پنجشنبه ۱۸ تير ۱۴۰۵ ساعت ۱۵:۱۰
تعداد نظر۱۸
داغ کنيد+ ۰
پس از آنکه ترامپ رسماً آتش‌بس را تعلیق و حملات به زیرساخت‌های استراتژیک را آغاز کرد، سپاه پاسداران در واکنش به این تجاوزات، پایگاه‌های آمریکا در کویت و بحرین را هدف عملیات موشکی و پهپادی قرار داد.
حملات آمریکا علیه زیرساخت‌ ایران؛ تخریب یک پل استراتژیک در گلستان/ ۱۴ شهید و بیش از ۸۰ مجروح/ موشک‌باران پایگاه‌های آمریکایی توسط سپاه
گروه سیاسی جهان نیوز: در تداوم تنش‌های اخیر که با درگیری‌های نوار جنوبی آغاز شد. پس از اعلام ترامپ مبنی بر پایان تفاهم‌نامه ۱۴ بندی، ارتش تروریستی آمریکا با نادیده گرفتن کلیه ترتیبات امنیتی، جبهه جدیدی را علیه زیرساخت‌های ایران گشوده که نشان‌دهنده تغییر دکترین واشنگتن از تقابل نظامیِ محدود به تخریب بنیان‌های لجستیکی است.
 
تمرکز حملات اخیر بر نقاط حیاتی کشور، با هدف قرار دادن پل استراتژیک «آق‌تکه‌خان» در آق‌قلا مشخص شد. این اقدام که گلوگاه ترانزیتی کریدورهای شمال به جنوب و شرق به غرب را هدف گرفته، تلاشی آشکار برای محدودسازی توان صادراتی و لجستیکی ایران است. واشنگتن با این هدف‌گیری، عملاً حوزه تقابل را از میادین نظامی به سمت آسیب رساندن به شریان‌های اقتصادی کشور سوق داده است.
 
 

 
در همین راستا، عملیات در نوار جنوبی کشور نیز تشدید شده است. منابع محلی از آسیب به اسکله‌های شهید بهشتی و کلانتری در چابهار و همچنین زیرساخت‌های بندری در جاسک خبر می‌دهند. قطع موقت خطوط برق و خسارت به برج‌های کنترل دریایی در این مناطق، مؤید آن است که استراتژی فعلی آمریکا بر خارج کردن بنادر کلیدی از چرخه بهره‌برداری و افزایش فشار بر تجارت دریایی متمرکز شده است.
 
پیامدهای دیگر این حملات تا این لحظه قابل توجه بوده است. بر اساس گزارش‌ها، در جریان این تجاوزات ۱۴ نفر رزمندگان و هموطنان به شهادت رسیده و ۷۸ تن مجروح شده‌اند. گسترش دامنه حملات از اهداف نظامی به زیرساخت‌های شهری و بندری، وضعیت را از یک رویارویی صرف به یک بحران زیرساختی تبدیل کرده که نهادهای امدادی و خدماتی را برای بازسازی فوری این نقاط در وضعیت آماده‌باش قرار داده است.
 
در پاسخ به این اقدامات، روابط عمومی کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی با صدور بیانیه‌ای، ضمن محکوم کردن عهدشکنی آمریکا، آغاز مرحله نخست پاسخ تنبیهی را اعلام کرد. طبق این بیانیه، نیروهای دریایی و هوافضای سپاه در یک عملیات ترکیبی، تأسیسات مهم پایگاه‌های «عریفجان و علی‌السالم» در کویت و «جفیر و شیخ عیسی» در بحرین را هدف حملات موشکی و پهپادی قرار دادند. سپاه در این بیانیه تأکید کرد که هرگونه اقدام تهاجمی، با واکنشی مستقیم و متناسب همراه خواهد بود.
 
