مدیران خودرو
پنجشنبه ۲۵ بهمن ۱۴۰۳ ساعت ۰۹:۲۲
تعداد نظر۷۹
داغ کنيد+ ۲
استعلام گرفتن و بیان نظر نهایی در مورد یک فرد، زمان قابل توجهی نمی خواهد و انتظار می‌رفت که قوه قضائیه، مدت ها پیش، نظر خود را به عنوان فصل الخطاب ماجرا اعلام می کرد.
چند نکته و ابهام پیرامون سخنان رئیس عدلیه/ آقای اژه‌ای! ظریف فرق می‌کند
گروه سیاسی جهان نیوز: اخیراً حجت الاسلام محسنی اژه ای رئیس قوه قضائیه در مورد قانون به ‌کارگیری افراد در مشاغل حساس بیان کرده است: «ما به دستگاه‌هایی که وفق قانون «نحوه انتصاب اشخاص در مشاغل حساس»، مرجع استعلام هستند، اعلام کرده‌ایم به ما بگویند که از زمان لازم‌الاجرا شدن این قانون، تاکنون چه کسانی بدون اخذ استعلام در مناصب حساس، به کار گمارده شده‌اند؛ تا این لحظه، هنوز پاسخ کاملی به ما واصل نشده است؛ البته به غیر از پاسخ دادگستری».

همچنین رئیس قوه قضائیه گفته است: «باید پاسخ‌های کامل و جامع مراجع استعلامی واصل شود تا ببینیم چه تعداد افراد در چه پست‌هایی منصوب شده‌اند که انتصاب آنها مغایر با قانون «نحوه انتصاب اشخاص در مشاغل حساس» بوده است. باید در این خصوص تصمیم جمعی اتخاذ شود، نه اینکه هر روز برای یک نفر تصمیم گیری شود».

در این زمینه، توجه به چند نکته ضروری است:
 
یک: چند روز قبل بود که ایرنا به نقل از علی بابایی کارنامی رئیس کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی، گزارش داد: «موضوع تفکیک مرز فردی که خودش تابعیت جمهوری اسلامی را دارد از تابعیت فرزندان و همسر وی مورد توجه کمیسیون قرار گرفته است و تا آخر بهمن ماه نظر کمیسیون در این زمینه اعلام می‌شود». بر این اساس، آنچه که ملاک برای اجرای قانون است، همان چیزی است که در سال 1401 تصویب شده است و فعلاً چیزی تغییر نکرده است.
 
دو: مدت قابل توجهی از اظهار نظر صریح رئیس مجلس شورای اسلامی مبنی بر غیرقانونی بودن انتصاب محمد جواد ظریف به عنوان معاون راهبردی رئیس جمهور می گذرد. همچنین، مدت زیادی است که از مطالبه مردم، رسانه ها و نمایندگان در مورد غیر قانونی بودن این انتصاب می گذرد. در هر صورت، استعلام گرفتن و بیان نظر نهایی در مورد یک فرد، زمان قابل توجهی نمی خواهد و انتظار می‌رفت که قوه قضائیه، مدت ها پیش، نظر خود را به عنوان فصل الخطاب ماجرا اعلام می کرد.
 
سه: ممکن است قانون به‌کارگیری افراد در مشاغل حساس، افراد زیادی را شامل شود؛ اما باید توجه کرد که شرایط محمد جواد ظریف با مثلاً یک کارمند در قوه قضائیه فرق دارد. در حال حاضر، مردم و رسانه ها موضوع مربوط به انتصاب معاون راهبردی رئیس جمهور را برجسته کرده اند و همه نگاه ها به قوه قضائیه است. این ماجرا، تبدیل به یک محل آزمون شده است؛ اینکه آیا قانون در مورد همه، یکسان اجرا می شود یا نه؟
 
چهار: اگر منظور رئیس قوه قضائیه این است که باید در مورد اصل قانون و نحوه اجرای آن، اقداماتی صورت گیرد تا با همه برخورد شود، این در جای خود می تواند قابل قبول باشد؛ اما اگر احیاناً منظور این است که باید مثلا فهرست افرادی که مشمول این قانون هستند، احصا شود و بعد به صورت کلی برخود شود، چنین چیزی قابل پذیرش نیست. زیرا در برخورد با تخلف یا جرم –  در هر سطح و اندازه ای که باشد – باید مورد به مورد، برخورد صورت گیرد. اگر مشخص شده است یا می توان سریع مشخص کرد که انتصاب فرد «الف» غیر قانونی است، در اینجا پرونده فرد «ب» یا «ج» یا «د» ارتباطی با پرونده فرد «الف» ندارد. در مورد هر کدام باید اقتدام مقتضی در اسرع وقت صورت گیرد.
 
