدونه . تو ایت الله رو برای ایشون از کجا اوردی ......
...........
....
شعار بهار سال ۶۰ درود بر سه یاور خمینی هاشمی و دو سید حسینی.منظور از دو سید امام خامنه ای و شهید بهشتی بود.
...
ربابه زرگر
آیت الله هاشمی رفسنجانی یکی از اعضای شورای انقلاب بودند و ایشان نقش موثری در پیروزی انقلاب اسلامی داشتند.
غفار
حجت الاسلام هاشمی اگر عملکرد قابل قبولی داشت در انتخابات مجلس ششم سال 78 و ریاست جمهوری سال 84 با دست رد مردم مواجه نمی شد.
سال 94 هم تو خبرگان مردم بدجور دست رد به ایشان زدند!
آرای ایشان را یادت هست؟!
ضمنا هیچکس به اندازه ایشان خود را در معرض رای مردم نگذاشت از اول انقلاب تا سال ماقبل از رحلتش
برادر غفار گلابی خسته نشدی از تکرار حرفای بی معنی و مفهومت
بی معنی و بی مفهوم ؟ 78 و84 برای تو مفهومی نداره چون دردناکه
آخرین انتخاباتی که هاشمی شرکت کرد برات مفهوم داره برادر گلابی؟ نفر اول با اختلاف زیاد نسبت به نفر دوم
آخرین انتخاباتی که هاشمی شرکت کرد ریاست جمهوری سال۸۴ بود با آنهمه شهرت از احمدی نژاد گمنام شکست خورد ۱۰ میلیون در برابر ۱۷ میلیون
.....
برادر گلابی اخرین انتخابات هاشمی مربوط به انتخابات خبرگان میباشد که هاشمی با اختلاف نفر اول تهران شد. کمی مطالعه بد نیست
......
هاشمی ۷۸ و قبل از آن هاشمی اصولگرایان بود و ۸۴ مابین دو گروه و هاشمی ۹۴ هاشمی اصلاح طلبان بود که نفر اول خبرگان شد.علت مقبولیت و عدم مقبولیت ایشان دقیقا همین بود.!!!!!!!!
لشکر روحانی
هاشمی بزرگ وقتی به اصلاحات روکرد، بزرگتر شد. مردم هم از ایشان حمایت کردند. نمونه اش رای بالای ایشان در انتخابات خبرگان

رضوان خدا بر او
سرباز روحانی
آیت الله هاشمی
امام خمینی(ره): ملاک حال فعلی افراد است.
انقلابی بودن مهم نیست انقلابی ماندن مهم است متاسفانه برخی خواص در سال 88 حال خوبی نداشتند و از آرمان های امام(ره) و انقلاب فاصله گرفتند.
کی تشخیص داده ایشان از انقلاب فاصله گرفته ؟خود هاشمی عین انقلاب و اهداف اصلی انقلاب بود، معیار تشخیص فاصله گرفتند از امام انقلاب خود هاشمی بود ، نه امثال شما ،
اصغر
این را تنهایی کشف کردی دانشمند؟
اکبر
برادر اصغر بالاخره نگفتی مسول تشخیص حال فعلی افراد گیه
اصغر
.....
خود هاشمی یعنی انقلاب ونظام جمهوری اسلامی ، مگه میشه کسی را وجود خودش جدا کرد.
......
یک بعد انقلاب ترمیم خرابی ها و سازندگی و آبادانی کشوره و وقتی اینها با خون دل مردم ساخته شد به عنوان دستاورد ملی باید حفظ بشه.وگرنه بهتر بود همان اول بدون صرف اینهمه بودجه انقلاب را طور دیگری تعریف میکردند.
مملکت مدیون هاشمیه و مردم نقش هاشمی را فراموش نخواهند کرد!!!!!
.........
......
...
......
بلاخره تونستی روغن بخری یه غذایی درست کنی یا نه
درست ولی آیا ادامه هم دادند تا آخر
...
...
ایت الله هاشمی از اولین اعضا شورای انقلاب با انتخاب مستقیم امام راحل بودند
اعضا اولیه شورای انقلاب که مستقیم منتخب حضرت امام بودند عبارتست از : استاد مطهری ، شهید بهشتی ، شهید باهنر مرحوم هاشمی رفسنجانی ومرحوم موسوی اردبیلی
.....
حافظه ملت
چندین برابر شدن قیمت دلار و سکه و مسکن و بنزین و افزایش فاصله طبقاتی و فقر و بیکاری و تبعیض و تورم 50 درصدی نتیجه 8 سال ریاست جمهوری حجت الاسلام هاشمی رفسنجانی بود و البته این مشکلات اقتصادی در دولت روحانی هم تکرار شد.
