پنجشنبه ۱۳ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 2 May 2024
 
۰
۲۹

خانمم‌گفت حجاب مهمانداران‌ایرانی چرا اینقدر تحریک‌آمیز است؟!/ چرا نباید BBC و VOA تماشا کرد

دوشنبه ۱۱ دی ۱۳۹۱ ساعت ۱۶:۲۵
کد مطلب: 263622
آمریکایی ها حق دخالت در امور داخلی و سیاسی ما را ندارند. آن ها دوست دارند تمام دنیا تحت سیطره آن ها باشند و همه پیرو آن ها باشند. شما ببینید چرا آمریکایی ها با کشورهای حاشیه خلیج فارس کاری ندارند و حتی به آن ها کمک های نظامی می کنند اما ما چون زیر بار سیاست های زورگویانه غرب و آمریکا نمی رویم هر روز یک موضوع را بهانه می کنند و تحریم های جدیدی را اعمال می کنند.
خانمم‌گفت حجاب مهمانداران‌ایرانی چرا اینقدر تحریک‌آمیز است؟!/ چرا نباید BBC و VOA تماشا کرد
به گزارش جهان،‌ پروفسور ابراهیم سلطانی مدیر ایرانی یکی از مراکز حساس علمی آمریکا که متولد شهر برازجان در استان بوشهر می باشد برای دیدار مادر پیرش به ایران سفر کرده است و گفت‌وگویی را با پایگاه خبری تحلیلی "ناصرون" در منزل ساده مادریش انجام داده است که متن آن به شرح زیر است:

ابتدا خودتان را معرفی بفرمایید از زندگی شخصی و علمی خودتان برای مخاطبان بگویید.
 
*سال 90 به ایران بازگشتم و از نیروگاه اتمی بوشهر بازدید کردم

 
به نام خدا. من ابراهیم سلطانی متولد 1334 در شهر برازجان هستم.
دیپلم را در دبیرستان فردوسی برازجان اخذ کردم سپس در سال 54 به سربازی رفتم. علاقمند بودم جهت ادامه تحصیل به خارج از کشور بروم. در آن زمان در برازجان فقط رشته انسانی و مدرسه سعادت رشته ریاضی و فنی داشت.

آن موقع واقعا امکانات نبود مثلا بین برازجان و بوشهر و شیراز آسفالت نبود وقتی پشت وانت به شیراز می رفتیم، کاملا غبارآلود می شدیم.

بعد از دو سال خدمت سربازی جهت ادامه تحصیل در دانشگاه های آمریکا و هند اقدام کردم که از طریق یکی از بستگان در دانشگاه آمریکا پذیرفته شدم.
در آگوست 1977 میلادی مقارن با 1356 شمسی وارد دانشگاه کانزاس یونیورسیتی شدم در سال اول دروس عمومی و در سال دوم در رشته انرژی هسته ای ادامه تحصیل دادم.

در طی انقلاب و به دلیل مسائل سیاسی با مشکلات مالی روبرو شدم که جهت رفع این مشکلات به کار دانشجویی و تدریس خصوصی پرداختم و از ترم دوم به دلیل آنکه پایه علمی قوی داشتم مشغول تدریس شدم.

در سال 1982 میلادی و مقارن با 1361 شمسی در رشته کشاورزی فارغ التحصیل شدم.
بعد از فارغ التحصیلی قصد برگشتن به وطن داشتم ولی به دلیل مشکلاتی که در ایران بود کار و ازدواج... در آمریکا ماندگار شدم.
 
بعد از لیسانس بلافاصله فوق لیسانس مهندسی مدیریت صنایع خواندم. سال 90 به ایران بازگشتم و از نیروگاه اتمی بوشهر بازدید کردیم. قرار بر این بود که در نیروگاه مشغول شوم ولی به دلیل مشکلات زیاد خانوادگی و فرزندم، بنا به توصیه دوستان به آمریکا برگشتم و در رشته دکترای تکنولوژی کامپیوتر در دانشگاه کانزاس یونیورسیتی ادامه تحصیل دادم.

