دوشنبه ۱۰ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 29 Apr 2024
 
۰
۳۷
رئیس عدلیه در نشست هم‌اندیشی با مدیران رسانه‌ها:

در مورد عفاف و‌ حجاب واقعا وضع خوبی نداریم/ وضعیت امنیت روانی جامعه خوب نیست/ قطعاً به قوه قضاییه نقد وارد است و ما در این زمینه تعارف نداریم

دوشنبه ۲۰ فروردين ۱۴۰۳ ساعت ۰۹:۳۰
کد مطلب: 876125
رئیس قوه قضاییه گفت: قطعاً به قوه قضاییه نقد وارد است و ما در این زمینه تعارف نداریم؛ ما ادعا نداریم که در تراز نظام در همه بخش‌ها ارتقا پیدا کرده‌ایم، لذا خود را محتاج نقد و رفع نواقص می‌دانیم.
در مورد عفاف و‌ حجاب واقعا وضع خوبی نداریم/ وضعیت امنیت روانی جامعه خوب نیست/ قطعاً به قوه قضاییه نقد وارد است و ما در این زمینه تعارف نداریم
به گزارش جهان نيوز به نقل از مرکز رسانه قوه قضاییه، حجت‌الاسلام والمسلمین محسنی اژه‌ای، در ادامه نشست‌های هم‌اندیشی مستمر خود با اقشار و گروه‌های مختلف مردمی و نخبگانی، شب گذشته با جمعی از مدیران مسئول رسانه‌های کشور دیدار و به مدت حدود سه ساعت، سخنان و دغدغه‌های آنان را استماع کرد.
 
رئیس قوه قضاییه طی سخنانی در این مراسم، ضمن آرزوی قبولی طاعات و عبادات حضار در ماه مبارک رمضان، اظهار کرد: در این محفل به گرد هم نشسته‌ایم تا نقد و نقادی کنیم و دلسوزانه و خیرخواهانه نواقص و کاستی‌ها را برطرف سازیم؛ من شخصاً از شنیدن نقد‌ها خوشحال می‌شوم و آن‌ها را در راستای رفع نواقص و کاستی‌ها به کار می‌بندم. البته قدر مسلم چنانچه بخواهیم فارغ از نقد‌ها و کاستی‌ها، از نقاط قوت نظام بگوییم، سخن و مطلب برای گفتن و نوشتن بسیار بیشتر از نقدهاست.
 
رئیس دستگاه قضا تصریح کرد: قطعاً به قوه قضاییه نقد وارد است و ما در این زمینه تعارف نداریم؛ ما ادعا نداریم که در تراز نظام در همه بخش‌ها ارتقا پیدا کرده‌ایم، لذا خود را محتاج نقد و رفع نواقص می‌دانیم.

رئیس عدلیه گفت: اختلاف نظر و اختلاف سلیقه همواره بوده و هست و خواهد بود؛ مهم آن است که علی‌رغم این اختلاف نظرات و اختلاف سلیقه‌ها بتوانیم در کنار یکدیگر زندگی مسالمت‌آمیز داشته باشیم و این اختلافات سبب سوء استفاده دشمنان نشو‌د. گاهی مشکلی برای فردی پیش می‌آید که اگر چه همفکر من نیست، اما هم‌وطن من است و دوستدار نظام است؛ در اینجا باید به او کمک کنیم تا بر مشکلش غلبه کند نه اینکه، چون همفکر و هم‌جناح من نیست، خدای‌ناکرده بر مشکلش بیفزاییم و یا از مشکل او احساس شعف کنیم.
 
قاضی‌القضات تصریح کرد: آیا احساس نمی‌کنید که در کشور بد اخلاقی وجود دارد و در خیلی از مواقع، خودی‌ها را ناراحت می‌کنیم و در خیلی از موارد چیز‌هایی را می‌نویسیم و می‌گوییم که سبب رنجش دوستان و خوشحالی دشمنان می‌شود؛ چگونه باید این نقیصه را رفع کنیم؟ نباید از اینکه امروز شایعه یا مطلبی در قبال فردی منتشر شد و آبروی او ریخت خوشحال باشیم.

