مدیران خودرو
جمعه ۹ آبان ۱۳۹۹ ساعت ۰۵:۰۰
داغ کنيد+ ۰
وزارت خارجه انگلیس مدعی شد با احضار سفیر ایران نگرانی لندن از تحولات مربوط به پرونده یک مجرم امنیتی را به تهران ابلاغ کرده است.
انگلیس: سفیر ایران را احضار کردیم
به گزارش جهان نیوز، وزارت خارجه انگلیس در بیانیه‌ای از احضار «حمید بعیدی‌نژاد»، سفیر ایران در لندن خبر داده است. 

احضار آقای بعیدی‌نژاد به تحولات مربوط به پرونده یک محکوم امنیتی مرتبط بوده است.

وزارت خارجه انگلیس گفته احضار سفیر ایران بعد از انتشار اخباری مبنی بر اینکه قرار است «نازنین زاغری» مجدداً به دادگاه فراخوانده شود، صورت گرفته است. 

مطابق این بیانیه، «توماس درو»، مدیر کل دفتر امور خاورمیانه، آفریقای شمالی، افغانستان و پاکستان در وزارت امور خارجه انگلیس در این دیدار «نگرانی‌ شدید» لندن را از این رویداد ابراز کرده و از ایران خواسته به «بازداشت خودسرانه» زاغری پایان دهد. 

جمهوری اسلامی ایران همواره ادعاهای کشورهای غربی مبنی بر «بازداشت دلبخواهانه اتباع دو تابعیتی» را رد کرده است. یکی ازجنجالی‌ترین این پرونده‌ها طی سال‌های گذشته مربوط به مجرمی به نام «نازنین زاغری» بوده است.

زاغری از سال ۱۳۹۵ به جرم فعالیت‌های تبلیغی علیه نظام و تلاش برای براندازی نرم بازداشت و به پنج سال زندان محکوم شده است. او هنگام بازداشت به عنوان مدیر پروژه در شرکت رسانه‌های گروهی «تامسون رویترز» فعالیت می‌کرد.

یک سخنگوی وزارت خارجه انگلیس امروز پنجشنبه گفت: «ما این را برای سفیر ایران روشن کردیم که رفتار کشورش با نازنی زاغری راتکلیف غیرمنصفانه و غیرقابل قبول است و باعث ایجاد نگرانی‌های زیادی می‌شود.»

وی اضافه کرد: «ایران با اقداماتی که در قبال نازنین انجام می‌دهد وجهه‌اش را بیش از پیش خدشه‌دار می‌کند. وقت آن است که بازداشت خودسرانه او و دیگر شهروندان دو تابعیتی انگلیس پایان داده شود.»

اعطای حمایت دیپلماتیک
وزارت خارجه انگلیس اسفندماه سال ۹۷ اعلام کرد زاغری را تحت «حمایت دیپلماتیک» قرار داده است. این تصمیم، بازداشت این محکوم امنیتی تابعیتی را از یک مسئله کنسولی به یک مناقشه حقوقی فیمابین دولت‌های دو کشور تغییر داد و به دنبال افزایش فشارهای سیاسی برای آزادی او بود. 

نازنین زاغری و گاف بوریس جانسون
رسانه‌ها و مقام‌های انگلیس بارها دولت ایران را برای آزادی زاغری تحت فشار قرار داده‌اند. در حالی که مقام‌ها و رسانه‌های انگلیس مدعی هستند که زاغری هنگام سفر به ایران برای بازدید خانوادگی دستگیر شده «بوریس جانسون»، سال ۱۳۹۶ زمانی که وزیر خارجه وقت انگلیس بود یک بار به طور ناخواسته اعتراف کرد که این روایت صحت ندارد. 

بوریس جانسون در آن زمان در جلسه‌ای هنگام دفاع از «نازنین زاغری» اعتراف کرد که بازداشت او هنگام آموزش روزنامه‌نگاران در ایران صورت گرفته است. 

این اظهارات جانسون در تقابل مستقیم با تبلیغات رسانه‌های غربی در ماه‌های قبل‌تر قرار داشت که همواره تأکید می‌کردند سفر زاغری به ایران بابت بازدید خانوادگی صورت گرفته و ارتباطی به هیچ مأموریت رسانه‌ای یا کاری نداشته است. 