جناب سلطانی علاقه خودتان به کدام رشته بود؟
 
*هر رشته ای که خواندم دوست داشتم به درد مردم ایران بخورد
 

هر رشته ای که خواندم دوست داشتم به درد مردم ایران بخورد. همیشه هدفم از تحصیل فراگرفتن دانشی جهت خدمت به مردم سرزمینم بود. آن زمان به دلیل اینکه یکی از مشکلات اساسی مردم، کم آبی بود، در رشته مهندسی کشاورزی و سدسازی و آبیاری پرداختم. سپس زمانی که مدیریت صنایع خواندم دوست داشتم در پروژه های ایران فعالیت کنم.

جناب پرفسور از ادامه تحصیلات خودتان بفرمایید.
 
*مسوول  مرکزی هستم که در آن مرکز مشغول آموزش به اساتید دانشگاه های آمریکا هستیم
 

بعد از فوق لیسانس در رشته مهندسی صنایع، علاقمند بودم که در همین رشته دکترا بگیرم ولی بنا به توصیه دکتر افروز رئیس سابق دانشگاه تهران که هم کلاس ما بود و می گفت: آینده در کامپوتر است، برو و کامپیوتر بخوان، من هم در رشته دکترای تکنولوژی کامپیوتر کانزاس مشغول به تحصیل شدم. آن زمان تحصیل کرده های این رشته در ایران کم بودند. جمعا سه نفر که در دانشگاه های اصفهان، گرگان و تهران بودند.

موقعی که دکترا گرفتم هم در دبیرستان و هم کالج تدریس داشتم بعد از اخذ  دکترا در دانشگاه های ایالات مختلف آمریکا تدریس کردم ولی زمانی که به  اوکلاهاما آمدم به دلیل مدرسه بچه ها ماندگار شدم و روزی که ما رفتیم دانشگاه اوکلاهاما هیچ چیزی نداشت ولی با تلاشی که داشتیم توانستیم به جایی برسانیم که الان در رشته های مختلفی حرف برای گفتن دارد.

یک سری پروژه های راه سازی و عمرانی را دولت آمریکا به ما سفارش داد و توانستیم با موفقیت انجام دهیم. در حال حاضر هم مسوول  مرکزی هستم که در آن مرکز مشغول آموزش به اساتید دانشگاه های آمریکا هستیم.
 
اگر امکان دارد مقایسه ای بین سیستم آموزشی ایران و آمریکا بفرمایید.
 
*جوانان ایرانی واقعا نخبه و باهوش هستند

 
نکته ای که باید بگویم این است که جوانان ایرانی واقعا نخبه و باهوش هستند و به جرأت می گویم اکثر کسانی که از ایران برای تحصیل به خارج از کشور و آمریکا می آیند واقعا جزء دانشجویان ممتاز آن دانشگاه ها هستند و این یعنی علاوه بر هوش جوانان ما سیستم آموزشی ما هم علی رغم یک سری اشکالات واقعا سیستم خوب و جامعی است و ضعف ما بیشتر در حوزه تجهیزات آزمایشگاهی و کارگاهی می باشد. البته سیستم آموزشی ایران و آمریکا شبیه هم هستند اما تفاوت هایی هم دارند.

این را هم بدانید که دانشگاه ها و مراکز آموزشی آن ها الان واقعا دچار مشکلات اقتصادی هستند و از هر طریقی سعی می کنند که هزینه ها را کاهش دهند. چند سال است که بودجه های ایالتی به دانشگاه اضافه که نشده بلکه کاهش هم یافته است.
 
آنچه ما در ظاهر و فیلم های آمریکایی می بینیم این است که جوانان آمریکایی خیلی نخبه و باهوش و تحصیلکرده اند. آیا واقعا همین گونه است؟
 
*بنده زمانی که فارغ التحصیل دکترا شدم فقط 6 نفر آمریکایی در دوره ما بودند

 
جوانان آمریکایی الان در خواب ناز و خرگوشی هستند. فقط در چند دانشگاه معروف واقعا جوانان نخبه ای وجود دارند که به نسبت جمعیت آن ها کم است.