فقط اسمم را در گزارش درست نوشته‌اید، بقیه مطلب تماما غلط است
رئیس قوه قضاییه بیان داشت: مشی من آن است که وقتی مطلبی را در رسانه‌ای می‌بینم و نسبت به آن، نظری مثبت و یا منفی دارم با مسئول مربوطه در آن رسانه تماس می‌گیرم؛ در مقطعی در رسانه‌ای، مطلبی در مورد من کار شده بود که در آن مطلب به جز یک مورد، بقیه موارد ناصحیح بود و آن یک مورد هم که صحیح بود، عبارت بود از نام و نام‌خانوادگی من، که در ابتدای مطلب درج شده بود؛ من همین موضوع را طی تماسی با مسئول مربوطه در رسانه مزبور در میان گذاشتم. القصه، مقصودم از بیان این مطلب آن بود که در مواقعی، نه بخشی، بلکه سرتاسر مطلبی که در یک رسانه کار می‌شود، خالی از صحت و درستی است؛ قطعاً این امر با اصول روزنامه‌نگاری و اصول حرفه‌ای خبر در تنافی و تضاد است.

فیلم

رئیس دستگاه قضا افزود: بعضاً مطلب یا خبری به نقل از فردی منتشر می‌شود که با کنکاش و مداقه در اصل ماجرا، پی می‌بریم که نحوه تنظیم خبر و مطلب مزبور به گونه‌ای بوده است که مقاصد و یا اغراض تنظیم‌کننده و منتشرکننده خبر، به نقل از فردِ مورد اشاره، بیان و عرضه شده است؛ این امر، اصلاً مطلوب و حرفه‌ای نیست که ما حرف خودمان را از زبان دیگری مطرح کنیم و در این راستا، به صداقت و امانتداری در انتقال کلام پایبند نباشیم. 



رئیس عدلیه: بخشی از امنیت‌ روانی جامعه را خودمان برهم می‌زنیم
 حجت‌الاسلام والمسلمین محسنی اژه‌ای بیان داشت: امروز وضعیت امنیت روانی جامعه خوب نیست؛ این امنیت را چه کسی به هم می‌زند؟ این امنیت از کدام ناحیه به هم می‌خورد؟ آیا در همه این موارد دشمنان دخیل هستند؟ آیا همه این موارد از ناحیه یک طیف خاص صورت می‌گیرد؟ بدون تردید در وهله نخست باید رفع عیوب و نواقص را از خودمان شروع کنیم و همگان به حفظ و تقویت امنیت روانی جامعه یاری رسانیم. در خیلی از مواقع خود ما از طریق رسانه‌ها و تریبون‌هایی که در اختیار داریم امنیت روانی جامعه را مخدوش می‌کنیم لذا در این زمینه باید بسیار مراقب بود.

رئیس قوه قضاییه تاکید کرد: امروز به سبب اقتدار بالای نظام جمهوری اسلامی، دشمن کاملاً از اقدام نظامی علیه کشور ما ناامید است، لذا به توطئه‌چینی و اختلاف‌افکنی و تهدید امنیت روانی مردم در داخل دلخوش کرده است؛ باید بسیار هوشیار باشیم و بدانیم که وقتی دشمن به تعریف و تمجید از ما می‌پردازد، قطعاً یک اشکال و نقصی در ما وجود دارد. 

رئیس دستگاه قضا افزود: ظرفیت بسیار بزرگی در اختیار شما اهالی و اصحاب رسانه وجود دارد و شما با نوشتار و گفتار و مواضعتان می‌توانید در جهت تحکیم وفاق و همبستگی اجتماعی اقدام کنید و دشمن را ناامید سازید.