«جانسون» در آن سخنرانی در کمیته امور خارجی پارلمان انگلیس گفت: «وقتی بررسی می‌کنم ببینم نازنین زاغری راتکلیف در حال انجام چه کاری بوده می‌بینم که او، - آنطور که من می‌‌دانم- فقط در حال آموزش روزنامه‌نگاری بوده است.»

این اظهارات وی با واکنش شدید رسانه‌ها، از جمله مدیر عامل شرکت رسانه‌های گروهی «تامسون رویترز»، کارفرمای زاغری مواجه شد. آنها، از گاف جانسون به عنوان «اشتباهی جدی» یاد کرده و از وی خواستند بابت آن عذرخواهی کند. 

فشارها بر جانسون تا مرحله درخواست سیاستمداران از وی برای استعفا پیش رفت.

«جرمی کوربین»، رهبر حزب کارگر و «صادق جان»، شهردار لندن، دو نفر از کسانی بودند که از او خواستند عذرخواهی کرده و از سمتش استعفا کند. عده‌ای از نمایندگان پارلمان انگلیس هم درخواست مشابهی مطرح کردند. 

جانسون مدتی بعد در پی این فشارها گفت از بابت اظهار اینکه زاغری در حال آموزش روزنامه‌نگاران در ایران بوده متأسف است. وی مدعی شد که زاغری برای تعطیلات به ایران سفر کرده بود.

او که در جلسه مجلس عوام انگلیس حضور داشت با اشاره به اینکه زاغری برای تعطیلات به ایران سفر کرده بود گفت: «کل هدف سفر او همین بوده است.»
وی سپس گفت: «اگر من به صورت غیرعمدی باعث آزردگی خاطر خانم زاغری و خانواده‌اش شده‌ام، معذرت‌خواهی می‌کنم.»
منبع : خبرگزاری فارس
https://jahannews.com/vdcco1qme2bq0e8.ala2.html
نام شما
آدرس ايميل شما