بنده زمانی که فارغ التحصیل دکترا شدم فقط 6 نفر آمریکایی در دوره ما بودند. اکثر جوانان آمریکایی به لیسانس قناعت می کنند ولی در ایران الان کسانی که جهت دوره کارشناسی ارشد ثبت نام می کنند به تعداد افراد دوره کارشناسی رسیده و این استقبال نشان از علاقه زیاد جوانان ایرانی است. الان دولت اوباما قوانینی تصویب کرده که هر کسی در آمریکا دکترا گرفت حتما به هر نحوی و با دادن امتیاز او را جذب کنند.

به نظر شما الان اقتصاد آمریکا در چه وضعیتی است؟
 
*گول زرق و برق تبلیغات آمریکا را نخورید

 
به صورت خلاصه عرض کنم الان مشکلات زیادی در آمریکا به لحاظ اقتصادی وجود دارد، گول زرق و برق تبلیغات آن ها را نخورید. الان مالیات ها بالا رفته در حالی که حقوق و درآمدها افزایش نیافته است.

جناب پرفسور وضعیت جامعه ایرانی و آمریکایی را از منظر جامعه شناسی چگونه ارزیابی می کنید؟
 
*وضعیت مهمانداران در فرودگاه امام (ره) به گونه ای است که خانم من می گوید حجاب خانم های ایرانی چرا این قدر تحریک آمیز است؟

 
یکی از محاسن جامعه آمریکایی این است که یک جامعه قانع است ولی جامعه ایرانی قانع نیست. آمریکایی ها اگر یک خانه و یک ماشین داشته باشند برایشان کافیست اما ایرانی ها با وجود یک خانه و ماشین و داشتن شغل باز هم قانع نبوده و می گویند باید بیشتر داشته باشیم. اگر یک آمریکایی ببیند شما ماشین نو دارید به شما تبریک می گوید، اما در ایران چون مثلا من ماشین ندارم دلم نمی خواهد شما هم ماشین شیک داشته باشید.

الان در آمریکا مشکلات حقوقی زیاد شده است، مالیات برق و بنزین بالا رفته است ولی کسی اعتراضی نمی کند ولی در ایران همه وسایل اولیه زندگی دارند و یک بهانه جهت گلایه و شکایت دارند.
آن ها اگر مسیحی باشند هر روز یکشنبه تمام خانواده لباس تمیز می پوشند و به کلیسا می روند، ولی ما نسبت به دینمان بی اعتناییم. جوانان ما فکر می کنند مثلا اگر به مسجد بروند انگار عقب افتاده اند! من هر وقت به ایران می آیم به مسجد که می روم اما اکثرا افراد مسن را می بینم این فکر واقعا باید اصلاح شود. در اوکلاهاما که ما هستیم جوانان مبلغان مذهبی با دوچرخه به خانه ها می روند و تبلیغ مسیحیت می کنند.

هر خارجی که می آید با اخلاق خوب، کمک های مالی و دادن غذا آن ها را جذب می کنند. ما مسلمانان زیادی داشتیم که از این طریق مسیحی شده اند.

1600 نوع کلیسا در آمریکا داریم که هرکس بنا به اعتقادات خود به  کلیسای خود می رود و جالب آنجاست که پیروان هر کلیسا پیروان کلیسای دیگر را نفی می کنند و اعتقاد دارند که فقط ما به بهشت می رویم و دیگران پیروان کلیساهای دیگر به جهنم می روند.

غرب سال هاست که در کشورهای اسلامی کار می کند و به صورت جنگ نرم و غیر مستقیم سعی در زیر سوال بردن اعتقادات، فرهنگ و مذهب جوانان کشورهای اسلامی و تبدیل آن ها به آلت دستی برای غرب کند. این را ما به واقع در گفتگوی با آن ها شاهدیم.

آن ها خودشان دیندارند و حتی با وجود انحرافات و سستی زیادی که در مبانی اعتقادی دینشان وجود دارد به جوامع اسلامی می گویند شما اگر دیندار و معتقد باشید، عقب افتاده و امل هستید! در صورتی که خودشان حواسشان به دینشان است.

