مدیران خودرو
دوشنبه ۱۷ آذر ۱۴۰۴ ساعت ۱۳:۱۶
داغ کنيد+ ۰
رئیس سازمان بهینه‌سازی و مدیریت راهبردی انرژی گفت: تعداد زیادی از پدران و مادران این سرزمین این کار را کرده‌اند و بنده برای اهدای اعضای فرزندانم از آنان آموختم، همه خانواده من فدای یک لحظه سربلندی ایران است.
همه خانواده ‌فدای یک لحظه سربلندی ایران
به گزارش جهان نیوز به نقل از ایلنا، اسماعیل سقاب اصفهانی، رییس سازمان بهینه‌سازی و مدیریت راهبردی انرژی، در چهارمین کنفرانس و نمایشگاه بین المللی بهینه‌سازی مصرف و بهره وری انرژی ایران با بیان اینکه هرساله تعداد زیادی از شهروندان در جاده‌ها دچار سانحه می‌شوند، اظهار داشت: این نشان از ضعف بزرگ صنعت حمل و نقل کشور است و سال‌ها طول کشیده و تدبیری نشده است. 
 
وی افزود: اگر حمل و نقل ریلی مناسب و وسایل نقلیه ایمن داشتیم، سوانح رانندگی نداشتیم.

رییس سازمان بهینه‌سازی و مدیریت راهبردی انرژی به موضوع اهدای عضو نیز اشاره کرد و گفت: تعداد زیادی از پدران و مادران این سرزمین این کار را کرده‌اند و بنده برای اهدای اعضای فرزندانم از آنان آموختم، همه خانواده من فدای یک لحظه سربلندی ایران است. 

وی تاکید کرد: بنده قول داده‌ام و به عهد خود پایبندم و این اتفاق انرژی من را برای حل سیاست‌های انرژی هزاران برابر کرد. 

معاون رییس جمهور گفت: با همکاری وزارت نفت، نیرو، سازمان برنامه و بودجه و اداره استخدامی اساسنامه در کمیسیون مدیریت دولت تصویب شد. 

وی با بیان اینکه ما سال‌ها در کشور به جای پرداختن به ریشه و علت دنبال جزء و معلول بوده ایم، گفت: به جای اینکه رشد اقتصادی را اصلاح کنیم، پول و وام و تسهیلات کم بهره داده و نظام بانکی را نابود و تورم را افزایش داده‌ایم و به این ترتیب چاه عمیق‌تر شده لست.
https://jahannews.com/vdca66now49nii1.k5k4.html
نام شما
آدرس ايميل شما