مدیران خودرو
شنبه ۸ آذر ۱۴۰۴ ساعت ۱۱:۳۸
داغ کنيد+ ۰
سرلشکر حاتمی در مراسم رونمایی از شناور کردستان: نیروی دریایی ارتش با اراده فولادین در دفاع از کشور و تامین امنیت برای ملت ایران از هیچ تلاش و کوششی دریغ نخواهند ورزید.
فرمانده کل ارتش: پاسخ کوبنده‌ای به دشمن می‌دهیم
به گزارش جهان نیوز به نقل از فارس، سرلشکر حاتمی در مراسم رونمایی از شناور کردستان گفت: نیروی دریایی ارتش با اراده فولادین در دفاع از کشور و تامین امنیت برای ملت ایران از هیچ تلاش و کوششی دریغ نخواهند ورزید.

فرمانده کل ارتش اظهار کرد: قدرت ایران عامل تامین امنیت ایران و منطقه و اقدامات رژیم صهیونیستی مخل هم‌گرایی کشورهای منطقه است.

سرلشکر حاتمی بیان کرد: اتفاقات ۲ سال گذشته در منطقه برای همگان ثابت کرد که عاملان اخلال در امنیت منطقه چه کشورهایی هستند.

وی گفت: ما نه تنها منتظر نخواهیم ماند تا دشمن حمله کند، بلکه آمادگی لازم برای هرگونه پاسخ قاطع و درهم شکننده را در هر نقطه‌ای که منافع ملی ما ایجاب کند، داریم.
https://jahannews.com/vdcep78ozjh8pni.b9bj.html
نام شما
آدرس ايميل شما