مدیران خودرو
يکشنبه ۱۳ آبان ۱۴۰۳ ساعت ۰۹:۲۲
تعداد نظر۲۷
داغ کنيد+ ۰
مرحوم آیت‌الله هاشمی شاهرودی رییس قوه قضاییه بودند، یک روز به من زنگ زدند و گفتند من با آقای موسوی صحبت کردم و ایشان قبول کرده که یک ساعتی در تلویزیون صحبت کنند و غائله را ختم کنند.
روایت مخدوش لاریجانی از فتنه ۸۸
به گزارش جهان نیوز، علی لاریجانی؛ رئیس اسبق مجلس در گفت‌وگوی تفصیلی با تارنمای نزدیک به خود (خبرآنلاین) روایت‌هایی از حوادث و مسائل سال‌های اخیر ایران ارائه داده که بعضا مخدوش و خلاف واقع است.

به عنوان نمونه آقای لاریجانی در قسمتی از سخنان خود با بیان اینکه «غائله ۸۸» را می‌شد طور دیگری حل کرد، می‌گوید: مرحوم آیت‌الله هاشمی شاهرودی رییس قوه قضاییه بودند، یک روز به من زنگ زدند و گفتند من با آقای موسوی صحبت کردم و ایشان قبول کرده که یک ساعتی در تلویزیون صحبت کنند و غائله را ختم کنند.

ایشان گفتند که با آقای هاشمی هم صحبت کردند و او هم قبول کردند، نظر شما چیست که من گفتم نظرم موافق است. حتی موافق بودم که هر نکته‌ای هم دارند بگویند. بعد دیدم که آقای شاهرودی گفتند که دبیرخانه این را نپذیرفتند.

این روایت مخدوش و غیرواقعی در حالی است که مرحوم آیت‌الله هاشمی شاهرودی در زمان حیات خودشان طی گفت‌وگو با نشریه «پاسدار اسلام» این خاطره را طور دیگری به تفصیل بیان کرده‌اند:

در ماه‌‌های آخر مسولیتم بود. در مرداد ۸۸ دوره من تمام می‌شد.

یک جلسه آقای موسوی و آقای هاشمی را به قوه قضائیه دعوت کردیم. آقای موسوی برای تظاهرات اعلامیه داده بود. گفتم آقا! اینکار را نکنید و از این کار دست بکشید.

گفتم اگر به نتایج انتخابات اعتراضی دارید، آقا قبول دارند و هیئتی را برای بررسی معین می‌کنند. گفت شرط لغو بیانیه این است که به من اجازه بدهند در صدا و سیما صحبت کنم. گفتم می‌شود این کار را کرد.

به دفتر آقا زنگ زدم. آقای جلیلی تازه دبیر شورای امنیت شده بود. به ایشان هم زنگ زدم و گفتم ایشان چنین شرطی دارد. گفتند ما ترتیب کار را می‌دهیم. گفتم باید به صدا و سیما بگویید که زمان بگذارند که ایشان صحبت کند. بعد [به موسوی] گفتم آقایان با شرط شما موافقند، شما هم تظاهرات را لغو کنید.

آنجا پیش ما قول داد این کار را بکند و آنها هم واقعاً حاضر بودند که به ایشان برای صحبت در تلویزیون وقت بدهند، اما از پیش ما که رفت، نمی‌دانم کدام خنّاسان ذهنش را عوض کردند و کار خودشان را کردند.

برخلاف نقل مرحوم هاشمی شاهرودی که دروغ‌گویی و بهانه‌جویی میرحسین موسوی را نشان می‌دهد؛ آقای لاریجانی در روایتی جعلی انگشت اتهام را به سمت نظام جمهوری اسلامی و مسئولان نشانه رفته و مدعی شده آنها تدبیر درستی در مواجهه با مسئله نشان نداده‌اند.

این رویکرد بار دیگر حمایت تلویحی علی لاریجانی از جریان فتنه را نشان می‌دهد. جریانی که ۸ ماه کشور را به آشوب کشاند؛ پیشنهاد تحریم‌های فلج‌کننده را به مقامات آمریکایی داد و قطعنامه تحریمی ۱۹۲۹ سازمان ملل و تحریم‌های اصلی آمریکا به منظور حمایت از آنها بر ایران اعمال شد.
https://jahannews.com/vdcb0fb95rhbgap.uiur.html
نام شما
آدرس ايميل شما

تو ایران فقط کیهان راست میگه !!!!
اگر کیهان هم راست نگه... بدون تردید اصلاح طلب جماعت هم رایت نمی گن
حتما ولی قطعا میرحسین دروغ میگفت.
خودت چی میگی طفلکی
یه نظر به ارای مردمی بیندازید بعد
بعد میگه چرا من رد صلاحیت میشم
پرفسور، کیهان فقط دواظهارنظرخلاف هم را برای من وشما گذاشته که حق رااز باطل تشخیص دهیم.
1
. تنها علت زنده ماندن فتنه ۸۸ پشتیبانی غرب از غرب گرایان داخلی است که به قیمت افزایش مشکلات اقتصادی مردم تمام شده
معلومه تو ایران نیستی
محمد
میرحسین سال 88 به راحتی دروغ گفت. اطرافیانش هم میدونستند تقلبی نشده. تاجزاده تا الان چند بار گفته که تقلبی نشده. یکبار دیگر متن شکواییه 100 صفحه ای ایشان را بخوانید. یک دلیل محکم برای تقلب ارائه نمی دهد.
اقای شاهرودی گفته جلیلی تازه دبیر شده بود در حالی که جلیلی 86 دبیر شده بود!!!!!
خدایی هست دو روز بی ارزش دنیا هم میگذرد
خدایی هست دو روز بی ارزش دنیا هم میگذرد
لاریجانی نیمی از جریان رو بیان کرده واز بیان نیمی دیگر طفره رفته است
haghbeen
این چگونه ادبیاتی است که به کار می برید شما چرا از دبیرخانه و آقای جلیلی نمی پرسید
چون گفت دبیرخانه مانع شد البته انتظاری هم نمیشه داشت
مشکل رای ۱۴ م جلیلی هست
نوری
واقعا جای سوال دارد؟
فقط جگر نژاد. ۸۸ بدجور زد زیر میز.
....
لاریجانی طوری روایت کرده که موضعگیری غلط خودش را را حق نشان بدهد !!
لاریجانی همون کسی ست که باعث تصویب سند بدبختی ملت (برجام) در ۲۰ دقیقه شد ،حالا ژست طلبکارها رو گرفته !!
.....
کاسه زیر نیم کاسه
چرا لاریجانی وسط جنگ مستقیم با نسل کشی رژیم کودک کش صهیونی، به سفید شویی سیاه رویان فتنه ۸۸ روی آورده است؟
آقای لاریجانی خودت میدانی دوستت داشتم و برایت تبلیغ کردم.ولی بپذیر خیلی خراب کردی.
پس معلوم شد علت ردصلاحیتش
حسن
خوب پس بخاطر ایناست که ایشون رد صلاحیت میشن.