مدیران خودرو
يکشنبه ۴ آبان ۱۴۰۴ ساعت ۱۰:۰۵
تعداد نظر۳۰
داغ کنيد+ ۰
قالیباف از مواضع اخیر روحانی و ظریف انتقاد کرد و گفت: لازم می دانم انتقاد صریح خود را نسبت به مواضع رئیس جمهور و وزیرخارجه‌ی اسبق مان اعلام کنم که دقیقاً در شرایطی که مسیر همکاری های راهبردی ما با کشور روسیه در حال پیشرفت است با مواضع خود به این مسیر لطمه زدند .
انتقاد صریح قالیباف از روحانی و ظریف/ به مسیر پیشرفت همکاری راهبردی ایران با روسیه لطمه زدند
به گزارش جهان نیوز، محمدباقر قالیباف، رئیس مجلس شورای اسلامی، امروز یکشنبه در نطق پیش از دستور خود ضمن تبریک پیشاپیش ولادت حضرت زینب کبری، گفت: این عید فرخنده به نام پرستاران نام‌گذاری شده است که به همه این قشر زحمت‌کش تبریک عرض می‌کنم. از فداکاری ها، تلاش های انسان دوستانه و ایثارگرانه‌ آنها به ویژه در دوران دفاع مقدس و در دوران شهدای مدافع سلامت به طور ویژه قدردانی می کنم.

نامه مشترک ایران، روسیه و چین نماد همبستگی استراتژیک
رئیس قوه مقننه تاکید کرد: امروز، فرصتی‌ است تا از گام‌های استوار دیپلماتیک جمهوری اسلامی ایران سخن بگویم. در روزهای اخیر، شاهد یکی از دستاوردهای مهم و تاثیرگذار در عرصه‌ سیاست خارجی جمهوری اسلامی بودیم که در نتیجه‌ سال‌ها مقاومت و پیشرفت مردم ایران در قبال فشارها و تحریم های ظالمانه صورت گرفت.

وی با بیان اینکه نامه‌ وزرای خارجه‌ جمهوری اسلامی ایران، فدراسیون روسیه و جمهوری خلق چین به دبیرکل سازمان ملل و رئیس شورای امنیت نمادی از همبستگی استراتژیک این سه قدرت بزرگ است، تصریح کرد: این کشورها با صراحت اعلام کردند تلاش‌های سه کشور اروپایی برای فعال‌سازی مکانیسم موسوم به اسنپ‌بک، از اساس فاقد اعتبار حقوقی است.

قالیباف اعلام کرد: براساس بند ۸ قطعنامه‌ ۲۲۳۱، تمام محدودیت‌ها و الزامات این قطعنامه خاتمه‌ یافته، لغو همه‌ ‌قطعنامه‌های پیشین تداوم‌ می‌یابد و با پذیرش رسمی‌ حق غنی‌سازی، پرونده‌ هسته‌ای ایران از دستور کار شورای امنیت خارج شده است. آژانس موظف به پایبندی به قطعنامه هیئت حکام در دسامبر ۲۰۱۵ است
رئیس مجلس اظهار داشت: در تداوم این رویکرد هوشمندانه، سفرا و نمایندگان دائم سه کشور نزد آژانس بین‌المللی انرژی اتمی، نامه‌ای مشترک در غیرقانونی بودن فعال سازی اسنپ بک به مدیرکل آژانس ارسال  و تصریح کردند که با انقضای قطعنامه‌ ۲۲۳۱ مأموریت گزارش‌دهی مدیرکل آژانس در خصوص راستی‌آزمایی و نظارت بر اجرای برجام و فعالیت‌های هسته‌ای ایران به پایان رسیده است.

رئیس قوه مقننه با بیان اینکه بر این اساس آژانس موظف است بجای پیروی از تفسیرهای یک‌جانبه‌ غربی‌ها، به قطعنامه‌ی هیئت حکام در دسامبر ۲۰۱۵ پایبند بماند؛ عنوان کرد: این ۲ نامه‌ مشترک، نه تنها یک پیروزی حقوقی برای ایران است، بلکه گواهی بر تغییر موازین قدرت جهانیست و نظام جهانی در اجرای قطعنامه های سازمان ملل به دوپاره تقسیم خواهد شد.

عصر یک‌جانبه‌گرایی آمریکا به سر آمده
او افزود: جایی که چین و روسیه، به عنوان ۲ عضو دائم شورای امنیت، با قاطعیت در کنار ایران ایستاده‌اند و نشان می‌دهند که عصر یک‌جانبه‌گرایی آمریکا و متحدانش به سر آمده است.

