دوشنبه ۱۰ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 29 Apr 2024
 
۵
۵
تحریف حقایق انقلاب در روزنامه شرق؛

سر باز کردن بعض و کینه اصحاب فتنه از یکی از شهدای ترور دهه اول انقلاب

يکشنبه ۱۵ شهريور ۱۳۹۴ ساعت ۱۴:۵۳
کد مطلب: 442915
كینه‌ای كه خطوط انحرافی با آیت داشته‌اند، تمام شدنی نیست و تا زمانی كه این خطوط انحرافی و التقاطی باقی مانده‌ای داشته باشند و مطلبی درباره شهید آیت بنویسند دیدگاه‌های لیبرالی خود را در آن طرح می‌كنند.
سر باز کردن بعض و کینه اصحاب فتنه از یکی از شهدای ترور دهه اول انقلاب
به گزارش جهان، اسدالله بادامچیان از اعضای حزب جمهوری اسلامی و از نزدیكان شهید حسن آیت در دوران مختلف مبارزات قبل از انقلاب اسلامی و همچنین در دوران فعالیت وی در حزب جمهوری اسلامی در یادداشتی كه به صورت اختصاصی در اختیار مركز اسناد انقلاب اسلامی قرار داده است به بررسی گزارش روزنامه شرق درباره شهید آیت می‌پردازد كه مشروح آن را در زیر می‌خوانید:

از روزنامه شرق انتظاری جز این نمی‌رود كه اگر از شهید دكتر آیت‌ مطلبی بنویسد، دیدگاه‌های لیبرالی و اصلاح‌طلبانه خود را در آن طرح نماید ولو خلاف واقعیت‌های تاریخ باشد.

كینه‌ای كه امثال میرحسین موسوی و اصحاب فتنه و نهضت آزادی‌ها و خطوط انحرافی با آیت داشته‌اند، تمام شدنی نیست تا زمانی كه این خطوط انحرافی و التقاطی باقی مانده‌ای داشته باشند.


شهید حسن آیت
در مقاله شرق آمده است:

اثری از شاخه نظامی حسن آیت در پیروزی انقلاب اسلامی دیده نشد، اتفاقاً یاران شاخه نظامی آیت مثل كلاهدوزان و سرهنگ كتیبه و سرهنگ اقارب‌پرست و ........ مؤثر بودند لكن گرفتار نشدند.

درباره اینكه آیت با دكتر بقایی و عضو حزب زحمتكشان بوده است تردید نیست. زیرا در دوران نهضت ملی شدن صنعت نفت بخشی از طرفداران آیت‌الله كاشانی پس از ۲۸ مرداد ابتدا جذب دكتر بقایی شدند ولی پس از مشاهده ناهمواری‌های اخلاقی و سیاسی او، از وی فاصله گرفتند و با شروع نهضت امام اكثر این بخش از بقایی جدا شدند. كه یكی از آنها شهید دكتر حسن آیت بود.

آیت خودش این موضوع را بارها تأكید كرده است. گفته‌های امثال لطف‌الله میثمی و عبدالرضا داوری و عزت سنجابی قابل استناد در برابر تصریح كلام آیت نیست.

از امام هم دستوری در دست نیست كه فرموده باشند نام آیت از فهرست شهدا حذف شود.

اینكه طیف احمدی‌نژادی ها در پی احیای آیت باشند علت آن روشن است و آن مخالفت آنها با میرحسین موسوی و جریان فتنه است. والّا آنها از مواضع شخص آیت دل خوشی ندارند و بیشتر در جهت استفاده برای مقاصد خودشان مطالب آیت را مطرح می كنند.

با تشكیل حزب جمهوری اسلامی، شهید آیت عضو شورای مركزی اولین دبیر سیاسی حزب، نماینده نامزد حزب در مجلس خبرگان و مجلس شورای اسلامی اول شد و پس از شهادت او به مؤسسان حزب مطالب تأییدیه از او داشتند.

طبعاً نقش اساسی دكتر آیت در تصویب اصل ولایت فقیه و برخی اصول دیگر قانون اساسی و مخالفت امثال بنی‌صدر و حتی فواد كریمی با او بر سر افكار و اصل ولایت فقیه در مذاكرات مجلس خبرگان قانون اساسی ثبت است.

اصل ولایت فقیه هم، نظر مبارك امام خمینی در بحث‌های نجف است و شهید بهشتی و آیت در آمدن آن در متن قانون اساسی مجاهدت كردند.

در مسئله بنی‌صدر و نوار آیت، این توطئه بنی‌صدر علیه آیت و حزب جمهوری اسلامی و در جهت حذف مخالفان خود بود كه به بن‌بست رسید و موجب بركناری خودش شد.