پنج: به طور کلی، دو صورت دارد؛ یا انتصاب ظریف به عنوان معاونت راهبردی رئیس جمهور خلاف قانون است و یا اینکه خلاف قانون نیست. مناسب نیست که این همه مدت، ذهن مردم، درگیر یک مساله ساده باشد که به راحتی قابل حل است. اگر خلاف قانون صورت نگرفته، این موضع باید سریعاً به اطلاع مردم برسد و مستند آن ارائه شود. اگر هم خلاف قانون صورت گرفته، باید سریعاً جلوی اقدام غیر قانونی گرفته شود؛ مخصوصاً که این موضوع بر سر زبان ها آمده و مردم منتظر هستند و مشاهده می کنند که آیا اگر در این سطح، اقدام خلاف قانون صورت گرفته، قوه قضائیه، سریع، قاطع و بدون رودربایستی جلوی تخلف را می گیرد یا خیر؟
https://jahannews.com/vdcc1mqoi2bqs18.ala2.html
نام شما
آدرس ايميل شما

درود بر اژه ای
....
......
ناشناس
مردم خواستار اجرای قانون هستند.
از دیگران چه توقعی می توان داشت؟؟ !!!
مردم عدالت اسلامی را می خواهند تمام
احمد
....
....
مسئله اقای ظریف از دوتابعیتی و اصلاح طلبی و غربگرایی گذشته مجموعه مواضع کتبی و شفاهی و اشکار و پنهان و عملکرد ایشان واقعا مغایر منافع و امنیت ملی است . نظام اسلامی طی 45 سال گذشته از ناحیه این تسامح ها و غفلت ها بی جا ضربات جبران ناپذیری را متحمل شده است .
.....
....

چرا ؟
مسئله این است که چرا خود رئیس‌جمهور، با علم به غیر قانونی بودن انتصاب ظریف در دولت، همچنان بر ادامه حضور این فرد اصرار دارد
محمود

مسئله ظریف در درجه دوم اهمیت قرار دارد.
....
کاظم
بااین روش استعلام گیری وبعد از ان رسیدگی کردن و... دوره چهار ساله دولت به پایان میرسد ودیگر هیچ!!
رضا
ظریف و امثال ظریف خسارت های سنگین و بعضا جبران ناپذیر بر بدنه استقلال و حقوق اساسی کشور وارد می کنند.
ظریف الدوله برجامی
ظریف شکست خورد در برجام.
دادستان علیه ظریف اعلام جرم کند
امر دیگه؟
در شرایطی که در چند ماهه گذشته از دولت عملکرد مناسبی نداشته باید مجلس و قوه قضائیه دولت را اصلاح کنند تا کارآمد بشود.
چرا در مورد خزعلی معاون رئیس جمهور پیشین این حرفها مطرح نبود؟
چون حرفی نبود اما انتظار داریم قوه قضائیه ورود کند به این موضوع
پسر خانم خزعلی هم کانادا تشریف داشتند
سلام.... ولی تابعیت کانادا نداشتن
سلام.... دوست عزیز پسر خانم خزعلی تابعیت جمهوری اسلامی داشتند ولی فرزندان ظریف تابعیت آمریکا دارند... اینکه دیگه روشنه... جای قلت و قیاس نداره
پسر خانم خزعلی تابعیت کانادا نداشته باشه نمیتونه اونجا شرکت ثبت کنه چرا طفره می روید؟
پسر خانم خزعلی هم تابعیت کانادا دارند ؟
همون موقع که این موضوع در رسانه ها مطرح شد خانم خزعلی اعلام کرد فرزتدش تابعیت کانادا نداشته و الآن در داخل ایران زندگی میکنه.
آیا جواد ظریف هم حاضر است چنین ادعایی بکند؟؟!!
مهدی
عدم اجرای قانون حجاب مقدمه جنگ نرم گسترده هست.
....
.....
. دکتر ظریف سفت و محکم به کارشون ادامه میدهند.
.....
......
....
ناشناس
سفت و محکم به قانون شکنی طبق معمول ادامه می دهند
در موضوع ظریف باید قوه قضائیه ورود کند
.....
....
توصیه مهم به وزارت محترم دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح در ارتباط با تهدید ترامپ

