سخنگوی دولت از دستور رئیسجمهوری برای ایجاد کارگروهی ویژه با هدف بررسی افزایش قیمت خودروها و ارائه گزارش این کارگروه به هیات وزیران خبر داد.
به گزارش جهان نیوز به نقل از ایسنا، فاطمه مهاجرانی در حاشیه جلسه امروز هیات دولت در جمع خبرنگاران اظهار کرد: در جلسه امروز هیات دولت گزارشی درباره حوادث اخیر داده شد که رئیسجمهوری پس از شنیدنش مجددا دستور داد اعضای کابینه با امکانات دولتی، نسبت به پیگیری مسائل خانوادههای شهدا، جانبازان و آسیبدیدگان این حوادث اقدام کنند و مقرر شد تا 11 بهمنماه گزارش این اقدامات به شخص رئیسجمهوری ارائه شود.
وی همچنین با اشاره به اقدام اخیر در زمینه افزایش قیمت خودروها و طرح این موضوع در جلسه هیات دولت اظهار کرد: رئیسجمهوری دستور داد اقدام اخیر در زمینه افزایش قیمت خودرو که موافقان و مخالفانی دارد در کارگروهی ویژه بررسی و نتایج آن به دولت ارائه شود.
اصلا کوچکترین دلهره و اصطراب به خودت راه ندی ها، این افزایش را هم مثل افزایش های دیگه بی خیالش باش ، فقط مردم از این اوضاع وحشتناک تورمی سهم عمده دارند تو که سهمی نداری و اگر هم داری زیر 5 درصد است اصلا خودت را ناراحت نکن!!!
رئیسجمهوری دستور داد اقدام اخیر در زمینه افزایش قیمت خودرو که موافقان و مخالفانی دارد در کارگروهی ویژه بررسی و نتایج آن به دولت ارائه شود.بله تا یک سال وقت دارند بررسی کنند تا بعد از اینکه مردم را در بلا ومشکلات افتادند ودلشان خنک شد بعد می آیند ومی گویند اگر بشود قیمت را کم کنید !!!