کد QR مطلبدریافت صفحه با کد QR

بازی روانی ترامپ با هدف خطای محاسباتی/ یک «نه» بزرگ در مقابل ترامپ بگذارید

31 خرداد 1404 ساعت 12:06

در شرایطی که دشمن در تلاش است دستگاه محاسباتی در رده ارشد نظامی و سیاسی را دچار اختلال کند، باید بدترین سناریوها را در نظر گرفته و کشور را برای آن وضعیت آماده کرد.


گروه سیاسی جهان نیوز: اظهارات ضد و نقیض ترامپ، تهدیدات و اولتیماتوم او تکرار همان بازی‌ روانی چند هفته پیش اوست. او در میان مذاکرات با همین ادعاها و اظهارات پراکنده تلاش می‌کرد محاسبات طرف ایرانی را برهم بزند تا اهداف نظامی نتانیاهو با ضریب اطمینان بیشتری به اجرا درآید. لذا یکی از راهکارها شاید درنظر نگرفتن این دست اظهارات دشمنان و خصوصاً ترامپ باشد.

در شرایطی که دشمن در تلاش است دستگاه محاسباتی در رده ارشد نظامی و سیاسی را دچار اختلال کند، باید بدترین سناریوها را در نظر گرفته و کشور را برای آن وضعیت آماده کرد. با این کار از یک طرف جنگ روانی دشمن بی اثر شده و از طرف دیگر احتمال دفع حداکثری ضربات بعدی دشمن بالا می‌رود.

 برای این کار باید یک «نه» قاطع روبروی دشمن گذاشت و هرگونه مذاکره‌ای را چه در آینده نزدیک و چه در آینده دور رد کرد و این پیام را به دشمن ارسال کرد که تا نابودی اسرائیل به جنگ ادامه می‌دهیم.
 


کد مطلب: 936401

آدرس مطلب :
https://www.jahannews.com/report/936401/بازی-روانی-ترامپ-هدف-خطای-محاسباتی-یک-نه-بزرگ-مقابل-بگذارید

جهان نيوز
  https://www.jahannews.com