چهارشنبه ۲۶ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 15 May 2024
 
۰
۱۱

شیرین‌ترین خاطره احمدي‌نژاد از نیویورک/ عذرخواهی از آمریکایی‌ها/ واکنش به دستگيري جوانفكر

پنجشنبه ۶ مهر ۱۳۹۱ ساعت ۱۳:۳۵
کد مطلب: 246817
رئیس‌جمهور درباره دلایل قطع روابط سیاسی کانادا با ایران گفت: از نظر ما قطع روابط کانادا با ایران اصولا خیلی مسئله مهمی نیست چرا که در صورت وجود روابط، دو کشور از آن نفع می‌برند، ضمن اینکه ایران با کانادا روابط اقتصادی چندانی نیز نداشت.
به گزارش جهان به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی ریاست جمهوری، محمود احمدی‌نژاد بعد از ظهر دیروز(چهارشنبه) به وقت محلی در حاشیه سفر به نیویورک در کنفرانسی خبری با حضور خبرنگاران رسانه‌های بین‌المللی با بیان اینکه امیدوارم گفت‌وگوهای ما به استقرار صلح و امنیت پایدار در جهان منجر شود، گفت: باور من این است که انسان‌ها شایسته زندگی بسیار بهتر از آنچه امروز از آن برخوردار هستند، است.
 
*باید به سوی استقرار نظمی جدید در جهان حرکت کنیم
 
رئیس‌جمهور با اشاره به اینکه نظم موجود جهان در تنظیم نیازهای اولیه بشر و تامین آرامش فکری برای او با شکست مواجه شده است، تصریح کرد: حتما باید به سوی استقرار نظمی جدید در جهان حرکت کنیم و این مهم مستلزم مشارکت جمعی همه ملت‌ها است.
 
وی با بیان اینکه معتقدیم نظم جدیدی بر جهان حاکم خواهد شد که در آن همه از حقوق برابر برخوردار باشند و کسی بر دیگری برتری نداشته باشد، افزود: برای تحقق آرزوهای خوب بشر و استقرار سعادت عمومی راهی جز جایگزینی نظمی جدید وجود ندارد.
 
*جمهوری اسلامی ایران در شرایط عادلانه و براساس احترام متقابل، برای حل مسایل آماده گفت‌وگو است
 
احمدی‌نژاد در ادامه در پاسخ به سوالات خبرنگاران در پاسخ به سوال خبرنگار روزنامه نیویورک تایمز مبنی بر چگونگی روابط ایران و آمریکا طی سال‌های اخیر و اینکه آیا ایران هم اشتباهی در عدم بهبود روابط با آمریکا داشته است؟ گفت: 33 سال قبل آمریکا یک‌طرفه اقدام به قطع روابط خود با ایران کرد و از آن فراتر در 60 سال اخیر میان دو کشور مسایلی رخ داده که باعث افزایش فاصله‌ها شده است.
 
رئیس‌جمهور با بیان اینکه البته امروز دیگر شرایط مثل زمانی نیست که آمریکا از تهاجم رژیم صدام به ایران به طور مستقیم و جدی حمایت می‌کرد، ادامه داد: چرا دولتی که برای آزادی و حق انتخاب انقلاب کرد، باید دولت‌های متوالی آمریکا را که از مدعی‌ترین کشورها در مورد حقوق ملت‌ها، آزادی و دمکراسی است، همواره در برابر خود ببیند؟
 
وی با اشاره به اینکه جمهوری اسلامی ایران بارها اعلام کرده است که در شرایط عادلانه و براساس احترام متقابل، برای حل مسایل آماده گفت‌گو است، اظهار داشت: هیچگاه از طرف دولت ایران کوچکترین اقدامی علیه ملت آمریکا انجام نشده و این در حالی است که از سوی دولت آمریکا، اقدامات زیادی علیه ملت ایران صورت گرفته است.
 
* ایران کشوری قدرتمند و پیشرفته در عرصه نرم افزاری
 
احمدی‌نژاد در پاسخ به پرسش خبرنگار شبکه الجزیره درباره شکایت ایران از حملات سایبری به تاسیسات هسته‌ای خود به سازمان ملل متحد و اینکه آیا آسیبی به این تاسیسات وارد شده است؟ گفت: میزان صدمات وارد شده به این تاسیسات چندان اهمیت ندارد، بلکه مهم این است که چگونه عده‌ای به خود اجازه می‌دهند به حریم و استقلال کشوری دیگر تجاوز و دست اندازی کنند.
 
