دوشنبه ۱۰ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 29 Apr 2024
 
۰

آنچه "شعبان" را از دیگر ماهها متمایز می کند!

يکشنبه ۲ ارديبهشت ۱۳۹۷ ساعت ۱۴:۰۰
کد مطلب: 606098
یکی از ویژگی های ماه شعبان که در ماه های دیگر وجود ندارد این است که هر دو قیام کننده برای حفظ و بقای دین و هم انتقام و عدالت گستری در ماه شعبان متولد شدند.
آنچه "شعبان" را از دیگر ماهها متمایز می کند!
به گزارش جهان نيوز، حجت الاسلام والمسلمین محمد خوش نظر کارشناس علوم قرآنی درباره ماه شعبان گفت: ماه شعبان مانند ماه رجب و ماه رمضان از اعیاد بزرگ و ماه پیامبر اکرم(ص) است.

وی در همین راستا افزود: در این ماه سه امام بزرگوار متولد شدند به ویژه در این ماه دو امام از این سه بزرگوار قیام کننده هستند.

این کارشناس علوم قرآنی درباره دو امام قیام کننده متولد شده در ماه شعبان اظهار کرد: امام حسین(ع) که در سوم شعبان متولد شدند قیامشان به شهادت منجر شد و مکتب شهادت را در بین اهل بیت بنا نهادند. امام قیام کننده دیگر امام زمان(عج) که در نیمه شعبان متولد شدند و قیام کننده دوم و منتقم خون حضرت سیدالشهدا هستند.

حجت الاسلام والمسلمین خوش نظر ادامه داد: یکی از ویژگی های ماه شعبان که در ماه های دیگر وجود ندارد این است که هر دو قیام کننده برای حفظ و بقای دین و هم انتقام و عدالت گستری در ماه شعبان متولد شدند.

وی به اعمال ماه شعبان نیز پرداخت و بیان کرد: صلوات شعبانیه، مناجات شعبانیه و برای هر شب ماه شعبان نمازهایی توصیه شده است. اعمال زیادی در این ماه وجود دارد که انجام آن برای افراد ثواب زیادی به همراه دارد. همچنین روزه ماه شعبان سفارش شده است که به عادت رسول اکرم(ص) ماه شعبان را روزه گرفته و شب ها را به عبادت بگذرانند.

این کارشناس علوم قرآنی درباره جشن و شادی یک هفته ای برای ولادت ائمه در ماه شعبان توضیح داد: شادی برای امامان بزرگوار خوب است و ائمه اطهار(ع) می فرمایند شیعیان ما در غم و ناراحتی ما محزون هستند و در شادی ما شاد هستند.  باید سعی کنیم در جشن هایمان رویه اهل بیت را پیاده کنیم یعنی آگاهی افزایی و معرفت افزایی کنیم. دلها را به سمت خدا ببریم که بهترین امیدواری در انسان ایجاد می کند.

وی خاطرنشان کرد: وقتی انسان امید داشته باشد هیچ گاه با غم و غصه و مشکلی از پا در نمی آید و از صراط مستقیم منحرف نخواهد شد. باید به مردم آگاهی دهیم که شادی واقعی چیست تا از شادی شیطانی که موجب سقوط بشریت و از بین رفتن معنویت است پرهیز کنند.

منبع:میزان
نام شما

آدرس ايميل شما
برای ارتقای فرهنگ نقد و انتقاد و کمک به پیشرفت فرهنگ و اخلاق جامعه، تلاش کنیم به جای توهین و تمسخر دیگران، نظرات و استدلال هایمان را در رد یا قبول مطالب عنوان کنیم.
نظر شما *