 
اکنون منطقه در شرایطی قرار دارد که توازن قوا با تعلیق آتش‌بس به کلی تغییر کرده است. پاسخ سریع و عملیاتی ایران به پایگاه‌های منطقه‌ای آمریکا، این پیام را برای واشنگتن مخابره کرد که دوران سیاست یک‌جانبه به پایان رسیده است. تداوم این وضعیت و رویارویی در سطح زیرساختی، هزینه‌های سنگینی را برای طرفین به همراه خواهد داشت و چشم‌انداز بازگشت به توافقات پیشین را در هاله‌ای از ابهام قرار داده است.
https://jahannews.com/vdcbssb9wrhbw9p.uiur.html
نام شما
آدرس ايميل شما

عالی

حوزه های علمیه و آخوندهای کلاش رو بزنند چرا مردم؟
مرگ بر وطن فروش خائن
وقتی مسئول عالیرتبه به جای ترامپ توافق رو تضمین میکنه!
وقتی میگه با معاویه صلح کردی دیگه برادرت حساب میشه !
نتیجه میشه این!!
آدم جاهل ، وطن فروش و ... حرفش به نفع دشمن است. آمريكا و قوم يهودي و صهيوننيست به جز خودشان به هيچ كس رحم نمي كنند و به ما هيچ چيزي جز بمب و كشتار نمي دهند. اگر جلوي اين حيونات وحشي محكم نياستيد همه را قتل عام مي كنند. بايد با تهيد 1000 آمريكايي -صهيونيست را به درك واصل كنيم.والسلام
....
الان آقایان وفاقی می گویند: اگر دوباره بزنی جواب می دهیم. دوباره می زند و دوباره می گویند اگر دوباره بزنی محکم جواب می دهیم و تکرار ماجرا
توان دارن جواب بدن ؟ فرق بین جنگنده و موشک و نمیفهمی ؟
یله توانش را دارند ,خوبم دارند البته اگر مسئولین و سیاسیون اجازه دهند.
ترامپ بسیار عصبانی شده و از تهدید انقلابیون ترسیده که گفتند خون سگ زرد نجس را خواهیم ریخت. الان وقت انتقام ارزشی ها است که به پزشکیان و قالیباف و عراقچی که میخواستند توافق کنند فحش دادند. همه برای جنگ به جنوب و تنگه هرمز اعزام شوند لطفا تا اقتدار خود را نشان دهند.
فردعادی
همیشه چرت و پرت گفتن برای وفاقیون بدون هزینه بوده که اینطور شیرین بیان دراومدید...
جای نسخه پیچی برای دیگران، جواب بدید لطفا؛
شما که نظرتون را از رهبری مجوز گرفتید چه کردید!؟
از تفاهمنامه چه خبر!؟
قرار بود قبل از مذاکره حداقل ۵۰ درصد نقد بگیرید! بعداز ۲ دور مذاکره اسلام‌آباد و سویس چقدر نقد شد این نسیه شما!؟

هربار گند میزنید و انگ و تخریب و بعد اطلاعات غلط به مردم میدید و دروغ پشت دروغ؛ تازه نسخه پیچی جدید هم دارید برای مردم؟؟؟
رضایی ع ر
ننگ و نفرین ابدی بر مذاکراتیون وفاقی و اصلاح طلبان که دشمن را نشناختند دل به مذکرات پوچ خوش کردند و در دام امریکا افتادند نتیجه اش شد هزینه و خسارات جبران ناپذیر به کشور و مردم در راس آن شهادت رهبری خانواده و یاران ایشان و فرماندهان و دانشمندان
ترسو از ابلیس که مخلوق پروردگار بترس بی وجود
همین ارزشی ها شدن سردار سلیمانی ها و حاجی زاده ها و تو انگل رو از دست و پا زدن تو لجن نجات دادند
اگربرخلاف نظربرخی مسولان همان ابتدای جنگ ناو امریکا منهدم شده بودالان اینجاحضورنداشت چرالرخی مسولان ترسوهستندوبه قران وفرمایش رهبرشهیداعتقادی ندارندتوحیدشان ضعیف است انهدام درست اهداف موجب عقب نشینی دشمن می شود
بافرصت خریدن دشمن هم خودش راتقویت کردوهم موجب کاهش قیمت نفت شد
رضایی ع ر
به شیخ نشین های حاشیه جنوبی خلیج فارس بجای هشدار جدی چند نقطه راهبردی و حیاتی این شیخ نیشن را به جرم شراکت در جنایت های امریکا و رژیم صهیونیستی مورد هدف موشک های بالستیک قرار داده شود تا بفهمند همکاری با دشمن ایران بی هزینه نیست بخصوص کویت قطر و امارات و به همان هم همینطور
نمی تواند هم شریک دزد باشد و هم شریک غافله
عمان سهم بسیار کوچکی از تنگه دارد لذا به اندازه
قدرت منطقه ایی و سهمش حرف بزند
سهل انگاری و مماشات با کشور های خائن منطقه
کافیست ما رهبر و خانواده اش را از دست دادیم
دیگر آب از سرمان گذشته چیز با ارزش دیگری نداریم
لذا تا تخلیه کامل و اخراج امریکا از منطقه و پرداخت خسارت به ایران تنگه هرمز باز نخواهد شد
هر کس هر غلطی می تواند بکند
سیاسیون از کیسه خلیفه خرج نکنند و دیگر از مذاکرات
مسخره و بیحاصل حرف نزنند
شعارها و مدینه فاضله امیدبخش اسلام سراب گونه، اما جهنمش واقعی است [...]
تحلیلگر ژئوپولیتیک آمریکایی :