در ایران خانواده ها به راحتی به کانال های مختلف ماهواره ای دسترسی دارند. کانال هایی که به راحتی خیانت، فساد و فحشا را ترویج می کنند. باور کنید در آمریکا اینجور نیست! ما در خانواده بسیاری از کانال ها را از قبل حذف می کنیم و در کانال های خانوادگی اگر صحنه ای رخ داد بچه ها به آن ها نگاه نمی کنند و کانال را رد می کنند. مثلا وضعیت مهمانداران در فرودگاه امام (ره) به گونه ای است که خانم من می گوید حجاب خانم های ایرانی چرا این قدر تحریک آمیز است؟

آیا در آمریکا برای مسلمانان هم تبعیض قائل می شوند؟
 
*آمریکایی ها دید خوبی نسبت به مسلمانان ندارند
 

بله زیاد، آنها متاسفانه دید خوبی نسبت به مسلمانان ندارند  ولی در دانشگاه و محل کار من تا آنجا که در توانم بوده توانستم تاثیرگذار باشم و راجع شریعت اسلام حقایق را عنوان کنم و واقعا آن ها را جذب کنم.

سیاست های آمریکا را چگونه ارزیابی می کنید؟ آیا قبول دارید سیاست های خارجی آمریکایی ها استکباری است؟
 
*آمریکایی ها حق دخالت در امور داخلی و سیاسی ما را ندارند/ باور کنید الان گوش دادن به BBC و VOA مثل این است که مردم در زمان جنگ با عراق به رادیو عراق گوش کنند
 

آمریکایی ها حق دخالت در امور داخلی و سیاسی ما را ندارند. آن ها دوست دارند تمام دنیا تحت سیطره آن ها باشند و همه پیرو آن ها باشند. شما ببینید چرا آمریکایی ها با کشورهای حاشیه خلیج فارس کاری ندارند و حتی به آن ها کمک های نظامی می کنند اما ما چون زیر بار سیاست های زورگویانه غرب و آمریکا نمی رویم هر روز یک موضوع را بهانه می کنند و تحریم های جدیدی را اعمال می کنند.

باور کنید الان گوش دادن به BBC و VOA مثل این است که مردم در زمان جنگ با عراق به رادیو عراق گوش کنند. الان آمریکا سالیانه بیش از 490 میلیون دلار برای رسانه های ضد ایرانی هزینه می کند. این به نظر شما عادی است؟ دلیل آن چیست؟

آقای سلطانی الان موضوع انرژی هسته ای برای کشور ما هزینه ساز شده و تحریم زیادی بابت آن می پردازیم آیا ارزشش را دارد؟
 
*برای آن ها خیلی تفاوتی نمی کند این جا اصلاح طلب یا اصولگرا حاکم باشد/ در آمریکا اوباما مستقل نیست، همه چیز دست آیپک (لابی صهیونیستی) است

 
مطمئن باشید آن ها می دانند انرژی هسته ای ایران صلح آمیز می باشد. آن ها فقط این مسئله را بهانه کرده اند.

اسرائیل صدها کلاهک دارد. آمریکا بزرگترین انبار کلاهک های هسته ای جهان است. چند هفته قبل از این که به ایران بیایم آمریکا در نوادا آزمایش هسته ای انجام داد. هیروشیما و ناکازاکی را کسی هنوز فراموش نکرده است. آن ها که خود این گونه اند چگونه می خواهند جلوی فعالیت صلح آمیز هسته ای ایران را بگیرند؟

این را هم بگویم که برای آن ها خیلی تفاوتی نمی کند این جا اصلاح طلب یا اصولگرا ...حاکم باشد. چون هدف  آنها عدم پیشرفت فناوری و تکنولوژی در ایران است مگر این که تحت نظر و وابسته آن ها باشد.

الان در آمریکا اوباما مستقل نیست، همه چیز دست آیپک (لابی صهیونیستی) است. انتخابات در آمریکا تحت تاثیر مستقیم دلارهای صهیونیستی می باشد.
همین آخرین تحریمی که تحت تأثیر هشدار و تهدید لابی صهیونیستی وضع شد و مستقیم به نماینده ایالت اوکلاهاما گفته بودند اگر در دوره بعدی هم می خواهی باشی باید به این تحریم رأی دهی.

اگر موافق باشید به مسائل مربوط به استان بوشهر بپردازیم. به نظر شما دلایل عقب افتادگی استان بوشهر چیست؟
 
*در استان بوشهر و برازجان مشکلاتی هست که سال ها پیش در شیراز و اصفهان حل شده است

 
در استان بوشهر و برازجان واقعا مشکلاتی هست که سال ها پیش در شیراز و اصفهان حل شده است. متأسفانه آدم های کم کاری هستیم و مسئولیت پذیر نیستیم. تمام کارهای ما بر روی چشم و هم چشمی است.

