مدیران خودرو
چهارشنبه ۸ بهمن ۱۴۰۴ ساعت ۱۲:۳۳
تعداد نظر۶
داغ کنيد+ ۰
سیدعباس عراقچی گفت: در روزهای اخیر تماسی بین وی و استیو ویتکاف برقرار نشده است.
عراقچی: تقاضایی برای مذاکره نداشته‌ایم، البته واسطه‌ها فعال هستند/ کشورهای منطقه می‌دانند تهدید نظامی باعث بی‌ثباتی کل منطقه خواهد شد
به گزارش جهان نیوز، سید عباس عراقچی وزیر امور خارجه در حاشیه جلسه امروز، چهارشنبه، هیئت دولت در جمع خبرنگاران در پاسخ به سؤالی درباره احتمال تبادل پیام با طرف آمریکایی گفت: در روزهای گذشته تماسی بین من و آقای ویتکاف وجود نداشته است.

وی افزود: ما نیز تقاضایی برای مذاکره نداشته‌ایم، البته واسطه‌ها فعال هستند و ما نیز با واسطه‌ها در تماسیم.

وزیر خارجه در ادامه، در پاسخ به سوالی درخصوص هم‌زمان شدن بحث مذاکره و آرایش نظامی نیروهای آمریکا پیرامون کشورمان، عنوان کرد: در عرصه بین‌الملل این‌ها همیشه با هم بوده‌اند؛ یعنی هم تهدید و هم دیپلماسی. بحث نظامی و دیپلماسی همیشه مطرح بوده و دنبال می‌شده و هر کدام مسیر خودش را دارد. موضع ما هم دقیقاً همین است که اعمال دیپلماسی از طریق تهدید نظامی نمی‌تواند نتیجه‌بخش و مفید باشد. اگر می‌خواهند مذاکره شکل بگیرد، حتماً باید تهدید، زیاده‌خواهی و طرح موضوعات غیرمنطقی را کنار بگذارند.

عراقچی گفت: مذاکره مرام خودش را دارد؛ مذاکره باید از موضع برابر، بر اساس احترام متقابل و برای منافع متقابل باشد. اینکه یک طرف بخواهد با استفاده از زور به مقاصد خودش برسد، قابل قبول نیست و نام آن هم دیپلماسی نیست.

وی هم‌چنین در پاسخ به سوالی درخصوص اینکه کشورهای عربی منطقه چون امارات و عربستان سعودی اعلام کرده‌اند اجازه استفاده از حریم هوایی‌شان برای حمله به ایران را نمی‌دهند، خاطر نشان کرد: تماس‌های ما با آن‌ها به‌صورت مستمر و مرتب ادامه دارد. سفیران‌شان در اینجا در تماس مستقیم با وزارت امور خارجه هستند. من دیشب با وزیر خارجه قطر صحبت کردم.

وزیر خارجه گفت: البته این نگرش در کل منطقه وجود دارد که یک تهدید نظامی باعث بی‌ثباتی در کل منطقه خواهد شد؛ به‌خصوص با توجه به ویژگی‌هایی که حضور آمریکا در منطقه دارد. به نظرم، این فهم مشترک در منطقه وجود دارد. منطقه کاملاً علیه تهدید نظامی است و همه معتقدند بی‌ثباتی منجر به چالش‌های عمده برای منطقه خواهد شد؛ لذا کشورهای منطقه با این موضوع مخالف هستند.

عراقچی بیان کرد: کشورهای مختلفی تمایل به وساطت میان ایران و آمریکا دارند و مواضع ما مشخص است. مذاکره با تهدید نمی‌تواند جور دربیاید و مذاکره در شرایطی باید صورت بگیرد که از تهدیدها و زیاده‌خواهی‌ها دست کشیده شود.

وی هم‌چنین در پاسخ به سوالی درباره احتمال دیدارش با گروسی در روزهای آتی گفت: فعلاً برنامه‌ای برای دیدار با وی نداریم.
https://jahannews.com/vdcjmaehvuqemtz.fsfu.html
نام شما
آدرس ايميل شما

دهقان خبری
پس تا چند روز قبل تماس داشته اید
دشمن فعلا تهدید میکنه تا از طریق فشار و مذاکره کشور را خلع سلاح و تضعیف و تجزیه بکند دوباره نباید فریب بخوریم.
آقای عراقچی
رهبر مارا تهدید کرده اند تا جایی که در لبنان و یمن و بحرین عراق در برابر آن موضع گرفتند. در کشمیر و هند درحمایت از رهبرمان تظاهرات کردند. اونوقت برای ما تعریف می کنی که با کانالهای خودتون باهاشون خوش و بش می کنی؟ و فلسفه می بافی که مذاکره مرام خودرادارد؟
چقدر جای امیر با صلابت، شهید عبداللهیان عزیز خالیست.
.......
چراغ سبز عوامل داخلی به ترامپ ملعون
عملکرد خائنین داخلی با ایجاد بحران اقتصادی ، ترامپ رو به طمع انداختند