چهارشنبه ۱۲ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 1 May 2024
 
۱
۱۵

پیشنهاد عجیب حسینیان برای تقدیم هیئت رئیسه به زنان!

چهارشنبه ۱۶ فروردين ۱۳۹۱ ساعت ۱۳:۴۷
کد مطلب: 216045
در حالی که تاکنون تنها ۲ کاندیدای زن جواز ورود به مجلس نهم را کسب کرده‌اند؛ روح الله حسینیان خواستار تقدیم هیئت رئیسه 18 عضوی مجلس به نمایندگان زن شده است!
به گزارش جهان، روح الله حسینیان، عضو فراکسیون انقلاب اسلامی مجلس شورای اسلامی، با بیان اینکه در جبهه پایداری درباره ریاست مجلس نهم برنامه هایی داریم که در وقت خود بیان می کنیم، به اعتدال گفت: پیشنهاد شخص من در جبهه پایداری این است که ما این بار ریاست مجلس را به عهده خانم ها بگذاریم.

وی خاطرنشان کرد: پیشنهاد دادم برای اینکه بگو و مگو هایی که غرب علیه نظام جمهوری اسلامی دارد خنثی شود، این مورد مطرح شود؛ غرب یکسره در تلاش است تا بگوید جمهوری اسلامی به زن بها نمی دهد؛ پیشنهاد می کنم هم برای تجربه و هم نشان دادن اعتقاد به ارزش زنان، رییس و نایب رییس اول و دوم و کل کار پردازان و منشی ها به عهده خانم ها گذاشته شود.


عضو شورای مرکزی جبهه پایداری انقلاب اسلامی در ادامه دلایل مهمترش را برای سپردن همه کرسی های هیئت رئیسه مجلس به نمایندگان زن ذکر کرده است.

نگران ریاست حداد هستیم

حسینیان که از نمایندگان زمینه ساز ریاست لاریجانی بر مجلس هشتم بود، اکنون گویا از او هم همانند حداد عادل رویگردان شده است. وی در این باره گفته است: ما نسبت به ریاست آقایان حداد و لاریجانی ذهنیت منفی داریم؛ در ریاست آقای حداد نگران این هستیم که ریاستش در دست یک عده افراد خاص از جمله آقای توکلی بیافتد و نگران این هستیم که چرخاننده مجلس با ریاست آقای حداد به دست یکی دو نفر آدم خاص باشد؛ در جبهه پایداری نیز نگران این داستان هستیم.

لاریجانی بهتر از حداد!

نماینده مردم تهران، ری، شمیرانات و اسلامشهر در مجلس شورای اسلامی افزود: از آقای لاریجانی هم نگرانی هایی داریم و می ترسیم باز هم مدیریت مجلس هشتم ادامه یابد ؛ البته نکات مثبت هم دیده می شود که از جمله آقای لاریجانی در برخی مسائل قاطع تر است و حداد محافظه کار است و این نظر شخص بنده است!

تحلیل این سخنان شاید علت قرارگیری حدادعادل در لیست جبهه پایداری را روشن تر کند. پیش تر برخی منتقدان جبهه پایداری دلیل قراردادن نام سرلیست جبهه متحد اصولگرایان در لیست جبهه پایداری را، رای آوری و جایگاه اجتماعی بالای وی توصیف کرده بودند که قابل چشم پوشی نبود. این موضوع در انتخابات ۱۲ اسفند هم تایید شد.

دلیل قبلی برای مخالفت با حداد

روح الله حسينيان که امروز از افتادن ریاست احتمالی حداد در دست دیگران نگران است، روز ۱۸ شهريور ۹۰ در نشست اتحادیه انجمن‌های اسلامی دانشجویان مستقل سخنان متفاوتی در این باره گفته بود: اعتقاد ما (پایداری) نسبت به آقای حدادعادل این است که وی فردی محافظه‌کار است و ما امیدی برای ایجاد تحول در زمینه کار انقلابی در وی نمی دیدیم.

شاید یادآوری پیام رهبر معظم انقلاب اسلامی به مناسبت آغاز به کار مجلس هشتم خالی از لطف نباشد، آنجا که معظم له می فرمایند: «لازم است که به اقتضای قدرشناسی و انصاف، از عموم نمایندگان مجلس هفتم بویژه از رئیس فرزانه و پرتلاش و بُردبار مجلس جناب آقای دکتر حدادعادل و هیئت رئیسه محترم آن تشکر کنم. مجلس هفتم با رویکرد ارزشی و شجاعانه‌ی خود در مسائل جهانی و ملی،‌ و با دفاع از حقوق ملت در برابر بیگانگان، و با تلاش در راه رفع مشکلات مردم و با حرمت نهادن به آرامش فضای سیاسی و پرهیز از آشفته‌سازی و جنجال‌آفرینی،‌ کارنامه‌ی تحسین‌برانگیزی به جای گذاشت.»

