سه شنبه ۲۵ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 14 May 2024
 
۴
۳
کارشناس علوم قرآنی مطرح کرد

محبت خاص خداوند را چگونه به دست آوریم؟

پنجشنبه ۱۶ فروردين ۱۳۹۷ ساعت ۱۴:۳۷
کد مطلب: 601731
شمس گفت: اگر ما صابر، باتقوا، متوکل، توبه کننده و پرهیزکار باشیم یعنی همان صفاتی که خداوند در قرآن به عنوان ویژگی های بندگان دوست داشتنی اش به کار برده است رعایت کنیم خداوند نیز ما را دوست خواهد داشت و ما با رعایت این اعمال می توانیم نسبت به محبت خداوند منتظر و متوقع باشیم.
محبت خاص خداوند را چگونه به دست آوریم؟
به گزارش جهان نيوز، سعید شمس کارشناس علوم قرآنی گفت: اگر به قرآن مراجعه کنیم می بینیم که خداوند در زمینه محبت روی عده ای خاص حساسیت داشته و بر آن تاکید می کند.

وی در همین راستا افزود: محبت خداوند با محبت ما انسان ها بسیار تفاوت دارد. محبت در بین ما جنبه عاطفی دارد و شامل ارتباطات میان خانواده، بستگان و دوستان می شود.

با صبر و پرهیزگاری می توانیم منتظر پاداش خداوند باشیم/محبت خاص خداوند را چگونه به دست آوریم؟
این کارشناس علوم قرآنی ادامه داد: خداوند در قرآن کریم در سوره های مختلف و در موارد متعدد از محبت خود با بندگانش سخن می گوید و با عبارات "والله یحب الصابرین"، "ان الله یحب المتقین"، "ان الله یحب المتوکلین"، "ان الله یحب التوابین"، "ان الله یحب المطتهرین" نشان می دهد با این واژه ها و مفاهیم خاص محبت بین خداوند و انسان ها ایجاد می شود و خداوند بندگانش را دوست خواهد داشت.

شمس ادامه داد: اگر ما صابر، باتقوا، متوکل، توبه کننده و پرهیزگار باشیم یعنی همان صفاتی که خداوند در قرآن به عنوان ویژگی های بندگان دوست داشتنی اش به کار برده است رعایت کنیم خداوند نیز ما را دوست خواهد داشت و ما با رعایت این اعمال می توانیم نسبت به محبت خداوند منتظر و متوقع باشیم.
 با صبر و پرهیزگاری می توانیم منتظر پاداش خداوند باشیم/محبت خاص خداوند را چگونه به دست آوریم؟
وی تصریح کرد: نقطه مقابل عمل کردن به ویژگی های ذکر شده کسانی هستند که از صابرین، باتقوایان، توبه کنندگان، متوکلین و پرهیزگاران نیستند بنابراین خداوند آنها را دوست ندارد و نباید انتظار محبت خاص خداوند را داشته باشند.

شمس خاطرنشان کرد: کسب رضایت خداوند و راه تقرب به او با رعایت ویژگی های بیان شده در قرآن محقق می شود.

منبع:میزان
نام شما

آدرس ايميل شما
برای ارتقای فرهنگ نقد و انتقاد و کمک به پیشرفت فرهنگ و اخلاق جامعه، تلاش کنیم به جای توهین و تمسخر دیگران، نظرات و استدلال هایمان را در رد یا قبول مطالب عنوان کنیم.
نظر شما *


Iran, Islamic Republic of
بسیار عالی. متشکرم.
فرامرز
Iran, Islamic Republic of
آیا برای خانه دار شدن 50 سال کافی است اگر نه خواهشمندم مدت ش را بگویید
Iran, Islamic Republic of
نظر شما، باید در خبر اقتصادی مطرح شود. نه اینجا.
در اینجا، جواب اینست که صبر کردن ولو بی نهایت سال، برای خدا، کم است و هیچ محسوب نمیشود. پس صبر کن و ایمانت را به نفس باطل گره نزن.