مدیران خودرو
شنبه ۲۸ اسفند ۱۴۰۰ ساعت ۲۱:۰۶
داغ کنيد+ ۰
وزیر امور خارجه روسیه گفت، مسکو به تهران و کاراکاس خیانت نمی‌کند و آمریکا در صورتی برجام را احیا می‌کند که موجب تنبیه روسیه شود.
روسیه هرگز به دوستانش خیانت نمی‌کند/ ونزوئلا دوست ماست/ ایران هم کشوری بسیار نزدیک به ما هست
به گزارش جهان نیوز، «سرگئی لاوروف» وزیر امور خارجه روسیه در واکنش به ادعاهای اخیر درباره خواسته‌های مسکو در مذاکرات رفع تحریم‌های ایران گفت، کشورش منافع «خودخواهانه» را دنبال نکرده و به دوستانش خیانت نمی‌کند.

به نوشته پایگاه خبری «اینترفکس»، لاوروف در برنامه‌ای، درباره نفع و زیان روسیه از برجام گفت:‌ «ما در سیاست هرگز به دوستان خود خیانت نمی‌کنیم. ونزوئلا دوست ما است، ایران کشوری بسیار نزدیک به ما است. ثانیاً ما تقلب نمی‌کنیم. این آمریکایی‌ها هستند که رفتار متقلبانه دارند».

وزیر امور خارجه روسیه افزود، آمریکایی‌ها با خود می‌گویند: «خداوند کاراکاس را خیر بدهد، خداوند به همراه ایران باشد، بیایید وقت را تلف نکنیم و این برنامه (برجام) را احیا کنیم، البته فقط در صورتی که باعث تنبیه روسیه شود».

این مقام روس گفت: «آمریکایی‌ها به سمت عربستان سعودی، امارات و قطر می‌دوند و به‌دنبال نفت و گاز هستند و همه کشورها از جمله ایران و ونزوئلا به روشنی می‌گویند درخصوص ظهور مشارکت‌کنندگان جدید در بازار نفت همه ما به چارچوب اوپک پلاس متعهد هستیم که طبق آن سهم هر شریک بر اساس اجماع، مورد بحث و توافق قرار می‌گیرد».

لاوروف در ادامه گفت: «تا به اینجای کار، دلیلی نمی‌بینم که باور کنم این مکانیسم به نحوی از بین برود. هیچکس از چنین چیزی نفع نمی‌برد».

درگیری‌ها در اوکراین در حالی وارد چهارمین هفته شده است که «ولادیمیر پوتین» رئیس جمهور روسیه روز پنجشنبه در سخنرانی به مناسبت سالگرد الحاق شبه‌جزیره کریمه گفت: «جمهوری‌های دونباس قربانی دولت اوکراین شده بودند. هدف عملیات روسیه در اوکراین رها کردن دونباس از این نسل‌کشی است».

رئیس جمهور روسیه با محکوم کردن تحریم‌های جدید غرب علیه کشورش به‌خاطر «عملیات ویژه» در اوکراین، این تحریم‌ها را «ضربه‌ای جدی به کل اقتصاد جهانی» توصیف کرد.
https://jahannews.com/vdcjoieayuqehtz.fsfu.html
نام شما
آدرس ايميل شما

خاین تر از روسیه وجود نداره . تاریخ ثابت کرده
حامد
لفظ خيانت در جايي معني دارد كه كشوري تعهدي كرده باشد و زيرش بزند. ايران غير از همين اةاخر هيچگاه با روسيه قرارداد دوستي نداشته كه بتوان از لفظ خيانت استفاده كرد. اتفاقا تا دو سال پيش با امريكا قرارداد دوستي داشت. در واقع امريكا با وجود قرارداد دوستي چندين دهه كاري كرد كه مي توان آنرا خيانت ناميد ولي روسيه تعهدي نكرده بود كه بتوان از اين لغت استفاده كرد. البته مي توان گفت روسيه انسانيت بكار نبرد.
آمریکا و کودتای ۲۸ مرداد
عبدالله مومن
این ایران اسلامی ست که به دوستان خود. خیانت نمی کند.
.
......
خصلت ایرانیان نسبت به همسایگان هیچگاه فریبکاری نبوده است.
دولت روسیه بابت جدا کردن گرجستان و ارمنستان و آذربایجان آران و ترکمنستان و تلاش برای جدا کردن آذربایجان و کردستان از ایران علاوه بر عذرخواهی رسمی باید به ایران خسارت بسیار سنگینی پرداخت کند.
عبدالله مومن
فعلا آن مناطقی که گفتی کشورهای مختلفی شده اند که تحت قیمومیت روسیه نیستند .
دولت فعلی روسیه وارث ثروت و ملت و خاک روسیه ی تزاری است و باید به خاطر رفتار پدرانشان از ارثیه ی خود خسارت بپردازند....
علی
وقتی داشتی این جمله رو میگفتی انصافا خودت خندت نگرفت؟؟؟؟
تاریخ به ما ثابت کرده که این حرفها را باور نکنیم. زمانیکه ایران به شدت تحریم بود، شاهد همکاری کامل روسیه با غرب بودیم.
امیرحسین
حرف ایشون که درست نیست .
.انشالله طوری باشد که تومی گویید
کریم
مگر امثال پوتین متجاوز این حرفها را باور کنند
رر
منطورش فقط از نظر جغرافیاییه!؟ .