دوشنبه ۳۱ فروردين ۱۴۰۵ ساعت ۱۰:۴۵
تعداد نظر۱۰
داغ کنيد+ ۰
شرق نوشته است: می‌گویند وزارت میراث برای هر تخت از شهرداری شبی سه میلیون تومان می‌گیرد. باقی نهادهایی که صاحب هتل هستند هم گاهی با حکم قاضی راضی شده‌اند هتل‌ها را در اختیار جنگ‌زده‌ها بگذارند
روزنامه اصلاح طلب: هیچ بی‌خانمان جنگ در تهران به چادر نرفت/ همه در هتل‌ها، میهمان‌سراها و مراکز اقامتی اسکان داده شدند
گروه سیاسی جهان نیوز: روزنامه اصلاح طلب شرق در بخشی از گزارش شماره امروز با عنوان «زندگی معلق در هتل لاله» نوشته است:

*می‌گویند وزارت میراث برای هر تخت از شهرداری شبی سه میلیون تومان می‌گیرد. باقی نهادهایی که صاحب هتل هستند هم گاهی با حکم قاضی راضی شده‌اند هتل‌ها را در اختیار جنگ‌زده‌ها بگذارند، حتی گفته می‌شد قرار بود روزهای اول برای اسکان جنگ‌زده‌ها چادر زده شود، اما در تهران هیچ بی‌خانمانی به چادر نرفت.

*براساس اعلام رسمی، تاکنون بیش از شش‌ هزار‌ و ۳۰۰ نفر در قالب حدود ۲۷۰ خانواده در ۴۲ مرکز اقامتی شامل هتل‌ها، میهمان‌سراها و مراکز وابسته اسکان داده شده‌اند.

*سخنگوی شهرداری تهران درباره آغاز فرایند اسکان اضطراری توضیح داد: شهرداری تهران از همان روزهای ابتدایی و با تجربه جنگ ۱۲‌روزه، به‌ صورت داوطلبانه مسئولیت اسکان اضطراری و بازسازی منازل را بر‌عهده گرفت.

مطهرخانی در برنامه صبحگاهی امروز شبکه خبر نیز تاکید کرد: صفر تا ۱۰۰ هزینه‌های بازسازی خانه‌های مسکونی بر عهده شهرداری تهران است.

در روزهای گذشته، شهردار تهران اعلام کرد: برای ساکنان خانه‌های آسیب‌دیده ودیعه مسکن ۲ میلیارد تومانی و اجاره ماهانه ۴۰ میلیون تومانی در نظر گرفته شده است.

زاکانی افزود: هدایای ۴۰۰ میلیونی برای خرید برخی لوازمی خانگی در نظر گرفته شده که این جدای از پول آسیب لوازم منزل یا خودرو است که بر عهده دولت می‌باشد.
https://jahannews.com/vdca0inou49n0u1.k5k4.html
نام شما
آدرس ايميل شما

دورود بر شهردار انقلابی تهران
خداوند پدر و مادر و آبا و اجداد ، مرد خدا ، بسیجی دلاور ، انقلابی مرد ایران ، برادر بزرگوار حاج آقای زاکانی را بیامرزد
درود بر زاکانی
زنده باد
خدا وکیلی تو هر دوتاجنگ درخشید
فقط یه سوال اون ادمی که گفته مردم برن تو چادر رو به مردم معرفی کنید
بس کنید اینقدر دنبال جناح بازی نباشید و برای خدا و خلق خدا کار کنید.
همچنان که درود بر دولت و غیورمندان جبهه جنگ درود بر هر که پای کار نظام در سایر قوا و نهادهاست از جمله شهرداری
شهرداری که وظیفه نداره افتاده وسط داوطلبانه کمک مردم کنه/ بعد دولت که مسئولیت داره، داره از شهرداری پول میگیره؟؟؟؟

هان آقای پزشکیان؟ آقای وزیر؟
الکی جو نده
خداوکیلی هر چی از زمانی که اومدی تهران شهر محله ما رو یک جارو و تمیز نکردی این جوری مجبور شدی خاک پودر ساختمان جارو بزنی
علی
از جناب زاکانی تشکر کنید
او شایسته است.