مدیران خودرو
سه شنبه ۱۳ فروردين ۱۳۹۸ ساعت ۱۱:۱۹
داغ کنيد+ ۱
«علی اکبر ولایتی» عضو هیات نظارت بر اجرای برجام-آبان ۹۵- گفت: «دور شدن سایه جنگ ربطی به برجام ندارد، چرا که اساساً گزینه جنگ، قبل از مذاکرات به بایگانی کاخ سفید رفته بود».
شکوری راد: دولت روحانی، سایه جنگ را از ایران دور کرد!
به گزارش جهان نیوز، «علی شکوری راد» دبیرکل حزب اتحاد ملت (تابلوی جدید حزب منحله مشارکت) در مصاحبه با سالنامه نوروزی روزنامه ایران گفت: «اولین کاری که ما آن را از سال ۹۲ و حتی از سال ۷۶ ضروری دانسته و می دانیم، این بوده که ایران وارد جنگ جدید نشود…یکی از دستاوردهای دولت حاضر در توافق برجام همین بود که ایران را از قرارگرفتن در معرض یک جنگ دیگر دور کرد. برخی به این دستاورد توجه نمی‌کنند. الان هم برخی جریان‌ها که من نمی‌گویم لزوماً جنگ طلب هستند، اما ایران را به مسیری می‌برند که نهایتش جنگ است و ریسک سنگینی را به کشور تحمیل می‌کنند. الان ما با کمک برجام توانسته‌ایم اجماع جهانی را که یک بار در سال ۷۶ توسط دولت اصلاحات با طرح ایده گفت و گوی تمدن‌ها شکسته شده بود را بار دیگر بشکنیم و سایه جنگ را از سر ایران دور کنیم».

ادعای دور شدن سایه جنگ از سر کشور به مدد برجام، صرفاً پوششی برای فرافکنی و به حاشیه راندن ناکامی در تحقق وعده‌هایی است که قرار بود با برجام تحقق یابد؛ از لغو یکباره تمامی تحریم‌ها در روز اجرای برجام تا رفع شدن مشکل گرانی و رکود و بیکاری و ازدواج جوانان و گشایش اقتصادی برای عموم مردم.

همگان به خوبی می‌دانند که امنیت بی‌بدیل و مثال زدنی ایران در منطقه غرب آسیا، نتیجه اقتدار جمهوری اسلامی ایران و ایثار مدافعان حرم و رشادت‌های حافظان مرزهای ایران و به واسطه قدرت دفاعی و نظامی کشورمان است. در حقیقت دورشدن سایه جنگ از سر ایران، مرهون خون شهداست.

«علی اکبر ولایتی» عضو هیات نظارت بر اجرای برجام-آبان ۹۵- گفت: «دور شدن سایه جنگ ربطی به برجام ندارد، چرا که اساساً گزینه جنگ، قبل از مذاکرات به بایگانی کاخ سفید رفته بود».

شکوری راد مدعی است که دغدغه همقطارانش این است که ایران وارد جنگ جدید نشود. این ادعا در حالی است که طیف اصلاح طلب در سال‌های ۷۸ و ۸۸ کشور را دچار آشوب و اغتشاش کرد و طمع دشمن را برانگیخت و اگر نقشه دشمن در سال ۸۸ اجرایی می‌شد، ایران به سوریه‌ای دیگر بدل شده بود!

گناه نابخشودنی فتنه ۸۸ هیچگاه فراموش نمی‌شود. عملکرد سران فتنه و بخشی از طیف اصلاح طلب در سال ۸۸ به گونه‌ای بود که تعریف و تمجید سران رژیم صهیونیستی، سرکرده گروهک منافقین، سرکرده گروهک تروریستی جندالشیطان و دیگر جنایتکاران را به دنبال داشت!

منبع: مشرق
https://jahannews.com/vdcdzn095yt0556.2a2y.html
نام شما
آدرس ايميل شما

