مدیران خودرو
دوشنبه ۱۴ آبان ۱۴۰۳ ساعت ۱۴:۲۱
تعداد نظر۱
داغ کنيد+ ۰
همزمان با آغاز عملیات حزب الله در هدف قرار دادن شمال اراضی اشغالی نزدیک به ۱۲۰ هزار صهیونیست به پناهگاه فرار کردند.
حملات حزب الله ۱۲۰ هزار صهیونیست را به پناهگاه فرستاد
به گزارش جهان نیوز به نقل از باشگاه خبرنگاران، روزنامه صهیونیستی یدیعوت آحارونوت اعلام کرد که پس از پرتاب موشک از لبنان به سمت شمال اراضی اشغالی، حدود ۱۲۰ هزار صهیونیست به پناهگاه‌ها فرار کردند.

بر اساس گزارش الجزیره، پیشتر رادیو ارتش رژیم صهیونیستی گزارش داده بود که حداقل ۲۵ موشک از لبنان به سمت الجلیل الاعلی پرتاب شده است.

المیادین نیز به نقل از رسانه‌های صهیونیستی گزارش داد که بر اثر پرتاب موشک‌های حزب الله صدای ۱۵ انفجار از شهرک‌های شمالی اراضی اشغالی شنیده شده است. موشک ها از لبنان به سمت عکا، نهاریا و مناطق اطراف آن پرتاب شده اند. از سویی دیگر مقاومت اسلامی لبنان با انتشار بیانیه‌ای گزارش داد که شهر اشغالی صفد را هدف حمله موشکی گسترده‌ای قرار داده است.
 
شایان ذکر است بر اساس یک نظرسنجی در اراضی اشغالی، نیمی از آوارگان صهیونیست در جنوب اراضی اشغالی و ۷۰ درصد آوارگان شمال فلسطین اشغالی قصد بازگشت به شهرک‌های اشغالی را ندارند.
 
به دنبال عملیات طوفان الاقصی حماس علیه رژیم صهیونیستی، شهرک‌نشینان صهیونیست غلاف غزه مجبور شدند خانه‌هایشان را به دلیل حملات مقاومت فلسطین ترک کنند. حملات حزب‌الله لبنان به شمال فلسطین اشغالی نیز شهرک‌نشینان را وادار به ترک منازلشان کرده است.
https://jahannews.com/vdcjotehmuqeymz.fsfu.html
نام شما
آدرس ايميل شما

انشالله حملات مقاومت این.... را به جای پناهگاه به گورستان بفرست