1. لغو محدودیت برد موشک‌ها بالستیک و غیرو
2. ساخت کلاهک موشکی متعارف برابر قدرت تخریب مادر بمب های تحویلی به رژیم صهیونی
3. تجهیز اف 5 ها و جنگنده کوثر به حمل و شلیک یک فروند موشک کروز هواپایه مانند تجربه تایوان و برزیل. به جای حمل سوخت
4.تولید انبوه پهپاد جت قاهر 313
"مناسب نیست که این همه مدت، ذهن مردم، درگیر یک مساله ساده باشد که به راحتی قابل حل است."
تا عزل ظریف و سایرین و تا استیضاح وزیر اقتصاد و نیرو و تا تقویت قوه دفاعی در برابر ترامپ کوتاه نمی‌آیم!
محمد ایوب
آنقدر رهبر عزیزمان را دوست دارم که جان خودم وخانواده ام فدای یک تار موی آقا
محمد ایوب
آنقدر رهبر عزیزمان را دوست دارم که جان خودم وخانواده ام فدای یک تار موی آقا
من
مشکل جامعه ما همینه
همه در برابر قانون مساوی نیستند
....
نقش ظریف در انتخابات پیشین فراموش شدنی نیست !!!!!
....
چندروزقبل حضرت اقادرجریان بازدیدازتولیدکنندگان ودرسخنرانی فرمودندکه یک مجوز اداری را۵سال است هنوزصادرنکرده ومن شرمنده شدم،این قضییه استعلام هم دراین پروسه جامیشه
محسن
قانون برای فقرا و بدبختها و بی کسان است نه برای اغنیا !؟
.....
درود بر اژه ای عالم وارسته
....
...
موسوی اصفهان
....
محسن
....
درود بر اژه ای امید ناامیدانه مرحبا برشما
محمود
....
سلام عموما وقتی به قضات گفته میشه این اقدام که در پرونده من جرم انگاری شده توسط افراد دیگری هم در جامعه انجام میشه جواب میدن فعلا پرونده شما روی میز در حال بررسی هست هر وقت برای دیگران هم پرونده شد بررسی میکنیم... این رویه قضات محترم با این شیوه فرمایشات قاضی القضات کاملا متناقض هست.... کدوم درسته ؟؟
احسنت
با این منطق برخورد با هر گونه جرم مشخص در نظام قانونی و حقوقی، باید منوط به شناسائی تمامی مجرمین و قانون شکنان شود که تحقق آن عقلا و عملا امکان ندارد...
اگر قوه قضائیه از اول درست عمل می‌کرد این همه دزد به بیت المال و... نداشتیم
. وفاقی که جز گرفتاری برای مردم تا کنون سودی نداشت...
.....
مصطفی
اگر قوه قضائیه تا الان خودش رو در بزنگاه های سیاسی، بیطرف نشون می داد، الان هم به راحتی می تونست بگه من کاری با سیاست ندارم و طبق قانون عمل می کنم.
هر كسي از حداقل عقل بهره برده باشد مي‌فهمد كه دكتر ظريف واقعا فرق مي‌كنه
یعنی در کشور قحط الرجال شده است؟؟؟؟؟
.....
ظریف جاش تو دولت نیست
هموطن
اگه قوه قضاییه در برابر نقض قانون و تخلفات کوتاه بیاید هم تخلف و بی قانونی تکرار میشه هم مردم نسبت به این قوه بدبین میشوند
انتظار یک بام و دوهوا از قوه قضائیه نداشته باشید. مستقل است تمام
همین فرق میکنند ها ست که مملکت رو به اینجا می رسونه
لابد ظریف خیلی مهمه ?!
قاسم
آقای اژه ای انتظارات از قوه قضائیه زیاد است
شرکت مخابرات ایران 35 ماه و 4 روز است که متأسفانه افزایش تفاوت معوقات کمک هزینه خوار بار و سایر رفاهیات بازنشستگان مخابرات منطقه تهران را پرداخت نمی کند چرا؟
سلام
واریز مبلغ بن خواربار وسایر رفاهیات بازنشستگان مخابرات که سال ها ۱۴۰۱ و ۱۴۰۲ بر اساس جدول زمانبندی از ۲۳ دی ماه تا ۳۰ دی ماه واریز شود پس چه شد !!!
امروز شنبه ۴ اسفند ماه ۱۴۰۳ است که متاسفانه تا کنون واریز نشده است ؟؟
....