.
.....
.
.............
وکیل
اگر کشور بدست افراد متخصص و متعهد اداره می شد اینهمه نابسامانی و مشکلات اقتصادی نداشتیم .
خخ
لشگر آلبانی نشین حمله کردند و به کامنت ها منفی می دهند !
خودتو لو نده برادر گلابی
..
...
.
کدوم آلبانی. ما لشکر روحانی همینجاییم ۲۴.!!!!!!!!!
۲۴ میلیون رای ۲۴ میلیون سرباز!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
......
.....
.....
زیباکلام: مردم از رای دادن به اصلاح طلبان سرخورده شده اند.
دبیر انشاء
.....
ما که دهه 60 نوجوان بودیم به یاد داریم که هاشمی واقعا دست راست امام(ره) بودند.
واقعیات که مثل روز روشن است قابل کتمان نیست.
مطلع
مشکلات اقتصادی کشور از دولت کارگزاران شروع شد زیرا نرخ ارز دولتی از 7 تومان به 144 تومان افزایش یافت یعنی 21 برابر شد.
استاد!
آغاز کارگزاران مربوط به سال 74 است
سال 74 قیمت دلار 7 تومن بود؟!!!!!!!!!!!!!!
جهت اطلاع شما دلار در سال 1368 که هنوز هاشمی رئیس مجلس بوده متوسط 1207 ریال بوده است.
دلار در سال 64 یعنی بحبوحه جنگ 615 ریال بوده
کی 7 تومن بوده؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
چرا در دولت احمدی نژاد جلوی این افزایش قیمت ها گرفته نشد که یک نمونه اش نرخ بنزین با دو نرخ آزاد و سهمیه ای چند برابر شد و بادادن یارانه نیز نقدینگی و تورم بالا رفت و این را نمیگی و اون را تا حالا هزار بار گفتی!!
و ما که در دوران ریاست جمهوریش بودیم نگین ....!!!!!
تو که خواب بودی برادر ............
..........
.........
....
خود مرحوم هم اينگونه ادعاي نداشت
امیرحسین
دولت هاشمی رکورد دار تورم در دولت های بعد از انقلاب بود.
و ایضا دولت هاشمی رکورد دار بازسازی و آبادانی ویرانه های هشت سال چنگ تحمیلی شهرها و روستا ها و کارخانه ها بودند
هاشمی بی ادعا بود ولی نقش هاشمی انکار ناپذیره
.
جناب هاشمی .. نقش بزرگی در انقلاب داشتند روحشان شاد . .
...
تمام تاریخ را زیر و رو کرده ام . می توان بهترین دُوَل تمام ادوار اول دولت جناب هاشمی و بعد از آن دولت تدبیر را نامید!!!!!!
نه جانم شما تاریخ را شخم زده ای الان اینکار (شخم زدن ) با تراکتوره خ خ خ خ خ
جناب هاشمی امیر کبیر ثانی . ...
بچه شیراز
....
علی
...............
...
....
....
حقیقت گو
باسلام - به گفته این بنده خدا هاشمی هوشمندانه روحانی را برای ریاست جمهوری معرفی کرد . سئوال اینجاست اگر هوشمندانه نبود چه می شد . فرقی هم می کرد .
.
....
به حقیقت گوی
قطعا فرق می گرد . اگر هوشمندانه نبود بازهم یکی در سطح احمدی نژاد رئیس جمهور می شد و کشور در بحران فرو میرفت .!!!!!!!!!
الان برعکس حرف شماست؟؟؟!!!!
....
سطح شما رو هم دیدیم!!!!!!!!
.....
بعد از خاطرات هاشمی ؛ حالا نوبت به خاطرات نوچه های هاشمی رسیده است .
Hesam
اینجور اینا بی ترمز پیش میرن فردا میگن ..هاشمی نبود اسلام و انقلاب نبود...!!!!
چه بخواهی. چه نخواهی هاشمی یکی از ستونهای این انقلاب بود
......
......
....
......
نقش هاشمی در پیروزی انقلاب و جنگ تحمیلی و اداره کشور بعد از جنگ بر همگان روشن است
......
منتقد
....!!!!!!!!!!!!!
....
حسین
....
ایرانی
آقای آیت برو داداش دیگه دولت کارش تمومه .....!!
....
....
استخر فرح
.....
......
......
......
هاشمی دست راست امام بود ولی حضرت اقا جانشین امام است ...
خدایا ... به تو پناه می بریم.
واقعا برای من سوال است که این ادعا که هاشمی فلان وفلان امام بود پس چرا نظر امام برای رهبری رو هاشمی نبود بلکه برعکس نظر امام هم برای رهبری فقط امام خامنه ای بود.