قالیباف خاطرنشان کرد: ساختار نظام بین ‌الملل نشانه هایی از یک دوران جدید را بروز می دهد و چین، روسیه و ایران  و ۱۲۰ کشور جنبش غیرمتعهد از نظر حقوقی مُهر پایانی بر سوءاستفاده از ظرفیت های سازمان های بین المللی زدند و در برابر تحمیل غیرقانونی اراده و زورگویی آمریکا و چند کشور اروپایی به بقیه‌ جهان ایستادند که بی تردید در کم اثر کردن تحریم ها علیه ایران نقش خواهد داشت.
رئیس قوه مقننه ادامه داد: بیایید به یاد آوریم  که عزت و سربلندی ایران، در اتحاد و ایستادگی همه است؛ ایستادگی‌ که امروز، با حمایت شرکای جهانی، به ثمر نشسته است. وظیفه‌ شرعی و میهنی ماست  که امروز تحت هر شرایطی، امر ملی را بر امر جناحی مقدم بداریم و به تثبیت و تحکیم دستاوردهای امروز کشور کمک کنیم.

رئیس مجلس تاکید کرد: در این برهه‌ حساس، از همه‌ سلیقه های سیاسی مختلف انتظار می رود که با وحدت کلمه، از این دستاوردها حمایت‌ کنند و صدای رسای ملت ایران در برابر فشارهای‌ خارجی باشند.
 
رئیس قوه مقننه ادامه داد: بیایید به یاد آوریم  که عزت و سربلندی ایران، در اتحاد و ایستادگی همه است؛ ایستادگی‌ که امروز، با حمایت شرکای جهانی، به ثمر نشسته است. وظیفه‌ شرعی و میهنی ماست  که امروز تحت هر شرایطی، امر ملی را بر امر جناحی مقدم بداریم و به تثبیت و تحکیم دستاوردهای امروز کشور کمک کنیم.

قالیباف در ادامه گفت: در همین راستا لازم میدانم انتقاد صریح خود را نسبت به مواضع رئیس جمهور و وزیرخارجه‌ اسبق مان اعلام کنم که دقیقاً در شرایطی که مسیر همکاری های راهبردی ما با کشور روسیه در حال پیشرفت است با مواضع خود به این مسیر لطمه زدند.

رئیس مجلس با اشاره به ورود بانک آینده به فرایند گزیر اظهار داشت: همچنین مایلم به یکی از مسائل مهم اقتصادی کشور بپردازم که مستقیماً با ثبات مالی و اعتماد عمومی مردم به نظام بانکی مرتبط است، ورود بانک آینده به فرآیند گزیر یا همان حل و فصل، که به تعبیری انحلال این بانک را در پی دارد. این تصمیم، که از سوی هیئت عالی نظارت بانک مرکزی اتخاذ شده، بخشی از برنامه‌ جامع اصلاح نظام بانکیست و هدف آن ساماندهی بانک‌های ناسالم و بازگرداندن انضباط مالی به شبکه بانکی کشور است.

وی افزود: بانک مرکزی، با توجه به ناترازی‌های بانک آینده که لطمه‌ی جدی به اقتصاد کشور می زد، آن را غیرقابل اصلاح تشخیص داد و تصمیم به ورود آن به فرآیند گزیر گرفت و سران قوا نیز با کارشناسی دقیق، تدابیر لازم را اخذ نموده و اختیارات کافی را به مسئولین امر دادند تا این فرایند در آرامش کامل اجرایی شود و نه مردم دچار ضرر و زیان  شوند و نه به منافع بیت المال آسیبی برسد.
قالیباف اعلام کرد: خوشبختانه مجلس یازدهم در هماهنگی با دولت شهید رئیسی رضوان الله تعالی علیه، با تصویب قانون جدید بانک مرکزی که از وعده های مهم ما به مردم بود و در برنامه‌ هفتم پیشرفت کشور، ابزارهای لازم برای‌ جلوگیری از تکرار چنین بحران‌هایی را فراهم کرده است و امکان اصلاح و در صورت نیاز انحلال بانک های ناتراز از جمله بانک آینده را ایجاد کرده است و دولت نیز با پیگیری خود و اهتمام ویژه‌ رئیس‌جمهور آقای پزشکیان تحقق این امر را  ممکن ساختند.

رئیس مجلس عنوان کرد: ورود بانک آینده به فرآیند گزیر یک موفقیت بزرگ برای نظام تصمیم‌گیری و حکمرانی کشور بود که باعث ایجاد اعتماد مردم به دیگر تصمیم های کشور می شود.
 
رئیس قوه مقننه اذعان کرد: این نوع تصمیمات که پیش از این از آنها با عنوان لزوم اتخاذ تصمیمات سخت برای حل مسائل جاری کشور یاد کرده بودم، با همراهی سه قوه  ادامه دار خواهد بود.

