اولین و مهمترین مأموریت رؤسای جمهور منتخب همواره چینش کابینه و ترکیب هیئتوزیران بوده است. در واقع این تصمیم مهم رئیسجمهور نشان میدهد که سکان اداره قوه مجریه را در طول چهار سال پیش رو با چه افرادی و به چه سمتوسویی میبرد.
رویکرد مطرحشده از سوی ظریف نهتنها با شاخصهای اسلامی و انقلابی در تعارض است، بلکه با شاخصهای غربی و اروپایی هم تناقض داشته و با آنها هسو نیست. بیان چنین امتیازدهیهايي به اقلیتها در هیچجای اروپا و غرب وجود ندارد.
هیات رفتن رییس جمهور اقدام مناسبی است اما اگر کنارش این تصویر القا شود که از باقی امور برکنار است به ضد خود تبدیل می شود، مردم رئیس جمهور انتخاب کردهاند نه پیرغلام اهل بیت. غیبت رییس جمهور در فرآیند انتخاب و اصل ۴۴ ای برخورد کردن با ماجرا اثر مطلوبی ندارد.
دولت سیزدهم سیاستهایی را دنبال کرد که به تقویت قدرت دفاعی و نظامی ایران منجر شود. عملیات تاریخی «وعده صادق» که سیلی سخت به رژیم صهیونیستی بود، یک مصداق بارز از حمایت همهجانبه دولت سیزدهم از قدرت دفاعی ایران بود که در بزنگاه حساس رخ نمود.
تا زمان معرفی کابینه چهاردهم این سهم خواهی ها و تذکرات مستقیم و غیر مستقیم به رئیس دولت برای یاد آوری زحمات(!)خود در جذب آرای مردمی بیشتر و بیشتر خواهد شد.
ایجاد و القای یک دوگانه بین مساله «شبکه مقاومت در منطقه غرب آسیا» و «منافع ملی ایران»، یکی از راهبردهای رسانهای – سیاسی برخی از جریانات داخلی در دو دهه گذشته بوده است که تبلور عامیانه آن به سر دادن شعار «نه غزه، نه لبنان، جانم فدای ایران» در برخی از تجمعات این جریانهای سیاسی ختم شد.
جو رسانهای علیه آقای زاکانی برای جمعآوری امضا بهمنظور خلع ایشان در حالی شکل گرفته که براساس شواهد و قرائن، ایشان در زمره شهرداران موفق کلانشهر تهران بوده و اساسا چنین رویکردی برای برکناری شهردار به سرانجام نخواهد رسید.
انتخابات ریاست جمهوری چهاردهم در شرایط اضطراری برگزار شده و به همین دلیل پیشزمینههای لازم در حوزه آمادگی ذهنی افکار عمومی برای انتخابگری در آن مهیا نشد.
«سیاهنمایی» را باید یکی از اصلیترین اقدامهای «دشمن شادکن» برخی کاندیداها و حامیان آنها دانست. برخی که خود از مسببان بسیاری از مشکلات انباشته شده کشور بهشمار میروند، اکنون با تیره و تار نشان دادن وضعیت کشور و نادیدهانگاری دستاوردهای نظام، عملا مشغول بازی در زمین دشمن هستند.
درباره آثار و مزیتهای داخلی افزایش مشارکت مردم در انتخابات باید به این نکته توجه کرد که حضور حداکثری جامعه پای صندوقهای رأی، گام بلندی در مسیر گسترش آگاهیهای سیاسی جامعه بهحساب میآید و چشمانداز روشنی پیشروی کشور ترسیم میکند.
از ابتدای پیروزی انقلاب اسلامی بخش مهمی از سیاست خارجی جمهوری اسلامی معطوف به حمایت از مستضعفان و نهضتهای آزادیبخش بوده و در دهههای اخیر، این رویکرد منجر به شکلگیری «عمق راهبردی خارجی» و اقتدارافزایی جمهوری اسلامی شده است.
تصویر آینده همین است که معظمله فرمودند. انتخابات آینده آوردگاه کم کردن شکاف دولت و ملت است. دولت آینده قطعا با برکت خون شهید رئیسی و یارانش قویتر و کارآمدتر از قبل خواهد شد.
خون شهید مظلوم روشنگر بود. خون شهید رسانه شد تا چشمها باز شود. یک وقتی خدا نعمتی را میگیرد تا چشمها بازشود. تصویر شفاف شهید خدمت، ثمره خون شهید است وگرنه تلاش شبانهروزی او در حیاتش دیده نشد؛ نگذاشتند دیده شود. دشمن که به ذاتش رفتار میکرد اما دوست نیز کم گذاشت.
بیانات رهبر حکیم انقلاب اسلامی حضرت امام خامنهای مد ظله العالی در مراسم سی و پنجمین سالگرد ارتحال امام خمینی رحمه الله علیه، همانند سالهای گذشته، بیاناتی راهبردی و جهت دهنده در حوزههای مختلف بود.