گاز استان بوشهر به اکثر نقاط کشور می رود، اما مردم توانایی ندارند که از مسوولین بخواهند که مطالبات به حق آنها را پیگیری کنند، مثل مردم یزد، کازرون...

در اینجا هر کسی پیشرفتی می کند به هر نوعی شده زیرآب او را می زنند و بعد از یک مدت به دلیل حسادت و یا هر دلیل دیگری آن ها را می رانند. کشاورزی ما، صنایع ما ... در دست اصفهانی ها، اراکی ها و تبریزی هاست. چون ما از پتانسیلی که در استان است استفاده نکردیم و فقط دنبال این بودیم که چطور یک نفر را که پیشرفت کرده است پایین بکشیم.

البته این را بگویم مردم منطقه ما بسیار خونگرم و مهمان نوازند اما واقعیت ها را باید گفت.
قشر جوان و تحصیل کرده استان بوشهر و دشتستان واقعا الان زیاد شده. من در برازجان الان واقعا تغییراتی می بینم که قابل ملاحظه هست. از این پتانسیل ارزشمند و جوانان تحصیلکرده در دشتستان و استان بوشهر باید استفاده شود.

 آقای سلطانی نظر و احساستان را راجع به این کلمات بگویید.
 
*اوباما؟
مردی که به حرفش عمل نمی کند 
مادر:
اصل و پایه خانواده
برازجان:
زادگاه مشکل دار و دوست داشتنی که هر وقت به ایران می آیم برای آمدن به برازجان لحظه شماری می کنم.
قرمز یا آبی؟
قبلا آبی ولی الان تیم ملی و هر تیمی که بهتر بازی کند.
آمریکا؟
ایران برای زندگی بهتر است!
تحریم؟
فشار بر طبقه ضعیف مردم ولی باعث شکوفایی فناوری و استقلال علمی کشور
قلیه ماهی؟
تیز
اوباما؟
مردی که به حرفش عمل نمی کند.
شاهزاده ابراهیم؟
پیری در میان کوه
 
و حرف آخر؟
 
*غرب گرا نباشیم، شیفته غرب نباشیم. دنبال مدل های غربی و آنچه که برای استعمال جوانان ماست نباشیم

 
ما باید به خودمان تکیه کنیم چون هم منابع انسانی و هم پتانسیل آن را داریم. غرب گرا نباشیم، شیفته غرب نباشیم. دنبال مدل های غربی و آنچه که برای استعمال جوانان ماست نباشیم.
آرزوی موفقیت و پیروزی برای تمام ایرانیان و هم استانی های عزیزم دارم.
نام شما

آدرس ايميل شما
برای ارتقای فرهنگ نقد و انتقاد و کمک به پیشرفت فرهنگ و اخلاق جامعه، تلاش کنیم به جای توهین و تمسخر دیگران، نظرات و استدلال هایمان را در رد یا قبول مطالب عنوان کنیم.
نظر شما *


