پنجشنبه ۲۷ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 16 May 2024
 
۰

دعا شغل برخی شده است!

سه شنبه ۳ بهمن ۱۳۹۱ ساعت ۱۱:۲۰
کد مطلب: 267732
یک مدرس حوزه و دانشگاه قرآن و علوم حدیث با بیان این‌که «باید مراقب افرادی باشیم که می‌خواهند از دعا که خیلی در اسلام توصیه شده برای خود کسب شغل کنند» گفت: باید دعای توصیه شده را به مردم آموزش دهیم نه خرافاتی که در حال حاضر در حال رواج است.
به گزارش جهان، حجت‌الاسلام والمسلمین سیدمحمدعلی ایازی در گفت‌وگو با ایسنا، با بیان این‌که «تردیدی نیست که دعا افزون بر آثار معنوی و روحی که برای شخص دعاکننده بر جای می‌گذارد یک آثار تکوینی هم در جامعه دارد» اظهار کرد: دعا معمولا به دو صورت قولی و شفاهی و یا کتبی و نوشتاری انجام می‌شود.
 
این مدرس حوزه و دانشگاه قرآن و علوم حدیث با بیان این‌که «شخص دعاکننده خیلی می‌تواند موثر و تاثیرگذار باشد» گفت: ارتباط روحی و معنوی که فرد در دعا با نوشتن و یا گفتن خودش با خداوند برقرار می‌کند خیلی مهم است.
 
ایازی ادامه داد: اما بحث دعانویسی از مقوله دعا جداست. گاهی یک‌سری از افراد از دعا برای خود به عنوان یک شغل استفاده می‌کنند و این دعا اثر و خاصیتی ندارد چرا که نه بعد معنوی را به وجود می‌آورد و نه اثر تربیتی روی فرد می‌گذارد.
 
وی با بیان این‌که «ما امروزه چه در کشور خودمان و چه در کل جهان شاهد شغلی با عنوان دعانویسی هستیم» گفت: چیزهایی که نوشته می‌شود از مظاهر خرافات است و برخی از افراد می‌خواهند با نوعی رفتار مراد و مریدی، یک ارتباطی را با افراد بگیرند که این کار اصلا صحیح نیست.
نام شما

آدرس ايميل شما
برای ارتقای فرهنگ نقد و انتقاد و کمک به پیشرفت فرهنگ و اخلاق جامعه، تلاش کنیم به جای توهین و تمسخر دیگران، نظرات و استدلال هایمان را در رد یا قبول مطالب عنوان کنیم.
نظر شما *