رئیس قوه قضاییه در ادامه با اشاره به موضوع هیئت منصفه دادگاه مطبوعات اظهار کرد: قطعاً هم به لحاظ تجربی و هم به لحاظ قانونی، استقرار هیئت منصفه در دادگاه مطبوعات امری مفید و نافع است؛ البته ممکن است شما بعنوان اصحاب رسانه معتقد باشید که باید در تعداد یا نحوه تعیین اعضای هیئت منصفه تغییراتی ایجاد شود که در این زمینه هم حتما از نظرات شما استقبال می‌شود و برای دور جدید هیات منصفه می‌توان با بررسی نظرات و پیشنهادات جدید، تصمیم گیری شود.

رئیس قوه قضاییه خطاب به مدیران رسانه‌ها گفت: کلیه نامه‌های مردمی واصله به دفاتر رسانه‌ای‌تان را به مرکز ارتباطات مردمی قوه قضاییه برسانید و ما تمام تلاش خود را خواهیم کرد تا در حد توان و مقدورات قانونی به این نامه‌ها ترتیب اثر دهیم.

پیامک سرنوشت‌ساز یک فعال رسانه‌ای به رئیس قوه قضاییه که اژه‌ای را راهی خانه او کرد
حجت‌الاسلام والمسلمین محسنی اژه‌ای اظهار داشت: چندی پیش یکی از هم‌صنفان شما اهالی رسانه که من او را از ایام قدیم می‌شناختم به من پیامک زد و مشکلی را طرح کرد و خواستار ملاقات با من شد؛ من در آن لحظه در مسیر نماز جمعه بودم؛ نشانی منزل او را گرفتم و بعد از نماز جمعه، شخصاً به دیدار او رفتم و یک مقام قضایی را پیگیر رفع مشکل او کردم. این یک نمونه بود؛ قطعاً من نمی‌توانم شخصاً به تمامی این درخواست‌های ملاقات جامه عمل بپوشانم؛ البته اگر بتوانم قطعاً مشتاق این کار هستم؛ در همین راستا کلیه نامه‌ها و پیامک‌هایی که از ناحیه اقشار مختلف مردم به من می‌شود مورد بررسی و پیگیری قرار می‌گیرند.

رئیس قوه قضاییه: در مورد عفاف و‌ حجاب واقعا وضع خوبی نداریم
رئیس عدلیه در بخشی از سخنانش در این نشست صمیمی، به مقوله عفاف و حجاب و سیر ناظر بر تدوین لایحه مربوطه در این زمینه نیز گریزی زد و گفت: در قضیه عفاف و حجاب وضع خوبی نداریم؛ اگرچه در این رابطه یک سلسله اقداماتی انجام شده، اما هنوز به نتیجه نهایی نرسیده‌ایم؛ تاکید بنده از همان ابتدا آن بود که باید با به کارگیری قوانین فعلی (قوانین ناظر بر بر مسوولیت اتحادیه ها، صنوف، اماکن و ….) در راستای بهبود وضع عفاف و حجاب اقدام کنیم. در فروردین سال گذشته من جلسه‌ای را با حضور مسئولان ذی‌ربط در این حوزه تدارک دیدم و در آن جلسه، کلیه قوانین موجود ناظر بر بهبود وضع عفاف و حجاب را احصاء و ابلاغ کردم و تاکید کردم که چنانچه به همین قوانین موجود عمل شود، مشکلات این حوزه تا میزان موثری مرتفع می‌شود؛ علی‌ایحال در شورای عالی انقلاب فرهنگی، قوه قضاییه مکلف به تدوین لایحه‌ای در این رابطه شد و ما لایحه‌ای معطوف به هدف را در ۹ ماده تنظیم کردیم که آن ۹ ماده در دولت به ۱۵ ماده و در مجلس به ۷۱ ماده تبدیل شد و هنوز هم به سرانجام نرسیده است؛ علی‌ایحال کماکان معتقدم که با عمل به همین قوانین موجود، می‌توان وضعیت عفاف و حجاب را تا قبل از تصویب قانون مربوطه در این حوزه بهبود بخشید.

