شنبه ۱۵ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 4 May 2024
 
۱

سدّ نفوذ نااهلان

شنبه ۱ اسفند ۱۳۹۴ ساعت ۰۷:۳۷
کد مطلب: 475068
بررسي تاريخ انقلاب اسلامي نشان مي‌دهد نظام اسلامي، كشور و مردم، بيشترين آسيب‌ها را از ناحيه نفوذي‌ها ديده‌اند و اكنون اميد دشمنان به همين جريان نفوذ در انقلاب است. هر چند در طول 37 سال گذشته انقلاب و نظام اسلامي، در پرتو هوشمندي و بصيرت مردم با خطر نفوذي‌ها مقابله كرده، اما در شرايط كنوني، مقابله با خطرنفوذي‌ها بصيرت و هوشمندي بيشتري را مي‌طلبد.
به گزارش جهان، دکتر محمدصادق کوشکی در روزنامه حمایت نوشت:
با پيروزي انقلاب شكوهمند اسلامي در ايران و خارج شدن اين كشور پهناور و راهبردي از حوزه قدرت آمريكا، نه تنها ایالات متحده، بلكه تمامي قدرت‌هاي استكباري و شيطاني با توجه به آرمان هاي الهي انقلاب اسلامی، به وحشت افتاده و تلاش گسترده‌ای‌ برای مقابله با آن را تدارک دیدند.
 در كنار طراحي و اجراي توطئه‌هاي متعدد امنيتي و نظامي و ... استفاده از جريان نفوذ با هدف منحرف ساختن انقلاب از مسير اصلي، يكي از راهبردهاي عمده دشمنان طي 37 سال گذشته بوده است. انقلاب اسلامي، همانگونه كه در برابر توطئه‌هاي متکی بر قدرت‌ نظامي، مقاومت و مقابله کرد، در برابر «نفوذ» نيز مقابله نمود و اين رويارويي با جريان نفوذ همچنان ادامه دارد.
نفوذ، شيوه و روشي براي براندازي نظام‌هاي مستحكم با پشتوانه‌هاي اعتقادي و مردمي است. دشمنان در تجزيه و تحليل علل ناكامي‌هاي خود در رويارويي با جمهوري اسلامي، دريافتند كه حاكميت فرهنگ و ارزش‌هاي ديني و اسلامي، نظام سياسي مبتني بر دين با محوريت ولايت فقيه و پشتوانه‌هاي مردمي از موانع عمده بر سر راه اهداف آنان است و به این نتیجه رسیدند که سریعترین راه، نفوذ به ارکان قدرت است.
رهبر معظم انقلاب روز گذشته در دیدار با اقشار مختلف مردم آذربایجان شرقی با فراست بر این نکته تاکید کردند و فرمودند: «از ابتدای پیروزی انقلاب اسلامی طراحی بیگانگان، جلوگیری از برگزاری انتخابات در ایران بود که تلاشهایی را هم انجام دادند اما چون مأیوس شدند، در سالهای اخیر، تمرکز خود را بر زیر سوال بردن انتخابات قرار داده و می‌خواهند در انتخابات اعمال نفوذ کنند.»
 شواهد چرایی و چگونگی نفوذ در انتخابات فراوان است که به چند نکته در این‌باره و راه مقابله با آن اشاره می‌شود:
1- وجود جریانی که طی چند دهه گذشته به خصوص از سال 69 تاکنون به دنبال حذف تدریجی انقلاب اسلامی و جایگزین نمودن نظامی سکولار منطبق با ارزش‌های تمدن غرب بوده‌ است، قابل انکار نیست. این جریان اگرچه دارای گرایشات و شعبات مختلف است اما در حذف حکومتی دینی، تهی نمودن آن از ‌محتوا و تبدیل آن به یک نظام سکولار هیچ تردیدی ندارند و از اهداف جدی آنها به شمار می‌آید. آنان برای پوشاندن جامه عمل به آرمان‌های خود از ابزارهای مختلفی بهره گرفتند. زمانی تلاش نمودند در حوزه فکری و زیرشاخه‌های آن اعم از مطبوعات، کتاب و نوشتار وارد شوند و در برهه‌ای کوشش نمودند با تسلط بر قوه مجریه یا مقننه و یا سایر ارکان نظام، اهداف خود را محقق سازند. این جماعت حتی برای وصول مطالبات نامشروع خود، دست به اردوکشی و درگیری خیابانی زدند و امنیت نظام را به خطر انداختند.
2- جمع‌بندی سال‌ها فعالیت این مجموعه و خط‌ دهی دشمنان از خارج کشور، آنها را به این نتیجه رسانده است که باید دوباره بر به دست آوردن ابزارهای قانونی موجود در کشور تمرکز کنند. این جریان از طریق ورود به حاکمیت از معبر انتخابات در حوزه‌های اجرایی، قانونی و حتی شوراهای شهر و و روستا – تلاش می‌کند برای تحمیل خواسته‌های خود بر نظام جمهوری اسلامی و تبدیل نظام جمهوری اسلامی به یک نظام سکولار، اهرم‌های فشار لازم را به دست بیاورد.
