مدیران خودرو
چهارشنبه ۱۹ آذر ۱۴۰۴ ساعت ۰۰:۰۸
تعداد نظر۳۰
داغ کنيد+ ۴
استادان وابسته به سپاه پاسداران نیز پژوهش‌های هوش مصنوعی را با برنامه‌ریزی نظامی پیوند می‌دهند و ابزاری برای تسریع تصمیم‌گیری و اجرای عملیات در میدان نبرد توصیف می‌کنند. فرماندهان نظامی مستقیم‌تر سخن می‌گویند. حسین سلامی، فرمانده پیشین سپاه، هوش مصنوعی را برای هدف‌گیری دقیق - از جمله در جنگ دریایی - حیاتی می‌دانست.
نگرانی صهیونیست‌ها از سرعت چشمگیر پروژه هوش مصنوعی ایران/ رهبر جمهوری اسلامی فرمان داده است؛ فرماندهان نظامی مستقیم‌تر سخن می‌گویند
گروه بین الملل جهان نیوز: روزنامه تایمز اسرائیل نوشته است: ایران با شتابی غیرمعمول در حال ورود به رقابت هوش مصنوعی است؛ فناوری‌ای که نه فقط اولویتی اقتصادی و علمی، بلکه ابزاری برای قدرت ملی و رویارویی‌های آینده با رقبایی مانند اسرائیل و ایالات متحده تلقی می‌شود.

به گزارش کیهان، آوی داویدی، پژوهشگر مرکز پژوهش هوا فضای «الروم» دانشگاه تل‌آویو و «مؤسسه استراتژی و امنیت اورشلیم» می‌نویسد: با وجود تحریم‌ها و بحران اقتصادی، مقامات ارشد، نهادهای امنیتی و پژوهشگران وابسته به حاکمیت، از هوش مصنوعی به‌عنوان حوزه‌ای راهبردی یاد می‌کنند که تهران باید به‌طور مستقل و بدون تکیه بر پلتفرم‌های غربی که ممکن است روزی دسترسی ایران را قطع کنند، مسلط شود. در سراسر دولت، دانشگاه و نیروهای مسلح، تلاشی هماهنگ در جریان است تا توسعه ملی هوش مصنوعی نهادینه شود، پلتفرم‌های بومی ایجاد گردد و این فناوری در زیرساخت‌های سایبری و نظامی (از‌جمله عملیات تهاجمی) ادغام شود.

در سطح سیاسی، رهبر جمهوری اسلامی، درباره هوش مصنوعی فرمان داده است. او در سخنرانی‌هایی از سال ۲۰۲۴ هشدار داده که ممکن است در آینده، نهادی بین‌المللی مشابه آژانس نظارت هسته‌ای تشکیل شود که دسترسی به فناوری هوش مصنوعی را محدود کند. از نظر او ایران باید با سرعت قابلیت‌های مستقل خود را بسازد. (آیت‌الله) خامنه‌ای تأکید دارد که ایران نباید صرفاً مصرف‌کننده سیستم‌های خارجی بماند بلکه باید «لایه‌های عمیق» این حوزه را بشناسد و در شکل‌دهی حکمرانی به‌کار بگیرد. رئیس‌جمهور پزشکیان نیز همین خط را دنبال می‌کند و بر قانون‌گذاری، تنظیم‌گری و تدوین نقشه ملی هوش مصنوعی با مشارکت نهادهای تحقیقاتی، وزارتخانه‌ها و مجلس تأکید دارد.

شبکه گسترده‌ای از مقامات ارشد این دستورکار را تقویت می‌کنند. محمد مخبر، معاون اول رئیس‌جمهور پیشین می‌گوید ایران باید متخصصان جوان را آموزش دهد، در آموزش هوش مصنوعی سرمایه‌گذاری کند و زیرساخت شرکت‌های «دانش‌بنیان» را گسترش دهد.

استادان وابسته به سپاه پاسداران نیز پژوهش‌های هوش مصنوعی را با برنامه‌ریزی نظامی پیوند می‌دهند و ابزاری برای تسریع تصمیم‌گیری و اجرای عملیات در میدان نبرد توصیف می‌کنند. فرماندهان نظامی مستقیم‌تر سخن می‌گویند. حسین سلامی، فرمانده پیشین سپاه، هوش مصنوعی را برای هدف‌گیری دقیق - از جمله در جنگ دریایی - حیاتی می‌دانست.

نیروی دریایی سپاه می‌گوید هوش مصنوعی در سامانه‌های موشکی و هوائی ادغام شده است.