راهبرد آمریکا در قبال ایران پس از آنچه «آتش‌بس» نامیده می‌شود، کاملاً روشن است.

آمریکا با وعده صلح و دیپلماسی، به کسانی که فقط می‌خواهند زنده بمانند، نفس بکشند و به زندگی عادی برگردند، امید می‌دهد.

اما هدف این است که هر برتری و اهرم فشاری را که طرف مقابل در اختیار دارد، از بین ببرد.

در غزه، آمریکا چندین بار آزادی گروگان‌ها را تضمین کرد، اما بعد از توافق از تعهداتش عقب نشست و اجازه داد کارزار نسل‌کشی و گرسنگی ادامه پیدا کند.

این روند سال‌ها ادامه یافت تا اینکه حماس در نهایت همه گروگان‌ها را آزاد کرد.

در مورد ایران نیز، آمریکا توانست تنگه هرمز را دوباره باز کند و میلیون‌ها بشکه نفت را بار دیگر وارد همان چرخه‌ای کند که در پی نابودی ایران است.

ایران معمولاً تلاش می‌کند تا حدی صلح را حفظ کند.

اما در چنین نبردی، صلح با خویشتنداری به دست نمی‌آید؛ بلکه فقط با یک پیروزی قاطع حاصل می‌شود و چنین پیروزی‌ای نیز تنها از مسیر تشدید تقابل ممکن است؛ هرچند این مسیر با رنج و خسارت همراه خواهد بود.

چند هفته پیش «پیروزی کامل» ایران توصیف می‌کردند

بازار جهانی نفت تحت فشار بود، ذخایر راهبردی نفت آمریکا کاهش یافته بود، افزایش سفرهای تابستانی بازار انرژی را تحت فشار بیشتری قرار داده بود و انتخابات میان‌دوره‌ای آمریکا نیز نزدیک می‌شد.

اما به‌جای ادامه این مسیر، مذاکره‌کنندگان ایرانی توافقی را با دشمنی امضا کردند

این تصمیم مانند آن بود که یک ارتش، موقعیت برتر خود را روی بلندی رها کند و پایین بیاید تا در زمینی هم‌سطح با دشمن بجنگد.

در نهایت نه پیروزی قطعی به دست آمد، نه توافقی ماندگار شکل گرفت و نه امتیازهایی که ردوبدل شد،

ایران با منابع محدود و در حالی که از هر سو با دشمنان روبه‌رو است، تنها زمانی می‌تواند در یک جنگ فرسایشی موفق باشد که بتواند در فاصله آغاز جنگ تا انتخابات میان‌دوره‌ای آمریکا در ماه نوامبر، بیشترین هزینه را به طرف مقابل تحمیل کند.

اما اگر جنگ از این بازه زمانی عبور کند، ابتکار عمل دوباره به دست آمریکا و اسرائیل می افتد ؛ زیرا آن‌ها از نظر منابع مالی، امکانات، زیرساخت‌های نظامی، شرکای اقتصادی و شبکه متحدان، برتری قابل‌توجهی دارند

این‌طور وانمود نکنید که جنگ پایان یافته ، جنگ پایان نیافته؛ فقط وارد مرحله‌ای پیچیده‌تر و فریبکارانه‌تر شده است.

ایران لازم نیست مدام به قدرت‌هایی که فقط زبان قدرت را می‌فهمند ثابت کند که منطقی است یا دموکراتیک است.

یا ایران با تحمیل هزینه‌های سنگین، طرف مقابل را به پذیرش یک توافق واقعی و پایدار وادار می‌کند، یا در این تصور که دیپلماسی به‌تنهایی می‌تواند نجاتش دهد، به‌تدریج فرسوده خواهد شد.

نبرد برای بقا چیزی نیست که در آینده آغاز شود ، همین حالا آغاز شده است.