Iran, Islamic Republic of
به هر حال تفاوت ها در رفتار زنان ایرانی و رفتار زنان غربی در فشار و اجبار علیه زنان ایران است که باعث شده یک گروه با همه ازادی دنبال دینداری و حفظ حریمها باشند و گروه دیگر در ایران یا رو به تظاهر و ریا اورد و یا لحظه شماری کند تا حکومت فضا را باز کند و همه پرده ها را بدرد
Sweden
اقا ابراهیم واقعا ممنون و از اینکه می بینم پس از سالها زندگی در آمریکا هنوز به اعتقادات اصیل اسلامی پایبندی و حرفهای انقلابی میزنی به شما افتخار میکنم. خدا حفظت کنه
آقای سلطانی ،
اگر راست می گوئی ، بیا در ایران و بشو مدرس دانشگاه و سعی کن با حقوق مدرسی خانه و خودرو و سایر ملزومات را طی ۱۰ سال تهیه کنی ، خواهی دید که هرگز نخواهی توانست و تازه اگر یک کلمه حرف بزنی مدیران و مسئولین محترم حکم اخراجت را می دهند
عالی بود . ممنون.
ایشون امریکا داره حال میکنه دلش واسه ایران حجاب مهماندارها میسوزه برادر 40 ساله ایران نیومدی تا الان موقعیت پیش نیومد؟؟
بسیار سطحی و ناپخته بود.نفهمیدم انرژی هسته ای-کشاورزی-صنایع و نهایتا کامپیوتر چه ربطی به هم دارند.ازین شاخ به اون شاخ پریدن تخصص نمیآورد.فقط زحمت کشیدند یه مدرک دکترا گرفتند.بالاخره آقای دکتر وطن دوست کی میخواهند از این تجارب برای پیشرفت مملکتمون استفاده کنند؟
به نظر من خیلی رو می خواد آدم نون ونمک جامعه ای را بخورد و هنوز بر سر آن سفره باشد و بد صاحبخانه را نیز بگوید .
Egypt
جالبه مثل مصاحبه های انتخاباتی شده.نکنه؟؟؟
خوب است این مصاحبه زیبا چند روزی در صفحه اول سایتتان باقی بماند تا بعضی افراد که شبها خواب زندگی در غرب را می بینند بخوانند و بفهمند آواز دهل شنیدن از دور خوش است .
درمورد حرف آخر
ای کاش سینمایی ها هم انقدر دنبال مدال و جایزه از کشورهای غربی نباشند
ای کاش عادل فردوسی پور انقدر غربی ها را به فوتبال ایران دیکته نکند که همه جای دنیا فلان جور است ایران خودش دین و رسم دارد
خیلی جالبه ایشون سالها غرب زندگی کردن تحصیل کردن بعد میگن بقیه غرب گرا نباشن
پرفسور برای براز جان چه کردید فکر نمی کنید که اندکی هم به سرزمین مادری خود مدیون باشید. انسان هایی برای دفاع از این وطن قطعه قطعه شدند و از جان خود گذشتند به راستی شما چه کردید؟ خدمت به دشمنان این آب و خاک
Iran, Islamic Republic of
بابا مرغ همسايه هميشه غاز است اگر دلت براي ايران مي تپه چرا به سياستهاي آمريكا(تمام مراكز علمي آمريكا دراختيار دولت است) عليه ايران كمك مي كني !!! آخه همه اينا فقط حرفه بابا
United States
اینو میگن یه ایرانی اصیل با اصالت آفرین آفرین آفرین
سلام جناب پرفسور اگر امریکا جای خوبی برای زندگی نیست پس چرا اینجا زندگی نمیکنید نکنه اینها را فقط برای ما میگویید
نبايد به بهانه آزادي و عدم فشار شرايط را براي انجام جرم مهيا كرد . لذا در آمريكا و يا هر كشور ديگري وضع قوانين موجب فشار به مردم مي شود اما نبايد به اين بهانه قانون گذاري را لغو كرد . حال نوع قوانين با توجه به شرايط هر كشور متفاوت است .
آيا در آمريكا كسي حق دارد خلاف قوانين حركت كند به اين دليل كه قانون به من فشار وارد ميكند ؟
United Kingdom
باسلام ايا همسراقاي استاداگرراست مي گویدتابعيت امريكاراپس بدهندوخانم ايشان ببيننددركلاس درس شاگردان ايشان باچه لباسي به سرگلاس ميايند
خداوکیلی بعد از چند سال دیدیم یکی حرف واقعی زد دمت گرم همیشه پیروز باشی و اما بحث مهمانداران، همان جنگ نرم غرب نفوذ و اثر خود را گذاشته
"باسلام ايا همسراقاي استاداگرراست مي گویدتابعيت امريكاراپس بدهندوخانم ايشان ببيننددركلاس درس شاگردان ايشان باچه لباسي به سرگلاس ميايند"

چه استدلال بی ربطی. فرهنگ مردم امریکا شاید هرزگی در خیابان را هم بپذیرد اما ایا فرهنگ و دین ما مردم هم اینطور است که هر کسی هر طور خواست لباس بپوشد وهر کاری خواست بکند؟!
"خیلی جالبه ایشون سالها غرب زندگی کردن تحصیل کردن بعد میگن بقیه غرب گرا نباشن"


