پنجشنبه ۱۳ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 2 May 2024
 
۰

علت آماده نشدن نسخه سینمایی«عشق کوفی»

شنبه ۲۱ مرداد ۱۴۰۲ ساعت ۱۰:۳۲
کد مطلب: 846814
حسن آخوندپور به بیان جزئیات ساخت سریال «عشق کوفی» پرداخت.
علت آماده نشدن نسخه سینمایی«عشق کوفی»
به گزارش جهان نيوز به نقل از حسن آخوندپور کارگردان سریال تلویزیونی «عشق کوفی» در گفتگو با خبرگزاری دانشجو یه بیان جزئیات این سریال پرداخت. او علت اصلی از تغییر نام این سریال از «نائله» به «عشق کوفی» را دلایل مختلفی دانست و افزود: من و تهیه‌کننده این سریال به این نتیجه رسیدیم که عشق شخصیت نائله و هلال، عشق ویژه‌ای از لحاظ درماتیک است که بخش عظیمی از اتفاقات آن دوره را به نمایش می‌گذارد.

آخوند پور با اشاره به این مطلب که سریال‌های تاریخی همیشه مورد توجه مخاطب تلویزیون بوده، علت اصلی از کمتر ساخته شدن آثار اینچنینی را اینگونه بیان کرد: دلیل اساسی که باعث کاهش ساخت آثار تاریخی شده، زمان بر بودن پروسه ساخت آثار تاریخی و بالا بودن هزینه‌های تولید است. در سال‌های اخیر با توجه به تورمی که وجود دارد و نمی‌توان هزینه تولید را پیش‌بینی کرد باعث شد تا تهیه‌کنندگان کمتر به سمت تولید آثار تاریخی بروند.

وی ادامه داد: از میانه تولید سریال «عشق کوفی» تصمیم گرفتیم تا یک نسخه سینمایی از این کار تولید کنیم و به جشنواره فجر برسانیم، سکانس‌های خارجی زیادی در فضای نخلستان و بیابان داشتیم که باید برای نسخه سینمایی آماده می‌شد که به دلیل بارندگی و نامساعد بودن هوا موفق به ضبط آن نشدیم و نسخه سینمایی «عشق کوفی» به جشنواره نرسید.

آخوندپور در رابطه با پخش هفتگی این سریال گفت: برآورد دقیقی از ساعات و روز‌های پیک مخاطب در تلویزیون ندارم و این تصمیمی بود که مدیران تلویزیون، با توجه به سابقه‌ای که در پخش آثار مختلف داشتند، گرفتند و به نظرم تصمیم درستی بود.

کارگردان سریال «عشق کوفی» ادامه داد: تصمیم گرفتیم تا در این سریال از بازیگرانی استفاده کنیم که پیش از این اثر سابقه حضور در آثار تاریخی را نداشتند، برای مثال در انتخاب نادر سلیمانی و شخصیت‌های اصلی قصه کاملا مطمئن هستیم که بهترین انتخاب را انجام دادیم. در دوران کوتاه پیش تولید و دورخوانی‌ها تمام تلاش خود را انجام دادیم که به یک اجرای درست و دقیق برسیم و یک عشق بی‌نظیر و متفاوت را ارائه دهیم.

آخوندپور در پاسخ به انتقادی که به ادبیات و نوع تعاملات بازیگران این سریال وارد شده، گفت: اگرچه زبان اصلی این افراد عربی بوده، اما منابع دقیقی برای این‌که دست ما باز باشد تا متوجه شویم ادبیات محاوره‌ای افراد در آن دوره چگونه بوده در دسترس ما نبود. به همین دلیل خلاقیت به خرج دادیم تا یک زبان سلیس و روان ارائه دهیم که درک آن برای مخاطب عام راحت باشد و جذب قصه شود.

کارگردان سریال «عشق کوفی» در انتها از مدیران فرهنگی و اتاق فکر در رسانه ملی در خواست کرد تا بیشتر به فکر کیفیت آثار باشند تا کمیت آن. وی افزود: حجم زیادی از شبکه‌های تلویزیونی در کشور وجود دارد، شبکه‌هایی که هرکدام تولیدات منحصربه‌فرد خودشون را دارند و شاید در سیستم کلان آماری این نکته که هر شبکه چند سریال و چند دقیقه اثر نمایشی داشته باشد، لازم و ضروری باشد. ولی این موضوع برای مخاطب اهمیت ندارد. مخاطب اگر احساس کند می‌تواند محتوای بهتر، باکیفیت‌تر و به روزتری را در بستر دیگر تماشا کند، به سمت آن خواهد رفت. با تحولی که اخیراً در سازمان صدا وسیما اتفاق افتاده امیدوارم تا به این مسائل بیش از پیش توجه شود چراکه تلویزیون هنوز جزو پر بیننده‌ترین رسانه‌های کشور است.
https://jahannews.com/vdcizqav5t1a5v2.cbct.html
jahannews.com/vdcizqav5t1a5v2.cbct.html
نام شما

آدرس ايميل شما
برای ارتقای فرهنگ نقد و انتقاد و کمک به پیشرفت فرهنگ و اخلاق جامعه، تلاش کنیم به جای توهین و تمسخر دیگران، نظرات و استدلال هایمان را در رد یا قبول مطالب عنوان کنیم.
نظر شما *