رئیس‌جمهور با بیان اینکه کسانی که به طور دائم از حقوق ملت‌ها و آزادی و ارزش‌های انسانی دم می‌زنند، به تاسیسات هسته‌ای قانونی یک کشور حمله می‌کنند و این نقض همه قوانین بین‌المللی است، ادامه داد: ایران کشوری قدرتمند و پیشرفته در عرصه نرم‌افزاری بوده و مطمئناً قادر به دفع چنین حملاتی است.
 
وی در ادامه در پاسخ به پرسش خبرنگار شبکه ایتارتاس روسیه درباره مهمترین دستاوردهای هشت دوره حضور وی در مجامع عمومی سازمان ملل و اینکه آیا موضوعی وجود دارد که بابت آن در دو دوره ریاست جمهوری خود از آن پشیمان باشد، اظهار داشت: استنباط بنده آن است که در طی این مدت سرعت پیشرفت ایران در عرصه‌های علمی، فناوری، اقتصاد و صنعت چند برابر شده است.
 
احمدی‌نژاد اضافه کرد: تنها پشیمانی من آن است که چرا ساعاتی را که شب‌ها استراحت می‌کردم، صرف کار و خدمت برای ملت ایران نکردم.
 
*تحریم کشورها به نوعی انتقام گرفتن از ملت‌هاست
 
رئیس‌جمهور در پاسخ به سوال خبرنگار خبرگزاری جمهوری اسلامی ایران درباره تحلیل وی از تداوم محاصره اقتصادی کوبا از سوی آمریکا با وجود مخالفت و محکومیت آن از سوی مجمع عمومی سازمان ملل تصریح کرد: دولت‌های متوالی آمریکا همواره خود را برتر از دیگران پنداشته‌اند و از ابزارهای غیرانسانی برای پیشبرد اهداف خود استفاده کرده‌اند.
 
وی با بیان اینکه تحریم یک کشور به معنای تحریم مردم آن کشور و به نوعی انتقام از ملت‌ها است، افزود: وقتی کشوری تحریم شود این مردم آن کشور هستند که با مشکل مواجه می‌شوند؛ اگر اختلافات سیاسی بین کشورها وجود دارد، نباید از مردم انتقام گرفت و جمهوری اسلامی ایران به طور اصولی با تحریم مخالف بوده و آن را محکوم می‌کند.
 
احمدی‌نژاد در پاسخ به سوال دیگر خبرنگار خبرگزاری جمهوری اسلامی ایران مبنی بر اینکه آیا جنبش عدم‌تعهد برای جایگزینی نظم جدید تلاشی خواهد داشت و آیا اتاق فکری تشکیل می‌دهد، گفت: ایران در حال مشورت با اعضای جنبش عدم تعهد است تا ساختارهای لازم برای عملیاتی کردن اهداف این جنبش را ایجاد کند و مجموعه‌ای که ذکر شد هم در چارچوب دبیرخانه‌ای که برای این جنبش ایجاد خواهد شد، فعال می‌شود.
 
* فقط 10 درصد اقتصاد ایران به تجارت خارجی وابسته است
 
رئیس‌جمهور در پاسخ به سوالی از سوی خبرنگار شبکه سی.بی.اس آمریکا مبنی بر اینکه ایران در دوره دولت نهم و دهم درآمد زیادی از فروش نفت کسب کرده ولی وضعیت اقتصادی مردم بهبود نیافته است، گفت: فقط 10 درصد اقتصاد ایران به تجارت خارجی وابسته است که امروز دچار محدودیت‌هایی شده اما به زودی این مشکلات برطرف خواهند شد.
 
وی اضافه کرد: درباره ارزش پول ملی نیز اگر چه بنده با شرایط به‌وجود آمده مخالف بوده و هستم اما این مسئله در برخی از نهادهای تصمیم‌گیر ایران طرفداران بسیاری دارد که دائما برای تحقق آن تلاش می‌کردند.
 
احمدی‌نژاد با تاکید بر اینکه نباید تصور کرد که امروز وضعیت اقتصادی در ایران خراب است، اظهار داشت: از پنج سال قبل که آمریکا اتحادیه اروپا را از همکاری اقتصادی با ایران تحریم کرده است، آیا وضع ایران بدتر شده یا اتحادیه اروپا که در آستانه فروپاشی قرار گرفته است؟ این در حالی است که اروپایی‌ها مثل ایران تحریم نشده‌اند که اگر می‌شدند، وضع به گونه‌ای دیگر بود.
 