شهید چمران هم در غرب تحصیل کرد ولی غرب زده نشد. اساسا استفاده از علم اونها اشکالی نداره و هرکسی می تونه سالها در غرب باشه ولی غرب زده نباشه به شرطی که خودباخته نباشه. بعدشم قطعا اگر مسئولین شرایط کار این عزیزان در داخل رو فراهم می کردن این ستارگان در اسمان خودمان بیشتر می درخشیدند و محبور به زندگی در غرب نمی شدن. طرف خودشو کشته درس خونده که ازش استفاده کنه نه اینکه باید ایران لغز مسئولینو بشنوه
"به نظر من خیلی رو می خواد آدم نون ونمک جامعه ای را بخورد و هنوز بر سر آن سفره باشد و بد صاحبخانه را نیز بگوید ."


چه نون و نمکی؟ مگه صدقه بهش دادن؟ ازش کار میکشن و این بابا هم با زحمت داره همراه بقیه چرخ تولید علمشونو می چرخونه. ما هر چی ضربه می خوریم از امثال شما کاتولیک تر از پاپ ها می خوریم. امریکا قطعا دلش به مرعوبینی مثل شما خوشه
بسیار سطحی و ناپخته بود.نفهمیدم انرژی هسته ای-کشاورزی-صنایع و نهایتا کامپیوتر چه ربطی به هم دارند.ازین شاخ به اون شاخ پریدن تخصص نمیآورد.فقط زحمت کشیدند یه مدرک دکترا گرفتند.بالاخره آقای دکتر وطن دوست کی میخواهند از این تجارب برای پیشرفت مملکتمون استفاده کنند؟
.
.
.
.
اگه بهم ربط نداشت الان اینطور بهش پست و مقام نمی دادن و ازش استفاده نمی کردن. شما اگر ربط اینها رو می فهمیدید الان جای ایشون بودی
بعضیا نیست که خودشون تا یه ذره دنیا بهشون رو میاره وم سری توی سرها در میارن خدا و پیغمبرو بایگانی می کنن، براشون تعجب داره که چطور استادی در این موقعیت هنوز دلش از بدحجابی مهمانداران شرکتهای غرب زده هواپپیمایی می گیره
ایشان مثل اینکه بد حجابی در امریکا ایشان و همسرش را تحریک نکرده که اینجا پوشش مهمانداران تحریک کننده شده؟!
United States
((چه نون و نمکی؟ مگه صدقه بهش دادن؟ ازش کار میکشن و این بابا هم با زحمت داره همراه بقیه چرخ تولید علمشونو می چرخونه. ما هر چی ضربه می خوریم از امثال شما کاتولیک تر از پاپ ها می خوریم. امریکا قطعا دلش به مرعوبینی مثل شما خوشه))

نه عزيزم صدقه ندادن. حتما عاشق دست و پاي بلوريش هستند.
برخی کامنت هارو که می خونم تازه می فهمم چرا فساد و فحشا انقدر راحت بین برخی افراد رواج پیدا می کنه. طرف انقدر شوته که وضعیت تهوع آور فرهنگی و پوششی در امریکا رو با ایران اسلامی شیعی مقایسه می کنه و میگه اونجا چرا حال زن این بابا بد نشده!!!!
آی کیو، اونجا طرف از کسانیکه همه افتخارشون به روابط هرزگی بر اساس آزادی خودساختشون هست نداره، ولی براش تعجب داره در مملکتی که ادعای اسلام و تشیع داره چرا وضع مهماندارش مثل اونهاست تقریبا.
ایشان چند تا درس اینترنتی میده. هیچ جا آثاری از ایشان به عنوان پروفسور نیست. اینو با یه گشت اینترنتی سطحی میشه ثابت کرد.
...
چاپ هم نکنین خیالی نیست، دلم سوخت برا هموطن ساده...
همه عادت کردیم فقط شعار بدیم ولو عملمان 180 انحراف داشته باشد ...
هر رشته ای که خواندم دوست داشتم به درد مردم ایران بخورد......مسوول مرکزی هستم که در آن مرکز مشغول آموزش به اساتید دانشگاه های آمریکا هستیم !!