در سطح نهادی، ایران با سرعت قابل توجهی پیش می‌رود. مجلس در ژوئن ۲۰۲۴ «سند ملی هوش مصنوعی» را تصویب کرد که چشم‌انداز مد نظر رهبری را تثبیت و اهدافی مانند ایجاد زیرساخت ملی، توسعه سرمایه انسانی، نقش‌آفرینی پژوهشی بین‌المللی و به‌کارگیری هوش مصنوعی برای تقویت حکمرانی و تاب‌آوری اقتصادی را تعیین می‌کند. مجلس همچنین «سازمان ملی هوش مصنوعی» را تأسیس کرد تا تنظیم‌گری، نظارت بر اجرا و نمایندگی ایران در سطح جهانی را برعهده بگیرد. همزمان، تهران یک پلتفرم بومی آزمایشی راه‌اندازی کرده که در حوزه‌های پزشکی، اقتصاد، حمل‌ونقل و آموزش مورد استفاده قرار گرفته است.

در حالی که مقامات ایرانی بر استفاده «دفاعی» تأکید می‌کنند، شرکت‌های فناوری غربی از رشد مداوم کاربردهای تهاجمی ایران پرده برداشته‌اند. مایکروسافت، گوگل و OpenAI گزارش‌هایی منتشر کردند مبنی بر تلاش بازیگران ایرانی برای استفاده از مدل‌های زبانی در جهت بهبود هک، انتشار اطلاعات نادرست، فیشینگ و شناسایی آسیب‌پذیری‌ها.

گروه عملیات نفوذ «STORM-2035» با استفاده از ابزارهای OpenAI در جریان انتخابات ۲۰۲۴ آمریکا مطالب چندزبانه تولید کرد، روایت‌های اختلاف‌افکن را تقویت نمود و پیام‌های حامی ایران را گسترش داد. این گروه مقالات و پست‌های تولیدشده با هوش مصنوعی را در شبکه‌های نفوذ وارد کرد و مخاطبان ایالات متحده، اروپا و خاورمیانه را هدف گرفت، در حالی که خود را به شکل شهروندان محلی جا می‌زد.

یک هویت دیگر وابسته به سپاه با نام «CyberAv3ngers» از ابزارهای تجاری هوش مصنوعی برای اسکن آسیب‌پذیری‌های سیستم‌های کنترل صنعتی، پنهان‌سازی کدهای مخرب، جست‌وجوی ابزارهای امنیتی ضعیف و گسترش حوزه هدف‌گذاری استفاده کرد. پلتفرم Gemini گوگل تلاش هکرهای ایرانی برای بررسی سامانه‌های دفاعی اسرائیل، زیرساخت‌های ماهواره‌ای، فناوری‌های پهپادی و عملیات فیشینگ به زبان عبری را شناسایی کرده است؛ یعنی در عمل یادگیری مهارت‌های عملیاتی از مدل‌های هوش مصنوعی. مسیر ایران شبیه روند جهانی عملیات سایبری مبتنی بر هوش مصنوعی است. از طرح‌های کلاهبرداری کره شمالی تا کارزارهای نفوذ چند کشور، تهران با مطالعه نمونه‌ها، روش‌های نوین را فرامی‌گیرد و آن‌ها را در نبردهای ژئوپولیتیکی به‌کار می‌گیرد. هرچند بهره‌گیری ایران از هوش مصنوعی هنوز تا حدی آزمایشی است، اما زیرساختی که در حال شکل‌گیری است، اگر موفق شود، می‌تواند توانایی بی‌سابقه‌ای برای به‌کارگیری سلاح‌های سایبری خودکار، عملیات نفوذ و حتی هوش مصنوعی نبردی در تقابل‌های آینده با اسرائیل و غرب ایجاد کند.

بنابراین «انقلاب هوش مصنوعی» ایران را نباید تبلیغات صرف تلقی کرد. این پروژه ملی استراتژیک، اقتصاد، حکمرانی، توان نظامی و سیاست خارجی ایران را دربر می‌گیرد و با سرعتی چشمگیر پیش می‌رود.
https://jahannews.com/vdcjmvehtuqemaz.fsfu.html
نام شما
آدرس ايميل شما