رئیس‌جمهور با بیان اینکه حجم اقتصاد ایران در سال‌های اخیر بسیار رشد کرده و رتبه اقتصادی ایران از جایگاه 22 به 17 اقتصادهای جهانی ارتقا یافته است، تصریح کرد: درآمد سرانه ایرانیان در سال‌های اخیر چهار هزار دلار افزایش، فاصله طبقاتی کاهش یافته و سطح رفاه عمومی بالا رفته و آنچه در نظر شما بزرگ آمده، اعدادی است که ارزش آنها در بازار بالا نرفته است.
 
*موضوع سوریه به دلیل نقش آفرینی عوامل متعدد در آن بسیار پیچیده شده
 
احمدی‌نژاد در پاسخ به پرسش خبرنگار شبکه تی.آر.تی ترکیه درباره اینکه جمهوری اسلامی ایران چه اقداماتی برای ایجاد ثبات در سوریه می‌تواند انجام دهد، افزود: مساله سوریه موضوع بسیار مهمی است که اکنون به دلیل نقش آفرینی عوامل متعدد در آن بسیار پیچیده شده است.
 
رئیس‌جمهور با بیان اینکه دو راه حل مشخص برای برون رفت از وضعیت کنونی در سوریه وجود دارد، اضافه کرد: راه حل اول ادامه جنگ است و عده‌ای معتقدند باید به مخالفین دولت کمک کنند تا بر حکومت سوریه غلبه کند؛ این راهکار بسیار آسانی بوده و ممکن است در کوتاه مدت جواب بدهد اما با توجه به بافت طایفه‌ای جامعه سوریه، برای دهه‌های متمادی این کشور را در ناامنی فرو می‌برد.
 
وی راهکار دوم را تفاهم ملی از طریق گفت‌وگو عنوان و تصریح کرد: آزادی و حق انتخاب از حقوق مردم سوریه است و همه ملت‌ها باید از عدالت، احترام و انتخاب آزاد برخوردار باشند.

احمدی‌نژاد گفت: طرف‌های درگیر در سوریه با گفت‌وگو و تفاهم ملی می ‌توانند به وضعیت پایدار و بهتری دست یابند.
 
رئیس‌جمهور اظهار اشت: تلاش‌هایی برای تشکیل گروه تماس در حال انجام است و امیدوارم کسانی که در سوریه بر طبل جنگ می‌کوبند نیز شرایط را درک کرده و به ایجاد فضایی برای انتخاب آزادانه ملت سوریه کمک کنند و در نهایت هر تصمیمی که مردم این کشور گرفتند برای همه محترم باشد.
 
* همه باید حریم خبرنگاران را حفظ کنند
 
وی در پاسخ به سوال خبرنگار واحد مرکزی خبر درباره کشته شدن خبرنگار شبکه پرس تی.وی و زخمی شدن خبرنگار شبکه العالم در حملات امروز مخالفان دولت سوریه و سکوت مدعیان غربی در این باره اظهار داشت: از این بابت بسیار متاسف هستم و فکر می‌کنم همه باید حریم خبرنگاران را حفظ کنند.
 
احمدی‌نژاد با بیان اینکه اطلاع‌رسانی کاری بسیار مهم برای روشن شدن حقایق و آگاه شدن افکار عمومی از تحولات جهان است، اضافه کرد: امیدوارم هیچگاه و هیچ کجا چنین اتفاقاتی تکرار نشود و همه بدون تعصب، چنین رخدادهایی را محکوم کنند.
 
* واکنش احمدی‌نژاد به بازداشت جوانفکر
 
رئیس‌جمهور در پاسخ به سوال خبرنگار روزنامه لاستامپا ایتالیا درباره ارزیابی رئیس‌جمهور از بازداشت مدیرعامل خبرگزاری جمهوری اسلامی ایران، تصریح کرد: باید از جزئیات این موضوع اطلاعات بیشتری کسب کنیم تا بتوان درباره آن اظهارنظر کرد، اما امیدوارم هیچگاه، هیچ‌کس، به ویژه اصحاب رسانه‌ها دستگیر و زندانی نشوند.
 