فیلم
 
گفتنی است در این جلسه که با حضور مدیران و مسئولان قریب به ۷۰ رسانه از طیف‌ها و جناح‌های مختلف برگزار شد، پیش از سخنان رئیس قوه قضاییه، ۲۴ نفر از مدیران رسانه‌های کشور به بیان دیدگاه‌ها و نقطه‌نظرات خود در خصوص موضوعات مختلف پرداختند.















https://jahannews.com/vdcgx397nak9uq4.rpra.html
jahannews.com/vdcgx397nak9uq4.rpra.html
نام شما

آدرس ايميل شما
برای ارتقای فرهنگ نقد و انتقاد و کمک به پیشرفت فرهنگ و اخلاق جامعه، تلاش کنیم به جای توهین و تمسخر دیگران، نظرات و استدلال هایمان را در رد یا قبول مطالب عنوان کنیم.
نظر شما *


Iran, Islamic Republic of
اقدام عملی و آنی لازم است.
Iran, Islamic Republic of
واقعا فکر می کنم مسئولین و نمایندگان مجلس از پشت شیشه های دودی خودروهایشان هیچ چیزی را نمی بینند و اصلا از اوضاع خبر ندارند
رضا
Iran, Islamic Republic of
اقتصاد و رفاه رو درست کنید عفاف و حجاب خودش درست می شود
reza
Iran, Islamic Republic of

