مدیران خودرو
شنبه ۹ اسفند ۱۳۹۹ ساعت ۰۸:۴۵
داغ کنيد+ ۰
بشّار اسد از رسانه‌ها خواسته است که تبلیغات مربوط به غذا و آشپزی را متوقف کنند تا مردمی که دچار مشکل اقتصادی هستند و به این غذاها دسترسی ندارند دچار مزاحمت و عذاب روحی نباشند.
درخواست «بشار اسد» درباره تبلیغات آشپزی
به گزارش جهان نیوز، رئیس‌جمهور بشّار اسد در یک نشست با اصحاب رسانه کشور سوریه، درباره مشکلات اقتصادی این کشور و تلاش برای ارائه چشم‌اندازهای بهتر گفت‌وگو کرده است.

به گزارش الجزیره عربی، او همچنین از رسانه‌ها خواسته است که تبلیغات مربوط به غذا و آشپزی را متوقف کنند تا مردمی که دچار مشکل اقتصادی هستند و به این غذاها دسترسی ندارند دچار مزاحمت و عذاب روحی نباشند.

دستور جالب و قابل تأمل رئیس‌جمهور اسد در حالی است که کشور سوریه با وجود اینکه سال‌ها درگیر یک جنگ بزرگ شد اما اقتصاد این کشور با کمک متحدان بزرگ سوریه دچار فروپاشی و اضمحلال نشد و جمهوری سوریه توانست ساخت اقتصاد نوین خود را بر ویرانه‌های جنگ آغاز کند.

تجربه جهانی و تجربه تاریخی نشان می‌دهد کشورهایی که پس از جنگ‌های بزرگ دچار فروپاشی یا شکست نشوند؛ می‌توانند در بحث اقتصادی نیز رشد خود را مجددا آغاز کنند. زیرا اقتصاد ملی یک کشور نتیجه همبستگی ملی است و در کشورهای پیروز جنگ نیز همبستگی ملی یک عامل به شدت تقویت شده است.

مسئله‌ای که در بحث خواسته رئیس‌جمهور اسد باید بعنوان یک عبرت مورد تأمل قرار گیرد اینست که در ایران اسلامی با اینکه مشکل غذا و گرسنگی وجود ندارد و ایران در رتبه سیرترین کشورهای جهان نیز قرار دارد [1] اما شاهدیم که عده‌ای بصورت هر روزه بر گرسنگی مردم ایران تأکید دارند!

بدیهیست که اگر با عوامل این دروغ‌پردازی‌ها برخورد و در مثبتات اقتصادی بزرگ ایران ذکر نشود؛ کشور دچار "اعتراض ظالمانه" و تخریب فضای ذهنی خواهد شد.

مقوله‌ای که از آن با عنوان فتنه یاد می‌شود و می‌تواند آسیب‌هایی را برای حاکمیت قوی و مستقر کشور ایجاد کند.

*در نوشتن این بخش، از استوری اینستاگرامی "سجاد اسلامیان" از فعالان فرهنگی نیز الهام گرفته شده است.
منبع : مشرق
https://jahannews.com/vdcg3n9uuak9ny4.rpra.html
نام شما
آدرس ايميل شما

ولایتی
باید الگوی مسئولان کشورمون قرار بگیره این پاک کردن صورت مسئله به جای حل مشکل فقر غذایی ملت
.م..
متأسفانه برای مسئولین صدا و سیمای جمهوری اسلامی آنچه مهم است درآمدیست که از محل تبلیغات آشپزیهای آنچنانی کسب می کند ,.
سلام قابل توجه صدا وسیمای خودمان
بازم درود به شرفش که حال مردمش براش مهمه
اگه مهم بود که وضع مردمش این نبود!!!!
بسیجی
....
.....