بحث عزل بنی‌صدر هم با یك گریه آیت‌الله هاشمی نبود. مدتها ماجرای بنی‌صدر و خلاف های او مطرح بود و نامه سه بزرگوار به امام سند تاریخی است و متأسفانه در این نوشته، در واقع جسارت به امام (رحمة‌الله) شده است كه گویا امام (ره) در مسائل اساسی كشور و نظام و انقلاب احساسی عمل می‌نموده.

در حالی كه امر رهبری و اداره امور انقلاب اسلامی را امام به شایسته‌ترین وجه اداره كرده است.

درباره اختلاف آیت و موسوی

ورود میرحسین موسوی به حزب با آشنایی او با شهید دكتر باهنر در ساخت مسجد توحید و توسط ایشان صورت گرفت. آیت او را مصدقی و مرید پیمان می دانست كه صحیح هم بود. زیرا خودش و همسرش شاگرد پیمان بودند.

آیت هم خودش را انقلابی‌تر از امام نمی دانست ولی نظراتش را مطرح كرده است. اینكه او اسنادی از مهندس موسوی داشته است بیان اوست و نمی‌شود آن را رد یا تأیید نمود.

بررسی دوران دولت موسوی هم به عملكرد او و تفكرش و صداقت یا عدم صداقت او در ادعاهایش و در رابطه با امام و حزب و شهدا و ریاست جمهوری دوران نخست‌وزیری وی وابسته است.

نقش شهید آیت در مسائل فرهنگ سیاسی، نقش مؤثری است در حد خودش، و روشنگری‌ها و تحلیل های اكثراً در جامعه تأثیر می گذاشت و هنوز هم تأثیرگذار است بها به نقش او باید بر اساس همین رویه بهشتی باشد كه نه كم و نه زیاد.

عبارت روزنامه شرق، براساس فرهنگ حاكم بر شرق است كه شهادت آیت را پایان دلخراش می نامد در حالی كه شهادت انعام الهی است و انعام الهی دلخراش نمی‌باشد گرچه خیلی سوزناك و فجیع باشد همانطور كه حضرن زینب (س) به یزید فرمود: ما رایت الّا جمیلاً.

پس از شهادت آیت، خیلی‌ها از تهمت‌های به آیت توبه كردند. عده‌ای معاند بودند و دشمنی نمودند بسیاری هم بیدار شدند. از شهید دكتر آیت تجلیل هم بعمل آمد.

مجلس با همكاری حزب جمهوری اسلامی كتابی درباره او چاپ كرد. بنده سلسله نوشته به آیت‌الله «نمونه‌ای از استقامت مكتبی» را در روزنامه رسالت نوشتم. كتاب‌ها و نوارهای متعددی در رابطه با او منتشر شده است. و پس از فتنه ۸۸ و نقش میرحسین در آن، بسیاری به مطالب شهید آیت مراجعه كردند، و اكنون نیز مثل همین مقاله روزنامه شرق نام و یاد دكتر آیت مطرح می‌شود.

با دعای خیر
بادامچیان
نام شما

آدرس ايميل شما
برای ارتقای فرهنگ نقد و انتقاد و کمک به پیشرفت فرهنگ و اخلاق جامعه، تلاش کنیم به جای توهین و تمسخر دیگران، نظرات و استدلال هایمان را در رد یا قبول مطالب عنوان کنیم.
نظر شما *


United States
درود بر عمار انقلاب دکتر اسدالله بادامچیان
United States
خدا نگه دار هر کسی که دلش به حال این مملک است باشد و به زمین گرم بزند کسی که باعث تضعیف ایران و اسلام می گردد
همه ی این ترور ها زیر سر افرادی بوده که الان از مواضع انقلاب برگشتن اون زمان از گرو ه ها استفاده می کردند برای حذف انقلابی ها الان از تریبونهاشون استفاده می کنن برای تخریب چهره ای انقلابی ها و این وسط مردم هستند که خواسته اصلی شون که حکومت عدل و داد و برابری و برادری بود به باد فنا رفته
سیاح
Iran, Islamic Republic of
دکتر آیت کاملا در خط امام بودند طرفدار نظریه ولایت فقیه بودند و افشاء گر جریان التقاطی ملی گرایی بودند
یادش گرامی و راهش پر رهرو باد
javad
Germany
باسلام
شهید ایت مدارکی داشت که ثابت میکرد ... و همسرش بهایی هستند بخصوص همسرش که در زمان شاه به زیارت شیخ محمد باب به اسراییل رفته بود و از فر
بخاطر همین ... با ارتباط با منافقین دستور ترور در روز رای اعتماد موسوی در مجلس دکتر حسن ایت را
داد و اقای موسوی خویینها هم قضیه پیگیری قاتل ایت را ماست مالی کرد . از هامبورگ