۳ دلیل در رد استدلال حسینیان

اما فارغ از این موضوع، سخنان حسینیان درباره سپردن کل هیئت رئیسه به زنان، اظهاراتی ناپخته و سوال برانگیز است.

نخست؛ با وجود اینکه در دور نخست انتخابات مجلس شورای اسلامی تکلیف ۲۲۵ کرسی خانه ملت روشن شد اما تنها ۲ کاندیدای زن (مهناز بهمني از حوزه انتخابيه سراب - شهلا ميرگلوبيات از حوزه انتخابيه ساوه و زرنديه) موفق به ورود به مجلس شدند؛ ۲ کاندیدایی که تجربه مدیریت کلان و حتی میانه هم در کارنامه آن ها دیده نمی شود.

با این اوصاف هنوز مشخص نیست از میان ۶۵ کرسی باقیمانده در دور دوم انتخابات، چند کاندیدای زن مجوز ورود به مجلس را خواهند گرفت که آقای حسینیان اینگونه هیئت رئیسه ۱۸ عضوی مجلس را یکجا به نمایندگان زن واگذار کرده است.

اما نکته دوم و مهمتر آنکه نظر منفی مراجع عظام تقلید و علما با حضور زنان در پست های ارشد و وقت گیر مدیریتی تقریبا بر همگان آشکار است و بعید به نظر می رسد، حسینیان از این موضوع بی اطلاع باشد. علما برای این مخالفت خود دلایل زیادی دارند که اهمیت ویژه کانون خانواده و ممانعت از تزلزل آن از جمله آن هاست.

البته بی شک دلیل این نماینده مجلس برای نشاندن نماینده های زن بر کرسی های هیئت رئیسه نه مخالفت با نظر مراجع و بزرگان که به گفته خودش خنثی کردن ادعاها و توطئه های دشمن در حوزه زنان است.

اما روشن است که حسینیان برای مقابله با خط تبلیغاتی دشمن راه درست را نیافته وگرنه چنین پیشنهادی را مطرح نمی کرد. تبلیغات و ادعاهای دشمن درباره حقوق زنان از ابتدای انقلاب همواره مطرح بوده است اما هرگز مقامات عالی رتبه نظام، خنثی سازی این توطئه ها را در تقدیم کردن پست های حساس، کلیدی و چالش برانگیز به زنان کم تجربه و فاقد سابقه مدیریت کلان نجسته اند. برای آنان روشن است که پیمودن چنین راهی تضعیف مدیریت کشور و همان خواسته دشمن خواهد بود.

اظهارات حسینیان پیش از این هم از سوی رئیس جمهور و در ماجرای کابینه دولت دهم تکرار شده بود.

مثل هلویی که عزل شد!

محمود احمدی نژاد مرداد ماه سال ۸۸ درباره ماجرای کناره گذاشتن باقری لنکرانی وزیر بهداشت دولت نهم عنوان کرد: "در وزارت بهداشت برای رسیدگی بیشتر به بانوان خانم وحید دستجردی در نظر گرفته شده است. از دکتر باقری لنکرانی تشکر و قدردانی می‌کنم. ایشان از مدیران شایسته و زحمت کش است. علاقه ویژه ای به ایشان داشته و دارم. اصلا مثل هلو می ماند و آدم می خواهد بخورد این جوان را! فردی بسیار زحمت کش و متین است."

احمدی نژاد گفته بود: "اما با تحقیق در وضع بهداشت و درمان به این نتیجه رسیدیم که نیمی از جمعیت کشور را زنان تشکیل می دهند و آنان مشکلات بیشتری درخصوص مسائل بهداشتی و درمانی دارند. به همین علت و با توجه به این که نیمی از کادر پزشکی و پیراپزشکی، بانوان هستند متخصص زنان برای تصدی پست وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در نظر گرفته شده است".

شاید اکنون و با روشن شدن ضعف مفرط وزارت بهداشت دولت دهم نسبت به دولت نهم، ابعادی از تصمیم ناپخته رئیس جمهور که موجی از مخالفت ها را هم به دنبال داشت، روشن شده باشد.
بر این اساس انتظار می رود آقای حسینیان سخنان اخیر خود را اصلاح و بر شیوه درست مقابله با توطئه های دشمن تاکید کند.
نام شما

آدرس ايميل شما
برای ارتقای فرهنگ نقد و انتقاد و کمک به پیشرفت فرهنگ و اخلاق جامعه، تلاش کنیم به جای توهین و تمسخر دیگران، نظرات و استدلال هایمان را در رد یا قبول مطالب عنوان کنیم.
نظر شما *