وی در پاسخ به سوال خبرنگاری از یکی از رسانه‌های پاکستان درباره دلایل توقف احداث خط لوله گاز از ایران به پاکستان و هند، ادامه داد: این خط لوله در حال احداث بوده و بخش ایرانی آن تقریبا به اتمام رسیده است و تکلیف آن بخش از این خط لوله که در پاکستان قرار دارد نیز به زودی روشن خواهد شد؛ هند در این قرارداد حضور نداشت اما مذاکراتی در جریان است تا هند نیز به این کار بپیوندد.
 
* گفت‌وگو بهترین راهکار است
 
احمدی‌نژاد در پاسخ به سوال خبرنگار روزنامه کیوتو ژاپن مبنی بر اینکه با توجه به اعلام چندین باره در خصوص آمادگی برای مذاکرات هسته‌ای، آیا واقعاً ایران کاملاً تمایل دارد این مذاکرات به نتیجه برسد و اساساً چه انتظاری از این مذاکرات دارد؟ گفت: از نظر ایران حل و فصل مسائل بین‌المللی راهی جز مذاکره ندارد و گفت‌وگو بهترین راهکار است، به شرط آنکه بر طبق قانون و عادلانه صورت گیرد و انگیزه‌های سیاسی در آن دخیل نباشد.
 
رئیس‌جمهور اضافه کرد: گفت‌وگوهای هسته‌ای ایران و کشورهای غربی نوساناتی داشته که علت هم این بوده که برخی طرف‌های غربی از اراده لازم برای حل مسائل برخوردار نبوده اند اما به زودی به این نتیجه خواهند رسید که راهی جز توافق در این مسئله نیست؛ جمهوری اسلامی ایران همیشه در چارچوب عدالت آماده مذاکره برای حل و فصل مسائل است.
 
* ایران با کانادا روابط اقتصادی چندانی نداشت
 
وی در پاسخ به سوال خبرنگار شبکه سی.بی.سی کانادا مبنی بر دلایل قطع روابط سیاسی کانادا با ایران، اظهار داشت: هر کشوری حق دارد مطابق میل خود با دیگر کشورها روابط داشته باشد؛ از نظر ما قطع روابط کانادا با ایران اصولا خیلی مسئله مهمی نیست چرا که در صورت وجود روابط، دو کشور از آن نفع می برند، ضمن اینکه ایران با کانادا روابط اقتصادی چندانی نیز نداشت.
 
* نگاهی به آینده روابط ایران و مصر
 
احمدی‌نژاد در پاسخ به پرسش خبرنگار یک روزنامه مصری درباره آینده روابط ایران و مصر گفت: دو کشور دارای سابقه فرهنگی و تمدنی گسترده‌ای بوده و دو پایگاه اصلی تمدن جهانی هستند؛ ایران و مصر همیشه روابط خوبی با یکدیگر داشته و امروز نیز این روابط در سطح خوبی قرار دارد و اگر روابط سیاسی بین دو کشور نیز برقرار و تقویت شود هر دو از ظرفیت‌های آن برای منافع دو ملت و منطقه استفاده خواهند کرد.
 
*بسیاری از رسانه‌های بین‌المللی شبیه یک شبکه امپراطوری عمل می‌کنند
 
رئیس‌جمهور در پاسخ به سوال خبرنگاری درباره اینکه رسانه‌ها حقایق ایران را منتشر نمی‌کنند و مواضع جانبدارانه علیه ایران دارند، تصریح کرد: بخش مهمی از رسانه‌های بین‌المللی شبیه یک شبکه امپراطوری عمل می‌کنند که این مسئله را باید در چارچوب روابط ایران و آمریکا تحلیل کرد.
 
وی با بیان اینکه ما تلاش می‌کنیم حقایق را بیان کنیم، افزود: اگر رخدادهای 33 سال گذشته را مرور کنید خواهید دید که ایران در این رقابت موفق‌تر بوده است؛ امروز شرایط بسیار متفاوت‌تر از گذشته شده چرا که ایران تبدیل به کشوری پیشرفته و قدرتمند شده است که با بیش از 180 کشور جهان ارتباطات گسترده و قوی دارد.
 
