مدیران خودرو
شنبه ۲۵ آبان ۱۳۹۸ ساعت ۱۱:۳۰
داغ کنيد+ ۰
این یک واقعیت تاریخی است که دولت روحانی با همه اشکالاتی که داشت بهتر از دولتی بود که ممکن بود در غیاب اصلاح‌طلبان به قدرت برسد.
مردم حرف ما که «روحانی اصلاح طلب نیست» را گوش نمی‌کنند/ البته روحانی از خیلی دولت‌های دیگر بهتر بود
گروه سیاسی جهان نیوز: فیاض زاهد فعال و تحلیلگر سیاسی اصلاح طلب که چندی پیش مدعی شده بود: «دلواپسان زمین‌گیر کردن دولت را از سال گذشته شروع کردند»، این بار در گفتگو با روزنامه آرمان گفته است: «این یک واقعیت تاریخی است که دولت روحانی با همه اشکالاتی که داشت بهتر از دولتی بود که ممکن بود در غیاب اصلاح‌طلبان به قدرت برسد». فیاض زاهد همچنین اذعان داشته است مردم حرف ما که «روحانی اصلاح طلب نیست» را از ما قبول نمی کنند. توقع بیجای اصلاح طلبان آنجاست که به وقت نارضایتی گسترده مردم از ناکارآمدی دولت و مجلس انتظار دارند مردم «تکرار می‌کنم»های غلیظ و پرسروصدا را فراموش کنند.

به گزارش جهان نیوز، بخش های مهم اظهارات فیاض زاهد را خواهید خواند:

*آقای روحانی با شعارهایی که در انتخابات داد محبوبیت قابل توجهی به دست آورد و به همین دلیل در انتخابات به پیروزی رسید. با این وجود در فردای انتخابات رویکردی در پیش گرفت که در راستای شعارهای انتخاباتی وی نبود و به همین دلیل در کمتر از دو سال با کاهش محبوبیت در جامعه مواجه شد. در جهان سیاست شاید وضعیت امانوئل مکرون در فرانسه نیز به همین صورت بود. مکرون نیز با محبوبیتی که بین مردم فرانسه به دست آورد به قدرت رسید اما پس از مدتی با چالش‌های اجتماعی و مساله جلیقه زردها مواجه شد.

*بزرگترین خطای استراتژیک در این زمینه کاندیداتوری دکتر عارف برای مجلس بود. بنده در جلسات قبل از انتخابات در جلساتی که با حضور آقای عارف برگزار می‌شد تنها کسی بودم که با کاندیداتوری ایشان برای مجلس مخالف بودم چون می‌دانستم هدف آقای عارف کاندیداتوری در انتخابات ریاست جمهوری است و قصد دارد از مجلس پلی بسازد برای ریاست جمهوری آینده. همین مساله نیز آقای عارف را به شدت در مجلس محتاط کرد و به همین دلیل به ساکت‌ترین نماینده تاریخ پارلمان ایران تبدیل شد.

*در شرایط کنونی امیدوار‌ترین فرد که همچنان به‌دنبال این است که طناب‌های در حال پاره شدن را حفظ کند حسن روحانی است. بنده اطلاع دقیقی ندارم اما از جنبه تحلیل معتقدم حتی آقای ظریف هم ناامید شده و تنها حسن روحانی است که همچنان امیدوار است.

بیشتر بخوانید:
استعفای ظریف خون تازه‌ای را تزریق کرد
سال ۵۸ اندیشه بازرگان طرفدار زیادی نداشت اما امروز دارد


*آقای روحانی هیچ‌گاه خود را یک رئیس‌جمهور اصلاح‌طلب معرفی نکرده است. هر چند در این دولت چهره‌های اصلاح‌طلب هم وجود دارند اما ماهیت و کارکرد این دولت اصلاح‌طلبی نیست. بسیاری از چهره‌های اصلاح‌طلب نیز تلاش کردند این موضوع را با مردم در میان بگذارند. با این وجود مردمی که ارزش پول ملی آنها به یک ششم کاهش پیدا کرده و با مشکلات جدی معیشتی مواجه هستند دیگر به این سخنان گوش نمی‌دهند.

