دوشنبه ۱۰ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 29 Apr 2024
 
۴
۳

زاکانی:دولت عملا به نامه رهبری بی‌توجه است

سه شنبه ۱۲ آبان ۱۳۹۴ ساعت ۱۹:۱۰
کد مطلب: 453577
نماینده مردم تهران در مجلس خطرناک‌ترین زمینه نفوذ را فراموش کردن توانمندی‌های داخلی و دلدادگی به کدخدا دانست و گفت: برخی پیشینه 37 سال مقاومت را نادیده می‌گیرند و با توهین به مدیران کشور می‌گویند ما می‌خواهیم از خارج مدیر بیاوریم.
به گزارش جهان به نقل از تسنیم، علیرضا زاکانی نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی در همایش «فصلی نو از مبارزه» که عصر امروز(سه شنبه) در دانشگاه شهید بهشتی برگزار شد، با اشاره به سخنان مقام معظم رهبری در خصوص نفوذ دشمن، گفت: باید راه نفوذ را به عنوان اولویت مدنظر قرار بدهیم.
 
وی به مهمترین راه‌های نفوذ دشمن و اولویت‌های آنها اشاره کرد و گفت: ما و آمریکا به عنوان دو قطب در عرصه بین‌المللی و سطوح دیگر با یکدیگر در تعارض هستیم.
 
نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی گفت: امام در پیروزی انقلاب اسلامی موفق شدند در سطح داخلی و در سطح جهانی توفیق بزرگی در حوزه اندیشه و روش نصیب ملت ایران کنند و علت‌العلل دشمنی آمریکا با ما اینجاست.
 
زاکانی به روش‌های مبارزاتی برخی گروه‌ها از جمله انجمن حجتیه که جز قیام و قعود رسالتی دیگری برای خود نمی‌دید اشاره کرد و ادامه داد: گروه‌های التقاطی همچون منافقین و نهضت آزادی دچار التقاط شرقی و غربی بودند و در مقابل کسانی برخی خود را ملی‌گرا معرفی کرده و اندیشه‌های الحادی و مارکسیسی را نشر می‌دادند اما حضرت امام(ره) با مطرح کردن اسلام ناب محمدی به پیروزی رسیدند.
 
وی افزود: امام به تأسی از انبیاء و آگاه‌سازی توده‌ها روش مبارزه را تغییر دادند و در حوزه اندیشه نیز پرونده استبداد 2500 ساله بسته شد، با این حال اندیشه و روش حضرت امام منحصر به مرزهای جغرافیایی نبود بلکه در حوزه جهانی نیز امام در مقام روش و اندیشه به پیروزی رسیدند.
 
رئیس کمیسون ویژه برجام با اشاره به استیلای غرب و شرق یعنی آمریکا و شوروی تا پیش از پیروزی انقلاب اسلامی خاطرنشان کرد: آمریکا سعی داشت با شعار دموکراسی بستری برای گسترش هژمونی خود فراهم کند و بلوک شرق نیز با شعار عدالت و مساوات و طرح اندیشه‌های مارکسیستی سعی داشت جبهه معارضاتی مقابل غرب فراهم کند اما امام(ره) در حوزه اندیشه، آزادی و عدالت را به درستی معنا کردند.
 
زاکانی با تأکید بر اینکه طرح شعار نه شرقی نه غربی و توجه به اهمیت استقلال یک قطب جدید را در جهان پایه‌گذاری کرد به ریشه شیطنت‌های آمریکا اشاره و تصریح کرد: پرونده استبداد و خوان پرنعمت ایران برای بهره‌گیری آمریکا بسته شد و فراتر از این مسئله ایران به عنوان یک الگوی جدید به منصه ظهور رسید که این امر انقلاب اسلامی را به قطب جدید معارض با نظام سلطه تبدیل کرد.
 
وی به ایده خاورمیانه جدید که توسط آمریکایی‌ها مطرح شده اشاره کرد و گفت: آنها به دنبال تغییر شرایط چهار کشور ایران، عراق، سوریه و لبنان بودند، که تلاش برای زدودن جای پای انقلاب اسلامی باعث شد اسرائیل سه بار به غزه حمله کند و پشت سر هم ناکام شود و ما امروز شاهد اضمحلال تفکر غرب و آمریکا هستیم.
 
نماینده مردم تهران در مجلس تاکید کرد: ما در یک جنگ تمام عیار به سر می‌بریم و آمریکا همه سرمایه‌های خود را فعال کرده تا این انقلاب را به انقراض بکشاند، آنها ابتدا از طریق امنیتی، سپس نظامی و اقتصادی خواستند که ایران را محدود کنند.
 
