مدیران خودرو
يکشنبه ۹ آذر ۱۴۰۴ ساعت ۰۱:۴۳
تعداد نظر۲
داغ کنيد+ ۰
اداره آمار ملی افغانستان اعلام کرد که تعداد گردشگران خارجی از هزار ‌نفر به ۸ هزار توریست در سال افزایش یافته است.
طالبان: سفر توریست‌ها به افغانستان ۸ برابر شد
به گزارش جهان نیوز، با وجود تبلیغات منفی کشور‌های غربی، اداره آمار ملی افغانستان امروز شنبه گزارش داد که در ۶ ماه اول سال ۴ هزار گردشگر خارجی وارد افغانستان شدند.
 
تعداد گردشگران براساس آمار خبرگزاری آسوشیتدپرس تا پیش از سال ۲۰۲۱ و باوجود حضور سربازان آمریکا و ناتو سالانه تنها هزار توریست بوده است.
 
طلوع نیوز افغانستان می‌نویسد که با اقدامات انجام شده توسط طالبان در سه سال گذشته از جمله پایان جنگ، ارائه تسهیلات رفاهی و صدور آسان ویزا، ۲۴ هزار گردشگر وارد افغانستان شدند. طبق داده‌های اداره ملی آمار افغانستان، ۶۰ درصد جهانگردان از اروپا و آمریکا به افغانستان سفر کردند که توریست‌های فرانسه و آلمان با دو هزار نفر در سال بیشترین سهم را به خود اختصاص دادند.
https://jahannews.com/vdciwua3wt1aqq2.cbct.html
نام شما
آدرس ايميل شما

به جای جذب گردشگر , اتباع خودتون رو از کشورهای دیگه جذب کنین
اون براشون هزینه دارد ولی توریست درامد