مجید
....
سفارش تحریم های کشنده می دهند و در عین حال از سفارش گیرنده می ترسند؟! .....
اینقدر دولت روحانی خسارت و صدمه به کشور وارد کرد بمب های آمریکا نمیتونست اینکارو کنه
آقای شکوری گمون کرده برای دسته کورها افاضه میکنه....
حرف حساب
آقای روحانی قیمت پیاز رو 20 روز نمی تونه کنترل کنه !!! چطور سایه جنگ !!!!! رو دور کرده !!!!
دمت گرم با حال بود.
احسنت! درود بر شما.
....
آقای شکوری ! با این توجیهات قیمت پیاز !!! و گوشت !!!! پایین نمیاد !!!!!!!!!
آقای راد :دلایل محکمه پسند؟
قیمت دور کردن این سایه چی بوده؟
دوست عزیز حرف اینه که اتفاقا نه تنها سایه ی جنگ از سر ملت برداشته نشده
بلکه چندیدن برابر امکان جنگ زیادتر شده از گذشته
شش سال قبل کجا عربستان و کشورهای ریزه میزه ی عربی جرات درشت گویی داشتن؟ اما اتفاقی که الان باهاش روبرو هستیم اراده ی تشکیل ناتوی عربی و جنگ نظامی با ایرانه !!!! پس اساسا اینی که برداشته شدن سایه جنگ به چه قیمتی مطرح نیست ..
روشن
....
اعتراض
دولت روحانی مردم و کشور گرفتارکرده است.
...
..
اعتراض
قیمت هرکیلو گوشت درکشور به 130 هزارتومان رسیده است ولی متاسفانه دولت، دولتمردان، مسئولان، نمایندگان مجلس تاکنون هیچ کاری نکردند.
قیمت هرکیلو مرغ درکشور به 22 هزارتومان رسیده است ولی متاسفانه دولت، دولتمردان، مسئولان، نمایندگان مجلس تاکنون هیچ کاری نکردند.
دولت روحانی باید از مردم ایران عذرخواهی کند
معاون اول رئیس جمهورباید از مردم ایران عذرخواهی کند.
...
سلام
امروز بسیاری از هموطنان عزیزمان با سیل درگیر هستند ولی گویا عزیزانی هنوز در سال ۹۲ گیر افتاده و خیال میکنند هنوز مثل سال ۹۲ دروغ شاخدار و بی شاخ خریدار دارد. گذشت آن زمانی که آنسان گذشت جناب شکوری راد، بیدار شوید.
....
حسن
...
علی
...
جناب جنگ دورنشده پیاز۱۵هزاری گویاست که درجنگ اقتصادی هستیم ودولت هم منفعل وفقط تماشاگراست
سایه جنگ دورشد اما خودجنگ است
آقای روحانی در سفر اخیر به گیلان با افتخار گفتند رییس جمهور فرانسه در مصاحبه مطبوعاتی و در حضور ایشان گفته است«ما می خواستیم حمله کنیم اما وقتی شما رییس شدی حمله نکردیم»
سوال:هدف از حمله چه بود که بعد از انتخابات92منصرف شدند؟!
..... این قاسم سلیمانی و مدافعان حرم بودند که خطر جنگ را از کشور دفع کردند.
جناب سرلشکر سلیمانی
کمالی
اگرچه جریان ‌سازش از حافظه ضعیفی برخوردار است اما متاسفانه این جریان دچار نوعی، دیگر خود‌پنداری شده و مخاطبان خود را نیز کم‌حافظه تلقی می‌کند.....
همین آقایون زمانیکه آمریکا وارد جنگ با عراق شد ، اصرار داشتند ایران هم کنار آمریکا با عراق بجنگه اما حالا مدعی دور کردن سایه جنگی هستند که به گفته وندی شرمن آمریکا حتی به آن فکر هم نمیکند
بنظرتون دولتی که نمیتونه قیمت پیاز و گوشت و... رو کنترل کنه میتونه از جنگ جلوگیری کنه؟؟؟؟
این طرف و امثالهم که در این شرایط سیل و مشکلات و گرانی نمک به زخم مردم می پاشند را باید محاکمه کرد....!
جناب شکوری، در دولت خاتمی هم خیلی وعده ها دادید ولی نمی دونیم چرا هر وقت شما مدعیان اصلاحاتچی وعده می دهید و قربون صدقه آمریکا و اسرائیل می روید همان ها (آمریکا و اسرائیل) تو دهنی بهتان می زنند!!! چرا ؟؟؟ هم در آن زمان (خاتمی) و هم در زمان روحانی برای رسیدن به توافق با آمریکا و غرب وعده های باورنکردنی به مردم دادید و در نهایت بلافاصله پس از توافقها تحریم ها دو چندان شدند!!!
As
آقاى شكورى، ميخواهى سقوط آزاد بياى !! چترتو ببتند!! وگرنه چيزى ازت نميمونه، البته يادم نبود اونهائكه پاچه خوارى ميكنن....!!! هوا وزمينشونو دارن و مستقيم ميبرنشون كله پاچه اى،
خدا وكيلى خيلى خوبه شماها
حرف ميزنيد.
اعتراض
دولت روحانی 6 سال است به اعتراض های مردم در رسانه ها و... توجهی نکرده است و همچنان نیزادامه دارد.
اعتراض