پس اینها که پولدارترن خیلی باحجابترن؟؟؟

نه داداش گلم، اقتصاد و پوشش و حجاب به این حدی که شما گفتی مرتبط نیست.
مازندرانی
Iran, Islamic Republic of
داداش گلم چرا بیحجابی یک معضل شده ؟ مقصر کیست ؟
رضا
Iran, Islamic Republic of
داداش گلم اقتصاد و معیشت شرط لازم هست نه کافی فقر که بیاد دین میرود
Iran, Islamic Republic of
این همه آدم فقیر دیندار داریم. این مطلب همیشگی نیست
Iran, Islamic Republic of
پس با منطق شما الان ساکنان منطقه یک تهران که از همه ایران بی حجابتر هستند فقیرترین مردم ایران هستند؟
United States
حتی برخی از ساکنان منطقه یک تهران نسبت به سابق ۳ تا ۴ برابر فقیرتر شده اند...!!!!
Iran, Islamic Republic of
از دری که فقر وارد شود از در دیگر ایمان خارج میشود
Iran, Islamic Republic of
اگر ایمان قوی باشد هم فقر مرکب رسیدن به کمال است هم ثروت. ولی اگر پایه های ایمان قوی نباشند هر دو میتوانند انسان را هلاک کنند و چه بسا نابودگری و فساد ثروت بواسطه قدرتی که پول در اختیار صاحبش می گذارد بیشتر هم باشد لذا نبی اکرم صلی الله علیه وآله همیشه میفرمودند از خداوند سبحان کفاف را بطلبید.
Iran, Islamic Republic of
دین به ایمان تقوا بستگی دارد نه اقتصاد .
Iran, Islamic Republic of
چه ربطی داره به همدیگه ....
Iran, Islamic Republic of
کاملا مرتبطه
Iran, Islamic Republic of
تنها دو چیزی که اصلا ربطی بهم نداره همین اقتصاد و حجابه.
Iran, Islamic Republic of
بهم ربط داره چون هر کی شکمش سیر تره نمیدونم چرا بی حجاب تر و بی دین تره
Iran, Islamic Republic of
البته این رو درست می فرمائید.
Iran, Islamic Republic of
درست شدن اقتصاد خیلی مهمه
سیرشدن شکم انسان خیلی مهمه
طیب و طاهر بودن غذای انسان هم خیلی مهمه
شکم انسان با نون خالی هم سیر میشه
جوجه کباب اگه نباشه با نون خالی هم شکم سیر میشه
اما اگه عفاف و حجب و حیا از بین رفت جایگزینش میشه بی حیایی. هرج و مرج. از بین رفتن امنیت روانی جامعه. اعصاب انسان وقتی شل میشه نتیجه اش میشه قتل و بی ناموسی
United States
در دنیای امروز شکم انسان فقط با نان خالی سیر نمی شود!!!! کدام ایرانی را می شناسید که مرتب نان خالی بخورد و چیز دیگری نخورد؟؟!!!
Iran, Islamic Republic of
بنده با نان خالی کاملا سیر میشم
گاهی سنگک
گاهی بربری
Iran, Islamic Republic of
اتفاقا بنده بیشتر اوقات نون خالی میخورم
بهترین برکت خداست
خیلی هم بهم میچسبه
خداروشکر
Iran, Islamic Republic of
ولنگاری در فضای مجازی که از سال 92 شروع باعث وخامت اوضاع حجاب و عفاف شد
Iran, Islamic Republic of
خرابی امنیت روانی جامعه به خاطر گرانی هر روز کالاها است . نه حجاب . انقدر کمر ما زیر فشار گرانی شکسته که اصلا حجاب مهم نیست
Iran, Islamic Republic of
آره کمرت شکسته چون توی دو هفته تعطیلات عید زیاد پشت فرمان نشسته بودی
Iran, Islamic Republic of
والا نمیدونم این نداریم نداریم مردم رو باور کنیم یا 45 میلیون نفری که کل عید رو رفته بودن مسافرت و جوج میزدن
Iran, Islamic Republic of
از گردش 65 هزار میلیارد تومانی پول در حسابهای شخصی مردم معلومه که چقدر وضع مالی مردم در ایام عید چقدر بد بوده
Iran, Islamic Republic of
لایحه حجاب در ادارات رفت و آمد دارد و زمان می گذرد و فرهنگ و حجاب بیشتر عوض می‌شود
Iran, Islamic Republic of
اشتباها به این نظر منفی دادم
Iran, Islamic Republic of
با سلام
خداروشکر که پذیرفتید اوضاع خوب نیست.
محمد
Iran, Islamic Republic of
مرگ بر بد حجاب
Iran, Islamic Republic of
بهتر است به اربابان آمریکایی اسرائیلی و شیاطین عالم مرگ بفرستید نه چند فرد ناآگاه فریب خورده.
Iran, Islamic Republic of
خدایا حال همه مردمان کشورم خوب .و شاد کن
Iran, Islamic Republic of
بورس درست کنید
United States
بورس برای اقتصاد ما خوب نیست ...
Iran, Islamic Republic of
مسئله اینه که اسلام درست به مردم و خیلی از دختران و زنان جامعه معرفی نشده. . و امر به معروف رو فقط مختص به حجاب کردیم. نهی از منکر نهی از هر کار ناپسندیه نهی از نریختن زباله بدست یک کودک در خیابان.امر و تشویق و ایجاد فضای مهارت آموزی و آموزش و ایجاد اشتغال برای نوجوان و جوان. امر به مسیولین برای ایجاد شغل آبرومند برای هر فرد جوان ایرانی تحصیل کرده یا غیر تحصیل کرده جویای کار برای اینکه بتواند ازدواج کند مسکن داشته باشد هزینه های روزانه خودش را بتواند تامین کند و به خاطر نداشتن شغل مرتکب عمل خلاف نشود. امر به معروف و نهی از منکر شرایط دارد و یکی از شرایطش این است که باید اشخاص به آن اعتقاد داشته باشند و روی آنها تاثیرگذار باشد. به نظرم این مطلب را نباید فقط از جنبه دینی بیان کرد باید گفت قانون کشور ایجاب می کند که شما در کشوری که اکثریت مسلمان هستند و حداقل این مقدار از پوشش را رعایت کنید.
دلسوز
Iran, Islamic Republic of
بر فقر، بیکاری، تورم و گرانی نقد وارد نیست فقط بر حجاب نقد وارد است ؟!
ممدجفر
Iran, Islamic Republic of
ماجرای کشف حجاب یک توطئه پرقدرت صهیونیستیه