احمدی‌نژاد در پاسخ به سوال خبرنگار باشگاه خبرنگاران جوان درباره تبدیل ایده اصلاح ساختارهای مدیریت جهان به ویژه سازمان ملل به یک گفتمان عمومی در بین کشورها، گفت: سازمان ملل باید واقعا سازمانی برای ملت‌ها بوده و همه ملت‌ها در آن دارای حق برابر باشند؛ تبعیض در سازمان ملل تبعیض در عرصه بین‌المللی است و منشا بسیاری از مشکلات امروز جهان تبعیض در همین سازمان است.
 
 رئیس‌جمهور با بیان اینکه مجمع عمومی سازمان ملل باید بالاترین رکن این سازمان بوده و همه اعضا در آن آزادانه و بدون فشار و در کنار هم جهان را اداره کنند، ادامه داد: امروز شورای امنیت همه قدرت را در انحصار خود گرفته و اعضای دائم آن اراده خود را بر دیگر کشورها تحمیل می‌کنند.
 
* دلایل سیاسی شدن مسئله هسته‌ای ایران از سوی آمریکا
 
وی در پاسخ به سوال خبرنگار شبکه بی.بی.سی درباره دلیل سیاسی شدن مسئله هسته‌ای ایران از سوی آمریکا اظهار داشت: اهداف آمریکا از مخالفت با ملت ایران طی 33 سال گذشته هیچ تغییری نکرده است؛ به همان دلیل که آمریکا از حمله صدام به ایران حمایت کرد، با موضوع هسته‌ای نیز برخورد سیاسی می‌کند.
 
احمدی‌نژاد با اشاره به اینکه باید این سوال از آمریکایی‌ها پرسیده شود، افزود: امروز آمریکا کشورها را به بهانه ایجاد دمکراسی اشغال می‌کند، اما زمانی که ملت ایران برای به دست آوردن آزادی و حق انتخاب، انقلاب کرد به دشمنی با آنان پرداخت.
 
* امیدوارم هیچ زندانی در جهان وجود نداشته باشد
 
رئیس‌جمهور در پاسخ به سوال خبرنگار مجله تایم درباره زندانیان سیاسی در ایران و به ویژه برخی رهبران مخالفان، تصریح کرد: نظر شخصی بنده این است که روزی فرا برسد که هیچ زندانی در جهان وجود نداشته باشد، زیرا از زندانی شدن هیچ کس خوشحال نمی‌شوم.
 
وی در عین حال خاطرنشان کرد: در ایران قوه قضاییه مستقل بوده و زیر نظر دولت نیست و طبق قوانین خود عمل می‌کند، اما امیدوارم همه زندانی‌ها به زودی آزاد شوند.
 
* ایران و آژانتین در یک جبهه واحد قرار دارند
 
احمدی‌نژاد در پاسخ به سوال خبرنگار خبرگزاری رویترز درباره دیدار وزرای خارجه ایران و آرژانتین و اینکه آیا این مسئله باعث بهبود روابط دو کشور خواهد شد؟ اظهار داشت: جمهوری اسلامی ایران برای ملت و دولت آرژانتین احترام زیادی قائل است و امیدواریم روابط دو کشور بیش از پیش گسترش یابد.
 
رئیس‌جمهور با تاکید بر اینکه ایران و آژانتین در یک جبهه واحد قرار دارند و بسیاری از آرمان‌های دو کشور مشترک است، اضافه کرد: براساس تبلیغات و دخالت دیگران سوتفاهم‌هایی بین دو کشور ایجاد شده بود که ایران برای رفع این سوتفاهم‌ها پیشنهاد تشکیل یک گروه حقیقت‌یاب را ارائه کرد و این پیشنهاد از سوی دولت آرژانتین مورد استقبال قرار گرفته و امیدوارم دیدار وزرای خارجه دو کشور مقدمه‌ای برای تشکیل این کمیته باشد.
 
وی در پاسخ به سوال دیگر خبرنگار رویترز درباره شیرین‌ترین خاطره او از سفر به نیویورک در سال‌های اخیر، تصریح کرد: همه سفرهای ما به نیویورک خوب بوده است و اگر چه دیدارهای زیادی با گروه‌های اجتماعی، سیاسی و رسانه‌ای در این شهر داشته‌ایم اما خیلی فرصت نشده است تا با مردم خوب این شهر دیدار و گفت‌گویی داشته باشیم.
 
احمدی‌نژاد خاطرنشان کرد: باید به خاطر مشکلاتی که از بابت حضور و تردد ما برای مردم شهر نیویورک ایجاد می‌شود، از آنان عذرخواهی کرده و از نیروهای پلیس برای زحماتشان تشکر کنیم.