زاکانی تصریح کرد: امروز بعد از 37 سال آنها می‌خواهند از پسابرجام راهی برای بازگشت فراهم کنند و امروز بزرگترین نفوذ در سطح کشور ما که بعضاً اتفاق افتاده و آسیب هم دیده‌ایم نفوذ فرهنگی و سیاسی است.
 
وی بالاترین سطح نفوذ را نفوذ در سطح مسئولان عنوان کرد و گفت: بدترین نوع نفوذ در این سطح، نیاز و محتاج بودن به آمریکا برای مسائل روزمرده به عنوان عنصر نجات‌بخش است و این دقیقاً همان گلوگاه اصلی است.
 
رئیس کمیسیون ویژه برجام خاطرنشان کرد: خطرناک‌ترین و خطرسازترین ویژگی‌ای که انقلاب اسلامی را تهدید می‌کند این است که برخی مسئولان آمریکا را منجی و نجات‌بخش می‌دانند و این اتفاق بعضاً‌ نیز در گذشته افتاده است.
 
زاکانی به بروز چنین تفکری در بین مسئولان به تدوین کتاب مبانی نظری برنامه چهارم توسعه در زمان دولت اصلاحات در سال 83 اشاره کرد و افزود: این کتاب نشان داد که تفکر منجی دانستن آمریکا در ذهن مسئولان رسوخ کرده است.
 
وی تصریح کرد: دو نوع نگاه در بین مسئولان کشور وجود دارد، نگاه اول معتقد به داشته‌های موجود در کشور و تکیه بر آنها برای ساختن تمدن اسلامی است و نگاه دوم الگویی است که این تفکر اول را شعار و احساس می‌داند و معتقد است باید بازیگری در سطح جهانی بود تا حق زیستن مسالمت‌آمیز در کنار آنها را کسب کنیم.
 
نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی جهت‌گیری کلان انقلاب اسلامی را مبتنی بر محور اول دانست و گفت:این کتاب که مربوط به تفکر دیدگاه دوم بوده و به تدوین برنامه چهارم توسعه نیز پرداخت وقتی که متوجه شدند مشتشان باز شده، کتاب را جمع و خمیر کردند.
 
زاکانی، خطرناک‌ترین زمینه نفوذ را فراموش کردن توانمندی‌های داخلی و دلدادگی به کدخدا دانست و گفت: برخی پیشینه 37 سال مقاومت را نادیده می‌گیرند و با توهین به مدیران کشور می‌گویند ما می‌خواهیم از خارج مدیر بیاوریم.
 
وی با بیان اینکه آمریکا امروز می‌گوید بدون حضور ایران نمی‌تواند مشکلات منطقه را حل کند در حالی که ما معتقدیم آمریکا خود سم مهلک منطقه است تاکید کرد: یکی از راهکارهای مبارزه با آمریکا در فصل نو عملکرد جهادگونه برای زدودن اندیشه وابستگی به آمریکا از ذهن مسئولانی است که مثل موریانه ذهن آنها را خالی و به ابزار دشمن تبدیل کرده است.
 
رئیس کمیسیون ویژه برجام در مجلس گفت: اگر ریشه چنین تفکری خشک نشود آسیب‌های ما در داخل دو صدچندان خواهد شد، برخی در داخل کشور برای دشمن فرش پهن می‌کنند که خود را محتاج آمریکا می‌دانند در حالی که باید پرسید آمریکا در کدام کشور مشکلات آنها را حل کرده که حالا بخواهد در ایران مشکلات از جمله بیکاری را رفع کند؟
 
زاکانی در ادامه با طرح این سوال که آیا در مصر این اتفاق محقق شده است؟ گفت: بنابراین وظیفه اصلی مسئولان اصلاحات واقعی و مبارزه با فقر، فساد و تبعیض است.
 
وی با اشاره به حق توحشی که آمریکایی‌ها پیش از انقلاب به خاطر حضور در ایران دریافت می‌کردند، خاطر نشان کرد: این که پس از انقلاب با استکبار مبارزه شد درست است اما آمریکا طرد نشد و با کرامت با این کشور برخورد صورت گرفت.
 
نماینده مردم تهران در مجلس گفت: آمریکا از روز اول به عناد و دشمنی و راه اندازی جنگ‌های قومیتی و گسترش نا امنی در ایران پرداخت و شاه را به عنوان همان ویژه پذیرفت که از این رو دانشجویان نیز لانه فساد را در 13 آبان تسخیر کردند و مشخص شد که آنها چه نقشه‌های شومی داشته‌اند.
 
