يکشنبه ۹ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 28 Apr 2024
 
۱

نمازی که عامل آمرزش گناهان است

شنبه ۵ مرداد ۱۳۹۸ ساعت ۱۴:۱۸
کد مطلب: 695910
یکی از اعمال توصیه شده و با فضیلت ماه ذی‌القعده، نمازی دو رکعتی در یکشنبه‌های این ماه است.
نمازی که عامل آمرزش گناهان است
به گزارش جهان نيوز، ذی‌القَعدة یا ذوالقَعدة الحرام، یازدهمین ماه از ماه‌های قمری است. این ماه جزو ماه‌های حرام است. ذو القعده از قعود و نشستن گرفته شده و از آنجا که اعراب در این ماه از جنگ فرو می‌نشستند، به این نام نامیده‌اند. میرزا جواد ملکی تبریزی در کتابالمراقبات می‌نویسد: «این ماه، اولین ماه حرام سال است که در آن جنگ حتی با کافران حرام است، پس حکم جنگ و مخالفت با خداوند عالَم در آن چگونه است؟ در این ماه‌ها باید قلب و بدن بیش از سایر ایام از گناه و نافرمانی خدا نگه داشته شوند.

المراقبات، میرزا جواد آغا ملکی تبریزی، مؤسسة دار الاعتصام، ص 301
یکی از اعمال ویژه این ماه مربوط به روزهای یکشنبه این ماه می‌شود، درباره این نماز در کتاب شریف مفاتیح الجنان آمده است:

براى روز یکشنبه این ماه نمازى با فضیلت بسیار از رسول خدا صلى اللّه علیه و آله روایت کرده: مختصر آن فضیلت این است که، هرکه آن را بجا آورد، توبه‌اش پذیرفته حق و گناهش آمرزیده می‌شود، و طلبکاران او در قیامت از وى راضى شوند، و با ایمان از دنیا برود، و ایمانش از او گرفته نشود و قبرش وسیع و نورانى شود و پدر و مادرش از او راضى شوند، و آمرزش حق نصیب پدر و مادر و فرزندان و نژاد او شود، و روزى او توسعه یابد و فرشته مرگ در وقت مردن با او مدارا کند، و جانش را به آسانى بگیرد.

کیفیت این نماز بدین صورت است که ابتدا غسل کند، بعد وضو بگیرد و سپس به اقامه نماز چهار رکعتی (دوتا دو رکعتی) در هر رکعت سوره حمد یک مرتبه، سوره توحید سه مرتبه، سوره فلق یک مرتبه و سوره ناس هم یک مرتبه بپردازد.

پس از نماز هفتاد مرتبه استغفار کند و استغفار را هم با «لا حَوْلَ وَ لا قُوَّةَ إِلا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ» ختم کند. سپس بگوید: سپس بگوید: «یَا عَزِیزُ یَا غَفَّارُ اغْفِرْ لِی ذُنُوبِی وَ ذُنُوبَ جَمِیعِ الْمُؤْمِنِینَ وَ الْمُؤْمِنَاتِ فَإِنَّهُ لا یَغْفِرُ الذُّنُوبَ إِلا أَنْتَ .

اى توانا، اى آمرزنده، گناهان من و همه مردان و زنان مؤمن را بیامرز، که گناهان را جز تو کسى نمى آمرزد».

منبع:تسنیم
برچسب ها: نماز گناه روزی
نام شما

آدرس ايميل شما
برای ارتقای فرهنگ نقد و انتقاد و کمک به پیشرفت فرهنگ و اخلاق جامعه، تلاش کنیم به جای توهین و تمسخر دیگران، نظرات و استدلال هایمان را در رد یا قبول مطالب عنوان کنیم.
نظر شما *