سه شنبه ۱۱ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 30 Apr 2024
 
۰

مرجانه‌گلچین بازیگری با دغدغه های‌دهه60

دوشنبه ۱۷ اسفند ۱۳۹۴ ساعت ۱۲:۵۰
کد مطلب: 478455
بارها از خودم می‌پرسم چه اتفاقی افتاد که از سینمای پویای دهه 60 دور شدیم.
مرجانه‌گلچین بازیگری با دغدغه های‌دهه60
به گزارش جهان به نقل از باشگاه خبرنگاران جوان، مرجانه گلچین بازیگر تلویزیون و سینما در خصوص بازگشت سینمای ایران به پویایی دهه‌های قبل گفت: این سوالی است که بارها از خودم می‌پرسم آن اتفاق فوق‌العاده دهه شصت و فیلم‌هایی که توسط بزرگانی که دیگر فیلم نمی‌سازند یا می‌سازند اما دیگر باعث شگفت‌زدگی نمی‌شود، کجا رفت؟! متاسفانه در نهایت جوابی برای این سوال نمی‌یابم.

وی افزود: از طرفی در خود ما نیز نسبت به دهه 60 تغییر و تحولاتی رخ داده است.

ما دیگر آن آدم‌های دهه‌های قبل نیستیم؛ اما اگر بخواهیم با همین سیستم پیش برویم اتفاقات ناگوارتری خواهد افتاد.

وی ادامه داد: زمانی که خود من شروع به کار کردم، اینقدر مثل این روزها در قید و بند سوپر استار شدن و کارها و رفتارهایی که باید برای این جایگاه انجام می‌دادیم، نبودم.

ما فکر می‌کردیم بازیگری حرفه ماست و جزوی از جامعه هستیم و آمدیم در کنار یکدیگر گرهی از کار این جامعه باز کنیم.

متاسفانه این روزها حواشی کارمان بیشتر شده و به جای اینکه به نفس کار برسیم، به مسائل دیگری می‌پردازیم و تا زمانی که با دیده دل به قضیه فرهنگ نگاه نکنیم، اتفاقات درستی نخواهد افتاد.

بازیگر «نفس گرم» عنوان کرد: سینمای حال حاضر ما در سطح باقی مانده و کمتر کسی عمقی به آن نگاه می‌کند. در نتیجه ماندگاری کمتر شده است. به عنوان نمونه آثاری چون «شاید وقتی دیگر»  یا «از کرخه تا راین» را هرچند بار که ببینید، باز هم جذابیت خواهد داشت.

این نمونه آثار ویژگی‌هایی داشت که تا به امروز تازگی و ماندگاری دارد.

گلچین در بخش پایانی صحبت‌های خود خاطرنشان کرد: اگر نویسنده و کارگردان‌های دهه‌های قبل ما که آثارشان تا به امروز ماندگار و دیدنی است، به کاری که می‌خواستند انجام بدهند و به مخاطب بگویند ایمان نداشتند، به طور قطع تاثیر گذار نبودند.

پس بیاییم دست از سطحی‌نگری و پرداختن به حواشی برداریم و بر پویایی سینما نگاه بیشتری داشته باشیم.
نام شما

آدرس ايميل شما
برای ارتقای فرهنگ نقد و انتقاد و کمک به پیشرفت فرهنگ و اخلاق جامعه، تلاش کنیم به جای توهین و تمسخر دیگران، نظرات و استدلال هایمان را در رد یا قبول مطالب عنوان کنیم.
نظر شما *