 
رئیس‌جمهور در پاسخ به سوال خبرنگار خبرگزاری آسوشیتدپرس درباره اینکه چه کشورهایی در گروه تماس با طرفین درگیر در سوریه عضو هستند، گفت: سعی کرده‌ایم از اتحادیه عرب، کشورهای عضو جنبش عدم‌تعهد و همه کشورهای مهمی که با موضوع سوریه درگیر هستند در این گروه عضو باشند و تاکنون با 12 کشور در این باره مذاکره شده است.
 
* ایران و ترکیه روابط خوبی با یکدیگر دارند
 
وی در پاسخ به سوال خبرنگار روزنامه زمان ترکیه درباره روابط ایران و ترکیه با توجه به اختلافات این دو کشور در بحران سوریه اظهار داشت: دو کشور روابط بسیار خوبی با یکدیگر دارند و با وجود اختلاف درباره سوریه دائم با یکدیگر در تماس هستند و تلاش می‌شود به نظرات مشترک برسند؛ هر دو کشور در گروه تماس سوریه حضور دارند و تلاش می‌کنند فعالیت‌هایشان را هماهنگ کنند.
 
احمدی‌نژاد در پاسخ به سوال خبرنگار شبکه بلومبرگ درباره پیشنهاد ایران برای تعلیق تولید اورانیوم 20 درصد غنی شده به شرط لغو تحریم‌ها، تصریح کرد: این پیشنهاد جدیدی نبوده و در حالی است که ایران علیرغم تکلیف قانونی اعضای آژانس بین المللی انرژی اتمی، اورانیوم 20 درصد برای تولیدات دارویی خود دریافت نکرد و مجبور شد، راسا اقدام به تولید آن کند و اعلام کرده است هر زمان که این کالا را بتواند دریافت کند، از ادامه تولید منصرف خواهد شد
نام شما

آدرس ايميل شما
برای ارتقای فرهنگ نقد و انتقاد و کمک به پیشرفت فرهنگ و اخلاق جامعه، تلاش کنیم به جای توهین و تمسخر دیگران، نظرات و استدلال هایمان را در رد یا قبول مطالب عنوان کنیم.
نظر شما *


Iran, Islamic Republic of
خدا سربلند ترت كنه محمود انشاالله
ایشون انگار که............
امیدوارم هیچ زندانی نباشید امیدوارم تحریم ها برداشته بشه امیدوارم نظام جهانی خوبی حاکم بشه همیشه امیدوارم اگه.........
Iran, Islamic Republic of
خیلی خوبه
Iran, Islamic Republic of
چرا بیخود شانتاژ میکنید؟
عذرخواهیش از مردم نیویورک بود اونم برای مشکلاتی که در ترددشون پیش اومده؟
United States
سالهای قبل بهتر بود
هرچه تعداد همراهان بیشتر میشه کیفیت میاد پایین
صلح کل حرف زدن چه فایده ای داره
همیشه خدا یک عده مستحق زندانند چون ظالمند
United Kingdom
جناب ......به روح برادر شهیدم حلالت نمیکنم اگر ....را نکشانی به مجلس و ازش سوال نکنید. بابا جریان انحرافی ............ مملکت را داغون کرده.مگر شما بین مردم نیستید همه چیز چندبرابر شده است قیمت آن.چرا شما سوالی نمیکنید؟مگر وکیل ما نیستید؟....مدیون هستید
!!!!!!
United States
آقای احمدی نژاد خواهشمندیم و با کمال احترام آن هم بخاطر اینکه رییس جمهور هستید ........
چرا همیشه بخوایم سیاسی و با این اون در بیفتیم یه بار هم بریم صلح طلبی و فرهنگمون رو نشون بدیم بده؟ اینکه گفته به خاطر تردد و مشکلات عذر خواهی میکنیم کشورمون رو سبک میکنه؟ اگه بایکوت خبری اجازه بده این رو مردم امریکا بفهمنن خیلی تاثیر داره رو طرز تفکرشون وقتی مردم یک کشور دیدشون به مساله ای مثبت بشه دولت اون کشور نمیتونه خلاف رای مردمش اقدام کنه اون برادرانی که ناراحت شدند یه نگاهی به شبکه های اجتماعی بندازن تا تبلیغات رو علیه کشور ما بیبند
United Arab Emirates
در اوج افتخار و بالندگی بودیم که ........