مدیران خودرو
شنبه ۵ مهر ۱۴۰۴ ساعت ۱۵:۱۴
تعداد نظر۴
داغ کنيد+ ۰
"توفیق العلی" قاضی سوری حکم بازداشت غیابی «بشار اسد» رئیس جمهور سابق این کشور را به منظور پیگیری بین المللی پرونده وی صادر کرد.
صدور حکم بازداشت بشار اسد در دمشق
به گزارش جهان نیوز به نقل از خبرگزاری دولتی سوریه (سانا)، «توفیق العلی» قاضی سوری در حکم بازداشت بشار اسد «اتهامات قتل عمد، شکنجه منجر به مرگ و محرومیت از آزادی» را مطرح کرده است.

این قاضی افزود که صدور این حکم قضایی راه را برای صدور حکم بازداشت از طریق اینترپل و پیگیری بین المللی پرونده باز می‌کند.

العلی گفت: این اقدام براساس شکایت خانواده‌های قربانیان حوادث ۲۱ نوامبر سال ۲۰۱۱ در استان درعا در جنوب سوریه انجام شد.

معارضان مسلح در سوریه از بامداد هفتم آذر ۱۴۰۳ برابر با ۲۷ نوامبر ۲۰۲۴ با هدف برکناری بشار اسد از قدرت؛ عملیات خود را در مناطق شمال غرب، غرب و جنوب غرب حلب، آغاز و سرانجام پس از یازده روز؛ در تاریخ یکشنبه ۱۸ آذرماه ۱۴۰۳ کنترل خود بر شهر دمشق و خروج اسد از کشور را اعلام کردند.
https://jahannews.com/vdcgqq9y7ak9nn4.rpra.html
نام شما
آدرس ايميل شما

اسرائیل سوریه رو بمباران می‌کنه ، جنوب سوریه رو اشغال کرده، برگ جلب برای بشار اسد صادر می‌کنند!
.....

احمقها اسراییل سرزمین تان اشغال کرده تمام زیر ساختها از بین برده صداتون در نمیاد برای بسار حکم صادر می کنید
جولانی هنوز نیامده عواملش در مناطق علوی و دروزی و کرد دست به کشتار زدن این قاضی نظری نداره