انگلیس جنایتکار شماره یک فروش تسلیحات نظامی به حامیان اصلی تروریسم را متوقف کند
انگلیس چنایتکار شماره یک در طول این ۴۰ سال فقط به تروریست ها و حامیانشان سلاح فروخته است
سفیر لندن در افغانستان و آمریکا به دنبال جنگ، بی ثباتی و ناامنی درمنطقه خاورمیانه و افغانستان هستند.
انگلیس جنایتکار شماره یک ازسال 1394 تاکنون در ظلم به مردم یمن، شریک جرم جنایات وحشیانه، وحشی گری وغیر انسانی عربستان سعودی است.
انگلیس جنایتکار شماره یک ازسال 1918 تاکنون در ظلم به ملت فلسطین، شریک جرم جنایات وحشیانه، وحشی گری وغیر انسانی رژیم کودک کش صهیونیستی است.
نگرانی از اعتراضات گسترده مردم آمریکا بعد از انتخابات
مرگ ۲۳۵ هزار آمریکایی مبتلا به کرونا
خشونت پلیس آمریکا در دوران ترامپ،بخشی از نژادپرستی نظام‌مند است
شمار آرای پیش از موعد آمریکا از ۸۱ میلیون گذشت
آمریکا در مبارزه با کرونا از تایوان الگو بگیرد
آمریکا جنایتکار شماره یک از سال 1394 تاکنون مانع صلح در یمن است.
انگلیس جنایتکار شماره یک از سال 1394 تاکنون مانع صلح در یمن است.
اروپا جنایتکار شماره یک از سال 1394 تاکنون مانع صلح در یمن است.
اسرائیل جنایتکار شماره یک از سال 1394 تاکنون مانع صلح در یمن است.
آمریکا نفت سرقتی در آب‌های آزاد را فروخت
آمریکا این محموله نفتی ایران را به شیوه دزدان دریایی با توقیف چهار کشتی در ۲۳ مرداد ماه که عازم ونزوئلا بود؛ به سرقت برد.
ارزش این محموله نفتی ، ۴۰ میلیون دلار بوده‌است.
وزارت دادگستری آمریکا مدعی شد که این محموله متعلق به ایران بوده است.
ظریف: حمله تروریستی در نیس را محکوم ‌می‌کنیم
ولی ما حمله تروریستی در نیس استقبال ‌می‌کنیم
انگلیس جنایتکار شماره یک از سال 1945 تاکنون ثابت کرد که در مسائل بین‌المللی موضع سازنده ندارد
تعلیق عضویت کوربین در حزب کارگر انگلیس به علت انتقاد از رژیم صهیونیستی
آمریکا جنایتکار شماره یک به خاطر ناتوانی، کوتاهی و سکوت روحانی و ظریف ناتوان و عاجز ۸ شرکت فعال در بخش پتروشیمی ایران را تحریم کرد
حکیم: تحریم‌های ظالمانه علیه ایران را محکوم می‌کنیم
حملات امروز درفرانسه تروریستی بودند و ما هم استقبال می کنیم چون به خاطر که فرانسه جنایتکار شماره یک از سال 1357 تاکنون همراه با چند کشور جنایتکار شماره یک دیگر عامل اصلی جنگ، بی ثباتی، ناامنی، پیدایش و رشد تروریسم در سراسرمنطقه خاورمیانه و جهان است.
کرونا ویروس آزمایش الهی برای جهان بشریت است
اقدام جدید آمریکا در حمایت از ادعای حاکمیت رژیم صهیونیستی بر قدس اشغالی
انگلیس جنایتکار شماره یک باید از مردم ایران عذرخواهی کند ولی متاسفانه از سال 1332 تاکنون از مردم ایران عذرخواهی نکرده است و نمی کند چرا؟
تحریم کالا‌های فرانسوی در شماری از کشور‌های عربی در پی اظهارات امانوئل مکرون+ تصاویر
حمله تروریستی به بزرگ‌ترین پالایشگاه ونزوئلا/ کار آمریکا بوده است.
مکرون بی ادب، عامل اصلی تشدید خشونت‌ها در فرانسه است
انگلیس جنایتکار شماره یک از سال 2003 تاکنون عامل اصلی قتل عام مردم عراق و لیبی و منطقه خاورمیانه بوده است.
انگلیس جنایتکار شماره یک از سال 2003 تاکنون عامل اصلی جنگ در عراق و لیبی و منطقه خاورمیانه بوده است.
آمریکا همچنان نفت سوریه را قاچاق می‌کند.
آمریکا همچنان نفت عراق را قاچاق می‌کند.
آمریکا همچنان نفت لیبی را قاچاق می‌کند.
رزمنده ایرانی بار دیگر آمریکا را به قاچاق مواد مخدر از افغانستان متهم کرد
که مسئولیت کیفری مرتکبین این جنایت را در بر خواهد داشت. .
خروج آمریکا از برجام به صورت غیر قانونی بوده است باید هزینه ان را پرداخت کند.
عربستان سعودی را مانند رژیم صهیونیستی به رسمیت نمی شناسیم.
امارات را مانند رژیم صهیونیستی به رسمیت نمی شناسیم.
بحرین را مانند رژیم صهیونیستی به رسمیت نمی شناسیم.
عربستان، منشاء و حامی تروریسم از القاعده تا داعش
سران بی ادب امارات جنایتکار به علت جنایات جنگی دریمن و منطقه باید محاکمه شوند.
