چهارشنبه ۲۳ خرداد ۱۴۰۳ - 12 Jun 2024
 
۰
۱۰

چگونه یک سرباز فراری جیب مردم را خالی کرد؟

شنبه ۲۸ بهمن ۱۴۰۲ ساعت ۱۵:۴۱
کد مطلب: 870523
"امیرحسین شریفیان" که خود را مالک مجموعه کوروش کمپانی معرفی کرده، یک سرباز فراری متولد ۱۳۷۵ است که توانسته است با کمک تبلیغات گسترده سلبریتی‌ها اعتماد مردم را جلب و اقدام به کلاهبرداری چندهزار میلیارد تومانی کند.
چگونه یک سرباز فراری جیب مردم را خالی کرد؟
به گزارش جهان نيوز به نقل از تسنیم، چند روزی است که نام "کوروش کمپانی" مجموعه‌ای که وعده آیفون 20 میلیون تومانی داده بود بیشتر از قبل در رسانه‌ها و فضای مجازی منتشر شده است.

ماجرا از این قرار است که پرونده کلاهبرداری برای "امیرحسین شریفیان" که خود را مالک مجموعه "کوروش کمپانی" معرفی کرده، تشکیل شده است و هم‌اکنون این فرد فراری است؛ البته اعلام شده است که فرزین شریفیان یعنی پدر امیرحسین شریفیان دستگیر شده است و اموال آنها توقیف است.

امیرحسین شریفیان کیست؟
امیرحسین شریفیان متولد 1375 که خود را مالک مجموعه "کوروش کمپانی" معرفی می کند با 180 روز غیبت اولیه اقدام به تکمیل دفترچه سربازی می‌کند و در تقسیم‌بندی‌ها، او سرباز نیروی زمینی ارتش می‌شود اما از رفتن به سربازی خودداری کرده و از سال 1400 تا امروز "سرباز فراری" است!

در واقع سؤال اصلی از نهادهای نظارتی این است که چگونه یک سرباز فراری خود را مالک یک شرکت معرفی کند و به‌راحتی با کمک تبلیغات گسترده سلبریتی‌ها بتواند سرمایه مردم را بالا بکشد؟!

بر اساس قانون ثبت شرکت‌ها، اگر فردی بخواهد مدیرعامل، عضو هیئت مدیره یا بازرس یک شرکت باشد باید حتماً کارت پایان خدمت داشته باشد اما اگر به‌عنوان مثال این فرد (فردی که کارت پایان خدمت ندارد) بخواهد در مجموعه‌ای سهامدار باشد از نظر قانون مشکلی ندارد.

"امیرحسین گودرزی"  24 ساله مدیرعامل اصلی شرکت کوروش پردازان آی سا (کوروش کمپانی) و از دوستان امیرحسین شریفیان است.

در اینجا باید نهادهای مسئول و مربوطه به‌صورت شفاف به افکار عمومی اعلام کنند که امیرحسین شریفیان در مجموعه "کوروش کمپانی" چه‌عنوانی داشته است تا اگر در روند ثبت شرکت تخلفی شده باشد با فرد متخلف برخورد شود چرا که حتی اگر شاکیان این پرونده به مال ازدست‌رفته خود دست پیدا کنند اما این غفلت یا سهل‌انگاری باعث تشکیل یک پرونده کثیرالشاکی دیگر در دستگاه قضایی شده است.

شریفیان قبل از تشکیل هر پرونده‌ای به ترکیه فرار کرده بود!
امیرحسین شریفیان؛ که خود را مالک کوروش کمپانی معرفی کرده و با انجام تبلیغات وسیع شهری و مجازی گسترده، اقدام به دریافت مبلغ 20 میلیون تومان به‌عنوان پیش‌فروش آیفون از 20 هزار نفر کرده بود و قبل از تشکیل هرگونه پرونده قضایی اقدام به خروج غیرقانونی (به‌دلیل اینکه این فرد سرباز فراری بوده و پاسپورت نداشته) از کشور کرده و به کشور ترکیه فرار کرده است.

مجموعه کوروش کمپانی پیش از این یک مرتبه به‌دلیل انجام جرم "کشف حجاب" همانند دیگر اصنافی که این جرم را مرتکب می‌شوند، پلمب شده بود.

مدعی‌العموم درباره اقدامات قضایی خود شفاف‌سازی کند
هرچند سردار حسین رحیمی؛ رئیس پلیس امنیت اقتصادی فراجا جزئیاتی از این پرونده و نتایج تحقیقات پلیس را بیان کرد و گفته است که متهم اصلی این پرونده قبل از تشکیل پرونده متواری شده است، یکی از اعضای اصلی این شرکت بازداشت است و دو نفر دیگر تحت تعقیب هستند و با هماهنگی دستگاه قضایی تمام اموال متهم اصلی پرونده توقیف شده است اما مدعی‌العموم باید مسئولیت نهادهای نظارتی صنفی و دولتی در صدور مجوز و عدم کنترل و نظارت کافی و اهمال و قصور در این خصوص را که مصداق بارز ترک‌فعل است، بررسی و نتیجه آن را شفاف به مردم اعلام کند.
https://jahannews.com/vdccixq412bqmp8.ala2.html
jahannews.com/vdccixq412bqmp8.ala2.html
نام شما

آدرس ايميل شما
برای ارتقای فرهنگ نقد و انتقاد و کمک به پیشرفت فرهنگ و اخلاق جامعه، تلاش کنیم به جای توهین و تمسخر دیگران، نظرات و استدلال هایمان را در رد یا قبول مطالب عنوان کنیم.
نظر شما *


Iran, Islamic Republic of
فقط بایدگفت وای برما!
رضا
United Kingdom
مقصر خود مردمی هستند که تشنه یک گوشی نجس آمریکایی هستند.
Iran, Islamic Republic of
اونوقت وزارت صمت و اصناف چطور سراغی از یک سرباز فراری نگرفتند که توانسته مجوز فروشگاهی به این عظمت را دایر کند ؟!!
Iran, Islamic Republic of
نه اینکه بقیه گوشی ها از بلاد اسلامی هس!
Iran, Islamic Republic of
آدرس اشتباه نده مقصر کسانی هستند که تعرفه های وحشتناک روی کالا های وارداتی میکشن
Iran, Islamic Republic of
کار درست حسابی حساب کتاب داره
1
Iran, Islamic Republic of
مملکت ما صفر و صد شده ،
Iran, Islamic Republic of
اون بیست هزار نفر که دنبال مال مفت بودن خوبشون میشه .
Iran, Islamic Republic of
احسنت به نهادهای نظارتی که توی این مدت از این جوان نپرسیدن که گوشی ای که قیمت جهانیش بالای هزار و دویست دلاره رو چطوری داری چهارصد دلار میفروشی؟
نمیگم
Iran, Islamic Republic of
...