مدیران خودرو
شنبه ۲۵ مرداد ۱۴۰۴ ساعت ۰۹:۴۱
تعداد نظر۷۵
داغ کنيد+ ۱
نماینده مردم تهران نسبت به انتصاب پرحاشیه، جنجالی و بدون پشتوانه اجرائی در استانداری مازندران معترض شد.
شما چطور با تخصص مجاری ادرار استاندار شدی؟
به گزارش جهان نیوز، حمید رسایی، نماینده مردم تهران در واکنش به سخنان اخیر «مهدی یونسی رستمی»، استاندار مازندران ضمن اعتراض نحوه انتصاب وی، تشریح کرد: جناب آقای یونسی که بدون سابقه اجرائی و با تخصص «مجاری ادراری» در شمال ایران که یک منطقه پر مسئله و البته مستعد با مردم پرتلاشی هست به استانداری مازندران رسیده است، در حالی که به برگزاری کنسرت توی اون منطقه افتخار می‌کند، افاضه کرد که من مسئول معیشت و اقتصاد مردمم و به عفاف و حجاب در جامعه‌ای که مردمش گرسنه هستند اعتقادی ندارم. 

وی در ادامه با برشمردن کاستی‌های مدیریت کلان، اظهار داشت: شما در معیشت و اقتصاد مردم هم مانده‌اید، حتی توانایی حل مشکل آب و برق مردمم نداشتید و با اظهار ضعف و عجز بهانه دست دشمنان این مردم دادید.

 رسایی همچنین خطاب به استاندار مازندران متذکر شد: آقای یونسی! مردم هم به استاندار بودن شما اعتقادی ندارند و ان‌شاءالله وزیر کشور خودش به وظیفه‌اش عمل می‌کند و شما که بدون هیچ سابقه و توانایی در راس این استان قرار گرفتید و ظرفیت‌های اون را به حاشیه بردید را تغییر می‌دهند.

نماینده مردم تهران در ادامه ضمن طرح پرسش از استاندار مازندران گفت: قبل از اینکه [وزیر کشور] شما رو تغییر بدهد، باید به چند تا سؤال پاسخ بدید:

یک: بر اساس چه ضابطه‌ای شما بدون هیچ‌گونه سابقه اجرائی و با تخصص مجازی ادراری به استانداری مازندران رسیدید؟

دو: در انتخابات ریاست جمهوری سال گذشته چند میلیارد برای ستاد انتخاباتی آقای پزشکیان هزینه کردید؟ 

سه: شما یه بیمارستان خصوصی خیلی بزرگی در ساری دارید، اعلام بکنید که در این بیمارستان با مردمی که مشکل اقتصاد و معیشت دارند چگونه تعامل می‌شود و هزینه‌ها چگونه محاسبه می‌شود و درآمدش آن چقدر است؟

چهار: چند دهم درصد مردم مازندران مشکلشون برگزاری کنسرت است که شما به برگزاری کنسرت در این استان افتخار می‌کنید؟

رسایی در ادامه هشدار داد: شما قبل از برکناری باید جواب بدید، اگر جواب نمی‌دهید، بنده به این سؤالات جواب می‌دهم.
منبع : کیهان
https://jahannews.com/vdcgwn9yuak9tq4.rpra.html
نام شما
آدرس ايميل شما

