يکشنبه ۱۶ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 5 May 2024
 
۰

مهمترین اعمال نیمه ماه ربیع‌الاول

جمعه ۳۰ مهر ۱۴۰۰ ساعت ۱۴:۳۱
کد مطلب: 779628
نیمه ماه ربیع را می‌توان با انجام غسل و احیاى و شب زنده داری به عبادت گذراند همچنین خواندن زیارت «امام حسین (ع)» در نیمه ماه ربیع الاول مورد تأکید قرار گرفته است.
مهمترین اعمال نیمه ماه ربیع‌الاول
به گزارش جهان نيوز، رضا وحیدی کارشناس علوم قرآنی در گفت‌وگو با میزان پیرامون اعمال پانزدهم ماه ربیع الاول گفت: نیمه ماه ربیع را می‌توان با انجام غسل و احیاى و شب زنده داری به عبادت گذراند همچنین خواندن زیارت «امام حسین (ع)» در نیمه ماه ربیع الاول مورد تأکید قرار گرفته است.

وی در همین راستا ابراز کرد: از جمله اعمال با فضیلت نیمه ماه ربیع الاول می‌توان به شش رکعت نماز اشاره کرد به جا آوردن این نماز دو رکعتی به این ترتیب است که هر دو رکعت با یک سلام و در هر رکعت سوره های «حمد»، «یس»، «ملک» و «توحید» باید خوانده شود البته نماز دیگری نیز بیان شده که ۳۰ رکعت بوده و هر دور کعت با یک سلام خاتمه پیدا می‌کند درهر رکعت یک مرتبه «حمد» و ده مرتبه سوره «توحید» را باید خواند پیرامون این نماز روایتی از «پیامبر اکرم (ص)» بیان شده که پاداش فراوانى براى مومنان به همراه دارد.

وی با اشاره رویداد روز هفدهم ماه ربیع الاول تصریح کرد: روز هفدهم ماه ربیع الاول روزی ارزشمند است، زیرا در این روز ولادت «پیامبراکرم (ص)» در سال عام‌الفیل رخ داده است، همان سالی که ابرهه جهت ویران کردن خانه کعبه به سمت مکه حرکت کرد، اما خداوند توسط پرندگانی با نام ابابیل از این مکان مقدس محافظت کردند، اعمالی که بزرگان برای این روز بیان کرده‌اند پرداخت صدقه و خیرات است از سوی دیگر خوشحال کردن خانه و اعضای خانواده و به جا آوردن غسل در روز هفدهم ربیع مورد تاکید قرار گرفته است.

وحیدی به نماز هفدهم ربیع الاول اشاره و خاطرنشان کرد: برای روز هفدهم ربیع الاول دو رکعت نماز مستحب بیان شده است، به گونه‌ای که در رکعت اول بعد از یک حمد ده مرتبه سوره «إِنَّا أَنْزَلْناهُ» خوانده می‌شود و در رکعت دوم بعد از حمد ده مرتبه سوره توحید خوانده می‌شود، البته برای این روز خواندن زیارت «رسول الله (ص)» و «امیرالمومنین (ع)» نیز مورد تاکید قرار گرفته است.
نام شما

آدرس ايميل شما
برای ارتقای فرهنگ نقد و انتقاد و کمک به پیشرفت فرهنگ و اخلاق جامعه، تلاش کنیم به جای توهین و تمسخر دیگران، نظرات و استدلال هایمان را در رد یا قبول مطالب عنوان کنیم.
نظر شما *