شنبه ۸ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 27 Apr 2024
 
۰

توضیح ابوظبی درباره سفر بشار اسد به امارات

يکشنبه ۲۹ اسفند ۱۴۰۰ ساعت ۰۰:۰۵
کد مطلب: 795361
پس از سفر رئیس‌جمهور سوریه به امارات،‌ مشاور دیپلماتیک رئیس امارات می‌گوید که این سفر در راستای اعتقاد ابوظبی به لزوم ارتباط سیاسی و سیاست باز صورت گرفته است.
توضیح ابوظبی درباره سفر بشار اسد به امارات
به گزارش جهان نيوز به نقل از فارس، «انور قرقاش» مشاور رئیس مشاور دیپلماتیک رئیس امارات، ظهر امروز (شنبه)، توضیحی درباره سفر «بشار اسد» رئیس‌جمهور سوریه به این کشور ارائه کرد.

مشاور دیپلماتیک رئیس امارات در حساب کاربری خود در شبکه توئیتر نوشت:‌ «امارات همچنان به اتخاذ یک سیاست واقع‌گرایانه به منظور کاهش تنش و پررنگ‌تر کردن نقش [کشورهای] عربی در قالب یک رویکرد عملی برای ایجاد راهکار برای بحران‌های منطقه ادامه می‌دهد چراکه شرایط پیچیده منطقه مستلزم اتخاذ رویکردی عملی و منطقی است که به‌حاشیه راندن تلاش [کشورهای] عربی را برنتابد؛ کشورهایی که در تلاش برای تقابل با چالش‌ها و اجتناب از شر بحران‌ها و فتنه‌ها هستند».

انور قرقاش ادامه داد: «سفر بشار اسد رئیس‌جمهور سوریه از قصد امارات برای نهادینه کردن نقش [کشورهای] عربی در پرونده سوریه نشأت می‌گیرد و در راستای اعتقاد این کشور به لزوم ارتباط سیاسی، [سیاست] باز و گفت‌وگو در سطح منطقه صورت گرفته است. این مرحله به منظور نهادینه کردن ثبات و شکوفایی و تضمین آینده منطقه و ملت‌های آن نیازمند گام‌های شجاعانه‌ای است».

منابع خبری رسمی سوریه، شامگاه جمعه، از سفر بشار اسد به امارات و دیدار او با مقامات ارشد ابوظبی و دبی پس از یازده سال خبر دادند.

یک سخنگوی وزارت خارجه آمریکا دیشب در گفت‌وگو با شبکه «الجزیره» در واکنش به سفر بشار اسد به امارات این سفر را مایه تأسف دانست و گفت: «ما از تلاش‌ها برای مشروعیت بخشیدن به بشار اسد متأسفیم».

روابط امارات و سوریه پس از آنکه اتحادیه عرب در سال ۲۰۱۱ عضویت سوریه را به حالت تعلیق درآورد، قطع شد و ابوظبی سفیر خود را از دمشق فراخواند و مخالفت صریح خود را با دولت سوریه اعلام کرد. با این حال، امارات در سال ۱۳۹۷ سفارت خود را در دمشق بازگشایی کرد و روابط خود را با این کشور از سر گرفت.
نام شما

آدرس ايميل شما
برای ارتقای فرهنگ نقد و انتقاد و کمک به پیشرفت فرهنگ و اخلاق جامعه، تلاش کنیم به جای توهین و تمسخر دیگران، نظرات و استدلال هایمان را در رد یا قبول مطالب عنوان کنیم.
نظر شما *