نقش هاشمی در پیروزی انقلاب و جنگ تحمیلی و اداره کشور بعد از جنگ بر همگان روشن است انکار هاشمی انکار انقلاب است
.....
.....
مقام رهبری و هاشمی هر دو برای امام مهم بودند....
....
خداش بیامرزد که" يک مهره کاربلد و توانمند که روحاني باشد را براي انتخابات معرفي کرد"....
....
.....
...
.............
..
......
رحیم
...
علی
آقای هاشمی، هوشمندانه روحانی را برای ریاست جمهوری معرفی کرد.

خدا وکیلی خیلی باهوش بود.
الان ملت ایران از هوشمندی ایشان بسیار بسیار متنعم هستند...!!!!
....
....
.....
....
لطفا انحراف در افکارعمومی نسبت به امام ایجاد نکنید
....
انحراف گوش نکردن به کلام امام و خود حق پنداریه
هرچه میخواهد دل تنگت بگوی ، دورانتان بسر آمد.
زیاد خواب میبینی برادر
.....
محمدایوب
...
خسته نمیشین ....!!!
......
......
حسن
کار امد توانمند با تدبیر عاقل هوشمند برنامه ریز تصمیم ساز هزاران صفت خوب دیگر فقط خدایا ۱۴۰۰ را زودتر برسان
هاشمی قهرمان امید ملت ایران
.
....
روز شمار پایان عمر دولت روحانی هم شروع شد و کمتر از ۱۱ ماه دیگر بای بای.
زیاد خواب میبینی!
...
...
حسین
.....
...
.
اصلا شکی ندارم به حرفای امام ره
بدخواهان بدانند هاشمی زنده است
.
از 1404 با روحانی..!!!!
شما در طول دوره 40 ساله انقلاب به قول خودتان فقط 4 سال در زمان دولت اول احمدی نژاد حکومت وفق میلتان بوده ، بقیه با رای مستقیم یا غیر مستقیم قوه اجرایی در دست رقبای شما بوده است وخیالتان راحت بعد 1400 هم به همین روال خواهد بود.
آقای آیتی کمی تامل کن وایستا باهم بریم عمو ! کارنامه هاشمی وروحانی مملوازتمرکزنسبت به لیبرال وسرمایه داریست ......!!!!!
...........
خدا به این کشور رحم می کند و خواهد کرد .
هاشمی پایه گذار زندگی اشرافیگری در کشور بود . پایه گذار آقا زاده زدگی در کشور بود چطور فرزندان ایشان تماما در دانشگاه ازاد( دانشگاه مدرک فروشی ان زمان ) دارای سمت بودند .
در دولت ایشان فاصله طبقاتی به اوج خود رسید . فقیر فقیرتر شد و غنی غنی تر با تز تعدیل اقتصادی ایشان .
دولتی که ایشان از او حمایت کرد هم همان راه و روش را در پیش گرفت .....
.....
.............
به این آقا (آیت اللهی) توصیه می شود مستند هاشمی زنده است را ببیند ....
بدخواهان بدانند هاشمی زنده است
مردان الهی مرگ را بی معنی کردند
روح امام و یار با وفایش هاشمی شاد
...
دیدن مستند برای خودتون حرف امام در مورد زنده بودن هاشمی برای ملت کافیه!!!
.....
...........
.......
ااا
اگر ریاست جمهوری جایگاه دوم کشور رو داشته باشه و اگه حتی کل کارامدی بعد از انقلاب زیر سوال باشه، اصلاح طلبها حداقل ۳۲ سال بطور مستقیم تو راس بودن و اونا سهم بیشتری تو این ویرانی دارن. و توی‌اون مدتی که تو راس نبودن مطمئنا تلاشی برای‌بهبود نکردن و بطور غیر مستقیم بابت اون سالها هم مقصرن.
.
این نشان دهنده اقبال مردم به اصلاح طلبهاست که با رد صلاحیتهای فله ای شورای نگهبان بازهم نظر مردم اصلاحاته. !!!!!!
.
...
اصوالگرایان از مردم یک دولت طلب داشتند که همون یکبار که طلبشان را گرفتند کشور را بردند تو تحریمی که درست بشو هم نیست و جوابش را هم با حاشیه سازی میدند.
..........
.....
امیدوارم به خاطر مجاهدتهای قبل از انقلاب خدا بیامرزتشان!!!
شما نگران آمرزش خودت باش
آدم عاقل اول به خودش مشغول میشه بعد سراغ دیگران میره
هاشمی زنده جاوید مردان الهی هرگز نمیمیرند
عزیز
.....
حسنی
......
......
....
.....
براتی
....