استدلال در ممانعت زنان در رسیدن به سمت های عالی بسیار جالب است. جلوگیری از تزلزل خانواده و... پس اصلا چرا می گذارید وارد مجلس شوند. مدارس دخترانه را تعطیل کنید و باقی قضایا....
بي مزه!!!
Iran, Islamic Republic of
در اجتماع زنان و مردان حقوق برابری دارند اما اجرا نمیشود حال اگر ریاست مجلس و یک قوه دست خانمها باشد بهتر است . من از دلایل آقای حسنیان استقبال میکنم.
United States
خب به این آقا باید گفت پس با این استدلال باید برای خنثی سازی همه توطئه‌ی غربی‌ها، همه اشکالاتی که به ما دارند برطرف کنیم تا دیگه بهونه‌ای نداشته باشند مثلا غنی سازی رو متوقف کنیم آزادی به سبک غربی بیاریم حجاب رو برداریم و....!!!!!!!!
United States
آقای حسینیان این تز شما بی نظیره آقا،
قدر خودتون رو بدونین.
اسم تئوریتون رو هم بگذارین:
"خنثی سازی توطئه غرب با عمل به فرامین غرب"
Iran, Islamic Republic of
از جناب حسينيان بعيد است مگر ايشان در كسوت روحاني نيستند واسلام شناس نمي باشند مگر امورات زندگي را شرع مقدس نفرمودند كه كارهاي زندگي را دو بخش كردند داخل منزل براي خانمها و بيرون براي آقايان در ثاني خود خانمها هم غالبا مايل هستند امورات سخت جامعه را مردان انجام دهند در اغلب انتخابات ترجيحات خانمها براي ورود به عرصه سياسي خانمها هستند يا آقايان ؟؟
تو رو جان هر کی که دوست دارید اینقدر از امام خامنه ای مایه نگذارید.
این آقا یه چیزی گفته، چه دلیلی داره ما سخن امام رو یاد آوری کنیم.
United Kingdom
مثل این می مونه که برای مدرسه پسرونه مبصر دختر انتخاب کنید.
Iran, Islamic Republic of
نبايد شايسته سالاري را فداي اين بازيها كرد. و كار را با پيشنهادات اينچنين به حاشيه برد.
رئيس مجلس مي بايست روزها و شبها بصورت مستمر در جلسات و سفرها و ... حضور داشته باشد . حال يك زن در جامعه اسلامي واقعا" مي تواند ؟! همه چيز را نبايد به شوخي و مزاح گرفت.
از قديم گفتن هركي روي ديگران عيب بيخودي ميذاره حتما خودش عيبي داره و ميترسيده ديگران از عيبش مطلع بشن. ديگران رو متهم ميكنه كه عيب خودش مخفي بمونه
متاسفم واقعا
خود اين آقا چه پرونده مثبتي داره كه ميشينه از نكات منفي ديگران حرف ميزنه؟
Iran, Islamic Republic of
باسلام بنده احترام خاصي به آقاي حسينيان دارم. ولي در اين خصوص احساس ميكنم كه بايد كارشناسي بيشتري صورت بگيرد . به اسم اينكه مي خواهيم بگو مگو هایی که غرب علیه نظام جمهوری اسلامی دارد خنثی شود كار درستي نيست.
Iran, Islamic Republic of
حق دارن این ها.
تو درگیری های سال 88 ، آقا رسما از موضع گیری جناب حداد تقدیر و تشکر کرد. ولی آقا لاریجانی گذاشت تا آب گل آلود صاف بشه ، مشخص بشه برد با کدوم طرفه ، بعد شروع کرد به اظهار نظر و . . .
این دولتی ها هم ترس دارن از اینکه یک نفر مصالح انقلاب رو یه مصالح خودش ترجیه بده ، چون می دونن نمیشه با این آدم معامله کرد.
Iran, Islamic Republic of
دوستان ملتمسانه و عاجزانه خواهش می کنیم اینقدر به مسائل جزئی نپردازید
دو اصل مهم «اصلی و فرعی کردن امور» و «نوع برخورد با خودی و غیر خودی» در کلام امام خامنه ای را کنار گذاشتید و خودی ها را- ولو اشتباه کرده باشند - این گونه مورد حمله قرار می دهید
حتی اگر قصد نقد هم داشته باشید این لحن مناسب نیست
صحبت من از روی دلسوزی است
Iran, Islamic Republic of
اين سخن ايشان نوعي سو استفاده از سادگي خانم ها و نوعي عوام فريبانه است
Iran, Islamic Republic of
اينکه کل هيئت رئيسه ي مجلس را تحويل خانمها دهند بيشتر يک شوخي به نظر ميرسد تا جدي اما وجود يک زن در هيئت رئيسه ي مجلس ميتواند مفيد باشد همانطور که در دولت تجربه شد و بنظرم تجربه ي موفقي هم بود