 این فرایندی است که تحت عنوان «نفوذ» در حوزه انتخابات از آن یاد می‌شود. افرادی که به دنبال «نفوذ» هستند را نمی‌توان احیاناً فریب‌خورده یا جاهل تلقی کرد بلکه عناصری هستند که به صورت برنامه‌ریزی شده با قدرت‌های فرامنطقه‌ای بوده و کاملا آگاهانه مرتکب نفوذ شدند و می‌شوند.
3- به هر میزان که از عمر انقلاب اسلامی می‌گذرد، شیوه‌های نفوذ آنان جدی‌تر و پیچیده‌تر می‌شود و به هر اندازه‌ای که نظام تلاش می‌کند مراقب نفوذی‌ها باشد و از ورود آنها به ساحت قدرت پیشگیری و ممانعت به عمل آورد، این عده سعی‌ می‌کنند روش‌های خود را به روز کرده و به نوعی از سد دروازه‌بانی نظام عبور نمایند.
4- بخشی از این دروازه‌بانی در مقابل نفوذی‌ها را دستگاه‌های حقوقی و قانونی نظام مانند شورای نگهبان به فرجام رسانده‌اند و دقیقاً به همین دلیل است که هدف حملات رسانه‌های این جریان و رسانه‌های بیگانه قرار گرفتند. اما بخشی از این دروازه‌بانی نیز باید توسط مردم بصیر و انقلابی انجام شود و با عنایت به این حقیقت است که رهبر حکیم انقلاب از روز 19 دیماه سال جاری در دیدار با مردم شریف قم بر این امر تاکید نموده و تا آستانه انتخابات نیز شاهد این تذکرات خواهیم بود.
5- علاوه بر این ضروری است افراد، گروه‌ها و مجموعه‌هایی که امکان روشنگری دارند، مصادیق نفوذ و نفوذی را در انتخابات حساس پیش رو تبیین نمایند. نخبگان جامعه موظفند به مردم گوشزد کنند که چه کسانی با ورود به قوه مقننه، کشور و مجلس را در اختیار قدرت‌های بیگانه قرار خواهند داد و از توانایی‌های جمهوری اسلامی برای خدمت به منافع غرب و آمریکا استفاده خواهند نمود. این حق مردم است که بدانند چه کسانی به دنبال استحاله نظام و تبدیل انقلاب اسلامی به اسمی بی‌مسمّی و نامی بی‌محتوا هستند و چه افراد و جریاناتی پاسداری از منافع ملی و امنیت کشور را بر حفظ منافع نامشروع و امنیت نظام سلطه ترجیح می‌دهند.
6- خواسته رهبر معظم انقلاب مبنی بر رای دادن مردم به فهرست‌هایی که توسط چهره‌های هوادار و هواخواه غرب تنظیم و تدوین نشده باشد تا از این رهگذر مراقب نفوذی‌ها باشند، دقیقاً‌ نشان از عزم این جریان برای نفوذ دارد.
 این جریان از حمایت همه‌جانبه رسانه‌ای، مطبوعاتی و تبلیغاتی آمریکا و غرب برخوردار و این حمایت‌ها پس از داغتر شدن تنور انتخابات در شبکه‌های ماهواره‌ای، رادیوها و فضای مجازی قابل مشاهده است.
بررسي تاريخ انقلاب اسلامي نشان مي‌دهد نظام اسلامي، كشور و مردم، بيشترين آسيب‌ها را از ناحيه نفوذي‌ها ديده‌اند و اكنون اميد دشمنان به همين جريان نفوذ در انقلاب است. هر چند در طول 37 سال گذشته انقلاب و نظام اسلامي، در پرتو هوشمندي و بصيرت مردم با خطر نفوذي‌ها مقابله كرده، اما در شرايط كنوني، مقابله با خطرنفوذي‌ها بصيرت و هوشمندي بيشتري را مي‌طلبد.
 با رصد تحرکات سیاسی این جریان، مردم قادر خواهند بود تا حد زیادی به فهرست‌ها، اشخاص و چهره‌هایی که قرار است با نفوذ در ساختار قوه مقننه برای قدرت‌های فرامنطقه‌ای و حفظ منافع آنها تلاش نمایند را به خوبی بشناسند و انشا‌ءالله مرحله دوم دروازه‌بانی با سرافرازی و موفقیت به سرانجام برسد تا پای هیچ عنصر نااهل و جریان نفوذی به ساختار قدرت کشورمان باز نشود.
نام شما

آدرس ايميل شما
برای ارتقای فرهنگ نقد و انتقاد و کمک به پیشرفت فرهنگ و اخلاق جامعه، تلاش کنیم به جای توهین و تمسخر دیگران، نظرات و استدلال هایمان را در رد یا قبول مطالب عنوان کنیم.
نظر شما *