الهی زنده باشی آقای رسایی. ما که کاری از دستمان برنمی اید
لطفا برخورد جدی شود عناصر سکولار دولت در حال عادی سازی سکولاریسم در کشور هستند
.....
....
جناب رسایی تا قانون عفاف و حجاب را ابلاغ و اجرا نکنید این جماعت به همان روشهایی که توضیح دادید به قدرت نفوذ کرده اند دچار سوء تفاهم شده و پروژه های خود را بی هیچ مانعی پیش می برند.
جناب رسایی تو رو خدا اقدام قاطع و قانونی علیه عناصر نفوذی و سکولار دولت انجام دهید تا از تکرار جلوگیری شود
....
.....‌
....
.....
یک ایرانی
متاسفانه از اینگونه افراد مسئول در این دولت به وفور پیدا می شود من مانده ام که چگونه این افراد دارای صلاحیت واگذاری این قبیل سمت های حساس شده اند
پاسخ آن در سوالهای جناب رسایی موجود است. مطمئن باشید اگر آقای رسایی از آن موضوع پول پاشی انتخاباتی مطمئن نبودند سوال نمی کردند. این مورد را از سوابق طرح اینگونه مسائل از جناب رسایی و دارای مدرک بودن را مطمئن می باشم.
مردم استان باید پیگیر و مطالبه گر باشند
آقای استاندار! شما که نقش کلیدی دارید چقدر برای مردم گرسنه استان خودتان اقدامات مثبت انجام دادید؟!
این بنده خدا پیش از گرفتن پست استانداری 1700 میلیارد تومان سرمایه اش رو به قوه قضاییه اعلام کرد. از مولتی میلیاردرها چه انتظاری دارید
.....
پس این استعلام ها از دستگاه های نظارتی فرمالیته است؟
مسافر قطب جنوب هم دکتر دبیری پزشک و بالاترین سمت اجرای ایشون عضوی شورای شهر تبریز بود شد معاون رئیس جمهور
....
محسن
....
جای خیلی ها بایستی جابجا شود
حجت باقرزاده
....
ایشان چگونه بدون تخصص نماینده مجلس شدند؟
همان طور که پزشکیان نماینده مجلس بود
شما جواب سوالات رو بده
چطور که بدون سابقه شده استاندار؟
پزشکیان وزیر بوده رسایی چه مدیریتی داشته؟
.......
فرد عادی
.....
عموجون نمایندگی مجلس سابقه اجرایی نمی خواهد اما استاندار باید سابقه اجرایی داشته باشه
تخصص رسایی چیست؟؟؟ چگونه نماینده شد؟
اهل تحقیق باشی متوجه میشی ، تخصص ایشان معلوم و با رای مردم فهیم و آگاه و دلسوز نماینده ما شدند
شماهم اگه اهل تحقیق بودید میفهمیدید که او جانباز ، عضویت در شورای فرماندهی قرارگاه سیدالشهدا و عضویت در قرارگاه رمضان،ریاست دانشگاه علوم پزشکی مازندران را برای یک دوره چهار ساله بر عهده بگیرد، در پست‌های دیگری مانند معاونت آموزشی، عضو شورای آموزشی، عضو شورای پژوهشی، ︎مسئول پذیرش اساتید، ︎مسئول حراست و مشاور رئیس دانشگاه علوم پزشکی مازندران نیز فعالیت داشت.
اما بنا بگفته خودش که میگه نمی‌دونم چطوری شد که اینطوری شد
(کنایه از رییس‌جمهور شدنش)
....
آقای رسایی هم در امور مربوط به خود متخصص است و هم انسان پاک دستیست طوری که همیشه جیب‌های خود را بسته و به موقع دهان به انتقاد صحیح می گشاید و به درستی از حقوق موکلین خود که همه مردم ایران هستند حتی آنهایی که خود را به خواب زده اند دفاع می کند.
نماینده شدن تخصص نمیخاد همین که حرف زدن بلد باشه و مشکلات حوزه انتخابیه را مطرح کنه کفایت می کنه کاش در مجلس ده نماینده مثل رسایی داشتیم
راجع به درامد بیمارستان جوابی نخواهد داد. سئوال کنید چقدر مالیات پرداخته
.....
همانطور که شما شدید نماینده اقلیت
همانطور که با ۱۶ میلیون رای پزشکیان رییس جمهور شد کمترین میزان رای یک رئیس جمهور بعد از انقلاب
....
....
اقلیت که شما هستید
چیه الان یاد رشته تحصیلی افتادی
بله رشته علوم سیاسی که باید حداقل استانداران این مدرک را داشته باشند
استانداران شهید رئیسی (که رئیس جمهور مورد تایید شما بودند) آیا همه مدرک علوم سیاسی داشتند؟