زاکانی به قرار داد الجزایر اشاره کرد و گفت: ایران به وعده‌های قرارداد الجزایر عمل کرد اما آمریکا در این زمینه بدعهدی کرد، کار دانشجویان در تسخیر لانه جاسوسی بسیار مهم بود و ریشه انحراف را خشکاند و سطح انقلاب را از برخورد با استبداد به برخورد با استکبار کشاند و انقلاب دوم نام گرفت، این کار هیمنه آمریکا را شکست.
 
وی در پاسخ به سوالی درباره برجام در مجلس، گفت: این طرح را آقای لاریجانی از دو ماه قبل تهیه کرده بودند که مورد بازبینی قرار گرفت و آنچه از دفتر رهبری برای ما پیامش آمد توجه به تفاهم است.
 
رئیس کمیسیون ویژه برجام با اشاره به بحث محوریت شورای امنیت و عدم انسداد در مسیر کار، گفت: کشور ما بی‌دروپیکر نیست و چارچوب نظام طوری تنظیم شده که اگر هر بخش دچار کاستی شود به لطف خدا جبران خواهد شد.
 
زاکانی افزود: بحث ما با آقای لاریجانی این بود که چرا باری که مجلس می‌تواند بردارد آن را به رهبری موکول کنند و متأثریم که چرا باری که ما می‌توانستیم برداریم زمین گذاشتیم که رهبر معظم انقلاب هزینه آن را بدهد از این رو این مسئله به دفتر نسبتی ندارد.
 
رئیس کمیسیون برجام مجلس در پاسخ به سؤال دیگری درباره جدی گرفته شدن نامه رهبری در دولت در خصوص برجام، گفت: این شروط کف منافع ملی ماست که اگر رعایت نشود، مصالح و منافع ملی ما در نظر گرفته نخواهد شد، نامه روحانی نشان داد دولت عملاً به نامه رهبر انقلاب درباره برجام بی‌توجه است.
 
وی ادامه داد: بند اول نامه رئیس‌جمهور مربوط به توانمندی‌های نظام اسلامی است و بند 2 و 3 و 4 آن از بنیان نادرست است؛ ما که درباره برجام اطلاعات دقیقی کسب کرده‌ایم متوجه شدیم این نامه نادرست بوده و فقط در حد کلیات و تعارفات می‌خواهند قضیه را نگاه دارند که از این رو دولت و رئیس‌جمهور باید تجدیدنظر کنند و به صورت جدی با نامه رهبری برخورد شود.
 
نماینده مردم تهران در مجلس گفت: مردم و مسئولان اجازه نخواهند داد که با مصالح و منافع ملی برخورد سیاسی و انتخاباتی شود چرا که انتخابات پیش رو تمام می‌شود اما تا ده‌ها سال ملت ما باید مبتنی بر یک سند عمل کند، اگر به الزامات اجرای برجام توجه نشود از همان راهی که دشمن بیرون رفته بازخواهد گشت لذا دولت باید نامه رهبری را کاملاً جدی بگیرد و مجلس این دقت لازم را در این زمینه خواهد داشت.
 
وی گفت: دولت قانون را عمل نکرد و تفسیر رأی خود را درباره آن داشت، طبق قانون باید همه توافقنامه‌ها با متون تعهدآور به مجلس بیاید اما دولت برخلاف قانون عمل کرد.
 
رئیس کمیسیون ویژه برجام به بند 9 نامه رهبری درباره تعیین هیئت نظارت بر اجرای برجام اشاره کرد و گفت: تا زمان تشکیل این هیئت تیم امنیت ملی و کمیسیون ویژه برجام نظارت خواهند داشت.
 
وی در پایان سخنان خود در پاسخ به سؤالی دیگر مبنی بر اینکه آیا لاریجانی را اصولگرا می‌دانید یا خیر، گفت: آقای لاریجانی در طیف اصولگرایان است اما برخی از رفتارها و عمل ایشان غیراصولگرایانه است.
نام شما

آدرس ايميل شما
برای ارتقای فرهنگ نقد و انتقاد و کمک به پیشرفت فرهنگ و اخلاق جامعه، تلاش کنیم به جای توهین و تمسخر دیگران، نظرات و استدلال هایمان را در رد یا قبول مطالب عنوان کنیم.
نظر شما *


دم دولت گرم
آقایان می خواهند بی سر و صدا اقداماتشان را به پیش ببرند و از خطوط قرمز نظام بگذرند
سعادتی
Belgium
آقای لاریجانی در طیف اصولگرایی است ، امابرخی از رفتارها و عمل ایشان غیر اصولگرایی است . این یعنی منافق دو رو .