مدیران خودرو
شنبه ۲۶ مهر ۱۴۰۴ ساعت ۱۱:۵۹
تعداد نظر۲۶
داغ کنيد+ ۰
یک نماینده سابق و یک نماینده فعلی مجلس به حبس و منع فعالیت‌های رسانه‌ای محکوم شدند. طبق حکم صادره نماینده سابق مجلس به ۱۴ ماه حبس محکوم شد که این حکم به مدت ۴ سال به صورت تعلیقی خواهد بود.
کواکبیان و ظهره‌وند به حبس محکوم شدند
به گزارش جهان نیوز به نقل از مرکز رسانه قوه قضاییه، در ماه‌های گذشته یک فعال سیاسی و نماینده پیشین مجلس در یک برنامه تلویزیونی ادعایی در رابطه با ارتباط یک خانم با شخصیت‌های سیاسی کشور مطرح کرد که این ادعا در رسانه‌ها بازخورد منفی بسیار زیادی داشت. 

در پی طرح این ادعا، نماینده سابق مجلس برای ارائه مدارک و مستندات به مرجع قضایی احضار شد که بدلیل عدم ارائه مدارک و مستندات معتبر در مورد اظهاراتش، کیفرخواست از سوی دادسرا صادر و پرونده برای رسیدگی به دادگاه ارجاع شد.

در همان زمان این فعال سیاسی اصلاح‌طلب و نماینده سابق مجلس، مجددا با حضور در یک برنامه تلویزیون اینترنتی وابسته به یکی از موسسات مطبوعاتی کشور، ادعاهای قبلی خود را تکرار کرد که در رابطه با این موضوع نیز برای این رسانه و فعال سیاسی پرونده قضایی تشکیل شد.
 
پس از رسیدگی به پرونده در دادگاه، حکم مقتضی صادر شد.

طبق حکم صادره نماینده سابق مجلس به ۱۴ ماه حبس محکوم شد که این حکم به مدت ۴ سال به صورت تعلیقی خواهد بود. 

این نماینده سابق مجلس همچنین به ۲ سال منع فعالیت رسانه‌ای اعم از مصاحبه با رادیو و تلویزیون و انتشار هرگونه مطلب در رسانه ها، پایگاه‌های خبری و ... محکوم شد.

براساس حکم صادره از سوی دادگاه کیفری یک استان تهران، مدیرمسئول رسانه‌ای که ضمن گفت‌وگو با این فعال سیاسی، ادعاهای کذب وی را پخش کرده بود نیز به پرداخت جزای نقدی محکوم شد.
احکام صادره قابل تجدیدنظر خواهی در دادگاه است.

یک نماینده مجلس به اتهام تشویش اذهان عمومی به ۳ ماه و یک روز حبس محکوم شد
نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی چندی پیش اظهارات خلاف امنیت ملی مطرح کرده بود به اتهام تشویش اذهان عمومی به حبس و منع فعالیت رسانه‌ای محکوم شد.

 چندی پیش اظهارات خلاف امنیت ملی نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی در رابطه با جنگ تحمیلی ۱۲ روزه در یک گفت‌وگوی اینترنتی که موجب تشویش اذهان عمومی شده بود که با شکایت دبیرخانه شورای عالی امنیت ملی و اعلام جرم دادستانی تهران همراه شد.

همچنین براساس قانون، در رابطه با اظهارات این نماینده مجلس استعلام لازم از هیئت نظارت بر رفتار نمایندگان مجلس اخذ شد که در پاسخ به دستگاه قضایی اعلام شد اظهارات این نماینده مجلس در چارچوب وظایف نمایندگی نبوده است. 

برهمین اساس، در پی تشکیل پرونده قضایی علیه این نماینده مجلس و بررسی پرونده در شعبه بازپرسی، کیفرخواست وی به اتهام تشویش اذهان عمومی صادر و پرونده با قرار جلب دادرسی به دادگاه ارسال شد.

پس از رسیدگی به این پرونده، حکم از سوی دادگاه صادر شد.

براساس حکم دادگاه این نماینده مجلس به ۳ ماه و یک روز حبس محکوم شد که حکم صادره به مدت ۳ سال به صورت تعلیقی است. 

همچنین براساس حکم دادگاه، این نماینده مجلس به ۲ سال منع فعالیت رسانه‌ای و انجام مصاحبه و انتشار مطلب در رسانه‌ها محکوم شده است. 

مدیر مسئول رسانه منتشرکننده اظهارات خلاف امنیت ملی‌ این نماینده مجلس نیز به پرداخت جریمه نقدی محکوم شده است.

احکام صادره در دادگاه تجدید نظر قابل تجدیدنظر خواهی است.
 
https://jahannews.com/vdchqknw623nmqd.tft2.html
نام شما
آدرس ايميل شما

چه محکومیتی که اجرا نمی شود؟
تعلیق بعد چی؟
آیا بازدارندگی دارد؟
این یعنی چی ؟!
طرف :: برجام کذایی ! مکانیسم ماشه !! و 8 سال معیشت مردم به گروگان گرفته!!!........... اون وقت راست.... راست بگرده؟؟؟؟......آخرش هم هیچی؟!!!
یقینا خیر
متاسفانه بنظرم قانون برای ضعفای جامعه است.
یک نفر در این کشور و بین مسئولین حرف حق میزند اونهم اقای ظهره وند هستد آخه چرا ؟؟
.....
آیا ظریف و روحانی با اون همه خسارت جبران ناپذیر !!! نباید محکوم شوند ؟؟؟؟؟؟
....
جناب آقای دکتر ظهره وند جز نمایندگان آگاه ، مردمی و دلسوز نظام اند. محکوم کردن ایشون یعنی چه؟
طرف بالا تا پائین سران مملکت را متهم کرد بعد حکم تعلیقی؟
دمش گرم
این محکومیت تعلیقی دیگه چیه؟!
کرسنت چی شد
حکایت دستمال کثیف را نشنیدین ؟
...
....
و .... حکایت همچنان باقیست !!
رضا
ظهره وند حرف درستی راجع به ماهیت غربگرایان زد و در آینده معلوم خواهد شد.
محکومیت تعلیقی در سابقه محکوم ثبت میشه در صورتیکه فرد مجددا مرتکب همان جرم یا جرم مشابه شود علاوه بر محکومیت جرم جدید محکومیت سابق به مورد اجرا گذاشته می‌شود، ،
کی نوبت غضنفری، رسایی، ثابتی و... می‌شود
ببخشید! جناب منظور تون روحانی، ظریف، زیباکلام و عباس عبدی است !!!!
موسی
بااین حکم برای نماینده فعلی مجلس دولت و قوه قضاییه با هماهنگی با رییس مجلس حلوی صدای حقیقت را می گیرد.
.....
گفته های آقای ظهره وند عین حقیقت و عین ثواب است. الیگارشها نتوانستند تحملش کنند.
رضایی ع ر

اوصاع اسفناک اقتصادی و معیشتی مردم نتیجه اقدامات و ترک فعلهای برجامیبان و حامیانشان است
آقایان قوه قضائیه ظهره وندم محکوم کردین که نه سیخ بسوزه نخ کباب ؟؟ بازم سیاسی کاری!!!!!!!!