ایشون به درستی گفتن که معیشیت مردم مقدم به حجابشون است. اتفاقا سیره اهل بیت هم روی مساله معیشت تاکید ویژه داره و فقر رو عامل بی دینی معرفی میکنن.
....
جناب رسایی مگر ما رشته استانداری داریم
سوال شماره دو شما زیر سوال بردن نهاد های نظارتی انتخابات نیست؟
یونسی رستمی استاندار مازندران در پاسخ به برخی برداشت‌های صورت‌ گرفته از سخنانش در مراسم گرامیداشت روز خبرنگار، اظهار کرد: در مراسم به دلیل محدودیت زمان و سرعت در بیان مطالب، ممکن است برخی واژه‌ها به‌درستی منتقل نشده باشند که این اتفاق در مورد لایحه عفاف و حجاب نیز رخ داد. منظور من این بود که اجرای لایحه عفاف و حجاب، در شرایطی که مردم با مشکلات معیشتی و تورم دست‌وپنجه نرم می‌کنند، باید با ظرافت بیشتری مورد بررسی قرار گیرد.
مردم مؤمن وانقلابی ایران از مجلس وقوه قضائیه انتظار دولت رابرای کنار وزراومُسعولین زاويه دار با اسلام کنار بزند واگر دولت این کار نکرد خود رئیس دولت استیضاح کنند
فقط هفت هشت ثانیه از یک سخنرانی تقطیع شده استاندار مازندران کافی بود تا فریاد ها بلند شود و همه چیز را زیر سوال ببرند، اما در تمام مدت جنگ دوازده روزه که استاندار مازندران شب و روزش را یکی کرده بود تا از میلیون ها مسافر جنگ زده به بهترین شکل پذیرایی کند، هیچ خبری وجود نداشت.
حداقل حداقل یه تخصص رو دارن
حتما استان مازندران همه ی مشکلاتش حل شده بود
محمد ایوب
.....
محمد
خوب همینه
همونجوری که متخصص هسته ای شهردار شده. کجای مملکت سرجاشه؟
....
در کارنامه وی، عناوینی همچون مسئول پرسنلی و گزینش برخی نهادها و ارگان‌های امنیتی کشور، عضویت در شورای فرماندهی قرارگاه سیدالشهدا و عضویت در قرارگاه رمضان نیز دیده می‌شود. تکمیل و راه اندازی بزرگترین مجتمع آموزشی شمال کشور، استقرار دو فروند بالگرد برای اولین بار در استان جهت خدمات اورژانسی بخشی، احداث بیمارستان سوختگی شمال کشور و راه اندازی اولین مرکز تصویربرداری پرتو مغناطیسی در شمال کشور از عملکرد او در بخش بهداشت و درمان بوده است.
او از رزمندگان جنگ ایران و عراق نیز هست و با پیشینه ۴۳ ماه حضور در جنگ، یکی از جانبازان جنگ ایران و عراق به‌شمار می‌آید
شهید حمید باکری جانشین فرمانده لشکر 31 عاشورا در سال 61 قبل از عملیات والفجر در سخنانی گفته بود: دعا کنید که خداوند شهادت را نصیب شما کند در غیر این صورت زمانی فرامی‌رسد که جنگ تمام می‌شود و رزمندگان امروز سه دسته می‌شوند: اول دسته‌ای که به مخالفت با گذشته خود برمی‌خیزند. دوم دسته‌ای راه بی‌تفاوتی برمی‌گزینند و در زندگی مادی غرق می‌شوند و همه چیز را فراموش می‌کنند. دسته سوم به گذشته خود وفادار می‌مانند و احساس مسوولیت می‌کنند که از شدت مصائب و غصه‌ها دق خواهند کرد.
پس از خداوند بخواهید که با وصال شهادت از عواقب زندگی بعد از جنگ در امان بمانید چون عاقبت دو دسته اول ختم به خیر نخواهد شد و جزو دسته سوم ماندن بسیار سخت و دشوار خواهد بود
علیرضا
عرض سلام و خدا قوت به حاج آقا رسایی عزیز
......
......
متاسفانه جناب وزیر کشور فعلی،، در زمان انتخاب استان داران اکثر مسوولین و استانداران دولت حسن روحانی را انتخاب کردند
و متاسفانه همان طور که از اولش معلوم بود این دولت‌،، دولت سوم حسن روحانی است
.....
....
....
ali
سطح اعتراض امثال رسایی از رِیس جمهور و وزرا به استانداری رسیده این یعنی پیشرفت
.....
....
.....
قانون انتصابات باید اصلاح شود. متخصص پزشکی رو چه به استانداری؟!! سرنوشت اسلام و ملت حق الناسه
....
حسن
هدفش تخریب دولت پزشکیان است و الا می‌توانست با کلمات بهتری از استاندار مازندران انتقاد کند