پلیس یازده نفر از عوامل هتک حرمت به حرم حضرت معصومه (س) را بازداشت کرد.
به گزارش جهان نیوز، حجت الاسلام والمسلمین حسن غریب پیرامون این موضوع اظهار داشت: ۱۱ تن از افراد که بابی حرمتی حریم مبارک کریمه اهل بیت(س) را شکستند، دستگیر و همچنان در بازداشت به سر میبرند.
وی افزود: این افراد با هتک حرمت آستان مقدس قصد داشتند با توسل به زور و شکستن درب های ورودی حرم وارد حرم مطهر شوند.
دادستان قم یادآورشد: با تصویب ستاد ملی مبارزه با شیوع بیماری کرونا درب های حرم مطهر از دیروز به روی زائران ومجاوران بسته شدهاست.
روز گذشته گروهی از افراد به بهانه اعتراض به بسته شدن درهای حرم مطهر حضرت فاطمه معصومه(س) بهعنوان بخشی از اقدامهای جلوگیری از افزایش شروع ویروس کرونا در قم، مقابل یکی از درهای حرم مطهر تجمع کردند و تعدادی از آنان نیز در اقدامی حرمتشکنانه بخشی از یکی از درها را شکسته و وارد حرم شدند.
تعطیلی موقت حرم مطهر حضرت معصومه(س) و مسجد مقدس جمکران روز گذشته در قالب یک بیانیه مشترک از سوی استاندار قم و تولیتهای حرم مطهر حضرت معصومه(س) و مسجد جمکران بهمنظور همراهی با روند مقابله با شیوع بیشتر ویروس کرونا اعلام شد.
کسی نگفته امامان کارکردشان شفا دادن است. امامان عزیز ما در زمان بیماری به طبیب مراجعه می کردند و پس از گرفتن دارو، دعا می کردند. از ترکیب دارو و دعا اکسیر شفابخش حاصل می شد.
امامان چراغهای هدایت مردم هستند تا به بیراهه نرویم....
مگه برای امام علیه السلام لازم است که بیماری را که می خواهد شفا بدهد بچسبد به ضریح و حرم؟! امامی که در هنگام احتضار یاران خود به فرسنگ ها دورتر از مکان استقرار خود تشریف می برد و سر او را به دامان می گیرد؛ آيا برای آن بزرگوار دشوار است که بیمار در بستر و بیمارستان آرمیده را شفا دهد؟!
اگر مغرض و مریض هستی که همین جواب هم برای تو اتلاف وقت است ولی اگر واقعا نمی دانی، برو یک مقدار مطالعه کن و اعتقاداتش را عمق ببخش.
.
حتما باید برای شفا گرفتن و هر خواسته ی دیگری خودت را بچسبونی به حرم ، پس بیمارانی که کیلومترها از حرم امامان خود دور هستند چه کار باید بکنند ، نکند فکر می کنی امام رضا ع مشهدی ها و حضرت معصومه س قمی ها فقط شفا می دهد ، بهتر است داستان اویس قرنی را بروی بخوانی .
باسلام - متاسفانه بعضی از مردم حرف های نادرست می زنند که چرا نمی گذارید مردم بروند و شفا بگیرند . این افراد فکر می کنند به هر شکل و فکری و حتما با بی حرمتی و فحا شی شفا می گیرند.
جانم فدای رهبر
چقدر سخته برای اداره کشور از طرفی با خوارج باید جدل کنیم و طرف دیگه افراد بی دین و نوکر غرب
جالبه خوارج و بی دینا در لندن به هم وصل میشن...
آخه دیوانه رفتی درب حرم حضرت معصومه رو شکوندی
برو تحقیق کن ببین حتی غیر مسلموناش هم این کارو نکردن
اگر بی بی شمارو ببینه بگه چرا درب حرم مارو شکوندی روت میشه
نگاه کنی
چقدر پول گرفتی این شناعت رو کردی