دوشنبه ۱۰ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 29 Apr 2024
 
۰

۶ راه جلوگیری از ابتلا به آلزایمر

يکشنبه ۱ شهريور ۱۳۹۴ ساعت ۱۱:۵۲
کد مطلب: 440261
پژوهشگران، ۶ روش جدید برای جلوگیری از ابتلا به بیماری آلزایمر در دوران پیری یافته‌اند.
به گزارش جهان به نقل از تسنیم، آلزایمر، یک نوع اختلال عملکرد مغز است که به‌تدریج توانایی‌های ذهنی بیمار را تحلیل می‌برد. اختلال حافظه معمولاً به‌تدریج ایجاد می‌شود و پیشرفت می‌کند. در ابتدا اختلال حافظه به وقایع و آموخته‌های اخیر محدود می‌شود، ولی به‌تدریج خاطرات قدیمی هم آسیب می‌بیند.

در همین رابطه، روزنامه ایندیپندنت انگلیس با درج یادداشتی به قلم «ساموئل اوزبورن»، ۶ روش جدید برای جلوگیری از ابتلا به این بیماری را ذکر کرده که در ادامه به آن‌ها اشاره می‌شود.

۱- ورزش سبک و مداوم

نتایج یک تحقیقات علمی نشان می‌دهد پیاده‌روی روزانه ۳۰ تا ۴۰ دقیقه به مدت سه بار در هفته، باعث رشد مجدد ساختارهای مغزی شده و از زوال آن در دوران پیری جلوگیری می‌کند.

۲- عدم مصرف دخانیات

پژوهشگران معتقدند مصرف دخانیات و ابتلا به بیماری‌های زوال عقل از جمله آلزایمر در دوران پیری رابطه مستقیم دارد.

۳- محافظت از سر

نتایج تحقیقات علمی نشان می‌دهد ورزشکاران حرفه‌ای بوکس و سربازان نظامی بیش از سایرین در معرض ابتلا به آلزایمر هستند. برخورد ضربات متعدد به سر از جمله عوامل ابتلا به این بیماری است.

۴- حل پازل و جدول

مطالعات علمی پژوهشگران در سال ۲۰۱۰، حاکی از آن است که افرادی که در دوران جوانی و میانسالی اقدام به حل مداوم پازل و جدول می‌کنند، احتمال ابتلای آنها به آلزایمر در دوران پیری بسیار کاهش می‌ یابد.

۵- سبک زندگی سالم

دکتر «لورا فیلیپس»، پزشک انگلیسی متخصص در بیماری آلزایمر معتقد است استفاده از یک سبک زندگی سلامت، از ابتلا به این بیماری جلوگیری می‌کند. خوردن اندازه، رژیم غذایی سلامت، ورزش مداوم، عدم مصرف دخانیات و چک آپ مداوم فشار خون و وزن از جمله اقداماتی است که فرد باید برای برخورداری از یک سبک زندگی سلامت به کار گیرد.

۶- رژیم غذایی مدیترانه‌ای

محققان بر این باورند استفاده از رژیم غذایی مدیترانه‌ای یعنی مصرف ماهی، میوه و سبزیجات تازه و آجیل، خطر ابتلا به آلزایمر را کاهش می‌دهد.
نام شما

آدرس ايميل شما
برای ارتقای فرهنگ نقد و انتقاد و کمک به پیشرفت فرهنگ و اخلاق جامعه، تلاش کنیم به جای توهین و تمسخر دیگران، نظرات و استدلال هایمان را در رد یا قبول مطالب عنوان کنیم.
نظر شما *