*کارنامه اقتصادی دولت اصلاحات از همه دولت‌های پس از انقلاب بهتر بود اما واقعیت تلخ تاریخی این بود که از دل دولت توسعه‌گرای اصلاحات، دولت احمدی‌نژاد سر برآورد.

*دولتی که در سال92 با حمایت اصلاح‌طلبان روی کار آمد موفق شد پرونده ایران را از شورای امنیت سازمان ملل خارج کند. این در حالی است که اگر سعید جلیلی به ریاست جمهوری رسیده بود چنین اتفاقی رخ نمی‌داد.

*گرچه در برخی زمینه‌ها موفقیت‌های چشمگیری به دست نیاورده‌ایم اما چشم خود را نیز به روی بسیاری از موفقیت‌ها بسته‌ایم. این یک واقعیت تاریخی است که دولت روحانی با همه اشکالاتی که داشت بهتر از دولتی بود که ممکن بود در غیاب اصلاح‌طلبان به قدرت برسد.
https://jahannews.com/vdcbgzbzsrhbgsp.uiur.html
نام شما
آدرس ايميل شما

خخ
کی بود کی بود ؟!!! من نبودم !
...
مگه غیر اینه
کریم
اصلاح طلبان با تورم 400 درصدی مردم را بیچاره و ناامید کردند و باید از سیاست کناره گیری نمایند.
مسعود
اصلاح طلبان فقط بفکر منافع جناحی و حزبی خودشان هستن و دیگر هیچ.
پس چرا این صف خرید اینترنتی خودرو وجود داره
اقاف چرا باید کنار بروند خوب سیاست افینو اقتضا می کنه که بالاتر بره می خواهی با تکنولوژی روز بری جلو اما ارزون
شاکی
به جرئت میتوان گفت که دولت روحانی ضعیف ترین و ناکارآمدترین دولت بعد از انقلاب است.!!!
مظلومترین هم هست
امیر
خلق را تدبیرشان برباد داد.
و امیدشان را باد هوا کرد متاسفانه.
حسين
فكر كنم تو بهترينى،خودتو كانديد كن ،زودباش.
کاندید بشه باز هم سب بر صفر او برنده میشه
14:23 چه قدر به خودتون مطمئنید مواظب باشید
خسرونژاد
..
am
.....
....بعد از بنزين سه هزار تومنى ديگه رمقى براى مردم مونده ؟!
این همه ماشین رو از ایینترنت کی میخره من که نمی خرم دلال ها هم که اینقدر توان نداردن
14:24قبلا هم این حرفو می زدی ؟ این ها نتیجه اون چیزیه که خودتون کاشتید
از دل دولت توسعه‌گرای اصلاحات، دولت احمدی‌نژاد سر برآورد.
آیا جز این بود که مدل توسعه دولت اصلاحات ناکارآمد بود
.....
معلوم است که باور نمی کنیم هر چه هست او تحت حمایت شماست
بابا چرا درکتون کمه با این تحریم ها و فشار ها می بینیمکه دولت راه دیگه ای ندافره
....برای مدیریت صحیح و رونق تولید و اقتصاد مقاومتی راه بسیار است
..
....
حق با شما است . الان تمام کابینه میرحسین توسط روحانی در مقام وزارت و معاونت مشغول کامرانی هستند از این بهتر برای شما؟
دنیا به کام اصلاح طالبان...
.م..
درود بر احمدی نژاد
ممد
روحانی باید استعفا دهد.....
....
سلام
راست مى گويد دولت راه ديگرى ندارد،ولى چرا؟! چون شش سال منتظر كدخدا بود و حالا به عقب برمى گردد.
...یکی از موفقیت های دولت روحانی رو بگو
اصغر
برجام.خخخخخخخخخ
.....
.....
مصطفی
....
حرف شما را باور ندارد زیرا که در عمل کلیه اصلاح طلبان با داشتن کاندید شاخص و شناسنامه دار اصلاحات( جهانگیری) پشت سر آقای روحانی مخفی گردیدید.
خوب نباید هم گوش بدهند چون شما واقعا ز حامیان دولت روحانی بودید
رحم اجاره ای رو یادتون می آد
چه گلی به سر مردم زدید
خواب دیدی خیر باشه یه صدقه ای بده چش نخورید