سیاست های نادرست وغلط دولت روحانی ازسال 1392 تاکنون بیش از999 میلیارد دلار به مردم و کشور خسارت زد و همچنان نیزادامه دارد.
جهان جون گزینشی درج نکن !!
اگه همینطور پیش بری مینویسی ویل للمصلین و بقیشو نقطه چین میگذاری !! ادامه در مطلب بعدی
...
....
....
ب
دورغ ۱۳ بدره همینه؟
حمید کفایتی
اگر قرار بود جنگی اتفاق بیعت زمان احمدی نژاد بود ، نه در زمان دولت های غرب گرا . لطفا چرت و پرت نگید
...*
محمد
وقتی این آقا این حرف رو میزنه به شعور و سواد مردم توهین میکنه...
آقای شکوری این حرف شما مشابه ادعای معروف ظریف بود که خیال می کرد آمریکا میتواند با یک موشک مرکز سیستم دفاعی ایران را هدف قرار دهد ! بعدا فهمید که این سیستم اصلا مرکزی نیست و موزائیکی است که فوق العاده پیشرفته است و این موشک آمریکا فقط در فیلمهای وسترنی کاربرد دارد ! آخه برادر من فرض کن یک هواپیمای آمریکا مثلا از یک پایگاه در فلان کشور منطقه بلند شود و اقدام به بمباران یک نقطه از ایران کند ! چند دقیقه بعد دیگر این پایگاه وجود ندارد که هواپیمای آمریکایی به آن برگردد ! چون فورا با موشکهای پیشرفته و نقطه زن ایرانی نابود خواهد شد و از ناو هواپیما بر هم همین طور چون خود آن ناو نابود می شود فقط یک راه وجود دارد که آمریکا تمام 22 پایگاه نظامی خود را از منطقه خارج و ناوهایش حداقل 2500 کیلومتر از خلیج فارس و دریای عمان خارج و بعد از اقیانوس هند اقدام به شلیک موشکهای توماهاوک کنند ! که آآنهم آنقدر قدیمی است که حتی سیستم دفاعی سوریه هم آنها را در هوا می زند ! شما میدانید که موشک ضد کشتی خلیج فارس غیر قابل رهگیری است و ایران با فشار دادن یک دگمه می تواند به آسانی یک ناو پیشرفته آمریکایی را غرق کند بدون استفاده از زیر دریایی های پیشرفته کلاس غدیر ولی مقامات نظامی آمریکا بر خلاف شما به خوبی همه اینها را می دانند که اصلا به هیچ گونه حمله نظامی فکر نمی کنند . به نظر من یک نعریف دیگر از اصلاح طلبان خیلی ساده است : یعنی کسی که نمی داند و خبر ندارد. برادر من برو یه کم از کارشناسان و حتی جوانان با بصیرت ایرانی بپرس و ببین قدرت نظامی ایران در چه حد است و چه قابلیتهایی دارد بعد اقدام به دستاورد سازی دیگری برای برجام کن !
امیررضا
....
مهدی
...
سید
خدا خیرت بده... خیلی خندیدیم
...
هم ترس از جنگ ساخته ی تخیلات دولت و اصلاحطلبان بود و میباشد.
و
هم تخیل اینکه دولت روحانی جنگ را از ایران دور کرد. ....
خسته نشدی ....کدوم جنگ مردم را چی فرض کردی ....
جناب شکوری سایه جنگ را یکبار دولت اصلاحات ویکبار هم دولت مطبوع حسن جان ویکباردیگر۱۶ سال بعد دولت اصلاحاتی از کشوردور خواهد کرد چون امریکاکثرت طلب بدون جنگ وهزینه به اهدافش خواهد رسید
...
محمد
بلایی که جنگ میخواست سرمردم بیاره. سیاستهای اصلاح طلبان با دولت تحقیرونومید. سرمردم اوردند ومردم رابه خاک سیاه نشوندند ومردم زیربارگرانی وفقر کمرشون داره میشکنه. اما دریغ ازیک جو غیرت که شاید کمی خجالت بکشند تعجب این که بااین همه رو. چگونه با ارز4200 سنگ پا وارد میکنند بابا خجالت بکشید پیاز درطول دوران وجودش به 12000 نرسیده بود لابد کاراحمدی نژاد بوده
محمد
درعلم سیاست یا یک ادم که همفکرویارشان است میگذارند یا کسی رابه کارمیگیرند که بی عرزه وسیاستهای انان رااجرا وگوش به فرمان باشد انها مگردیوانه هستند می بینند شخصی سرکارمی اید اگربلایی جنگ بخواهد سرمردم بیاره می اورد او بدون هزینه برای انان انجام میدهد حمله کنند کلی هزینه بدهند. بطور مثال درطول 8سال جنگ کسی سراغ دارد پیازه به درجه گرانی برسد گوشت گوجه کاهو سبزی مرغ. پرایدی که ارابه مرگ مینامیدندبه یک باره نزدیک 60میلیون بابا بیاین تومردم بعد دهنتون راباز کنید به قول دکتر وزیر بهداشت برو جایی دیگه بمال دیگه چیزی نمونده داری می مالی ارزش نداره
...