الحمد الله رب العالمین
انقلاب هوش مصنوعی اصلش باید در قدرت نظامی قرار گیرد وسر ریز ان برای رفاه جامعه و پیشبرنده کشور باشد
به امید آینده ای بهتر انشاالله تلاش خواهیم کرد
چرا فکر میکنین هوش مصنوعی بدون زیرساخت اصلا کارایی داره! یاد گرفتن استفاده از ابزار دشمن که پیشرفت نیست!
غارنشین هوش مصنوعی بدرد تو نمیخوره؟
علی
چرا تو غار هم هوش مصنوعی بدرد میخوره.
بهش میگیم برامون کباب بپزه.
وقتی که تو غاریم تو با هوش مصنوعی میتونی با ابجیت تماس بگیری.
حالا فهمیدی که بدرد میخوره.؟
....
غار نشین اونیه که کور و خاور میانه درگیر اشوب و‌نبینه
غار نشینی از بیخانمان بودن بهتره تازه ندونی پدر واقعیت کیه . یک سوم بدنت سیاهه یک سوم سرخه بقیشم سفید . تو برو هویت خودتو پیدا کن بعد تازه اجازه داری در مورد ایران بزرگ فکر کنی نه اینکه نظر بدی .
......
تو نگران ما نباش ما زیرساختش رو هم داریم. دوره انحصار تموم شده!
.‌چون بهت نمیگن... یا خبر نداری... مبنی بر این نیست که خبری نیست...
محمد
این تلاشها زمانی برای مردم ارزش محسوب میشود که دولت از اقتصاد و تولید و قیمت گذاری اجناس غافل نشود که فعلا شدیدا غافل است. اکثریت مردم وقتی هر روز به قیمتهای جدید اجناس و کاهش قدرت خرید خود نگاه میکنند. هوش مصنوعی و هسته ای از نگاه آحاد مردم فقط پشم است.
از نگاه خانواده تو اینطوری است
نیازهای انسان متنوع است و عدم دسترسی به برخی نیازها به معنای بی‌اهمیتی سایر نیازها نیست.
هر چیزی سر جای خودش دلیل نمیشه چون گرانی و بی بندوباری اقتصادی داریم از بقیه پیشرفتها و توانمندیها غافل بشیم
....
رضا محمدیان
سلام. قطعا این علم هوش مصنوعی ، هم جزو علوم برتر حداقل ده الی بیست سال آینده جهان محسوب میگردد و باعث تحولی عظیم در کلیه عرصه های زندگی، و صنعتی و نظامی خواهد شد. دقیقا همانند سی سال پیش که، رایانه وارد چرخه زندگی کلی زندگی تمام کشورها گردید و تحولی عظیم در پیشرفت علم و زندگی افراد به وجود آورد. الان زمان نبوغ هوش مصنوعی است ، یعنی صد پله بالاتر از آمدن رایانه ها در زندگی و کار، و صنعت و شاخه نظامی. توکلت و علی الله...
حسین
سلام جانم به فدای رهبرم خداوند متعال شما را ۱۰۰سال حفط بکنه انشالله
حسین ز
الان صنعت تراشه سازی حرف اول در دنیا را میزند و الان تایوان یک جزیره تبدیل به یک ابر قدرت می‌شود با شرکت تراشه سازی انویدیا...
حمید
سلام درورد جانم فدای رهبر از خداوند مهربان میخواهم که عمر مراکوتاه کند و به عمر رهبر عزیزم را طولانی نمایید.
امیرخان
......
س.م
ید الله فوق ایدیکم

عدو شود سبب‌ خیر گر خدا خواهد
Me
ایدیهم.
علی
با سلام فراوان به نظام و سپاه پاسداران عزیزم امنیت نظام ماه من به شماه افتخار میکنم بزرگ مردان عزیز م همان هوش مصنو عی را دارید دروست می کنید خدا روح سرداران ماه را شاد کند هوا فصا سردار حاجی زاده وسردار سلامی وغیرو را ه وراهش ادامه دارد
تجهیزات اصلی مربوط به هوش مصنوعی باید مانند دستگاههای سانتریفیوژ غنی سازی اورانیوم در جاهای امن
مثل زیر کوهها باشند
مهدی
خوش به حال ایران زمین که فقط یک رهبر خردمند توانا شجاع دلسوز وازهمه بهتر روشنفکر است که همه جانبه را می‌سنجد مثل یک جوان ۲۵ ساله که خیلی تخصصی و حرفه ای است
خداوند عمر طولانی نصیبش کند
مجید
سلام درود به رهبر دوراندیش
مجتبی حسینی
ایران دردنیا درمهارت پیش تازبوده.
ایرانیان
بدون هیچ شرحی 💩🤧👎🏼
سوزش سربازان یهود در تصویر بالا