دوشنبه ۱۷ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 6 May 2024
 
۲
۴

معنی تشکر روحانی از خاتمی چه بود؟

پنجشنبه ۳۰ خرداد ۱۳۹۲ ساعت ۱۷:۵۴
کد مطلب: 293984
قائم مقام موسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی (ره) گفت: تشکر رئیس جمهور منتخب از خاتمی به معنای تائید روش و تفکر اصلاح‌طلبی و کارهای آنها نیست.
به گزارش جهان،‌ حجت‌الاسلام محمود رجبی امروز در گفت‌وگو با فارس در قم در مورد انتساب روحانی به جریان اصلاح‌طلبی توسط عده‌ای از افراد اظهار داشت: تمام جناح‌ها و گروه‌های سیاسی که در جامعه جایگاه و پایگاهی ندارند و حتی دشمنان در خارج از کشور می‌خواهند از آب گل آلود ماهی گرفته و روی کارآمدن ایشان را با اهداف و جهت‌دهی خود هماهنگ تلقی کنند.

وی اضافه کرد: این افراد می‌خواهند زمینه‌ها و چهره‌های نادرستی که در ذهن ملت وجود دارد عملکرد آنها را در خاطر مردم تطهیر کرده و وانمود کنند مردم و اکثریت کسانی که به روحانی رای داده‌اند با کار این گروه‌ها موافق هستند.

قائم مقام موسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی (ره) افزود:‌ اگر از اکثر قریب به اتفاق کسانی که به روحانی رای دادند بپرسیم که چرا به ایشان رای داده‌اند خواهند گفت اصلاح‌طلبی را تائید نمی‌کنیم و نمی‌خواهیم شرایط به دورانی که به مقدسات ما توهین شد برگردد.

رجبی خاطرنشان کرد: مردم ما به شدت دوران اصلاحات را محکوم کردند و الان هم محکوم می‌کنند.

عضو جامعه مدرسین حوزه علمیه قم بیان داشت: تشکر روحانی از خاتمی یک امر اخلاقی است و صرفا با بردن اسم ایشان در بیانیه‌ای حمایت ایشان از آقای خاتمی نیست و اینکه برخی فکر می‌کنند جنبه‌های موافق زیادی بین آقای روحانی و خاتمی وجود دارد اشتباه است، این تشکر فقط جنبه اخلاقی دارد.

وی یادآور شد: اگر آقای روحانی در تبلیغات و برنامه‌هایشان گفته بودند که می‌خواهند جریان اصلاح‌طلبی را احیا کنند و در تمام مولفه‌هایشان عنوان کرده بودند می‌شد ایشان را یک اصلاح‌طلب دانست ولی ایشان اینطور عمل نکرده‌اند.

رجبی ابراز کرد: حتی روحانی در مصاحبه‌هایش اعلام کرد که من خود را به یکی از دو جناح اصولگرایان و اصلاح طلب منتسب نمی‌دانم و فردی معتدل هستم.

وی اذعان کرد: در مناظرات عارف خود را منتسب به اصلاح‌طلبی می‌دانست ولی روحانی خود را یک فرد معتدل می‌دانست و گفته بود از هر دو گروه استفاده خواهم کرد به شرطی که با آرمان‌های اسلام مغایرت نداشته باشند.

قائم مقام موسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی (ره) عنوان داشت: در دوران اصلاح طلبی‌یکسری از آقایان می‌گفتند از شعارهای انقلاب باید دست برداشته و از منافع خود حمایت کنیم و حتی در بعضی نوشته‌هایشان عنوان کرده بودند باید اسرائیل را به رسمیت بشناسیم که قطعا روحانی با این موارد مخالف بوده و این مسائل را نمی‌پذیرد.
نام شما

آدرس ايميل شما
برای ارتقای فرهنگ نقد و انتقاد و کمک به پیشرفت فرهنگ و اخلاق جامعه، تلاش کنیم به جای توهین و تمسخر دیگران، نظرات و استدلال هایمان را در رد یا قبول مطالب عنوان کنیم.
نظر شما *


چه کسانی از اختلاف سود می برند؟ تمامش کنیم اختلافات را، وقت سازندگی است .
جهان! چرا نظرات رو نمایش نمیدی تا معلوم بشه چقدر صحبتهای این آقا با واقعیت های موجود تفاوت داره
شما می تونید اینجوری خودتون رو دلداری بدید
حالا شما دلتو به همين خوش كن !!!