ترامپ به علت جنایات جنگی در سوریه، یمن و منطقه باید محاکمه شود.
آل سعود به علت جنایات جنگی دریمن و منطقه باید محاکمه شود.
بن سلمان به علت جنایات جنگی دریمن و منطقه باید محاکمه شود.
نتانیاهو به علت جنایات جنگی درفلسطین، نوارغزه، لبنان، سوریه، یمن و منطقه محاکمه شود.
برخی کشورهای عربی و کشورهای غربی تحت امر آمریکا که حقوق بشر را تاکنون رعایت نمی کنند.
عکسی که جنایت آل سعود را به دنیا نشان داد
تصویر منتشرشده از آثار جنایات موشک باران عربستان بر سر مردم مظلوم یمن.
همه دنیا می دانند سعودی ها جنایتکارشماره یک عامل اصلی جنگ درسراسرمنطقه است.
عربستان سعودی پدر مالی تروریسم درسراسرجهان است.
متاسفانه سازمان های بین المللی درمنطقه با حامیان اصلی تروریسم، القاعده، گروهک تروریستی منافقین، گروهک تکفیری جیش الظلم، طالبان، داعش، مخالفان سوری، جبهه النصره و گروه های تروریستی همکاری می کنند.
4 کشور عربی جنایتکار مانند عربستان سعودی جنایتکار، امارات جنایتکار، بحرین جنایتکار واردن جنایتکار به سرکردگی آمریکا جنایتکار درسایه سکوت کشورهای اروپایی جنایتکار و سازمان های بین المللی خیانتکار70 هزار خودرو برای داعش خریده اند
نتایج تحقیقات شرکت ژاپنی تویوتا حاکی از آن است که کشورهای عربی 70 هزار دستگاه خودروی تویوتا از این شرکت خریداری کرده و در اختیار گروه تروریستی داعش قرار داده اند.براساس گزارش شرکت تویوتا، چهار کشور عربی این خودروها را خریداری کرده و به داعش تحویل داده اند.این تحقیقات زمانی شروع شد که ارتش روسیه تصاویری از دهها خودرو تویوتای این شرکت را که در اختیار داعش بود و مورد استفاده این گروه تروریستی در سوریه قرار میگرفت در اختیار این شرکت ژاپنی قرار داد.براساس این گزارش، 22 هزار و 500 دستگاه تویوتا توسط عربستان سعودی، 32 هزار دستگاه توسط قطر، 11هزار و 650 دستگاه توسط امارات و 4500 دستگاه نیز توسط ارتش اردن به اعتبار بانکهای
عربستانی خریداری شده اند که همه این خودروها در اختیار گروه تروریستی داعش قرار گرفته اند.
درهرجای دنیا جنایتی رخ می دهد دست امارات جنایتکارشماره یک درکاراست.
داعش مورد حمایت آمریکا، کشورهای اروپایی، عربستان سعودی، امارات، ترکیه و اسرائیل 300 ميليون دلار پول دراختيار دارد.
ما داعش تروریست نمی شناسیم ما خود سعودی ها را تروریست اصلی می شناسیم
از علمای جهان اسلام درخواست میشود در برابر بدعتهای وهابیون سلفی درباره ازدواج غیرشرعی زنان به نام جهاد نکاح موضعگیری کنند گسترش این تفکر شیطانی خواسته صهیونیسم جهانی است و هدفی جز گسترش فساد و تباهی در میان جوانان مسلمان ندارد.
آمریکا با کمک های مالی عربستان سعودی ازتروریسم برای تغییر نظام ها درمنطقه استفاده می کند.
هماهنگی عالی بین تروریست ها و سران آمریکا و عربستان سعودی وجود دارند.
سازمان ملل خیانتکار نمی تواند مدعی دفاع از حقوق بشر باشد
آمریکا جنایتکارشماره یک درجهان صلاحیت ادعای دفاع از حقوق بشر را ندارد
سران آمریکا جنایتکار نمیتواند مدعی دفاع از حقوق بشر باشد
سخنگوی وزارت امور خارجه نمیتواند مدعی دفاع از حقوق بشر باشد و برای ما راهکار تعیین کند
ایران باید مانند آمریکا، اروپا و اسرائیل بمب اتم داشته باشد.
اقدام تروریستی آمریکا نقض حقوق بین‌الملل بود
انگلیس جنایتکار شماره یک ازاقدام تروریستی آمریکا جنایتکار شماره یک حمایت کرده است.
اولا انگلیس جنایتکار. تاوان نسل کشی و کشتار ده میلیون ایرانی را در جنگ به اصطلاح جهانی خودشان بدهد. دوما فروش بمب های خوشه. ای و سلاح های سنگین بندیکت متوقف کند. سوما غرامت کشتار دو میلیون عراقی را. در حمله به این کشور بدهد سپس خفه شود چون نازنین زاغری قبل از اینکه. برده انگلیس شود شهروند ایران بوده است
انگلیس جنایتکار شماره یک از سال 1389 تاکنون عامل اصلی قتل عام مردم سوریه بوده است.
انگلیس جنایتکار شماره یک از سال 1389 تاکنون عامل اصلی جنگ در سوریه بوده است.