قالیباف در پایان خاطرنشان کرد: وفاق به معنی لاپوشانی اشتباهات و ضعف ها نیست، خروجی واقعی و قابل دفاع وفاق میان قوا، همین است که این تصمیمات مهم با کمترین هزینه‌ اجتماعی و اقتصادی، بدون مانع تراشی قوا برای یکدیگر و بدون سبقت گیری از هم برای تصاحب این نوع تصمیم گیری ها  صورت می گیرد  تا در واقعیت، نفع ملی محقق شود. ان‌شاءالله.
https://jahannews.com/vdcewn8ofjh8noi.b9bj.html
نام شما
آدرس ايميل شما

روحانی و ظریف به ملت ایران هم ضربه زدند ؛ ضربه اساسی و غیر قابل جبران
ایرانی
اینها نباید آزاد باشند هر چی دلشون خواست بگن و هر جا که دلشون خواست برن
چه عجب اقای رئیس
اونم بعد اینکه به مجلس پرید جوابشون رو دادی
آقاي قاليباف لوله كردن را فراموش كردي؟ ...خخخخ
ناخواسته عزت روحانی و ظریف را نزدمردم بالامیبره
باقر
. روسیه تزاری بچز اینکه نصف مملکت ما را در طول تاریخ تصرف کرد چکار کرد
فعلا که برجام رو غربی ها نابود کردند و تحریم ها رو برگرداندند و حمله ی نظامی و ترور کرده اند و می کنند.
کاش آقای قالیباف توضیح می‌داد که چگونه دو مقام "اسبق" که در حال حاضر هیچ سمت رسمی ندارند، صرفاً با اظهارنظر خود به "مسیر همکاری راهبردی با روسیه لطمه زدند"؟
....
هیچ شهروندی حق نداره بگه بالای چشم روسیه ابروست؟
شماها چرا به روسیه گیر داده اید؟

غرب تحریم می کنه، وسط مذاکره حمله می کنه، ترور می کنه، برجام پاره می کنه، تلاش برای کودتا می کنه، در امور داخلی ایران دخالت می کنه، اسنپ بک فعال می کنه و دنبال تجزیه ایران هست و ... شما غربگداها به روسیه حمله می کنید؟

مگر روسیه برجام پاره کرده؟

چقدر عجیب غریب هستید شما غربگداها!

غربگدا مجرم نیست بیمار است.
روسیه بزرگترین برنده دعوای ایران و غرب است و صد در صد بر مبنای منافع خود رفتار میکند.
باید یادتان باشده دوستان شما انتقادهای بدتری نسبت به اروپایان داشته اند چرا آن زمان چیزی نفرمودید
کاری به درست یا غلط بودن این انتقاد قالیباف ندارم اما سوال این جاست آیا افراد نمی توانند نظر خود را بیان کنند
نوش دارو بعد از مرگ سهراب
جوادی
آیا روس‌ها سکوت شهروندان ایرانی در برابر سیاست‌های کرملین را شرط همکاری با جمهوری اسلامی دانسته‌اند؟!!!!!
آقای قالی باف وفاق با دولت پدر مملکت را در آورد
شما که از گفتار ایشان ناراحت شده اید بفرمایید آیا مجلس جای شعار مرگ بر روحانی است؟ طبق کدام قانون نماینده مجاز است این شعار را بدهد؟
آشنا جواب قشنگی به ایشان دادند
واقعا؟؟؟ !!!
خود گویی و خود خندی؟ عجب غربگدای هنرمندی!
روسیه کی به نفع ایران یه قدم برداشته ؟؟؟؟
راست می گویی!!! واقعا حق باشماست!!!!!
دیدی روس های پست فطرت چطور برجام پاره کردند!!!!
اسنپ بک رو فعال کردند؟؟؟؟ !!!!
دیدی روس های پست فطرت چطور وسط مذاکره حمله کردند و دنبال ترور مقامات و دانشمندان بوده اند و هستند؟؟؟؟ !!!!
تلویزیون اینترنشنال کی درست کرده؟ روس های پست فطرت !!!!

همه اش کار روس های پست فطرت است!!!!!
آقای پروفسور می تونی بگی نقش حمایت ایران از مسکو در مسیله اوکراین چه نقشی در فعال کردن مکانیسم ماشه توسط اروپاییها داشته؟
می تونی بگی ان روز که قالیباف به عنوان رییس مجلس به مسکو رفت و پوتین ایشان را دوساعت در برف و سرما نگه داشت و اورا تحقیر کرد و هیچ ملاقاتی هم با او نکرد کجای اظهارات قالیباف قراردارد؟
انتقاد یک مقام رسمی به سخنان دو مقام غیر رسمی جز تنزل جایگاه ایشان و برجسته شدن نظرات آن دو مقام در محافل سیاسی به ویژه بین المللی هیچ تاثیر مثبتی ندارد
.....
حسن
مگر ما مستعمره روسیه هستیم که انتقاد از این کشور قالیباف را برآشفته، زمان ارباب، رعیتی برای کشور ایران تمام شده است
غربگدا مجرم نیست بیمار است
به خاطره همین لاریجانی میاد از روسیه عراقچی می ره اون میاد قالیباف می ره اون میاد اون یکی می ره !!!!!
ای بابا ،پوتین به قالیباف اخم کرده
مجلس چرا از جایگاه و اختیارات خودش استفاده نمی کند